!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τελειώσατε

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Τελειώσατε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

NewModelArmy έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 13:41
Ορέστης 35 έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 13:00
Ερμής έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 12:48

Δεν ασχολείται κανείς με τους μολοτωφακηδες πλέον.
Θα ασχοληθουν οι κινέζοι όταν έρθει η ώρα και τότε θα μυξοκλαίτε στις ποδιές των τσαίων
Ποιους κινεζους εννοεις Ερμη; Αυτους που αγοραζουν σπιτια; Εξηγησε μου.
Με Κουλη ψαξτε σπιτια στη Θηβα.Ενα απεραντο ερ μπι εν μπι για κινεζους και ρωσους θα γινει η Αθηνα
Αναμπτυκσι.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 12:18 Πικρα αλλα τι να κανεις
Και δεν θυμαμαι και ποσους μηνες βαλαμε
3 πρεπει να ηταν σιγουρα το στοιχημα
Θα ποτιστω με την Παναθηναικη ιδεα
έτσι φίλε
τα στοιχήματα πρέπει να πληρώνονται :smt023
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ερμής έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 12:48

Δεν ασχολείται κανείς με τους μολοτωφακηδες πλέον.
Θα ασχοληθουν οι κινέζοι όταν έρθει η ώρα και τότε θα μυξοκλαίτε στις ποδιές των τσαίων
Με Κουλη ψαξτε σπιτια στη Θηβα.Ενα απεραντο ερ μπι εν μπι για κινεζους και ρωσους θα γινει η Αθηνα
Τέλεια :vp6:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Ορέστης 35 έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 13:35 Aνυπομονω να μου εξηγησει ο Ερμης για τους Κινεζους. Η δεξια ετοιμαζει προδοσια;
Όταν σκάσουν οι Τριάδες, οι αναρχοφλώροι που κάνουν επανάσταση με την πλάτη του μπαμπά, θα βάλουν τις μολότωφ στο γκώλο

Οι τύποι κάνουν - με τις ευλογίες του κινεζικού κράτους- την ιταλική μαφία να μοιάζει με παιδάκια νηπιαγωγείου. Δεν θα κάτσουν να τους απαξιώσουν την επένδυση κάτι 40χρονοι τελειωμένοι αναρχοπρέζακες
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Οι Κινέζοι έχουν τεράστια δύναμη και επιρροή και τα κρύβουν όλα πίσω από μια ατάραχη φάτσα και ένα αχνό χαμόγελο. Έχω δει Κινέζο να παλεύει με ανακόντα και να νικάει χρησιμοποιώντας την πανάρχαια τεχνική του Μπουσίντο που επινοήθηκε από αρχαίους Κινέζους μοναχούς.

Κατά τα άλλα φίλοι μου, έφτασε η ώρα να απαλλαχθεί επιτέλους ο τόπος μας από τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Την Κυριακή όλοι στις κάλπες για να ψηφίσουμε Μητσοτάκη.
Παιδιά! Φέρτε τους γονείς σας.
Γονείς! Φέρτε τα παιδιά σας.

Η Ελλάδα γυρνάει σελίδα. Νέα Δημοκρατία με αυτοδυναμία.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 14:03 Οι Κινέζοι έχουν τεράστια δύναμη και επιρροή και τα κρύβουν όλα πίσω από μια ατάραχη φάτσα και ένα αχνό χαμόγελο. Έχω δει Κινέζο να παλεύει με ανακόντα και να νικάει χρησιμοποιώντας την πανάρχαια τεχνική του Μπουσίντο που επινοήθηκε από αρχαίους Κινέζους μοναχούς.

βάζεις το κεφάλι του ανακόντα στον κώλο σου και εκείνο ασφυκτιά σε λίγες ώρες από έλλειψη οξυγόνου;
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

under έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 13:37 Ολοι ΝΔ για ΚΑΘΑΡΣΗ !
:smt005: :smt005: :smt005:
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

ποτέ ξανααααα, ποτέ ξανααααααααααααααααα
ποτέ ξανααα αρίστεραααααααα!
-_-
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

foscilis έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 14:22
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 14:03 Οι Κινέζοι έχουν τεράστια δύναμη και επιρροή και τα κρύβουν όλα πίσω από μια ατάραχη φάτσα και ένα αχνό χαμόγελο. Έχω δει Κινέζο να παλεύει με ανακόντα και να νικάει χρησιμοποιώντας την πανάρχαια τεχνική του Μπουσίντο που επινοήθηκε από αρχαίους Κινέζους μοναχούς.

βάζεις το κεφάλι του ανακόντα στον κώλο σου και εκείνο ασφυκτιά σε λίγες ώρες από έλλειψη οξυγόνου;
Ναι φίλε μου. Γιατί όχι.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 14:03 Οι Κινέζοι έχουν τεράστια δύναμη και επιρροή και τα κρύβουν όλα πίσω από μια ατάραχη φάτσα και ένα αχνό χαμόγελο. Έχω δει Κινέζο να παλεύει με ανακόντα και να νικάει χρησιμοποιώντας την πανάρχαια τεχνική του Μπουσίντο που επινοήθηκε από αρχαίους Κινέζους μοναχούς

Κατά τα άλλα φίλοι μου, έφτασε η ώρα να απαλλαχθεί επιτέλους ο τόπος μας από τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Την Κυριακή όλοι στις κάλπες για να ψηφίσουμε Μητσοτάκη.
Παιδιά! Φέρτε τους γονείς σας.
Γονείς! Φέρτε τα παιδιά σας.

Η Ελλάδα γυρνάει σελίδα. Νέα Δημοκρατία με αυτοδυναμία.
Aυτο γιατι το εγραψες ; Διαβάζεις φανατικα Μαυρομπογιά κ επηρεάστηκες ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Τα δεξια νδουλικα πανηγυριζουν την ελευση στην εξουσια του ζαβου κλωνου του ΓΑΠ. Μαζι τους ο Βαγγελας, ο Αφραγκουζος, ο Στουρναρας και ολη η παράσιτικη αστικη ταξη που νομιζει οτι εκδικηθηκε τον Συριζα και τον Τσιπρα. Σαν ρεβανσιστες που ειναι θα προσπαθησουν με δολοπλοκιες στυλ σκανδαλου με τα παμπερς να εξαφανισουν πολιτικα τον μεγαλο τους εχθρο. Η δεξια παραταξη παντοτε αντι ηταν. Αντιτρικουπικη, αντι βενιζελικη, αντιπαπανδρεικη και τωρα αντι τσίπρικη. Μεσα σε 2-3 χρονια το πολυ θα εχουν καταρρευσει αφου θα εχουν κατορθωσει να ξαναβγαλουν τον κοσμο στους δρομους. Θα ειναι παλι μια δεξια παρενθεση οπως το 1990-1993. Μετα παλι η αριστερη δημοκρατικη παραταξη ενωμενη θα ξαναερθει για να σωσει τη χωρα. Χαρειτε παντως μετα τις 7 του Ιουλη αλλα θυμηθειτε οτι ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαίρονται.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

μίστερ μαξ έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 13:43

Αναμπτυκσι.
Και από πότε σας ενοχλεί η ανοιχτή και πολυφυλετική κοινωνία; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

elchav έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 13:57
Ορέστης 35 έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 13:35 Aνυπομονω να μου εξηγησει ο Ερμης για τους Κινεζους. Η δεξια ετοιμαζει προδοσια;
Όταν σκάσουν οι Τριάδες, οι αναρχοφλώροι που κάνουν επανάσταση με την πλάτη του μπαμπά, θα βάλουν τις μολότωφ στο γκώλο

Οι τύποι κάνουν - με τις ευλογίες του κινεζικού κράτους- την ιταλική μαφία να μοιάζει με παιδάκια νηπιαγωγείου. Δεν θα κάτσουν να τους απαξιώσουν την επένδυση κάτι 40χρονοι τελειωμένοι αναρχοπρέζακες
Ρε είστε προδοτες τελείως; Θα παραδώσετε την Αθήνα στους ξένους για να εκδικηθείτε τους κομματικού σας αντιπάλους;

Αυτά δεν είναι τρολαρισματα. Σας έχω πληροφορήσει τι κατάσταση ασυδοσίας έχει δημιουργήσει ο Τσιπρας. Δεν αποκλείεται ο βλαμμένος γόνος να αφήσει να γίνουν χειρότερα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 14:36
μίστερ μαξ έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 13:43

Αναμπτυκσι.
Και από πότε σας ενοχλεί η ανοιχτή και πολυφυλετική κοινωνία; :lol:
Κυρια Κυρία να πω ;

( ο σπασικλακος της ταξης που γουσταρει ευκολακια )
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Arisvilla έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 14:35 Τα δεξια νδουλικα πανηγυριζουν την ελευση στην εξουσια του ζαβου κλωνου του ΓΑΠ. Μαζι τους ο Βαγγελας, ο Αφραγκουζος, ο Στουρναρας και ολη η παράσιτικη αστικη ταξη που νομιζει οτι εκδικηθηκε τον Συριζα και τον Τσιπρα. Σαν ρεβανσιστες που ειναι θα προσπαθησουν με δολοπλοκιες στυλ σκανδαλου με τα παμπερς να εξαφανισουν πολιτικα τον μεγαλο τους εχθρο. Η δεξια παραταξη παντοτε αντι ηταν. Αντιτρικουπικη, αντι βενιζελικη, αντιπαπανδρεικη και τωρα αντι τσίπρικη. Μεσα σε 2-3 χρονια το πολυ θα εχουν καταρρευσει αφου θα εχουν κατορθωσει να ξαναβγαλουν τον κοσμο στους δρομους. Θα ειναι παλι μια δεξια παρενθεση οπως το 1990-1993. Μετα παλι η αριστερη δημοκρατικη παραταξη ενωμενη θα ξαναερθει για να σωσει τη χωρα. Χαρειτε παντως μετα τις 7 του Ιουλη αλλα θυμηθειτε οτι ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαίρονται.
Αδελφέ, το ότι οι μητσοτακαίοι έχουν ταβάνι τα τρία έτη στην εξουσία, συμφωνώ.
Ποιος σου είπε όμως ότι ο Κούλης, τα νδουλικά που βλέπεις να πανηγυρίζουν στο πχόρουμ ή η ίδια η σημερινή ΝΔούλα είναι δεξιοί;
My Life had stood, a Loaded Gun
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”