exzorg έγραψε:Lord Snow έγραψε: Οι ΔΥ αντιμετωπιζουν την απολυση σαν εκτελεση. Ρε ποντικια που να το περναγατε και 5-6 φορες στην καρριερα σας οπως ο περισσοτερος κοσμος.
Χιονατε,η απολυση δεν ειναι ωραιο πραγμα και ευχομαι να μη συμβει σε κανενα λογω περικοπων.Ειτε ειναι ΔΥ ειτε ΙΥ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mea culpa.Είχατε δίκιο τελικά, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ! 2
- Οργισμένος
Re: Mea culpa.Είχατε δίκιο τελικά, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ! 2
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Styx έγραψε:Ρε μπαγάσα ,τι να σου πω με συγκίνησες ,πρέπει να ζεις ένα δράμα,συμπάσχω :smt010 , πάντως εναλλακτικά καλό είναι και το ΑΣΕΠ ( εγώ που έδωσα το 2000 και πέρασα ,δεν έπαθα τίποταΟργισμένος έγραψε:Γελα γελα αλλα να ευχεσαι να μην σου συμβει κατι παρομοιο.Styx έγραψε:
To νυχτοκάματο του τρόμου![]()
Ειδικα απο τους αριστερους θα περιμενα αλλη αντιμετωπιση...Ή μαλλον απο τους πραγματικους αριστερους...
Υποκρισια η αιωνια σταθερα)
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Daria Pavlovna έγραψε:Τι αστείος που είσαι!!!!! Για να μην πω κακές λέξεις το αστείος.Οργισμένος έγραψε:
Ειδικα απο τους αριστερους θα περιμενα αλλη αντιμετωπιση...Ή μαλλον απο τους πραγματικους αριστερους...
Υποκρισια η αιωνια σταθερα
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
...
...
...
...
...
Εδω να πω πως το νημα αυτο εφτασε σε μεγεθος τις 150 σελιδες και πρεπει να ηταν και να είναι ενα απο τα πιο εκρηκτικα νηματα σε ρυθμο αυξησης ποσταρισματων σε ολα τα ελλ φορουμ. Ηταν ενα απιστευτο πανηγυρι αφαιρεσης μασκων. Τεσπα, εχω ελαχιστες σελιδες απο το συνολο, και να ευχαριστησω το Σαλιβερο ο οποιος τοτε , μου δωσε την εντυπωση πως δεν συμφωνουσε με το σβησιμο του νηματος -δεν ξερω αν αληθευει τουτο , και επισης οταν του το ζητησα αργοτερα μου δωσε οτι ειχε απομενει αποτο νημα το οποιο ηταν το πικ μου.
...
...
...
...
Εδω να πω πως το νημα αυτο εφτασε σε μεγεθος τις 150 σελιδες και πρεπει να ηταν και να είναι ενα απο τα πιο εκρηκτικα νηματα σε ρυθμο αυξησης ποσταρισματων σε ολα τα ελλ φορουμ. Ηταν ενα απιστευτο πανηγυρι αφαιρεσης μασκων. Τεσπα, εχω ελαχιστες σελιδες απο το συνολο, και να ευχαριστησω το Σαλιβερο ο οποιος τοτε , μου δωσε την εντυπωση πως δεν συμφωνουσε με το σβησιμο του νηματος -δεν ξερω αν αληθευει τουτο , και επισης οταν του το ζητησα αργοτερα μου δωσε οτι ειχε απομενει αποτο νημα το οποιο ηταν το πικ μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 02 Απρ 2018, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Συνεχιζω με τον επιλογο:
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Εκτορα εισαι καλο παιδι, ψυχραιμος και εχεις τασεις προς το ρεαλισμο. Όμως φιλε μου κινδυνευεις από ένα μεγαλο εχθρο. Κομματισμος λεγεται και για την ωρα σε εχει ξεγελασει και σε εχει κανει να στηριζεις λαικιστικες αποψεις που θυμιζουν εντονα πασοκ εητις. Σου ευχομαι ολοψυχα να βρεις τη δυναμη να ξεπερασεις τον κομματισμο σου. Εχεις τα φοντα και το μεταλλο να καταφερεις κατι τετοιο. Και μην γελας , ξερω πολύ καλα τι σου λεω και δεν είναι κατι το ευκολο.Έκτορας έγραψε: Oργισμενε, αν τρολάρεις είσαι μαλάκας.
Αν δεν τρολάρεις, πάλι μαλάκας εισαι, αλλα σου εύχομαι τα καλύτερα
(Αρκετοι εδω μεσα θα χαρουν με τα νεα σου)
Τοσο καιρο εδω μεσα διαβαζουμε καταρες να χασουν ανθρωποι τη δουλεια τους
Πι ες: Εσυ εισαι μαλακας και κοροιδο του λαικισμου και του πασοκ. Συντομα θα το καταλαβεις.
Φιλε φαλαγγιτη. Εισαι νεος και για νεους όπως εσυ ζω και ελπιζω. Αναγκαστηκα να ρθω σε εικονικη πορεια συγκρουσης μαζι σου απλα και μονον για να αποδειξω το μεγεθος της γυμνιας και της φαυλοτητας αλλα και της μεγιστης υποκρισιας ολων αυτων που κοπτονται δηθεν για την Ελλαδα και το κακο μνημονιο. Να τους ξεμπροστιασω δειχνοντας τους το νεκρο κορμι μου , να δειξω σε ολους πως εφορμουν σαν αρπακτικα , ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, να ξεσκισουν τις σαρκες ενός νεκρου, ξεχνοντας μονομιας τις ετσι κι αλλιως ψευτικες θεωριες τους . Νεοι όπως εσυ θα είναι οι αυριανοι ηγετες αυτης της χωρας σε όλα τα επιπεδα. Ποτε μην το ξεχνας αυτό.phallagitis έγραψε:Πλάκα πλάκα, μας έβαλε σε μία θεματική κατηγορία, που σπάνια μπαίνει κανείς κι ειδικά τώρα, που δεν υπάρχει άλλο ενεργό νήμα.. Όλοι κρεμόμαστε βλέπω από μία δήλωση του οργισμένου.. :smt005 :smt005
Τυπάς ρε από τους λίγους!! :smt003
Ολοι μαζι θα χτισουμε μια μεγαλη Ελλαδα ξανα από την αρχη. Μην αφησεις ποτε και για τιποτε καμμια φαυλη φωνη να σε καμψει ΟΣΟ δυσκολες κι αν είναι οι περιστασεις. Οσο δυσκολες ,ξαναλεω ,κι αν είναι οι περιστάσεις.
Εσυ μηχανικαρα στακ, περαν ότι εχεις ένα πασιφανες κολλημα με τις «ετησιες απολαβες» ,αποφευγεις να παρεις θεση. Το πιο μεγαλο καζανι της κολασεως είναι για οσους δεν παιρνουν θεση σε κρισιμα διλληματα ειπε καποτε ενας μεγαλος.stack.overflow.gr έγραψε:Πάντως αυτό το κομμάτι είναι σίγουρα σωστό.Οργισμένος έγραψε:
Ποσο αφελης σταθηκα και πιστεψα σε τετοιες μαλακιες.
Εισαι οσο νεοφιλ ή σοσιαλ ή οτιδηποτε άλλο οσο σου επιτρεπει το κομμα σου ,το τρισμεγιστο πασοκ.
Παντως κρατησες τα προσχηματα, κρατηθηκες .Βλεπεις η υποτιθεμενη απολυση θα γινοταν από πρασινη κυβερνηση.
Λιαρε, περα από τις κρυες σαχλες σου χοντρε, αμεσα καταλαβες ότι τρολαρω. Ημουν σιγουρος καθως ένα ιντερνετοπληκτο τρολ όπως εσυ εμεσως θα καταλαβαινε την πλανη. Παρολαυτα δεν μπορεσες να κρατηθεις και χιμηξες να φας το κορμι μου. Αυτό είναι και το μεγαλο προβλημα σου, ακρατεια, απληστια και ακορεστη ματαιοδοξη πεινα. Δεν υπαρχει σωτηρια για σενα , μετα λυπης στο λεω.Καποτε ησουν ένα τρυφερο καλο παιδακι, με προοπτικες, όμως κατι σε πληγωσε βαθεια και δυστυχως ΠΟΤΕ δεν καταφερες να επανελθεις, ποτε δεν καταφερες να ξαναβρεις τον παλιο εαυτο σου, ωσπου τελικα μεταλαχθηκες μη αναστρεψιμα. Κριμα.tsanakas.liaros έγραψε:Ax, σας δουλεύει ψιλό γαζί ο ιδρυματικός... ρε δεν ντρέπεστε, να σας δουλεύει ένας ιδρυματικός? Ειλικρινά δλδ, αν ήμουν στη θέση σας, θα πήγαινα να αυτοκτονήσω, σε λίγο θα σας δουλεύω ο βλακάντερ ή ο νόρδερν κρέτιν ή και το πεοσπούν ακόμη, ΈΛΕΟC!
Ιδρυματικέ, αν είναι όμορφη η γυναίκα σου, στείλτηνα σπίτι, να την φιλοξενήσω. Ενα κρεβάτι κι ένα πιάτο φαϊ θα τόχει, για περισσότερα δεν εγγυόμαι, καίτοι το μνημόνιο κλπ. Αν κάνει όλες τις δουλειές και κρατά το σπίτι καθαρό, μπορείς και να τη βλέπεις, μια φορά το τρίμηνο.![]()
![]()
Τωρα τι σοι αριστερος και μαλακιες εισαι , όταν εχεις μπροστα σου ένα δυστυχη απολυμενο και τον ποδοπατας απλουστατα επειδη δεν ανηκει στον δικο σου κομματικο χωρο;;Υποκριτη. Ζεις μια κολαση, δεν με ξεγελας, και μεχρι το τελος ετσι θαναι λιαρε. Κριμα, τουλαχιστον κανε μια τελευταια προσπαθεια. Μην το αποδεχεσαι ετσι ευκολα.
Δεν σε ξερω σπλατς, αλλα αυτό που γραφεις είναι ασυνδετο και ασχετο. Και στην τελικη ποιος σου πε ότι ο νεος που περιγραφεις είναι ΑΞΙΟΣ; Πουθενα στον κοσμο δεν υπαρχει, δυστυχως, σχολη που να βγαζει αξιους.splats έγραψε:Εγώ αν είναι αλήθεια, δε στενοχωριέμαι που ένας καλοπολυπληρωμένος δημόσιος υπάλληλος με 3 παιδιά και δάνεια να τρέχουν χάνει τη δουλειά του.Περισσότερο στενοχωριέμαι για κάθε ευσυνείδητο άτομο στα 20+ με πτυχίο και μεταπτυχιακό που ήλπιζε να καταφέρει να βρει μια απλή δουλειά για να βγάζει 1000 ευρώ μήπως και καταφέρει να ζήσει, και ξαφνικά δεν θα πάρει απλά 592, αλλά ούτε και αυτά, διότι δεν θα μπορέσει να βρει ούτε δουλειά.
Φιλε Αριστο, το επιασες το νοημα αμεσως. Κριμα που δεν εχεις πιασει το άλλο νοημα ,το μεγαλο και δυστυχως εχεις ταχθει ακριβως με τις δυναμεις τις οποιες απεχθανεσαι. Πρεπει να βρεις τη δυναμη να βρεις την αληθεια και την παραπλανηση σου.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ έγραψε:ενταξει δεν ειναι και προς θανατον λιγος χαβαλες....
«Τοσο καιρο πανυγυριζω που θα διορθωθει η Ελληνικη σοβιετικη φαυλοτητα . Μην τα μπουρδουκλωνουμε επειδη ακριβως δεν εχουμε και τιποτα σημαντικο να πουμε. Εισαι και ΝΔ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ Αντωνακηηη.Kauldron έγραψε:Εμένα μου κάνει εντύπωση, οτι, αν λες αλήθεια, τόσο καιρό πανηγύριζες που άλλοι άνθρωποι θα καταστρέφονταν.
