Το προφανες δεν καταλαβαινω και συνεχιζω να ρωταω και εσυ να μην απαντας.Ποια θα ειναι τα ορια.Με τι κριτηρια θα συλλαμβανει ο αστυνομικος.Πιστευω καταλαβαινεις οτι δεν γινεται απλα να "κοβει" με το ματι και να μπουζουριαζει για προσβολη δημοσιας αιδους.O I έγραψε: 17 Αύγ 2019, 10:53
Κάπου εκεί εντάσσεται και η κάθε είδους δημόσια επίδειξη που προκαλεί τήν δημόσια αιδώ, άσχετα αν για τους πολλούς αρέσει η θέα αλλά για άλλους, κυρίως "πεινασμένους" και ψυχικά άρρωστους είναι προφανέστατα πρόκληση
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Ο.Ι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προσπαθησε να βιασει 2 τουριστριες συνεληφθη και αφεθηκε ελευθερος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Προσπαθησε να βιασει 2 τουριστριες συνεληφθη και αφεθηκε ελευθερος
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Σε καμιά περίπτωση!ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2019, 11:09Όχι, αγαπητέ μου, ο συγκεκριμένος νόμος δεν βασίζεται στις επιθυμίες του κάθε τριτοκοσμικού ψυχάκια. Από τη στιγμή λοιπόν βλέπεις ως "σκάνδαλο" το (κατά την άποψη σου) προκλητικό ντύσιμο των γυναικών αυτό που πραγματικά θέλεις, είναι εφαρμογή της σαρίας στο δυτικό περιβάλλον.O I έγραψε: 17 Αύγ 2019, 11:00Βασικά δεν επιτίθεμαι σε γυναίκες αλλά προσπαθώ να θέσω το πρόβλημα στη σωστή του βάση.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2019, 10:50
Δεν έχει καμμία σχέση ο επιδειξίας με μια γυναίκα με προκλητικό ντύσιμο.
Και το σκεπτικό σου ότι αυτό που θα λύσει (έστω εν μέρει) το πρόβλημα, είναι το "σεμνό" ντύσιμο των γυναικών και όχι η εγκράτεια των ανδρών, έχει την ίδια βάση με το σκεπτικό του βιαστή σε πιο ωραιοποιημένη/λόγια μορφή.
Όσο και να θέλει να εγκρατευτεί κάποιος, είναι δύσκολο όταν τού μοστράρουν προκλητικά την αιτία τής "πείνας" του και εκεί είναι το θέμα. Κάτι τέτοιο λέγεται "Σκάνδαλο" και δυστυχώς επηρεάζει κάποιους και γι' αυτό υπάρχουν γενικά οι νόμοι.
Αν για παράδειγμα βάλεις σε κοινή θέα ένα εκατομμύριο πολλοί είναι αυτοί που θα θελήσουν να το "πάρουν"![]()
...ή αν κάποια κυκλοφορεί γυμνή/ημίγυμνη, επίσης
Κάποιοι θα υποκύψουν![]()
Αν υπάρξει προσοχή, μειώνεται το πρόβλημα
αυτό λέω
Ο.Ι.
Πραγματικά θέτω το πρόβλημα στην πραγματική του βάση και μοιράζω τις ευθύνες όπου υπάρχουν.
Αν το καταλαβαίνεις καλώς. Αν όχι, δε τρέχει τίποτα
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Η εγκράτεια είναι θέμα προσωπικό. Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου. Εμένα πχ μπορεί να με ελκύουν τρελά οι άντρες με γυαλιά και θεωρώ ότι αφού με.προκαλουν πρεπει να τους βιάσω. Πρέπει να πάψουν οι άντρες να φορούν γυαλιά;O I έγραψε: 17 Αύγ 2019, 11:00Βασικά δεν επιτίθεμαι σε γυναίκες αλλά προσπαθώ να θέσω το πρόβλημα στη σωστή του βάση.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2019, 10:50Δεν έχει καμμία σχέση ο επιδειξίας με μια γυναίκα με προκλητικό ντύσιμο.
