τρολάρει μωρέGoBzi έγραψε: 18 Οκτ 2023, 21:27Έπαθες σοκ γιατί είσαι μαλάκας![]()
Σιγά μην τους πούνε και τι ώρα θα τους βομβαρδίσουν.
Σε αυτή τη φάση δε, δεν είναι αστείο να στέλνει ραβασάκι-τελεσίγραφο το Islamic Rebublic of Iran ;
τρολάρει μωρέGoBzi έγραψε: 18 Οκτ 2023, 21:27Έπαθες σοκ γιατί είσαι μαλάκας![]()
Σιγά μην τους πούνε και τι ώρα θα τους βομβαρδίσουν.
Δε κάνω τέτοια πράγματα. Μόνο πούτσες ξέρω να αρπάζωSaturn έγραψε: 18 Οκτ 2023, 21:35
Σε αυτή τη φάση δε, δεν είναι αστείο να στέλνει ραβασάκι-τελεσίγραφο το Islamic Rebublic of Iran ;
Ποιον τρίτο ηδη τον κάναμε αυτόν. Με βάση την Τουνη πάμε για τον τεταρτο.Saturn έγραψε: 18 Οκτ 2023, 20:54 Τα έχω πάρει κρανίο τώρα.
Αυτοί οι γελωτοποιοί θα μας πάνε τρίτο παγκόσμιο;
Γαμώ το μάτριξ τους μέσα, ολωνών
Σε κάτι τέτοιες απευθύνεται η Πρεσβεία του Ισραήλ και τα τζιφάκια της φαίνεται
Eλα,αυτός που έκανε την προφητεία ήξερε ποιός έχει πυρηνικά όπλα και ποιός δεν έχει.Saturn έγραψε: 18 Οκτ 2023, 20:59 Τί πάνω και κάτω μου λες εσύ
Τί καραγκιοζιλίκια είναι αυτά, τί πούστικες παιδομαλακίες, τα ψυχάκια; Μούφα είναι όλα, κανονισμένα τα έχουνε, κάπως τα κουμαντάρουνε εκεί πέρα να τους βγει και στο θέατρο η δικαιολογία. Να χαθούνε να χάνονται όλα τα χαμένα κορμιά του κόσμου.
Kάτω πιάστηκε μπαι δε γουει, Συρία ξεκίνησε πριν χρόνια έτσι λένε, εσύ ποιό κάτω εννοείς; λολ
Άστα αυτά μπεκο και παράτα τα όλα να τρέξεις εκεί κάτω.giorgos mpekos έγραψε: 18 Οκτ 2023, 21:37 μπράβο. Βρισκομε πάντα στο πλευρό σας στοπ τη μαφία και το ολοκαυτομα
αυτή είναι του Αιτωλού νομίζω αλλά δεν πολυασχολούμαι με προφητείες γιατί γενικότερα για τα περισσότερα κανείς δεν ξέρει τί και πώς και πότε και αν κτλ ειπώθηκεπατησιωτης έγραψε: 18 Οκτ 2023, 21:58Eλα,αυτός που έκανε την προφητεία ήξερε ποιός έχει πυρηνικά όπλα και ποιός δεν έχει.Saturn έγραψε: 18 Οκτ 2023, 20:59 Τί πάνω και κάτω μου λες εσύ
Τί καραγκιοζιλίκια είναι αυτά, τί πούστικες παιδομαλακίες, τα ψυχάκια; Μούφα είναι όλα, κανονισμένα τα έχουνε, κάπως τα κουμαντάρουνε εκεί πέρα να τους βγει και στο θέατρο η δικαιολογία. Να χαθούνε να χάνονται όλα τα χαμένα κορμιά του κόσμου.
Kάτω πιάστηκε μπαι δε γουει, Συρία ξεκίνησε πριν χρόνια έτσι λένε, εσύ ποιό κάτω εννοείς; λολΚάτω έχει μόνο το Ισραήλ,πάνω έχουν και οι Ρώσοι και το ΝΑΤΟ.Απλό δεν είναι;
Eγώ βέβαια θυμάμαι και τον πόλεμο του 73.Τότε οι Αιγύπτιοι είχαν αρχικά επιτυχίες και η Μέιρ λέγεται ότι διέταξε να ετοιμασθούν τα πυρηνικά όπλα.Είπε στον Νίξον ότι εάν χάσει τον πόλεμο θα τα χρησιμοποιήσει και ζήτησε συνεχή ροή αμερικανικών όπλων.Ο Νίξον συμφώνησε και διέταξε τη ροή αλλά επειδή οι Σοβιετικοί απείλησαν ότι θα επέμβουν και αυτοί διέταξε να τεθούν τα πυρηνικά όπλα σε κατάσταση DEFCON 3.Exodus έγραψε: 18 Οκτ 2023, 20:36Είμαστε μικροί, δεν ζήσαμε τους πολέμους τους παλιούς. Εγώ έχω μνήμες από πολέμους 80 και μετά. Κι είμαι 52, όχι νεούδι.Υδράργυρος έγραψε: 18 Οκτ 2023, 20:30Πρωτη μου φορα βλεπω το ισραηλ τοσο στριμωγμενο. Και δεν ειμαι μικρος