Ταλαιπωρε , καταρχην να σε ευχαριστησω που «βρηκες» τα εγγραφα που δειχνουν ότι υπαρχει φορεας του δημοσιου με 47 υπαλληλους. Μονο που αυτό το εκανα κι εγω πολύ πριν από εσενα. Δεν φανταστηκα ότι θα καθοταν να το εψαχνε κανεις, αλλα αν συνεβαινε πιστευα ότι εσυ θα σουν ο πιθανοτερος δραστης. Σε ευχαριστω που με βοηθησες σε τουτο δω το υπεροχο πονημα, αθελα σου βεβαια.talaipwros έγραψε:α μαλιστα τον πηρες τηλεφωνο για επειγον θεμα στο δημοσιο δεκα η ωρα το βραδυ και αυτος το σηκωσε.Που ειχαμε μεινει;Οργισμένος έγραψε: Εγω τον πηρα, για ενα επειγον εσωτερικο θεμα στις δεκα παρα.
Ταλαιπωρε εισαι καλο παιδι ,ευγενικος, με τροπους ,καλλιεργημενος, λιγο φεηκ ευγενικος αλλα ενηγουεη.
Δυστυχως εισαι κομματισμενος.
Όταν θαρθει η ωρα, που πλησιαζει, κοιτα να φυγεις από την Αγγλια. Κατά τα λοιπα η ΝΔ σου είναι για κλαμματα να μην πω και για τι άλλο.
Σε βλεπω στο μελλον επιμελητη α στην Ελλαδα και μαζι μας στο φιλελευθερο εθνικο υπερηφανο αγωνα. Περιμενω από σενα ειλικρινια και παραδοχη των τεραστιων σφαλματων.
Σατανικε , οι αισθητηρες μου αμεσως εντοπισαν στο προσωπο σου έναν εθνικο , ένα φιλελευθερο υπερηφανο Ελληνα. Πασοκ κατ’ονομα και για την τιμη των οπλων. Χρειαζομαστε ατομα σαν κι εσενα .ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Έκτορας έγραψε:
Μαλλον δεν με παρακολουθείτε προσεκτικά.αδυνατώ να πιστεύσω ότι συνάνθρωποί μας έχουν πέσει τόσο χαμηλά :smt009
Σε βλεπω σε υψηλες διοικητικες θεσεις του ΝΕΟΥ Ελληνικου κρατους.
Εσυ ουτοπια καποια στιγμη στο νημα καταλαβες ότι το θαψιμο που μου εριχνες δεν συμφωνουσε με την υποτιθεμενη ιδεολογια στην οποια μας λες ότι πιστευεις. Ετσι σχετικα γρηγορα τα γυρισες με κωλοτουμπα και αρχισες τις ψυχοπονιαρικες ατακες για το προσωπο μου ώστε να αποφυγεις την τρομπετα που καταλαβες ότι ερχοταν ταχυτατα. Όμως εδειξες και εσυ καθαρα ότι δεν προκειται για ιδεολογια αλλα για πολεμο, «Ή εμεις ,ή αυτοι» το γραψες ξεκαθαρα ΚΑΙ ΕΣΥ.Utopia έγραψε:Τι λεει για τα Εξαρχεια, και τα υπολοιπα δεν μας νοιαζουν.
Εδειξες και εσυ ,εστω λιγοτερο από τους αλλους, οτι αυτά που διατυμπανιζετε περι ιδεολογιας είναι γελοιωδεστατα παραμυθια. Το θεμα είναι ποιος θα υπερισχυσει. Το αστειο είναι ότι νομιζετε πως θα υπερισχυσετε. Θα ηττηθητε πανυγυρικα και χωρις κοπο. Θα σας συντριψουμε ιδεολογικα όπως επρεπε ναχαμε κανει εδώ και δεκαετιες. Θελετε πολεμο και πολεμο θα εχετε. Θα γελανε τα παιδακια μαζι σας σε μερικα χρονια.
