Δε σε δίνουμε σε ξένη. Εδώ Ελληνίδα θα πάρεις.fagano3 έγραψε: 06 Μάιος 2018, 23:17
Σε ολα τα αλλα φουλ προοδευτικιες μου ειστε.Αν ειναι ποτισουμε καμια ξενη σας βγαινει η Μπουμπουλινα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεκρες ψυχες/Τα παντρολογηματα
Re: Νεκρες ψυχες/Τα παντρολογηματα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
fagano3
Re: Ποιες καθημερινές, οικιακές δουλειές αντιπαθείτε να κάνετε;
Οχι απλα ημουν διακοπες και οπου παω διακοπες και εχει μιτ απ για πεζοπορια παω.Ειναι πολυ καλος τροπος να γνωρισεις την φυση του τοπου (συν την πανιδα ενιοτεJuno έγραψε: 06 Μάιος 2018, 23:16Από την Γερμανία πήγες στην Ισπανία για meet up? Γιατί;fagano3 έγραψε: 06 Μάιος 2018, 21:32 .....Πηγα το προηγουμενο μηνα Ισπανια παω σε μιταπ να γνωρισω καμια ωριμη κυρια για σοβαρο σκοπο, ολο κατι μικρουλες ανατολικες με τριγυριζαν.Ενιωσα σαν τον Χριστο στο ορος των πειρασμων.Ε εγω ενας απλος αμαρτωλος ειμαι οποτε λυγισα![]()
Τι κάνει ο κόσμος, τόσο πίσω έχω μείνει;
Βεβαια αυτο δεν ηταν πεζοπορια ακριβως.Περισσοτερο με ορειβασια εμοιαζε.
Ο διοργανωτης ητανε ενας πιτσιρικας σαν αυτους που κανουν παρκουρ.
Εξωτερικα μοιαζω με τριανταρη αλλα απο μεσα μου ενιωθα σαν τον Κωνστανταρα στο τι τριαντα τι σαραντα τι πενηντα.
-
mec
Κι εγώ με ξένη είμαι, μια χαρά είναι. Βέβαια δεν είναι εντελώς Γαλλίδα, από Πορτογαλλία το σόι, αλλά ούτε κι εγώ έχω τυπική ελληνική συμπεριφορά κι έτσι δένει η κατάσταση.
Τις ισπανίδες πάντως μια χαρά τις βρίσκω κι ευχομαι ο Φαγανός μας να βρεί κάνα καλό κορίτσι.
- Cecily Anne
Re: Ποιες καθημερινές, οικιακές δουλειές αντιπαθείτε να κάνετε;
Α τότε το ιδανικό μέρος, για να βρεις γκόμενα στην Ελλάδα είναι πάνω στο Νυμφαίο. Πάνε για τις αρκούδες πεζοπορία. Θέλω να πω τουλ. αν δεν κάτσει γκόμενα, θα δεις τις αρκούδες.fagano3 έγραψε: 06 Μάιος 2018, 23:22
Οχι απλα ημουν διακοπες και οπου παω διακοπες και εχει μιτ απ για πεζοπορια παω.Ειναι πολυ καλος τροπος να γνωρισεις την φυση του τοπου (συν την πανιδα ενιοτε).
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άλλο εσύ, εσύ είσαι πιο διαφορετικά μυαλά από τον φαγάνο. Τον φαγάνο Ελληνίδα τον κάνει καλά. Ή άντε καμιά σπανιόλα όπως λες και εσύ αλλά και πάλι μπαα.mec_ έγραψε: 06 Μάιος 2018, 23:24Κι εγώ με ξένη είμαι, μια χαρά είναι. Βέβαια δεν είναι εντελώς Γαλλίδα, από Πορτογαλλία το σόι, αλλά ούτε κι εγώ έχω τυπική ελληνική συμπεριφορά κι έτσι δένει η κατάσταση.
Τις ισπανίδες πάντως μια χαρά τις βρίσκω κι ευχομαι ο Φαγανός μας να βρεί κάνα καλό κορίτσι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Γιατί να λουστείς άντρα "για να τον κάνεις καλά" και να μην πάρεις έναν "που είναι ήδη καλά";
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τον κάνει καλά εννοώ ταιριάζει. Όχι ότι δεν είναι καλά.Cecily Anne έγραψε: 06 Μάιος 2018, 23:29 Γιατί να λουστείς άντρα "για να τον κάνεις καλά" και να μην πάρεις έναν "που είναι ήδη καλά";
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
fagano3
Οι ισπανιδες μου φαινονται σαν τις Ελληνιδες.
Α γνωρισα και μια σισιλιανα.Τρελη αγαπη για τους βορειοιταλους.
Αλλα σικελια ειναι βαθυς νοτος.Νιωθω Γερμανος μπροστα τους.
Α γνωρισα και μια σισιλιανα.Τρελη αγαπη για τους βορειοιταλους.
Αλλα σικελια ειναι βαθυς νοτος.Νιωθω Γερμανος μπροστα τους.
-
mec
Με αυτή τη φωτογραφία που έβαλε, μάλλον τον βλέπω για το Μαρόκο.Naida έγραψε: 06 Μάιος 2018, 23:27 Άλλο εσύ, εσύ είσαι πιο διαφορετικά μυαλά από τον φαγάνο. Τον φαγάνο Ελληνίδα τον κάνει καλά. Ή άντε καμιά σπανιόλα όπως λες και εσύ αλλά και πάλι μπαα.

Μέχρι στιγμής όλο το νήμα είναι για τον fagano, δεν ξέρω αν αλλάξει κάτι.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Σιγά σιγά όλους θα σας ταχτοποιήσουμε. Και σένα σου χω έναν λουκούμι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Εσένα θα σε δώσω στον Συριζαίο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατί; Τι φταίω; Τι σου έκανα; Πού είναι το εμότικον με τον εμετό;