Εδεσσα παλιότερα ναι. Τώρα δεν νομίζω. Γουμένισσα και Αιγίνιο ακόμα και τώρα είμαστε περισσότεροι όπως και σε πολλά μέρη της Χαλκιδικής. Στη Δράμα αν και δεν είμαστε περισσότεροι κάνουμε κουμάντο γιατί έχουμε πολύ δυνατό σύνδεσμο. Μέσα στην πόλη ακόμα και τώρα είμαστε πολύ καλά στα ανατολικά και στο κέντρο σε κόσμο. Στα δυτικά και στα πέριξ ναι έχουμε θέμα. Παλιότερα δηλαδή πριν 20-25 χρόνια στα ανατολικά υπήρχε γκέτο, ο παοκ δεν είχε σύνδεσμο εκεί και τώρα νομίζω δεν έχει (δεν είμαι 100% σίγουρος) ενώ εμείς είχαμε ανέκαθεν δυνατούς πυρήνες πέρα από Χαριλάου ντεπό Βότση σε Φοίνικα και Νέα Κρήνη. Δυτικά έχουμε πολύ λιγότερο κόσμο αλλά είχαμε και έχουμε "καλά" άτομα σε Εύοσμο κυρίως αλλά και σε Αμπελόκηπους, Σταυρούπολη.Drexler έγραψε: 27 Αύγ 2019, 22:44Εχω ακουσει για Θεσσαλονικη οτι κεντρο πολης και ανατολικα ειστε περισσοτεροι στα δυτικα και στο νομο γενικα λιγοτεροι.Υπαρχει περιοχη στο βορρα που ειστε περισσοτεροι?εδεσσα ισως?Arisvilla έγραψε: 27 Αύγ 2019, 22:36 Λοιπον αφού αρχίσω από τα basics ότι σημασία έχουν οι ενεργοί οπαδοί, δηλαδή αυτοί που πάνε γήπεδο και εκεί την πρώτη αγωνιστική ο αήττητος νταμπλούχος του ppr είχε 17000 εισιτήρια και το 15% δήθεν της πόλης 12300 να σημειώσω τα εξής. Εχω δέκα χρόνια εκτός Θεσσαλονίκης και πάω μόνο σε διακοπές και σκ για να επισκεφτώ συγγενείς και φίλους και να δω τον ΑΡΗ. Ακούω ότι στις νέες ηλικίες έχουμε θέμα, λογικό το βρίσκω. Στους ενεργούς οπαδούς δεν έχουμε αιμορραγία ειδικά στα ανατολικά που έμενα. Πριν από 20- 25 χρόνια η αναλογία μέσα στην πόλη ήταν 40% ταμτάκος, 30 με 35% εμείς και τα υπολοιπα η γριά και το ποκ ( περισσότερους η γριά από το ποκ περίπου τους μισούς από τους δικούς μας) Τώρα, ο Μπαογκ έχει ανέβει στο 50% και εμείς έχουμε κατέβει λίγο, όπως και η Γριά περισσότερο. Πριν από 35-40 χρόνια μέσα στην πόλη είχαμε περισσότερους οπαδούς. Επίσης, στη Μακεδονία ο Μπαογκ έχει πολύ κόσμο στην Κεντρική Μακεδονία και στην Ανατολική. Στη Δυτική Μακεδονία αλλά και στη Θράκη δεν είναι τόσο δυνατός. Στη θράκη δεν είναι καν πρώτη δύναμη. Η Αεκ έχει περισσότερο κόσμο. Τέλος, μια ομάδα που κόβει 12300 εισιτήρια σε πρεμιέρα μετά από αποκλεισμό( και έχει 50 χρονια να πάρει τίτλο ενώ το χανούμι που πήρε πρωτάθλημα προπερσι κόβει 10.000) είναι μεγάλη λόγω του λαού της. Καμια άλλη ομάδα στη θεση μας δεν θα έκοβε τόσα εισιτήρια. Για αυτό η ομάδα μας αποτελεί κοινωνικό φαινόμενο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσους οπαδούς έχουν ο ΠΑΟΚ,ο Άρης και ο Ηρακλής?
Re: Πόσους οπαδούς έχουν ο ΠΑΟΚ,ο Άρης και ο Ηρακλής?
Γριες που εχει πολλες?εχω ακουσει μονο για Ασβεστοχωρι που πρεπει να ειναι πλειοψηφιαArisvilla έγραψε: 27 Αύγ 2019, 22:51
Εδεσσα παλιότερα ναι. Τώρα δεν νομίζω. Γουμένισσα και Αιγίνιο ακόμα και τώρα είμαστε περισσότεροι όπως και σε πολλά μέρη της Χαλκιδικής. Στη Δράμα αν και δεν είμαστε περισσότεροι κάνουμε κουμάντο γιατί έχουμε πολύ δυνατό σύνδεσμο. Μέσα στην πόλη ακόμα και τώρα είμαστε πολύ καλά στα ανατολικά και στο κέντρο σε κόσμο. Στα δυτικά και στα πέριξ ναι έχουμε θέμα. Παλιότερα δηλαδή πριν 20-25 χρόνια στα ανατολικά υπήρχε γκέτο, ο παοκ δεν είχε σύνδεσμο εκεί και τώρα νομίζω δεν έχει (δεν είμαι 100% σίγουρος) ενώ εμείς είχαμε ανέκαθεν δυνατούς πυρήνες πέρα από Χαριλάου ντεπό Βότση σε Φοίνικα και Νέα Κρήνη. Δυτικά έχουμε πολύ λιγότερο κόσμο αλλά είχαμε και έχουμε "καλά" άτομα σε Εύοσμο κυρίως αλλά και σε Αμπελόκηπους, Σταυρούπολη.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Ναι έχει αρκετούς στο Ασβεστοχωρι. Απο εκεί και πέρα Σαράντα Εκκλησιές, Τριανδρία και Παπάφη έχει πυρήνες και στο κέντρο. Οι Γριές μέχρι τη δεκαετία του 1990 είχαν μια αξιοπρόσεκτη παρουσία. Ηταν παραδοσιακά η ομάδα των μπαγιάτηδων ντόπιων θεσσαλονικέων και είχαν κάποιο κόσμο. Τώρα έχουν εξαυλωθεί. Οταν πήγα στο γήπεδο τις προάλλες με την Μόλντε έπεσα σε γριά ταξιτζή και μου έλεγε για τα οπαδικά τους χάλια. Πάντοτε σε εμένα ήταν συμπαθείς οι Ηρακλειδείς ακόμα και όταν είχαν λυκοφιλίες με τους ταμτάκους κυρίως τη δεκαετία του 90.Drexler έγραψε: 27 Αύγ 2019, 22:56Γριες που εχει πολλες?εχω ακουσει μονο για Ασβεστοχωρι που πρεπει να ειναι πλειοψηφιαArisvilla έγραψε: 27 Αύγ 2019, 22:51
Εδεσσα παλιότερα ναι. Τώρα δεν νομίζω. Γουμένισσα και Αιγίνιο ακόμα και τώρα είμαστε περισσότεροι όπως και σε πολλά μέρη της Χαλκιδικής. Στη Δράμα αν και δεν είμαστε περισσότεροι κάνουμε κουμάντο γιατί έχουμε πολύ δυνατό σύνδεσμο. Μέσα στην πόλη ακόμα και τώρα είμαστε πολύ καλά στα ανατολικά και στο κέντρο σε κόσμο. Στα δυτικά και στα πέριξ ναι έχουμε θέμα. Παλιότερα δηλαδή πριν 20-25 χρόνια στα ανατολικά υπήρχε γκέτο, ο παοκ δεν είχε σύνδεσμο εκεί και τώρα νομίζω δεν έχει (δεν είμαι 100% σίγουρος) ενώ εμείς είχαμε ανέκαθεν δυνατούς πυρήνες πέρα από Χαριλάου ντεπό Βότση σε Φοίνικα και Νέα Κρήνη. Δυτικά έχουμε πολύ λιγότερο κόσμο αλλά είχαμε και έχουμε "καλά" άτομα σε Εύοσμο κυρίως αλλά και σε Αμπελόκηπους, Σταυρούπολη.![]()