Διοτι 30 χρονια στο Ελλαδισταν καλα περασατε, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ηρθε η ωρα της νεμεσις. Δεν σας γλιτωνει τιποτα , it’s payback time.Θα συντριβειτε με έναν απιστευτο και μουγγο τροπο. Κοιτα να πηδηξεις από το καραβι οσο είναι καιρος, και πιστευω ότι θα πηδηξεις.
Βλεπεις ενιωσα μια ελπιδα μεσα στην ψυχη σου, και να ξερεις ότι σε βλεπω σε κανα 2 δεκαετιες επιχειρηματια πετυχημενο με μια δωδεκαδα αρμανι κουστουμια στην ντουλαπα, ναι, υπαρχει ελπιδα με σενα, εισαι ακομη ανθρωπος και διψας για ελευθερια. Θα την εχεις.
Ηττημενε σαντροπ. Κρυα αστεια και χαιρεκακια πανω από το πτωμα του υπαλληλου που τολμησε να μην πιστευει στο κομμα σου. Εισαι πιτσιρικας αλλα δεν βλεπω μελλον για σενα. Ανερματιστος, υποκριτης, αεργος, απαιδευτος, μαλθακος και παντα εκτος θεματος. Τιποτε περισσοτερο από ενας χρησιμος ηλιθιος ο οποιος νομιζει ότι κατι λεει.SundropsInTheHauntedCity έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Δεν τρολαρω ρε συ ,πριν μιση ωρα χτυπησε το τηλεφωνο και ακομηtalaipwros έγραψε: δεκα η ωρα το βραδυ σε πηρε τελεφωνο ο προεδρος να στο ανακοινωσει;
Mάλλον θα του τό πε όταν έκαναν τσιγάρο.
Δεν θα παρεις ποτε σου μυρουδια . Καμμια ελπιδα. Και κανενας οικτος.
Καλοπερασακια ιανε. Βρες γκομενα ,καταρχας.Ιανός έγραψε:Ελεεινός.
Ο τύπος πίσω απ' την περσόνα "Οργισμένος" είναι ένα ελεεινό ξέφτι.
Πράγματι, υπάρχουν την στιγμή αυτή άνθρωποι που περνάνε στ' αλήθεια το δράμα που εσύ περιγελάς μέσα στο φόρουμ. Άνθρωποι οικογενειάρχες, με πολυετή υπηρεσία, που ξαφνικά βρίσκονται μπροστά στο ενδεχόμενο της απόλυσης και της ανεργίας στα 40, στα 45 και στα 50 τους. Κι εσύ θεωρείς "διασκεδαστικό" ν' ανοίξεις ένα νήμα στο φόρουμ για να κάνεις "την πλάκα σου" με την αγωνία και το δράμα των ανθρώπων αυτών...
Φτούσου, ρε γελοίε.
Επειτα , κοιτα μπορει να σαι γονος ευκαταστατης οικογενειας(;), μπορει να πετας στα συννεφα(;),μπορει απλα να σου αρεσει να ασχολουνται μαζι σου, δεν ξερω παντως εισαι αστειος ωρες ωρες . Εχω προσπαθησει να επικοινωνησω μαζι σου αλλα συναντω ένα τοιχο ανωρημοτητας.
Πηγαινε ,ΜΑΛΑΚΑ που θα κανεις εσυ σε εμενα κυρηγμα, και ρωτα ένα απολυμενο του ΙΤ, τη γνωμη του για ένα φρεσκοαπολυμενο χαηκλας ΔΥ, και θα παρεις τις απαντησεις σου σε μορφη καρπαζιας. Αλλα μαλλον βρισκεσαι σε περιβαλλον χαηκλας ΔΥ . Γιαυτο και θιγεσαι τοσο.
