!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κιμούλης - μπούλινκ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Κιμούλης - μπούλινκ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Beria έγραψε: 31 Ιαν 2021, 20:30
georgebi έγραψε: 31 Ιαν 2021, 20:28
Beria έγραψε: 31 Ιαν 2021, 20:21 Βγάλαμε και τον Αριστοφάνη αριστερό.
Ας το κλείσουμε το γαμιδι, να πάμε σπίτια μας
Ελα τώρα...
δεν είναι δυνατόν να κατάλαβες αυτό
από αυτά που έγραψα εγώ ... αλλά και ο Εκτορ....
Πλάκα κάνεις....
Ο Έκτωρ είναι τόσο μονοδιάστατος που είδε μια φωτογραφία από παράσταση του Αριστοφάνη με τις πουτσες έξω και τα έριξε στην αριστερά.

Η επιτομή του ο,τι να'ναι
ΟΚ αλλά δεχτηκε την κριτική μου...το έγραψε....
Ξέρω - ξέρουμε (ονόματα μη λέμε :8) ) μέλη του φόρουμ που με νύχια και με δόντια αρνούνται να δεχτούν την παραμικρή κριτική στα γραπτά τους....
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Δεν σχολιάζουμε τον Αριστοφάνη εδώ. Αυτό που σχολιάζουμε είναι το πως "αποδίδει" τον Αριστοφάνη ο κάθε αριστερός καλλιτέχνης, τρομάρα του...
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Beria έγραψε: 31 Ιαν 2021, 20:30
georgebi έγραψε: 31 Ιαν 2021, 20:28
Ελα τώρα...
δεν είναι δυνατόν να κατάλαβες αυτό
από αυτά που έγραψα εγώ ... αλλά και ο Εκτορ....
Πλάκα κάνεις....
Ο Έκτωρ είναι τόσο μονοδιάστατος που είδε μια φωτογραφία από παράσταση του Αριστοφάνη με τις πουτσες έξω και τα έριξε στην αριστερά.

Η επιτομή του ο,τι να'ναι
Η αλήθεια είναι έχω μεγάλα ελαττώματα στο θέμα αυτό. Π.χ. δεν έχω την πολύπλευρη αντίληψη των πραγμάτων που έχουν μόνο οι οπαδοί του Στάλιν και του Μπέρια.
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

τώρα από πού μας γράφεις; :-?
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 31 Ιαν 2021, 20:55
Από το σπίτι του Κιμούλη
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Γενιά της Αγαμίας

Beria έγραψε: 31 Ιαν 2021, 20:56
Από το σπίτι του Κιμούλη
θες να γίνουμε φίλοι; :oops:
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 31 Ιαν 2021, 20:58

Από το σπίτι του Κιμούλη
Πώς να γίνουμε φίλοι αφού δεν ξέρεις αν είμαι μπεκιαρης
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Γενιά της Αγαμίας

Beria έγραψε: 31 Ιαν 2021, 21:04

Από το σπίτι του Κιμούλη
να σου πω πανεύκολη συνταγή για φασουλάδα;
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 31 Ιαν 2021, 21:05
Beria έγραψε: 31 Ιαν 2021, 21:04

να σου πω πανεύκολη συνταγή για φασουλάδα;
Πας μέχρι το 24ωρο και παίρνεις μια φασουλάδα
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Daje έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:23
Juno έγραψε: 31 Ιαν 2021, 03:00 Αυτό λέγεται Τέχνη! :e040: :c040:

Εικόνα
Διαστροφη λεγεται αυτο.
Το μυαλο στρεφεται και διαστρεφεται, οπως ελεγε καποιος.
Τεχνη ειναι πχ. ενα ΣΤΗΤΟ ΠΕΤΑΧΤΟ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ στηθος και οχι ενας ξεπουπουλιασμενος διεστραμμενος μεσηλικας.
Ε όχι και μεσήλικος το ΚΑΠΗ! :smt005: :smt005: :smt005:

Hector Buas έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:01
Juno έγραψε: 31 Ιαν 2021, 03:00 Αυτό λέγεται Τέχνη! :e040: :c040:
Spoiler
Εικόνα
...(αριστερή) τέχνη βγαλμένη απ' την ζωή είναι...
Νομίζω πως έπρεπε να έχει και μερικά καρότα, για να είναι αριστερή τέχνη. :giggle: :giggle: :giggle:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

«Λοιπόν, να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα από την αρχή…

Η «παρενόχληση», είτε λεκτική είτε σωματική, είναι κάτι που ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Υπάρχει και κάποια υπερβολή τελευταία στο όλο θέμα, άλλοι δεν σηκώνουν πολλά –που λένε– άλλοι σηκώνουν περισσότερα.

Σίγουρα μετά από 5, 10, 20 χρόνια αν πας να καταγγείλεις κάτι, τότε δεν αξίζει και τον κόπο. Εκτός ίσως και αν το κάνεις για να ξεφοβηθούν οι νέοι άνθρωποι σήμερα, στους οποίους μπορεί να συμβεί κάτι ανάλογο.

