!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

GoBzi έγραψε: 18 Οκτ 2023, 21:27
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Οκτ 2023, 21:22
Saturn έγραψε: 18 Οκτ 2023, 21:21

δίνε και κανένα λινκ ομως
Άκυρο από fake account ήταν!! έπαθα ένα σοκ
Έπαθες σοκ γιατί είσαι μαλάκας :D

Σιγά μην τους πούνε και τι ώρα θα τους βομβαρδίσουν.
τρολάρει μωρέ

Σε αυτή τη φάση δε, δεν είναι αστείο να στέλνει ραβασάκι-τελεσίγραφο το Islamic Rebublic of Iran ;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
sharp

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Τελικά οι άλλοι κάτω σκοτώνονται κι εμείς γράφουμε νυχθημερόν αηδίες. Μεγάλη η παρακμή του πολιτισμού που ζούμε...
giorgos mpekos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgos mpekos »

μπράβο. Βρισκομε πάντα στο πλευρό σας στοπ τη μαφία και το ολοκαυτομα
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

Saturn έγραψε: 18 Οκτ 2023, 21:35

Σε αυτή τη φάση δε, δεν είναι αστείο να στέλνει ραβασάκι-τελεσίγραφο το Islamic Rebublic of Iran ;
Δε κάνω τέτοια πράγματα. Μόνο πούτσες ξέρω να αρπάζω
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Saturn έγραψε: 18 Οκτ 2023, 20:54 Τα έχω πάρει κρανίο τώρα.
Αυτοί οι γελωτοποιοί θα μας πάνε τρίτο παγκόσμιο;
Γαμώ το μάτριξ τους μέσα, ολωνών
Ποιον τρίτο ηδη τον κάναμε αυτόν. Με βάση την Τουνη πάμε για τον τεταρτο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Saturn

Mπορεί να μου δώσει λινκ κάποιος με τις πιο πρόσφατες επίσημες δηλώσεις του Ιραν ή να κάνει κάποια αντιγραφή με τα ακριβή λεγόμενα;
Με το περιστατικό του νοσκομείου ήταν άλλο το περιεχόμενο από αυτό που είχε δηλώσει και στον Πούτιν προχθές;

σορυ που το ζητάω, έχω θέμα με το αντμπλοκ μου
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Saturn

zteo έγραψε: 18 Οκτ 2023, 21:39
Saturn έγραψε: 18 Οκτ 2023, 20:54 Τα έχω πάρει κρανίο τώρα.
Αυτοί οι γελωτοποιοί θα μας πάνε τρίτο παγκόσμιο;
Γαμώ το μάτριξ τους μέσα, ολωνών
Ποιον τρίτο ηδη τον κάναμε αυτόν. Με βάση την Τουνη πάμε για τον τεταρτο.
Σε κάτι τέτοιες απευθύνεται η Πρεσβεία του Ισραήλ και τα τζιφάκια της φαίνεται

Ωραίος ο πολιτισμός μας, δεν λέω
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Σήμερα που μιλούσα με φίλο μου ΑργεντινοΙσραηλοΕβραίο κατάλαβα ότι τελικά αυτοί που πληρώνουν τη νύφη είναι ο λαουτζίκος και από τη μεριά των Εβραίων. Να μην είστε φανατισμένοι υπερ καμιάς πλευράς. Η ευθύνη βαραίνει τους ηγέτες και των 2 λαών για αυτό το χάλι.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Saturn έγραψε: 18 Οκτ 2023, 20:59 Τί πάνω και κάτω μου λες εσύ
Τί καραγκιοζιλίκια είναι αυτά, τί πούστικες παιδομαλακίες, τα ψυχάκια; Μούφα είναι όλα, κανονισμένα τα έχουνε, κάπως τα κουμαντάρουνε εκεί πέρα να τους βγει και στο θέατρο η δικαιολογία. Να χαθούνε να χάνονται όλα τα χαμένα κορμιά του κόσμου.

Kάτω πιάστηκε μπαι δε γουει, Συρία ξεκίνησε πριν χρόνια έτσι λένε, εσύ ποιό κάτω εννοείς; λολ
Eλα,αυτός που έκανε την προφητεία ήξερε ποιός έχει πυρηνικά όπλα και ποιός δεν έχει. :D Κάτω έχει μόνο το Ισραήλ,πάνω έχουν και οι Ρώσοι και το ΝΑΤΟ.Απλό δεν είναι;
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

giorgos mpekos έγραψε: 18 Οκτ 2023, 21:37 μπράβο. Βρισκομε πάντα στο πλευρό σας στοπ τη μαφία και το ολοκαυτομα
Άστα αυτά μπεκο και παράτα τα όλα να τρέξεις εκεί κάτω.
Έχει σίδηρο να αναστήσεις την χαλυβουργικη
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Saturn

πατησιωτης έγραψε: 18 Οκτ 2023, 21:58
Saturn έγραψε: 18 Οκτ 2023, 20:59 Τί πάνω και κάτω μου λες εσύ
Τί καραγκιοζιλίκια είναι αυτά, τί πούστικες παιδομαλακίες, τα ψυχάκια; Μούφα είναι όλα, κανονισμένα τα έχουνε, κάπως τα κουμαντάρουνε εκεί πέρα να τους βγει και στο θέατρο η δικαιολογία. Να χαθούνε να χάνονται όλα τα χαμένα κορμιά του κόσμου.