Και το σκεπτικό σου ότι αυτό που θα λύσει (έστω εν μέρει) το πρόβλημα, είναι το "σεμνό" ντύσιμο των γυναικών και όχι η εγκράτεια των ανδρών, έχει την ίδια βάση με το σκεπτικό του βιαστή σε πιο ωραιοποιημένη/λόγια μορφή.
Όσο και να θέλει να εγκρατευτεί κάποιος, είναι δύσκολο όταν τού μοστράρουν προκλητικά την αιτία τής "πείνας" του και εκεί είναι το θέμα. Κάτι τέτοιο λέγεται "Σκάνδαλο" και δυστυχώς επηρεάζει κάποιους και γι' αυτό υπάρχουν γενικά οι νόμοι.
Αν για παράδειγμα βάλεις σε κοινή θέα ένα εκατομμύριο πολλοί είναι αυτοί που θα θελήσουν να το "πάρουν"![]()
Ο.Ι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άνδρας που είναι πεινασμένος σεξουαλικά ας την βγάλει με μαλακια η ας πάει σε μπουρδέλοO I έγραψε: 17 Αύγ 2019, 10:53Ρώτα βάση τής μπιχτής![]()
Ο νόμος βάση τής ερώτησης υπάρχειΚάπου εκεί εντάσσεται και η κάθε είδους δημόσια επίδειξη που προκαλεί τήν δημόσια αιδώ, άσχετα αν για τους πολλούς αρέσει η θέα αλλά για άλλους, κυρίως "πεινασμένους" και ψυχικά άρρωστους είναι προφανέστατα πρόκλησηΕΓΚΛΗΜΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ
Πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις (άρ. 353 ΠΚ)
https://poinikoskodikas.gr/#pk353
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Ο.Ι.
Βιασμοί ΔΕΝ δικαιολογούνται
Με την ίδια λογική και η γιαγιά η ο παππούς που βγάζει το πορτοφόλι του γεμάτο χρημματα στην Ομόνοια σε δημόσια θέα , προκαλεί τους κλέφτες
Αυτό όμως δεν δίνει άλλοθι στον κλέφτη
Αυτό όμως δεν δίνει άλλοθι στον κλέφτη
Δεν μιλάμε για δικαιολογία του πράσοντος αλλά για την πρόκληση που υπάρχει ΑΙΝΕΙΑΝ
Συνήθως τούς άνδρες τούς ελκύει μια γυμνή γυναίκα και περισσότερο μια ημίγυμνη.
Σίγουρα αν κυκλοφορούσε γυμνός άνδρας αυτό που θα προκαλούσε θα ήταν γέλωτα. Οπότε καταλαβαίνεις δεν ισχύουν τα ίδια για τα δύο φύλα.
Γι αυτό το παραβάλλω με επιδειξιομανία
Ο.Ι.
Τις γυναίκες μπορεί να τούς ελκύουν τα πιο κουφά πράγματα. Για τους άνδρες δεν ισχύει το ίδιοNaida έγραψε: 17 Αύγ 2019, 11:23Η εγκράτεια είναι θέμα προσωπικό. Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου. Εμένα πχ μπορεί να με ελκύουν τρελά οι άντρες με γυαλιά και θεωρώ ότι αφού με.προκαλουν πρεπει να τους βιάσω. Πρέπει να πάψουν οι άντρες να φορούν γυαλιά;O I έγραψε: 17 Αύγ 2019, 11:00Βασικά δεν επιτίθεμαι σε γυναίκες αλλά προσπαθώ να θέσω το πρόβλημα στη σωστή του βάση.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2019, 10:50
Δεν έχει καμμία σχέση ο επιδειξίας με μια γυναίκα με προκλητικό ντύσιμο.
αυτό λέω
Ο.Ι.
Σίγουρα αν κυκλοφορούσε γυμνός άνδρας αυτό που θα προκαλούσε θα ήταν γέλωτα. Οπότε καταλαβαίνεις δεν ισχύουν τα ίδια για τα δύο φύλα.
Γι αυτό το παραβάλλω με επιδειξιομανία
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Οσο προκλητική η επιπόλαιη η έστω ...μαλακισμενη η βλαμενη και εάν είναι μια γυναίκα ο βιασμός ΔΕΝ δικαιολογείται ούτε τα ανωτέρω αποτελούν άλλοθι για έναν βιαστή
Το ξέρω και το επισημαίνω συνέχεια!ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Αύγ 2019, 11:36 Οσο προκλητική η επιπόλαιη η έστω ...μαλακισμενη η βλαμενη και εάν είναι μια γυναίκα ο βιασμός ΔΕΝ δικαιολογείται ούτε τα ανωτέρω αποτελούν άλλοθι για έναν βιαστή
Γιατί επιμένεις όμως σ' αυτό;
Ο.Ι.
Δεν μ' ενδιαφέρει το γυμνό στον άνδρα. Δεν με προκαλει. Καψώνω με τα γυαλιά και είμαι ασυγκράτητη. Θα πρέπει να απαγορευτούν;O I έγραψε: 17 Αύγ 2019, 11:32 Δεν μιλάμε για δικαιολογία του πράσοντος αλλά για την πρόκληση που υπάρχει ΑΙΝΕΙΑΝ
Τις γυναίκες μπορεί να τούς ελκύουν τα πιο κουφά πράγματα. Για τους άνδρες δεν ισχύει το ίδιοNaida έγραψε: 17 Αύγ 2019, 11:23Η εγκράτεια είναι θέμα προσωπικό. Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου. Εμένα πχ μπορεί να με ελκύουν τρελά οι άντρες με γυαλιά και θεωρώ ότι αφού με.προκαλουν πρεπει να τους βιάσω. Πρέπει να πάψουν οι άντρες να φορούν γυαλιά;O I έγραψε: 17 Αύγ 2019, 11:00
Βασικά δεν επιτίθεμαι σε γυναίκες αλλά προσπαθώ να θέσω το πρόβλημα στη σωστή του βάση.
αυτό λέω
Ο.Ι.![]()
Γι αυτό το παραβάλλω με επιδειξιομανία![]()
Ο.Ι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατί αυτά που λες δίνουν μια αίσθηση δικαιολογίας του βιαστή.O I έγραψε: 17 Αύγ 2019, 11:38Το ξέρω και το επισημαίνω συνέχεια!ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Αύγ 2019, 11:36 Οσο προκλητική η επιπόλαιη η έστω ...μαλακισμενη η βλαμενη και εάν είναι μια γυναίκα ο βιασμός ΔΕΝ δικαιολογείται ούτε τα ανωτέρω αποτελούν άλλοθι για έναν βιαστή
Γιατί επιμένεις όμως σ' αυτό;![]()
Ο.Ι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι μωρέ... στον ελεύθερο χρόνο μου ψάχνω να βιάσω καμιά
Ας σοβαρευτούμε λέω γω
Ο.Ι.
Ας σοβαρευτούμε λέω γω
Έλα ρε Νάντια, θες να σου απαντήσωNaida έγραψε: 17 Αύγ 2019, 11:38Δεν μ' ενδιαφέρει το γυμνό στον άνδρα. Δεν με προκαλει. Καψώνω με τα γυαλιά και είμαι ασυγκράτητη. Θα πρέπει να απαγορευτούν;O I έγραψε: 17 Αύγ 2019, 11:32 Δεν μιλάμε για δικαιολογία του πράσοντος αλλά για την πρόκληση που υπάρχει ΑΙΝΕΙΑΝ
Τις γυναίκες μπορεί να τούς ελκύουν τα πιο κουφά πράγματα. Για τους άνδρες δεν ισχύει το ίδιοNaida έγραψε: 17 Αύγ 2019, 11:23
Η εγκράτεια είναι θέμα προσωπικό. Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου. Εμένα πχ μπορεί να με ελκύουν τρελά οι άντρες με γυαλιά και θεωρώ ότι αφού με.προκαλουν πρεπει να τους βιάσω. Πρέπει να πάψουν οι άντρες να φορούν γυαλιά;![]()
Γι αυτό το παραβάλλω με επιδειξιομανία![]()
Ο.Ι.
Ο.Ι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O I την 17 Αύγ 2019, 11:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί προσπαθείς να δώσεις ελαφρυντικά σε έναν βιαστή τονιζοντας τις ευθύνες του θύματος ότι τα ήθελεO I έγραψε: 17 Αύγ 2019, 11:38Το ξέρω και το επισημαίνω συνέχεια!ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Αύγ 2019, 11:36 Οσο προκλητική η επιπόλαιη η έστω ...μαλακισμενη η βλαμενη και εάν είναι μια γυναίκα ο βιασμός ΔΕΝ δικαιολογείται ούτε τα ανωτέρω αποτελούν άλλοθι για έναν βιαστή
Ο.Ι.
Ε ακόμη και εάν το θύμα τα ήθελε ο βιασμός ΔΕΝ δικαιολογείται ούτε αποτελεί άλλοθι για έναν βιαστή
Και εγώ αν βγάλω το πορτοφόλι μου με χίλια ευρώ μέσα σε δημόσια θέα στην Ομόνοια , είμαι βλάκας
Ο ληστής που θα με ληστέψει δεν μπορεί να το θεωρησει ως άλλοθι
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Παπαρια Ναιδα, προχθές γιατι δεν καθησες στο αμαξι , τίποτα παρανομο δεν εκανες ,αλλα φρικαρες με τον τρελλο και ηθελες να φυγεις.
Ρε ΑΙΝΕΙΑΝ, όταν λέω ότι "θέτω το πρόβλημα στη σωστή του βάση μοιράζοντας τις ευθύνες όπου υπάρχουν" εσύ καταλαβαίνεις ότι υπερασπίζομαι τον βιαστήΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Αύγ 2019, 11:42Γιατί προσπαθείς να δώσεις ελαφρυντικά σε έναν βιαστή τονιζοντας τις ευθύνες του θύματος ότι τα ήθελεO I έγραψε: 17 Αύγ 2019, 11:38Το ξέρω και το επισημαίνω συνέχεια!ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Αύγ 2019, 11:36 Οσο προκλητική η επιπόλαιη η έστω ...μαλακισμενη η βλαμενη και εάν είναι μια γυναίκα ο βιασμός ΔΕΝ δικαιολογείται ούτε τα ανωτέρω αποτελούν άλλοθι για έναν βιαστή
Ο.Ι.
Ε ακόμη και εάν το θύμα τα ήθελε ο βιασμός ΔΕΝ δικαιολογείται ούτε αποτελεί άλλοθι για έναν βιαστή
Και εγώ αν βγάλω το πορτοφόλι μου με χίλια ευρώ μέσα σε δημόσια θέα στην Ομόνοια , είμαι βλάκας
Ο ληστής που θα με ληστέψει δεν μπορεί να το θεωρησει ως άλλοθι
Ναι μωρέ, σε λίγο θα κάνω μια τσάρκα να βρω θύμα για βιασμό
Σοβαρέψου γιατί κι εγώ θα μπορούσα να πω ότι δικαιολογείς την κατάσταση επειδή σ' αρέσει να κοιτάς ημίγυμνα κοριτσούδια.
Σοβαρέψου λοιπόν
Ο.Ι.
Ότι να ναι.perseus έγραψε: 17 Αύγ 2019, 11:43 Παπαρια Ναιδα, προχθές γιατι δεν καθησες στο αμαξι , τίποτα παρανομο δεν εκανες ,αλλα φρικαρες με τον τρελλο και ηθελες να φυγεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 427 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
-