Μετά από χρόνια, όταν φτάνεις να καταγγέλλεις κάτι και ειδικά αν έχει συμβεί σε χώρο εργασίας, λυπάμαι πολύ αλλά δεν είσαι και τόσο αθώος του αίματος τούτου…

Αυτό βέβαια δεν ισχύει όταν είσαι νεαρός αθλητής και ο θύτης είναι ο προπονητής σου, γιατί εκεί η σχέση είναι διαφορετική. Πολύ περισσότερο άμα είσαι αθλήτρια στα 11… 12… 13 σου.

Και εννοείται, όσο κι αν βρίσκω πολύ συμπαθητική τη Ζέτα Δούκα, τάσσομαι 100% με το μέρος του Γιώργου Κιμούλη που είναι ένας αυθεντικός, μεγάλος καλλιτέχνης, που είναι σκεπτόμενος άνθρωπος και που ώρες ώρες είναι και εκρηκτικός σαν χαρακτήρας – χωρίς αμφιβολία. Δεν ήμουν μπροστά, άρα μπορώ να πάρω το μέρος του ενός ή του άλλου με βάση την εν γένει προσωπικότητά του και την άποψη που έχω γι’ αυτόν και τη δουλειά του, και όχι για ένα γεγονός που δεν υπήρξα αυτόπτης μάρτυς. Λυπάμαι, όμως, περισσότερο για όλους αυτούς που βγαίνουν καθυστερημένα να υπερασπιστούν τα «αθώα θύματα» του Γιώργου Κιμούλη – δεν μου είναι και τόσο «αθώοι», μάλλον χρόνια περίμεναν την ευκαιρία για να του επιτεθούν…

Λυπάμαι, αλλά ακόμα κι αν ξεχάσω όλους αυτούς που όρμησαν σαν τα κοράκια πάνω στο φαινομενικά εύκολο θύμα που ονομάζεται Κιμούλης αυτή τη στιγμή, μετά από 13 χρόνια ούτε το πρόσωπο που θυμήθηκε καθυστερημένα και είπε δημοσίως τι πέρασε από τον Κιμούλη, ούτε βεβαίως τους άλλους που ήταν μπροστά εκείνη την ώρα που συνέβαιναν όλα αυτά τα «τερατώδη βασανιστήρια» και δεν αντέδρασαν, όπως θα όφειλαν, μπορώ να λυπηθώ… Ολα έχουν τα όριά τους… Και όπως έλεγε και η Ρένα Βλαχοπούλου στη «Χαρτοπαίχτρα»… «μη με κάνεις να ανοίξω το στόμα μου».
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/iason ... gn=top5box
Άβαταρ μέλους
georgebi

«Μας είχε κάνει τη ζωή μαύρη, με καταριόταν :o ..... :011: »: Τι καταγγέλλει η Σοφία Μουτίδου για την Ελένη Καστάνη

Εικόνα
https://eleftherostypos.gr/lifestyle/70 ... i-kastani/

Η Σοφία Μουτίδου υποστηρίζει πως είχε περάσει άσχημα στη συνεργασία της με την Ελένη Καστάνη, η οποία «με καταριόταν».

Η Σοφία Μουτίδου σοκάρει με όσα αποκαλύπτει για την Ελένη Καστάνη, μέσα από βίντεο που ανάρτησε στο Youtube.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Μουτίδου αναφέρει: «Με ρωτάτε ποια είναι αυτή που μπήκε στο καμαρίνι κλοτσώντας και έλεγε θα σε καρυδώσω. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Με καταριόταν “τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες”. Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία».

«Ένας συνάδελφος στον θίασο του “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή”, απολύθηκε με ένα μήνυμα εντελώς παράνομα, αβάσιμα, παράλογα, εκδικητικά, νοσηρά. Όταν πήγα και είπα “Είναι δυνατόν; Διώξανε το παιδί και δεν είπε κανείς τίποτα;” Κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς πάσα κατεύθυνση», υποστήριξε.

50.013 προβολές•1 Φεβ 2021
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 01 Φεβ 2021, 12:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μάνος Ψιστάκης : Αυτό για τον Γιώργο Κιμούλη, πράγματι, το κρατάω 20 χρόνια μέσα μου. :a040:

https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arth ... renochlisi
Εικόνα

Ήταν πολύ άσχημες οι συνθήκες στο γύρισμα, σταμάτησε ξαφνικά να μου μιλάει εντελώς :o
και σταμάτησε να μου μιλάει μέχρι να τελειώσει η δουλειά :cry
μέχρι να ολοκληρωθούν τα επεισόδια» :c040:

Spoiler
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

ο καθε πικραμενος θυμηθηκε το μπουλινκ του Κιμουλη
αρκετες που τον κραζουν τον ειχαν και γκομενο
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Rocco Siffredi έγραψε: 01 Φεβ 2021, 12:46 ο καθε πικραμενος θυμηθηκε το μπουλινκ του Κιμουλη
αρκετες που τον κραζουν τον ειχαν και γκομενο
Δεν τον συμπαθούσα τον Κιμουλη άλλα μπράβο του αν ισχύουν όλα αυτά (κλωτσιές-βρισιές). Ειμαι σίγουρος οτι το άξιζαν όλες αυτές που βγήκαν τώρα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”