Eχετε και super 3 africa στη ΚαζαμπλανκαMagnus3 έγραψε: 27 Αύγ 2019, 23:02 απο αφρικη εμεις εχουμε πολυ δυνατο συνδεσμο Νιγηρια
Ενω ο παοκ παραπανω κοσμο Ζαμπια
[img]https://i.postimg.cc/50PwL561/aris ... .jpg[/img]
[img]https://i.postimg.cc/vZR5rZH1/paok ... .jpg[/img]

Arisvilla έγραψε: 27 Αύγ 2019, 22:36 Λοιπον αφού αρχίσω από τα basics ότι σημασία έχουν οι ενεργοί οπαδοί, δηλαδή αυτοί που πάνε γήπεδο και εκεί την πρώτη αγωνιστική ο αήττητος νταμπλούχος του ppr είχε 17000 εισιτήρια και το 15% δήθεν της πόλης 12300 να σημειώσω τα εξής. Εχω δέκα χρόνια εκτός Θεσσαλονίκης και πάω μόνο σε διακοπές και σκ για να επισκεφτώ συγγενείς και φίλους και να δω τον ΑΡΗ. Ακούω ότι στις νέες ηλικίες έχουμε θέμα, λογικό το βρίσκω. Στους ενεργούς οπαδούς δεν έχουμε αιμορραγία ειδικά στα ανατολικά που έμενα. Πριν από 20- 25 χρόνια η αναλογία μέσα στην πόλη ήταν 40% ταμτάκος, 30 με 35% εμείς και τα υπολοιπα η γριά και το ποκ ( περισσότερους η γριά από το ποκ περίπου τους μισούς από τους δικούς μας) Τώρα, ο Μπαογκ έχει ανέβει στο 50% και εμείς έχουμε κατέβει λίγο, όπως και η Γριά περισσότερο. Πριν από 35-40 χρόνια μέσα στην πόλη είχαμε περισσότερους οπαδούς. Επίσης, στη Μακεδονία ο Μπαογκ έχει πολύ κόσμο στην Κεντρική Μακεδονία και στην Ανατολική. Στη Δυτική Μακεδονία αλλά και στη Θράκη δεν είναι τόσο δυνατός. Στη θράκη δεν είναι καν πρώτη δύναμη. Η Αεκ έχει περισσότερο κόσμο. Τέλος, μια ομάδα που κόβει 12300 εισιτήρια σε πρεμιέρα μετά από αποκλεισμό( και έχει 50 χρονια να πάρει τίτλο ενώ το χανούμι που πήρε πρωτάθλημα προπερσι κόβει 10.000) είναι μεγάλη λόγω του λαού της. Καμια άλλη ομάδα στη θεση μας δεν θα έκοβε τόσα εισιτήρια. Για αυτό η ομάδα μας αποτελεί κοινωνικό φαινόμενο.
Ο αήττητος νταμπλουχος μπουφο έχει 22000 διαρκείας και 45000 συνδρομές, εσύ έχεις 7000 μπουφο και μηδέν συνδρομές
Σαραντα εκκλησιες ειναι αυτη η μορφη με τη μουστακα ο ΚολλαραςArisvilla έγραψε: 27 Αύγ 2019, 23:03
Ναι έχει αρκετούς στο Ασβεστοχωρι. Απο εκεί και πέρα Σαράντα Εκκλησιές, Τριανδρία και Παπάφη έχει πυρήνες και στο κέντρο. Οι Γριές μέχρι τη δεκαετία του 1990 είχαν μια αξιοπρόσεκτη παρουσία. Ηταν παραδοσιακά η ομάδα των μπαγιάτηδων ντόπιων θεσσαλονικέων και είχαν κάποιο κόσμο. Τώρα έχουν εξαυλωθεί. Οταν πήγα στο γήπεδο τις προάλλες με την Μόλντε έπεσα σε γριά ταξιτζή και μου έλεγε για τα οπαδικά τους χάλια. Πάντοτε σε εμένα ήταν συμπαθείς οι Ηρακλειδείς ακόμα και όταν είχαν λυκοφιλίες με τους ταμτάκους κυρίως τη δεκαετία του 90.
