Re: Τεχνικές και Συνταγές .
Δημοσιεύτηκε: 13 Νοέμ 2018, 22:56
ε καλά, σε ποιο ελληνικό σπίτι δεν υπάρχει,
το θέμα όμως είναι να τον φας ζεστό από το καζάνι
το θέμα όμως είναι να τον φας ζεστό από το καζάνι
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Τραχανάς δίπλα στη σόμπα στη κουζίνα και μετά βολίδα στα κρεβάτια μας να χωθούμε στις κουβέρτες πριν προλάβουμε και νιώσουμε κρύο.
Με γάλα τον φτιάχνουν και τυρί αν θέλεις. Άλλοι το φτιάχνουν και με ντομάτα. Δε το έχω φάει ποτέ έτσι.
Δε μ' αρέσει. Αυτό είναι σαν λαπάς. Πιο λαπάς κι από τον λαπά. Πρέπει να σου βγει σαν κρέμα. Σαν χυλός. Μ τον βράσεις μόνο με νερό. Με γάλα θα τον βράσεις κι αν βρεις πάρε κατσικίσιο. Και μετά προς το τελείωμα βάλε φέτα σπασμένη σε κομματάκια κι αν έχεις λίγο βουτυράκι γι' άρωμα.Ορέστης 35 έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 23:08 Βρηκα
https://cookpad.com/gr/sintages/3072403 ... axana-apli
Θα το φτιαξω με τριμενο μετσοβονε.
Το μυστικο για να γινει κρεμωδης ειναι το γαλα; Μηπως εχει σχεση με το ανακατεμα;Naida έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 23:13Δε μ' αρέσει. Αυτό είναι σαν λαπάς. Πιο λαπάς κι από τον λαπά. Πρέπει να σου βγει σαν κρέμα. Σαν χυλός. Μ τον βράσεις μόνο με νερό. Με γάλα θα τον βράσεις κι αν βρεις πάρε κατσικίσιο. Και μετά προς το τελείωμα βάλε φέτα σπασμένη σε κομματάκια κι αν έχεις λίγο βουτυράκι γι' άρωμα.Ορέστης 35 έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 23:08 Βρηκα
https://cookpad.com/gr/sintages/3072403 ... axana-apli
Θα το φτιαξω με τριμενο μετσοβονε.
Δε θυμάμαι ακριβώς τη διαδικασία να σου πω αλλά ναι έχει αρκετό ανακάτεμα. Το γάλα πάντως δίνει περισσότερη νοστιμιά.Ορέστης 35 έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 23:22Το μυστικο για να γινει κρεμωδης ειναι το γαλα; Μηπως εχει σχεση με το ανακατεμα;Naida έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 23:13Δε μ' αρέσει. Αυτό είναι σαν λαπάς. Πιο λαπάς κι από τον λαπά. Πρέπει να σου βγει σαν κρέμα. Σαν χυλός. Μ τον βράσεις μόνο με νερό. Με γάλα θα τον βράσεις κι αν βρεις πάρε κατσικίσιο. Και μετά προς το τελείωμα βάλε φέτα σπασμένη σε κομματάκια κι αν έχεις λίγο βουτυράκι γι' άρωμα.Ορέστης 35 έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 23:08 Βρηκα
https://cookpad.com/gr/sintages/3072403 ... axana-apli
Θα το φτιαξω με τριμενο μετσοβονε.
Ειναι ενδιαφερον φαι για το κρυο.Naida έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 23:25Δε θυμάμαι ακριβώς τη διαδικασία να σου πω αλλά ναι έχει αρκετό ανακάτεμα. Το γάλα πάντως δίνει περισσότερη νοστιμιά.Ορέστης 35 έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 23:22Το μυστικο για να γινει κρεμωδης ειναι το γαλα; Μηπως εχει σχεση με το ανακατεμα;Naida έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 23:13
Δε μ' αρέσει. Αυτό είναι σαν λαπάς. Πιο λαπάς κι από τον λαπά. Πρέπει να σου βγει σαν κρέμα. Σαν χυλός. Μ τον βράσεις μόνο με νερό. Με γάλα θα τον βράσεις κι αν βρεις πάρε κατσικίσιο. Και μετά προς το τελείωμα βάλε φέτα σπασμένη σε κομματάκια κι αν έχεις λίγο βουτυράκι γι' άρωμα.