!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τελειώσατε
-
Ορέστης 35
Re: Τελειώσατε
Αν οι αναρχικοί τα βάλουν με τους Κινέζους θα βρουν απρόσμενους σύμμαχους στον απλό κόσμο του κέντρου. Είχε γίνει μια μανούρα στο Μεταξουργείο, πήραν στο κυνήγι δύο Έλληνες με σκουπόξυλα. Στο τσακ ήμουν να χωθώ και να τους τα βάλω στον πάτο.
Τίποτα δε θα πετυχαίνεις. Εδώ χωράει ολόκληρο ανακοντα.
Καλώς τον.
Ε, όχι και σπασίκλας. Τη μισή χρονιά έλειπες λόγω αποβολών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αν είναι έξυπνοι οι αναρχικοί και θέλουν να τα βάλουν με τους Κινέζους θα πρέπει να φέρουνε σαμουράι από την Ιαπωνία που είναι ορκισμένοι εχθροί των Κινέζων. Νίντζα εναντίον Σαμουράι.Ορέστης 35 έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 15:13 Αν οι αναρχικοί τα βάλουν με τους Κινέζους θα βρουν απρόσμενους σύμμαχους στον απλό κόσμο του κέντρου. Είχε γίνει μια μανούρα στο Μεταξουργείο, πήραν στο κυνήγι δύο Έλληνες με σκουπόξυλα. Στο τσακ ήμουν να χωθώ και να τους τα βάλω στον πάτο.
και οι νίντζα Ιάπωνες είναι, χόλυγουντ 
εχμ καπτεν ομπβιους σπήκινγκ: "και οι νίντζα και οι σαμουράι είναι ιάπωνες"
(εδιτ το έγραψε ο έναον
)
Σαολίν μοναχούς
:win:
Τεσπα ας περάσουμε στα σοβαρά τώρα, i.e. τις λίστες των αγώνων του Ανθρώπου απέναντι στο πασοκικό ανθρωπόλυμμα.που είχαν ανέβει
Βλέπω οτι δεν αναφέρονται οι μεγάλοι ευεργέτες του πασοκισμού: Δηλαδή οι Κ.Καραμανλής Α' (με τους πρωθυπουργούς που δεν πάνε φυλακή/πάνε σπίτι τους), και Α. Σαμαράς (με τα φιλιά μπλόουτζομπ της ζωής στον πασοκισμό το 93-94 και το 10-12).
Σαολίν μοναχούς
Τεσπα ας περάσουμε στα σοβαρά τώρα, i.e. τις λίστες των αγώνων του Ανθρώπου απέναντι στο πασοκικό ανθρωπόλυμμα.που είχαν ανέβει
Βλέπω οτι δεν αναφέρονται οι μεγάλοι ευεργέτες του πασοκισμού: Δηλαδή οι Κ.Καραμανλής Α' (με τους πρωθυπουργούς που δεν πάνε φυλακή/πάνε σπίτι τους), και Α. Σαμαράς (με τα φιλιά μπλόουτζομπ της ζωής στον πασοκισμό το 93-94 και το 10-12).
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν υπογράφει τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη ο Προκόπης ΠαυλόπουλοςNewModelArmy έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 13:25 Ακολουθηθηκε η νομιμη διαδικασια.Ιουνιο ηταν να οριστουν δικαστες,Ιουνιο οριστηκαν.Ολα τα αλλα ειναι υστεριες των φεικνιουζαδικων της δεξιας.
CNN Greece (Ιστολόγιο)-Jun 30, 2019
ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ...
Voria-Jun 30, 2019
Δεν υπογράφει ο Προκόπης Παυλόπουλος την «αλλαγή φρουράς» στη Δικαιοσύνη
Ethnos-Jun 30, 2019
Επιβεβαίωση Newpost: Δεν υπογράφει τα διατάγματα για τις αλλαγές ...
Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ-Jun 30, 2019
Δεν υπέγραψε τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη ο Προκόπης Παυλόπουλος ...
www.enikos.gr-21 hours ago
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Προβλέπω οξύ ψυχωσικό επεισόδιο σε πανελλήνια μετάδοση απόψε στο σκάι.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Nandros
Η αδελφή μου θα νοικιάσει ένα άδειο διαμέρισμα που έχει, κοντά στο λιμάνι του Αγ.Γεωργίου και εγώ μια γκαρσονιέρα στο Γαλάτσι! Μαγκιά!Αγις έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 13:52ΤέλειαNewModelArmy έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 13:41Με Κουλη ψαξτε σπιτια στη Θηβα.Ενα απεραντο ερ μπι εν μπι για κινεζους και ρωσους θα γινει η ΑθηναΟρέστης 35 έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 13:00Ποιους κινεζους εννοεις Ερμη; Αυτους που αγοραζουν σπιτια; Εξηγησε μου.![]()
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 15:22Καλώς τον.