Τις γριες τις πηρε η κατω βολτα οταν πλακωθηκαν οι αυτονομοι με τους γαλαζιους για τα πολιτικα.
Αήττητε μπούφε των 23000 διαρκείας του ενός ευρώ μέσο όρο και των 45000 συνδρομών στο μυαλό σου τη δευτέρα ανακοίνωσες 17000 εισιτήρια ενώ εμείς 12000. Τόσο μεγάλος είναι ο λαός του μπαογκ που αήττητος νταμπλούχος δεν γεμίζει το γήπεδο του σε πρεμιέρα?jason έγραψε: 27 Αύγ 2019, 23:08Arisvilla έγραψε: 27 Αύγ 2019, 22:36 Λοιπον αφού αρχίσω από τα basics ότι σημασία έχουν οι ενεργοί οπαδοί, δηλαδή αυτοί που πάνε γήπεδο και εκεί την πρώτη αγωνιστική ο αήττητος νταμπλούχος του ppr είχε 17000 εισιτήρια και το 15% δήθεν της πόλης 12300 να σημειώσω τα εξής. Εχω δέκα χρόνια εκτός Θεσσαλονίκης και πάω μόνο σε διακοπές και σκ για να επισκεφτώ συγγενείς και φίλους και να δω τον ΑΡΗ. Ακούω ότι στις νέες ηλικίες έχουμε θέμα, λογικό το βρίσκω. Στους ενεργούς οπαδούς δεν έχουμε αιμορραγία ειδικά στα ανατολικά που έμενα. Πριν από 20- 25 χρόνια η αναλογία μέσα στην πόλη ήταν 40% ταμτάκος, 30 με 35% εμείς και τα υπολοιπα η γριά και το ποκ ( περισσότερους η γριά από το ποκ περίπου τους μισούς από τους δικούς μας) Τώρα, ο Μπαογκ έχει ανέβει στο 50% και εμείς έχουμε κατέβει λίγο, όπως και η Γριά περισσότερο. Πριν από 35-40 χρόνια μέσα στην πόλη είχαμε περισσότερους οπαδούς. Επίσης, στη Μακεδονία ο Μπαογκ έχει πολύ κόσμο στην Κεντρική Μακεδονία και στην Ανατολική. Στη Δυτική Μακεδονία αλλά και στη Θράκη δεν είναι τόσο δυνατός. Στη θράκη δεν είναι καν πρώτη δύναμη. Η Αεκ έχει περισσότερο κόσμο. Τέλος, μια ομάδα που κόβει 12300 εισιτήρια σε πρεμιέρα μετά από αποκλεισμό( και έχει 50 χρονια να πάρει τίτλο ενώ το χανούμι που πήρε πρωτάθλημα προπερσι κόβει 10.000) είναι μεγάλη λόγω του λαού της. Καμια άλλη ομάδα στη θεση μας δεν θα έκοβε τόσα εισιτήρια. Για αυτό η ομάδα μας αποτελεί κοινωνικό φαινόμενο.
Ο αήττητος νταμπλουχος μπουφο έχει 22000 διαρκείας και 45000 συνδρομές, εσύ έχεις 7000 μπουφο και μηδέν συνδρομές
Γιατί ρε μλκ με τα σκουλίκια ποιός ασχολείται στην πόληDrexler έγραψε: 27 Αύγ 2019, 23:10Σαραντα εκκλησιες ειναι αυτη η μορφη με τη μουστακα ο ΚολλαραςArisvilla έγραψε: 27 Αύγ 2019, 23:03
Ναι έχει αρκετούς στο Ασβεστοχωρι. Απο εκεί και πέρα Σαράντα Εκκλησιές, Τριανδρία και Παπάφη έχει πυρήνες και στο κέντρο. Οι Γριές μέχρι τη δεκαετία του 1990 είχαν μια αξιοπρόσεκτη παρουσία. Ηταν παραδοσιακά η ομάδα των μπαγιάτηδων ντόπιων θεσσαλονικέων και είχαν κάποιο κόσμο. Τώρα έχουν εξαυλωθεί. Οταν πήγα στο γήπεδο τις προάλλες με την Μόλντε έπεσα σε γριά ταξιτζή και μου έλεγε για τα οπαδικά τους χάλια. Πάντοτε σε εμένα ήταν συμπαθείς οι Ηρακλειδείς ακόμα και όταν είχαν λυκοφιλίες με τους ταμτάκους κυρίως τη δεκαετία του 90.![]()
Τις γριες τις πηρε η κατω βολτα οταν πλακωθηκαν οι αυτονομοι με τους γαλαζιους για τα πολιτικα.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Αυτοί οι σύνδεσμοι σε Αφρικές και Αμερικές πως προέκυψαν?