Kάτω πιάστηκε μπαι δε γουει, Συρία ξεκίνησε πριν χρόνια έτσι λένε, εσύ ποιό κάτω εννοείς; λολ
Eλα,αυτός που έκανε την προφητεία ήξερε ποιός έχει πυρηνικά όπλα και ποιός δεν έχει. :D Κάτω έχει μόνο το Ισραήλ,πάνω έχουν και οι Ρώσοι και το ΝΑΤΟ.Απλό δεν είναι;
αυτή είναι του Αιτωλού νομίζω αλλά δεν πολυασχολούμαι με προφητείες γιατί γενικότερα για τα περισσότερα κανείς δεν ξέρει τί και πώς και πότε και αν κτλ ειπώθηκε
Γνωστό είναι επίσης οτι προφητολογίες χρησιμοποιούν και πολιτικές δυνάμεις, ανέκαθεν
Άβαταρ μέλους
Saturn

Πατησιώτη, εσύ ασχολήθηκες καθόλου, από πούθε έσκασε η μπόμπα;
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Exodus έγραψε: 18 Οκτ 2023, 20:36
Υδράργυρος έγραψε: 18 Οκτ 2023, 20:30Πρωτη μου φορα βλεπω το ισραηλ τοσο στριμωγμενο. Και δεν ειμαι μικρος
Είμαστε μικροί, δεν ζήσαμε τους πολέμους τους παλιούς. Εγώ έχω μνήμες από πολέμους 80 και μετά. Κι είμαι 52, όχι νεούδι.
Eγώ βέβαια θυμάμαι και τον πόλεμο του 73.Τότε οι Αιγύπτιοι είχαν αρχικά επιτυχίες και η Μέιρ λέγεται ότι διέταξε να ετοιμασθούν τα πυρηνικά όπλα.Είπε στον Νίξον ότι εάν χάσει τον πόλεμο θα τα χρησιμοποιήσει και ζήτησε συνεχή ροή αμερικανικών όπλων.Ο Νίξον συμφώνησε και διέταξε τη ροή αλλά επειδή οι Σοβιετικοί απείλησαν ότι θα επέμβουν και αυτοί διέταξε να τεθούν τα πυρηνικά όπλα σε κατάσταση DEFCON 3.
Πηγαίναμε σχολείο τότε και θυμάμαι ότι λέγαμε ανέκδοτα τύπου τι θα γίνει,θα πέσει η μπόμπα; :cry
Δεν έπεσε η μπόμπα που περιμέναμε,έπεσαν άλλες όμως.Μία εβδομάδα μετά τη λήξη του πολέμου η Τουρκία με διπλωματική νότα διετύπωσε τις αξιώσεις της για το Αιγαίο (1η Νοεμβρίου 1973).Στις 17 έγινε η διαβόητη εξέγερση του πολυτεχνείου και στις 25 ο Ιωαννίδης ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο.Εν τω μεταξύ η Σαουδική Αραβία κήρυξε εμπάργκο πετρελαίου σε ΗΠΑ και Ολλανδία και ο ΟΠΕΚ τετραπλασίασε την τιμή του πετρελαίου.
Αργότερα,όταν είχαν τελειώσει αυτά,οι παπαδοπουλικοί ισχυρίζονταν ότι όλα αυτά - οι αξιώσεις της Τουρκίας,το πολυτεχνείο και το κίνημα Ιωαννίδη έγιναν επειδή ο Παπαδόπουλος αρνήθηκε να επιτρέψει τη διέλευση των αμερικανικών μεταγωγικών από τον ελληνικό εναέριο χώρο.Και το λένε ακόμη παριστάνοντας ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ :lol: τους αντιαμερικανούς πατριώτες μη καταλαβαίνοντας ότι απλά παριστάνουν τους βλάκες εάν το έκαναν αυτό ενώ είχε κηρυχθεί παγκόσμιος πυρηνικός συναγερμός.Πάντως αυτό δεν αναφέρεται από ξένους και μάλλον είναι σανός.Μπορεί να τα καθυστέρησαν κανένα δίωρο για να πάρουν έργα στην Αραβία,δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

https://anglican.ink/2023/10/15/gaza-ho ... anterbury/
Κομμούνι και ο αρχιεπίσκοπος που στις 15-10 έγραφε :he Ahli Hospital was hit by Israeli rocket fire last night, with four staff injured in the blast. Other hospitals have also been hit.

I appeal for the evacuation order on hospitals in northern Gaza to be reversed – and for health facilities, health workers, patients and civilians to be protected.
Αλλά οκ 2 μέρες μετά τους χτύπησαν οι τρομοκράτες της Τζιχαντ σύμφωνα με τους Ισραηλινούς.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”