Ε, όχι και σπασίκλας. Τη μισή χρονιά έλειπες λόγω αποβολών.![]()
Σωφρονίστηκα κ πλερωσα το χρεος μου στην απονη κενωνια κ στους απανθρωπους κανονισμους της
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Nandros
Ρε παλαβιάρη, «Μπουσίντο = Ο Κώδικας τιμής των Σαμουράι»!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 14:03 Οι Κινέζοι έχουν τεράστια δύναμη και επιρροή και τα κρύβουν όλα πίσω από μια ατάραχη φάτσα και ένα αχνό χαμόγελο. Έχω δει Κινέζο να παλεύει με ανακόντα και να νικάει χρησιμοποιώντας την πανάρχαια τεχνική του Μπουσίντο που επινοήθηκε από αρχαίους Κινέζους μοναχούς.
Κατά τα άλλα φίλοι μου, έφτασε η ώρα να απαλλαχθεί επιτέλους ο τόπος μας από τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Την Κυριακή όλοι στις κάλπες για να ψηφίσουμε Μητσοτάκη.
Παιδιά! Φέρτε τους γονείς σας.
Γονείς! Φέρτε τα παιδιά σας.
Η Ελλάδα γυρνάει σελίδα. Νέα Δημοκρατία με αυτοδυναμία.
Δούλευε τους ζαιους ελεύθερα, αλλά να είναι και αληθοφανές!
.
Σωστα ( ο δρομος του πολεμιστη ) αλλά οπως του εγραψα μαλλον τον χαλασε η μαυρομπογιά κ γραφει μπαρουφεςNandros έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 18:41Ρε παλαβιάρη, «Μπουσίντο = Ο Κώδικας τιμής των Σαμουράι»!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 14:03 Οι Κινέζοι έχουν τεράστια δύναμη και επιρροή και τα κρύβουν όλα πίσω από μια ατάραχη φάτσα και ένα αχνό χαμόγελο. Έχω δει Κινέζο να παλεύει με ανακόντα και να νικάει χρησιμοποιώντας την πανάρχαια τεχνική του Μπουσίντο που επινοήθηκε από αρχαίους Κινέζους μοναχούς.
Κατά τα άλλα φίλοι μου, έφτασε η ώρα να απαλλαχθεί επιτέλους ο τόπος μας από τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Την Κυριακή όλοι στις κάλπες για να ψηφίσουμε Μητσοτάκη.
Δούλευε τους ζαιους ελεύθερα, αλλά να είναι και αληθοφανές!![]()
.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 18:35 Προβλέπω οξύ ψυχωσικό επεισόδιο σε πανελλήνια μετάδοση απόψε στο σκάι.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Που τα έχεις δει αυτά ρε μπαγάσα; Εγω έχω δει μόνο μια Κινεζα να παλεύει με τρεις ανακοντες μαύρες, ταυτόχρονα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 14:03 Οι Κινέζοι έχουν τεράστια δύναμη και επιρροή και τα κρύβουν όλα πίσω από μια ατάραχη φάτσα και ένα αχνό χαμόγελο. Έχω δει Κινέζο να παλεύει με ανακόντα και να νικάει χρησιμοποιώντας την πανάρχαια τεχνική του Μπουσίντο που επινοήθηκε από αρχαίους Κινέζους μοναχούς.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Nandros
Είναι κλειδωμένο και το νήμα με τις παπαριές ρε γαμώτο!Otto Weininger έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 14:46Τρικούπης, Βενιζέλος, Παπανδρέου και.....Τσίπρας.Arisvilla έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 14:35 Τα δεξια νδουλικα πανηγυριζουν την ελευση στην εξουσια του ζαβου κλωνου του ΓΑΠ. Μαζι τους ο Βαγγελας, ο Αφραγκουζος, ο Στουρναρας και ολη η παράσιτικη αστικη ταξη που νομιζει οτι εκδικηθηκε τον Συριζα και τον Τσιπρα. Σαν ρεβανσιστες που ειναι θα προσπαθησουν με δολοπλοκιες στυλ σκανδαλου με τα παμπερς να εξαφανισουν πολιτικα τον μεγαλο τους εχθρο. Η δεξια παραταξη παντοτε αντι ηταν. Αντιτρικουπικη, αντι βενιζελικη, αντιπαπανδρεικη και τωρα αντι τσίπρικη. Μεσα σε 2-3 χρονια το πολυ θα εχουν καταρρευσει αφου θα εχουν κατορθωσει να ξαναβγαλουν τον κοσμο στους δρομους. Θα ειναι παλι μια δεξια παρενθεση οπως το 1990-1993. Μετα παλι η αριστερη δημοκρατικη παραταξη ενωμενη θα ξαναερθει για να σωσει τη χωρα. Χαρειτε παντως μετα τις 7 του Ιουλη αλλα θυμηθειτε οτι ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαίρονται.
Στην ίδια πρόταση αυτοί οι τέσσερις![]()
.