!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κιμούλης - μπούλινκ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Κιμούλης - μπούλινκ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Τελικά η προτροπή του "να αρχίσουν τα θύματα να μιλάνε " ξέφυγε από τους αρχικούς στόχους και χάθηκε ο έλεγχος
Άρχισε να παίρνει η μπάλα και άτομα της φιλίας προσκείμενης ιδεολογίας ..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Ιαν 2021, 14:47
Καλά επειδή εσένα μπορεί να σου κατέβαζε τα βρακιά ο εργοδότης, δεν πρέπει να μιλήσει η Ζέτα Δούκα;
Σαφώς και έχει δικαίωμα να μιλήσει η Ζέτα Δούκα.

Το ερώτημα είναι γιατί εσύ, εγώ και ο οποιοσδήποτε πρέπει να συγκλονισθούμε με το δράμα της Ζέτας Δούκα, από τη στιγμή που περιγράφει μία κατάσταση που βιώνουν χιλιάδες γυναίκες και άντρες.

Το πρόβλημα της επιβίωσης του καθενός, είναι απολύτως σεβαστό.
Το ίδιο και οι ψυχικές άμυνες του καθενός.

Πρόβλημα επιβίωσης όμως και ψυχολογικά προβλήματα έχουν όλοι οι εργαζόμενοι.

Και προσωπικώς νοιώθω ότι θα υποτιμήσω με χυδαίο τρόπο την κάθε γυναίκα που προτιμά να κάνει ένα επάγγελμα με λιγότερη αίγλη και χρήματα, αν το κάτι παραπάνω απαιτεί ανοχή στις "ιδιοτροπίες" του εργοδότη, αν μπω στο τημ χειροκροτητών της Ζέτας Δούκα.

Και ως γυναίκα και ως άνθρωπος, πρώτα θα δηλώσω τα σέβη μου στην ανώνυμη που επιλέγει και εφαρμόζει την ανώνυμη αξιοπρέπεια και μετά την απλή μου συμπάθεια στην κάθε Ζέτα Δούκα.

Άντε, γιατί έχει πέσει πολύ μελό στην ιστορία και τα πολύ σοροπιαστά δεν τα αντέχω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

georgebi έγραψε: 30 Ιαν 2021, 15:48 https://www.click4crete.gr/2021/01/blog-post_89.html
Εικόνα
Μετά τους Ερρίκο Μηλιάρη, Χάρη Τζωρτζάκη και Γιάννη Νιάρρο άλλος ένας ηθοποιός, ο Αλέξανδρος Βάρθης έρχεται και αυτός με ανάρτησή του στο Facebook να μοιραστεί δημόσια τη δική του προσωπική εμπειρία που είχε με τον σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα το μακρινό 2011. Στο κείμενό του ξεκαθαρίζει πως η δική του εκδοχή ήταν πιο «χαλαρή» και περιορίστηκε σε ερωτήσεις του τύπου: «πόσο την έχεις», «τι χρώμα εσώρουχο φοράς», «πες μου τα βρώμικα μυστικά της εφηβείας σου» και φυσικά το καλύτερο «πόσο βαθειά μπορείς να φτάσεις για έναν ρόλο».

Όπως λέει ο 37χρονος ηθοποιός αφού ο σκηνοθέτης του ζήτησε εχεμύθεια εκείνος στη μέση της κουβέντας σηκώθηκε και έφυγε και δεν ξανασυναντήθηκρ ποτέ μαζί του.

Κώστας Ζάπας : Ο σκηνοθέτης απάντησε στις καταγγελίες ηθοποιών για παρενόχληση
https://www.tanea.gr/2021/01/30/greece/ ... renoxlisi/
Εικόνα
«Σχετικά σε όσα αναφέρονται για εμένα στο fb και στα ΜΜΕ
Στις ταινίες μου αναφερόμουν πάντα στην σεξουαλικότητα. Στις ενορμήσεις ζωής και θανάτου στην σεξουαλικότητα. Κατήγγειλα την ενδοοικογενειακή βία καθώς και την βία κάθε μορφής. Υπάρχουν σκηνές με γυμνό, αυνανισμό, στύση, βιασμό, σεξ.

Όμως πάντα ως καταγγελία ή ως κυνισμό απέναντι στην υποκρισία της κοινωνίας και όχι ως αυτοσκοπό. Αυτονόητα ένας ηθοποιός θα βρεθεί γυμνός. Αν το θελήσει. Αυτά τα πράγματα δεν επιβάλλονται. Δεν απαγορεύεται να ζητήσεις γυμνό όταν ορίζεται από το καλλιτεχνικό έργο. Και στις οντισιόν. Δεν απαγορεύεται η ελευθερία της έκφρασης. Είναι κατοχυρωμένη στο σύνταγμα. Μπορείς να ζητήσεις κάτι από κάποιον. Μπορεί ο άλλος να το αρνηθεί. Δεν επιβάλλεται στον καλλιτέχνη πως θα πραγματοποιήσει το έργο του. Συμφωνείς ή διαφωνείς.

Φανταστείτε τον Παζολίνι να απολογείται γιατί ζήτησε γυμνό για το SALO. Ή τον Λαρς φον Τριερ για τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ με την περιβόητη σκηνή ομαδικού σεξ. Ίσως προσπαθείτε να ορίσετε τι είναι ηθικά σωστό και τι λάθος.

Όμως προσωπικά δεν μπορώ να προσφέρω κάποιο αντάλλαγμα, γιατί δεν κατέχω κάποια εξουσία για να την καταχραστώ. Δεν έχω αξίωμα. Δεν είμαι θεσμικός. Δεν είμαι διάσημος. Είμαι ένας εύκολος στόχος. Ουδέποτε έχω πιέσει κανέναν να λειτουργήσει με τρόπο που δεν επιθυμεί και κάθε ηθοποιός είναι σε θέση να αποφασίσει που θέλει να συμμετέχει και που όχι.

Θλίβομαι για την προσβολή της προσωπικότητάς μου και την στοχοποίησή μου και υπενθυμίζω στους επικριτές μου ότι υπάρχουν και άλλοι σκηνοθέτες σε ολόκληρο τον κόσμο που ακολουθούν αντίστοιχο τρόπο κινηματογράφησης. Θλίβομαι όμως ακόμα περισσότερο που κανείς δεν σχολίασε τις τοποθετήσεις των ηθοποιών Μηλιάρη και Νιάρου, που στις αναρτήσεις τους εναντίον μου δηλώνουν: “Όλοι και όλες να δημιουργήσουμε έναν συλλογικό εκφοβισμό” “…Θα τον κάνει όπως και άλλους του σιναφιού του να φοβηθούν, να μαζευτούν, ή και να εξαφανιστούν από τον χώρο”, “Στις δραματικές σχολές μαζί με το απολυτήριο να υπάρξουν λίστες με ονόματα από τέτοιους τύπους”.

Πίστευα ότι η εποχή των απαγορευμένων καλλιτεχνών και των μαύρων λιστών είχε παρέλθει.
Κώστας Ζάπας».
[img]https://i.postimg.cc/Xvzmmm95/831c ... .jpg[/img]
Δυνάμεθα αραγε να υποθέσουμε κάτι για όποιον πέρασε επιτυχώς την επίμαχη οντισιόν;
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιαν 2021, 21:18
Καλά επειδή εσένα μπορεί να σου κατέβαζε τα βρακιά ο εργοδότης, δεν πρέπει να μιλήσει η Ζέτα Δούκα;

Το ερώτημα είναι γιατί εσύ, εγώ και ο οποιοσδήποτε πρέπει να συγκλονισθούμε με το δράμα της Ζέτας Δούκα, από τη στιγμή που περιγράφει μία κατάσταση που βιώνουν χιλιάδες γυναίκες και άντρες.

Και προσωπικώς νοιώθω ότι θα υποτιμήσω με χυδαίο τρόπο την κάθε γυναίκα που προτιμά να κάνει ένα επάγγελμα με λιγότερη αίγλη και χρήματα, αν το κάτι παραπάνω απαιτεί ανοχή στις "ιδιοτροπίες" του εργοδότη, αν μπω στο τημ χειροκροτητών της Ζέτας Δούκα.

Και ως γυναίκα και ως άνθρωπος, πρώτα θα δηλώσω τα σέβη μου στην ανώνυμη που επιλέγει και εφαρμόζει την ανώνυμη αξιοπρέπεια και μετά την απλή μου συμπάθεια στην κάθε Ζέτα Δούκα.

Άντε, γιατί έχει πέσει πολύ μελό στην ιστορία και τα πολύ σοροπιαστά δεν τα αντέχω.
Σε πήρε τηλέφωνο η Ζέτα Δούκα και σου ζήτησε να της συμπαρασταθείς; :smt017
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιαν 2021, 21:05 Τελικά η προτροπή του "να αρχίσουν τα θύματα να μιλάνε " ξέφυγε από τους αρχικούς στόχους και χάθηκε ο έλεγχος
Άρχισε να παίρνει η μπάλα και άτομα της φιλίας προσκείμενης ιδεολογίας ..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:01
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιαν 2021, 21:18

Σε πήρε τηλέφωνο η Ζέτα Δούκα και σου ζήτησε να της συμπαρασταθείς; :smt017
Όχι.

Και υποθέτω ότι επίσης δεν πήρε τηλέφωνο όσους και όσες της συμπαραστάθηκαν.

Αυτό που έγραψα αφορά σε όσες και όσους απορούν για το πως είναι δυνατόν να μην συμπαραστέκομαι στο κάθε μαζικό κίνημα για τα δικαιώματα των γυναικών, από τη στιγμή που είμαι γυναίκα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Αυτό λέγεται Τέχνη! :e040: :c040:

Εικόνα
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Ο ηθοποιός Ερρίκος Μηλιάρης μετά από την καταγγελία που έκανε με ανάρτησή του στο Facebook ......ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να μιλήσει σε δημοσιογράφους καθώς όπως λέει:

«Δεν είχα σκοπό εξ αρχής να γίνω βορά των δημοσιογράφων, σε συνδυασμό και με το σημερινό ατυχές γεγονός της συνέντευξης, επαναλαμβάνω πως δεν θα παρίσταμαι σε κανένα μέσο ενημέρωσης και παρακαλώ και τον δημοσιογραφικό κύκλο να μη με αναζητά, όπως κάνει όλη μέρα σήμερα ασταμάτητα και επίμονα.

Σκοπός μου ήταν να ενημερωθεί ο κλάδος και να περιοριστούν τέτοιου είδους συμπεριφορές».

https://www.ereportaz.gr/errikos-miliar ... ou-kopike/
Εικόνα

Ο ηθοποιός όπως αναφέρει στο κείμενο του δέχτηκε να μιλήσει χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και να αναφερθεί στο επίμαχο περιστατικό. Όπως ο ίδιο αναφέρει η συνέντευξή είχε διάρκεια 15 λεπτών και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων πρόβαλε μόνο πέντε δευτερόλεπτα με την φράση «δέχτηκα να αυνανιστώ μπροστά του».

Το ερώτημα που του προκαλεί απορία είναι γιατί η Δημόσια Τηλεόραση επέλεξε να κρατήσει μόνο το απόσπασμα αυτό και να μην προβάλει όλη τη συνέντευξη του ηθοποιού.

«Προβλήθηκε, εν τέλει ένα πολύ μικρό απόσπασμα της συνέντευξης που παραχώρησα, εύκολα παρεξηγήσιμο έτσι απομονωμένο, χωρίς τη συνολική συλλογιστική του λόγου μου. Υποθέτω πως αυτό συνέβη λόγω πίεσης χρόνου στη ροή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και κρατήθηκαν μόνο 5 δευτερόλεπτα από μία συνέντευξη 15 λεπτών, αλλά αυτό αναπόφευκτα προκαλεί παρερμηνείες των λεγομένων μου που οφείλω να υπερασπιστώ», αναφέρει χαρακτηριστικά στο κείμενό του ο Ερρίκος Μηλιάρης.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

georgebi έγραψε: 31 Ιαν 2021, 10:29 πρόβαλε μόνο πέντε δευτερόλεπτα με την φράση «δέχτηκα να αυνανιστώ μπροστά του».
Ε τον Μαλάκα! :smt005:
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

https://www.lifo.gr/now/culture/311889/ ... moy-kolasi
Εικόνα
Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης κατηγόρησε τον συνάδελφο του για ανυπόφορη συμπεριφορά από κατά τη διάρκεια της θεατρικής τους συνεργασίας, υποστηρίζοντας πως του «είχε κάνει τη ζωή κόλαση» στη παράσταση «Ζητείται τενόρος».

«Να ξανασυστηθούμε στο θέατρο αν λείψει αυτός ο κορωνοϊός. Νομίζω ότι δεν μπορεί κανείς να βρει το δίκιο του, με τίποτα. Αυτά για τα οποία έχω να κατηγορήσω τον Γιώργο είναι μη αποδείξιμα και μη ποινικά κολάσιμα. Είναι θέμα ατμόσφαιρας, είναι θέμα «αέρα [...] Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση. Πραγματικά. Όχι μόνο επειδή παρατράβαγε τις σκηνές του με άλλους συναδέλφους - ας μιλήσουν εκείνοι καλύτεροι που ήταν στην παράσταση αυτή. Επί μία σεζόν ολόκληρη, κάθε μέρα, πήγαινα στο θέατρο σα να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα» δήλωσε σήμερα ο ηθοποιός.

«Δεν μιλιόμασταν επί πολλούς μήνες, σε διπλανά καμαρίνια», πρόσθεσε σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN

«Στη σκηνή [...] έκανε τις σκηνές του πολύ μεγαλύτερες, άλλαζε τελείως μα τελείως το κείμενο. Ένα μικρό παράδειγμα, σε αμερικάνικο έργο έβαζε ποντιακά ανέκδοτα, φοβερά πράγματα τα οποία κρατούσαν και δέκα λεπτά, και ένα τέταρτο. Τότε, πραγματικά δεν αντέδρασα [...] Απόδειξη του τι τράβηξα τόσους μήνες, είναι ότι ο επιχειρηματίας μας παρακαλούσε να παρατείνουμε για μία εβδομάδα την παράσταση και δεν δεχόμουν.»

«Με τον Γιώργο κάναμε να μιλήσουμε περίπου 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι και μας έχουν συνδέσει διάφορα πράγματα. Και το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και στο Ελεύθερο Θέατρο είχαμε κάνει ένα νούμερο μαζί. Αυτά που σας λέω αφορούν το «Ζητείται τενόρος». Ήθελε μια παράσταση πάρα πολύ ομαδική να την καρπωθεί ο ίδιος και αυτό γινόταν με διάφορους τρόπους επί σκηνής. Το τι τράβηξα είναι απίστευτο.»

«Ας πούμε στην υπόκλιση της πρεμιέρας όπου είναι κάτω πολύ ωραίοι άνθρωποι και πολύ σπουδαίοι, τι θα πεις εκεί που ενώ είναι μια ομαδική παράσταση, φεύγει μπροστά από την γραμμή μόνος του, και όταν πάω κι εγώ να υποκλιθώ να τρώω κι εγώ μια αγκωνιά [...] Αυτή η αντίληψη του «εγώ είμαι και κανείς άλλος» είναι κάτι που κυριαρχούσε πάρα πολύ στον Γιώργο», κατέληξε ο κ. Αρζόγλου που ήταν σκηνοθέτης στην συγκεκριμένη παράσταση.

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Juno έγραψε: 31 Ιαν 2021, 03:00 Αυτό λέγεται Τέχνη! :e040: :c040:

Εικόνα
...(αριστερή) τέχνη βγαλμένη απ' την ζωή είναι...
Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς »

Έχω μία ένστασις στα μεγέθη. Αλλά εντάξει συμφωνώ, όλα βγαλμένα απ' τη ζωή είναι.
μακρυά απο κουκυά
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

georgebi έγραψε: 31 Ιαν 2021, 11:59 ...
Μήπως τον αδικούμε λίγο τον Κιμούλη? Να εδώ μιλάει για τις (αριστερές) ανησυχίες του για τον καλλιτεχνικό κόσμο...

Αν κανείς τώρα δεν πολυκαταλαβαίνει τι ακριβώς λέει νομίζω μπορεί να τον συναντήσει "face to face" που λένε και στα χωριά και να του ζητήσει λεπτομερείς εξηγήσεις. Είμαι σίγουρος πως αφού "φάει" μερικά "μπουκέτα" (που θα έλεγε και μια μαμά από το Περιστέρι) θα καταλάβει και την παραμικρή λεπτομέρεια...
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Ποση σαπιλα.....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μπαντάς έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:05 Έχω μία ένστασις στα μεγέθη. Αλλά εντάξει συμφωνώ, όλα βγαλμένα απ' τη ζωή είναι.
Καλά, η σχέση των κομμουνιστών με τα μεγέθη δεν είναι και η καλύτερη. Ο κάθε αριστερός μπουχέσας φαντάζεται τον εαυτό του ως Βελουχιώτη. Το λιγότερο...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”