Σκεφτεστε τον εαυτουλη σας υποκριτες και βαζετε μπροστα για σκιαχτρο τους χιλιαδες απολυμενους «40-50-60-80 χρονων» .Τι λετε ρε υποκριτες. Ποιοι εχουν απολυθει ΕΩΣ τωρα; Εχει απολυθει εστω και ενας του δημοσίου; Ολοι οι απολυμενοι ανηκουν στον ΙΥ και απολυθηκαν διοτι επρεπε να προστατευθουν οι ημετεροι ΔΥ-ΔΕΚΟ-ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ-ΚΤΛ. Πηγαινε ρωτα τους απολυμενους του ΙΥ ΝΑ ΣΟΥΝ ΠΟΥΝΕ. Υποκριτη.
Ναι νεκρομαντη, μπρος στα κομματικα οφελη γραφεις στα παλια σου τα παπουτσια τα υποτιθεμενα ,ας γελασω, πιστευω σου. Σε ένα παραλληλο συμπαν νικησατε στον ψυχρο πολεμο . Τραβα κατά κει λοιπον, τι περιμενεις;Necromantis έγραψε:Έκτορας έγραψε: (Αρκετοι εδω μεσα θα χαρουν με τα νεα σου)
Αν δεν ειναι αληθεια,τοτε σε ενα cool συμπαν θα επρεπε να βγει αληθεια στο αμεσο μελλον 8)
Ο εκζοργκ ηταν η ευχαριστη εκπληξη. Περα από τις κλασσικες παπαριες που γραφει, εδωσε καποια καλα δειγματα γραφης. Υπαρχει ελπιδα σαυτο το ατομο. Δεν εχουν καταφερει να του καψουν ολοκληρωτικα το μυαλο.exzorg έγραψε:Mercury έγραψε: Θα κλάψουνε μανούλες. Θα απολύσουνε πολύ κόσμο από το δημόσιο. Όσοι είναι συμβασιούχοι ή εργάζονται στο δημόσιο με ΙΚΑ θα απολυθούνε. Και το χειρότερο έιναι οτι για αυτό έχουνε προετοιμάσει την κοινή γνώμη που θα το υποδεχτεί σα λύτρωση.
Και λεγαμε ποιος μαλακας θα τσιμπησει:
Ιδου ρε ο Mercury
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
- Οργισμένος
φωτια εισαι νεουδι.
Ναι, ντρεπομαι που το λεω αλλα ναι. Ακομα δεν μπορω να συντονιστω . Δεν γινεται να καταλαβεις τι μου συμβαινει...
Ναι, ντρεπομαι που το λεω αλλα ναι. Ακομα δεν μπορω να συντονιστω . Δεν γινεται να καταλαβεις τι μου συμβαινει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
talaipwros
Σπαράγματα από τρολονημα 160+ σελίδων
- Οργισμένος
κι ελεγα σα βλακας τοσες μαλακιες...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Συριζαίος
Θα σε σώσει το μεταπτυχιακό.Θα βρείς άνετα 600 ευρώ στον ιδιωτικό
- Οργισμένος
Εγω καιγομαι κι εσεις με δουλευετε διχως κανενα οικτο. Εχω 3 παιδια ρε, καταλαβαινεις τι θα πει αυτο;;;Συριζαίος έγραψε: 01 Απρ 2018, 22:39 Θα σε σώσει το μεταπτυχιακό.Θα βρείς άνετα 600 ευρώ στον ιδιωτικό
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Συριζαίος
Δεν είναι δούλεμα η πραγματικότηταΟργισμένος έγραψε: 01 Απρ 2018, 22:43Εγω καιγομαι κι εσεις με δουλευετε διχως κανενα οικτο. Εχω 3 παιδια ρε, καταλαβαινεις τι θα πει αυτο;;;Συριζαίος έγραψε: 01 Απρ 2018, 22:39 Θα σε σώσει το μεταπτυχιακό.Θα βρείς άνετα 600 ευρώ στον ιδιωτικό
- Οργισμένος
Μας απολυει ο Τσιπρας και δεν κουνιεται φυλλο!!!!
Ξεφτιλες!!!
Ξεφτιλες!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Καληνυχτω, δεν θακλεισω ματι βεβαια αλλα τεσπα...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 52 Απαντήσεις
- 1537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
-
- 1 Απαντήσεις