Εγώ δεν πήγα πάντως που έχω διαρκείας, βαριομουνArisvilla έγραψε: 27 Αύγ 2019, 23:12Αήττητε μπούφε των 23000 διαρκείας του ενός ευρώ μέσο όρο και των 45000 συνδρομών στο μυαλό σου τη δευτέρα ανακοίνωσες 17000 εισιτήρια ενώ εμείς 12000. Τόσο μεγάλος είναι ο λαός του μπαογκ που αήττητος νταμπλούχος δεν γεμίζει το γήπεδο του σε πρεμιέρα?jason έγραψε: 27 Αύγ 2019, 23:08Arisvilla έγραψε: 27 Αύγ 2019, 22:36 Λοιπον αφού αρχίσω από τα basics ότι σημασία έχουν οι ενεργοί οπαδοί, δηλαδή αυτοί που πάνε γήπεδο και εκεί την πρώτη αγωνιστική ο αήττητος νταμπλούχος του ppr είχε 17000 εισιτήρια και το 15% δήθεν της πόλης 12300 να σημειώσω τα εξής. Εχω δέκα χρόνια εκτός Θεσσαλονίκης και πάω μόνο σε διακοπές και σκ για να επισκεφτώ συγγενείς και φίλους και να δω τον ΑΡΗ. Ακούω ότι στις νέες ηλικίες έχουμε θέμα, λογικό το βρίσκω. Στους ενεργούς οπαδούς δεν έχουμε αιμορραγία ειδικά στα ανατολικά που έμενα. Πριν από 20- 25 χρόνια η αναλογία μέσα στην πόλη ήταν 40% ταμτάκος, 30 με 35% εμείς και τα υπολοιπα η γριά και το ποκ ( περισσότερους η γριά από το ποκ περίπου τους μισούς από τους δικούς μας) Τώρα, ο Μπαογκ έχει ανέβει στο 50% και εμείς έχουμε κατέβει λίγο, όπως και η Γριά περισσότερο. Πριν από 35-40 χρόνια μέσα στην πόλη είχαμε περισσότερους οπαδούς. Επίσης, στη Μακεδονία ο Μπαογκ έχει πολύ κόσμο στην Κεντρική Μακεδονία και στην Ανατολική. Στη Δυτική Μακεδονία αλλά και στη Θράκη δεν είναι τόσο δυνατός. Στη θράκη δεν είναι καν πρώτη δύναμη. Η Αεκ έχει περισσότερο κόσμο. Τέλος, μια ομάδα που κόβει 12300 εισιτήρια σε πρεμιέρα μετά από αποκλεισμό( και έχει 50 χρονια να πάρει τίτλο ενώ το χανούμι που πήρε πρωτάθλημα προπερσι κόβει 10.000) είναι μεγάλη λόγω του λαού της. Καμια άλλη ομάδα στη θεση μας δεν θα έκοβε τόσα εισιτήρια. Για αυτό η ομάδα μας αποτελεί κοινωνικό φαινόμενο.
330 ευρώ το πήρα δικε μου, πες μου ποιοί παίρνουν διαρκείας 1 ευρω να πάρω του χρόνου
Αυτοι σηκωσαν και κουπα ομως

Πανε ιεραποστολοι η ατομα για δουλεια και στρατολογουν ιθαγενειςΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Αύγ 2019, 23:13 Αυτοί οι σύνδεσμοι σε Αφρικές και Αμερικές πως προέκυψαν?
Υπαρχει κοντρα για το αφεντικο της πολης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 910 Απαντήσεις
- 26832 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης
-
- 5 Απαντήσεις