ναι, πώς προκύπτει ρωτάω
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγανάκτιση για τα τατουάζ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Αγανάκτιση για τα τατουάζ
καποιου που φοβαται τη θηλυκοτητανύχτα έγραψε: 20 Ιουν 2019, 17:51τί σόι συνειρμός είν' αυτός τώρα;vantono έγραψε: 20 Ιουν 2019, 17:43Με το που το πρωτοαντίκρυζα σε γκόμενα που σκοπεύω να κάνω κάτι μαζί της, θα με προδιέθετε οτι κανα' 20αρι cm λιγο πιο κάτω (εκει που ξεκινάει το μ@νι της δηλαδη) θα συναντούσα κονδυλώματα σε μέγεθος αμυγδάλων, και θα κωλυόμουν να προχωρήσω.
και όποια φοράει μίνι γουστάρει πήδημα;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το 'χετε κάψει τελείως δω μεσα. Η αντιπαλη πλευρά του εθνι εχετε καταντήσει, απο αποψη γραφικότητας.
Το πρόβλημα που έχω εγώ είναι ότι 9 στα 10 από μακρυά φαίνονται σαν μουτζούρες. Κάτι το μαύρο σε σκούρο μεσογειακό δέρμα, κάτι ότι με το καιρό το μελάνι απλώνει κάτι ότι οι τατουαζέρ δεν αρκούνται σε γραμμές αλλά θέλουν να κάνουν φωτοσκίαση (που δεν δουλεύει σε μη λευκό καμβά) το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό: μία μουτζούρα. Σε πλησιάζει δηλαδή κάποιος και βλέπεις ότι έχει μία μαυρίλα στον ώμο. Αυτή είναι η αρχική αίσθηση που αποκομίζεις. Όταν σε πλησιάσει περισσότερο και προσέξεις καλύτερα τότε ναι, διακρίνεις το σχήμα. Αλλά από μακρυά και με μία γρήγορη ματιά το μόνο που βλέπεις είναι μία μαυρίλα.
κι όμως θα μπορούσε να γίνει πολύ ενδιαφέρουσα κουβένταvantono έγραψε: 20 Ιουν 2019, 18:01 Το 'χετε κάψει τελείως δω μεσα. Η αντιπαλη πλευρά του εθνι εχετε καταντήσει, απο αποψη γραφικότητας.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- blackpaint
μπορεις να μην ποσταρεις μεμες της προηγουμενης δεκαετιας;
βεντούζα τύπε
προσπάθησε να αντικρύσεις τιπτις και άσε τις υποθέσειςvantono έγραψε: 20 Ιουν 2019, 17:43 Με το που το πρωτοαντίκρυζα σε γκόμενα που σκοπεύω να κάνω κάτι μαζί της, θα με προδιέθετε οτι κανα' 20αρι cm λιγο πιο κάτω (εκει που ξεκινάει το μ@νι της δηλαδη) θα συναντούσα κονδυλώματα
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- blackpaint
συνεχισε να ζητιανευεις την προσοχη μου κακομοιρηενωσηΚ έγραψε: 20 Ιουν 2019, 18:25βεντούζα τύπε
Eναντια στην τοξικη αρρενωποτητα.Feindflug έγραψε: 19 Ιουν 2019, 23:02 Οφείλει να βγάλει βίντεο - απάντηση ένας τατουαζάκιας λαπάς με τίτλο
Έλεος με τα μπράτσα.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2019, 18:30συνεχισε να ζητιανευεις την προσοχη μου κακομοιρη
μην το παιρνεις προσωπικα ολοι αυτο κανουμε λιγο πολυ στα φορουμς
το θεμα ειναι να υπαρχει μετρο στην αναζητηση της προσοχης - μην φτασουμε στο επιπεδο να κανουμε και τατου δλδ
Προτεινω να γραψεις phorum.Airman68 έγραψε: 20 Ιουν 2019, 13:07 Ούτε εγώ έχω αλλά σκέφτομαι σοβαρά να κάνω ένα στην ωμοπλάτη...
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Τώρα που το σκέφτομαι είναι λίγο σαν να επικρίνει κάποιος που ντύνετε μονότονα, άτομα που έχουνε στυλ και τους πάνε διαφορετικά ρούχα. Δηλαδή υπάρχουν άτομα που και με την προσωπική τους αισθητική και το στυλ τους μπορούν να υποστηρίξουν το ταττου. Άλλοι όπως ο τύπος στο OP απλά είναι μπεζ άνθρωποι που και να προσπαθούσαν ταττού θα επέλεγαν κάτι άχαρο και δεν θα το υποστήριζαν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση