Δεν πειράζει, πληρώνω γι' αυτό. Δεν είμαι εγώ της άποψης να μην νοσηλεύεται κάποιος για τις επιλογές του. Άλλοι είναι.Thor έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 15:46 Κακως,γιατι αν ο μη γενοιτο υπαρξουν παρενεργειες,θα επιβαρυνεις το συστημα υγειας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μπορει να πληρωνεις αλλα,πολλες φορες οι εισφορες στα ταμεια ειναι πολυ χαμηλοτερες απ'τις πιθανες νοσηλειες.hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 15:47Δεν πειράζει, πληρώνω γι' αυτό. Δεν είμαι εγώ της άποψης να μην νοσηλεύεται κάποιος για τις επιλογές του. Άλλοι είναι.Thor έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 15:46 Κακως,γιατι αν ο μη γενοιτο υπαρξουν παρενεργειες,θα επιβαρυνεις το συστημα υγειας.
Επισης καλο θα ηταν να σταματησεις καθε δραστηριοτητα βρωσης,ποσης και αναπνοης μεχρι να εχουμε ξεκαθαρα αποτελεσματα για το ποσο μπορουν να επιβαρυνουν την ανθρωπινη υγεια.
Δεν ειναι να παιζουμε με τετοια πραγματα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- hellegennes
So what? Γι' αυτό έχουμε κοινά συστήματα υγείας. Τόσα χρόνια που πληρώνω δεν έχω χρειαστεί ποτέ νοσηλεία.Thor έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 15:52Μπορει να πληρωνεις αλλα,πολλες φορες οι εισφορες στα ταμεια ειναι πολυ χαμηλοτερες απ'τις πιθανες νοσηλειες.hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 15:47Δεν πειράζει, πληρώνω γι' αυτό. Δεν είμαι εγώ της άποψης να μην νοσηλεύεται κάποιος για τις επιλογές του. Άλλοι είναι.Thor έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 15:46 Κακως,γιατι αν ο μη γενοιτο υπαρξουν παρενεργειες,θα επιβαρυνεις το συστημα υγειας.
Μου αρέσει πάντως που προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις δικά σας επιχειρήματα σαν να τα έχω χρησιμοποιήσει εγώ.
Μου λες ειρωνικά να μην τρώω γύρο γιατί μπορεί να χρειαστώ νοσηλεία, αλλά η ειρωνεία σου είναι τελείως αποτυχημένη γιατί δεν έχω θέμα να νοσηλευτείς αν πάθεις κάτι από το εμβόλιο. Εσείς το έχετε το θέμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Aυτος εδω λεει για συγκεντρωση ανεμβολιαστων την Τεταρτη
Πόσο ανεύθυνος μπορεί να είναι κάποιος; Δηλαδή αν εκεί στη συγκέντρωση υπάρξει μετάδοση που είναι εκτεταμένη καθώς όλοι θα είναι ανεμβολίαστοι και αρκετοί πιθανόν χωρίς μάσκες, τι θα κάνει αυτός μετά;
Του κόμματος Τράγκα είναι αυτός;
-
talaipwros
Ανεμβολίαστοι- αντιμνη, ιδια ιστορία
Aυτα ειναι λεπτομερειες...ST48410 έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 16:10
Πόσο ανεύθυνος μπορεί να είναι κάποιος; Δηλαδή αν εκεί στη συγκέντρωση υπάρξει μετάδοση που είναι εκτεταμένη καθώς όλοι θα είναι ανεμβολίαστοι και αρκετοί πιθανόν χωρίς μάσκες, τι θα κάνει αυτός μετά;
Αυτος που μου το εστειλε αναμενει εμφυλιο και προετοιμαζεται. Ξερω αλλον εναν που πιστεψε τον Μορφου, παραιτηθηκε απ την δουλεια του και ειναι τωρα 5-6 μηνες σε χωριο εξω απ την πατρα με προμηθειες νερου, κονσερβες, γεννητρια και καραμπινα.
Δεν ξερω ποιος ειναι αυτος ο παπαρας στο βιντεο, ουτε που ανηκει.
Το επιχειρημα σου ηταν οτι δεν εχουμε επαρκη ερευνα για τις παρανεργειες του εμβολιου,εσυ το ειπες πρωτος και ακολουθησα λεγοντας οτι το ιδιο ισχυει για χιλιαδυο αλλα πραγματα.hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 16:03So what? Γι' αυτό έχουμε κοινά συστήματα υγείας. Τόσα χρόνια που πληρώνω δεν έχω χρειαστεί ποτέ νοσηλεία.Thor έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 15:52Μπορει να πληρωνεις αλλα,πολλες φορες οι εισφορες στα ταμεια ειναι πολυ χαμηλοτερες απ'τις πιθανες νοσηλειες.hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 15:47
Δεν πειράζει, πληρώνω γι' αυτό. Δεν είμαι εγώ της άποψης να μην νοσηλεύεται κάποιος για τις επιλογές του. Άλλοι είναι.
Μου αρέσει πάντως που προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις δικά σας επιχειρήματα σαν να τα έχω χρησιμοποιήσει εγώ.
Μου λες ειρωνικά να μην τρώω γύρο γιατί μπορεί να χρειαστώ νοσηλεία, αλλά η ειρωνεία σου είναι τελείως αποτυχημένη γιατί δεν έχω θέμα να νοσηλευτείς αν πάθεις κάτι από το εμβόλιο. Εσείς το έχετε το θέμα.
Μεταξυ αυτων,εσυ ησουν που,ξεκινησες τη φαση για το γυρο και γω αυτος που χρησιμοποιησα αυτα που,εσυ προσπαθεις τωρα να μου πεις οτι ειναι λαθος.
Καταλαβαινεις τη κωλοτουμπα που εχεις κανει,ή οχι;
Μηπως κανεις το παγωνι;
Μπα,δε νομιζω.
Κριμα που ειναι Αθηνα και δε θα μπορεσει ο Χελις να παρεβρεθη.
- hellegennes
Εσύ έκανες γκάφα με την αναφορά στις νοσηλείες.Thor έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 16:23 Το επιχειρημα σου ηταν οτι δεν εχουμε επαρκη ερευνα για τις παρανεργειες του εμβολιου,εσυ το ειπες πρωτος και ακολουθησα λεγοντας οτι το ιδιο ισχυει για χιλιαδυο αλλα πραγματα.
Μεταξυ αυτων,εσυ ησουν που,ξεκινησες τη φαση για το γυρο και γω αυτος που χρησιμοποιησα αυτα που,εσυ προσπαθεις τωρα να μου πεις οτι ειναι λαθος.
Μηπως κανεις το παγωνι;
Μπα,δε νομιζω.
Εγώ ποτέ δεν είπα να μην κάνεις εσύ το εμβόλιο αν θέλεις γιατί έχει ανεπιθύμητες ενέργειες που δεν ξέρουμε. Είμαι υπέρ της ελεύθερης επιλογής κάθε ενήλικα.
Προσπαθείς να βρεις ανακολουθία, αλλά τελικά μόνο στα δικά σου λόγια βρίσκεις. Γιατί όντως ο γύρος είναι πιθανόν κακός για την υγεία σου. Άρα αν δεν θέλεις να νοσηλεύονται οι μη εμβολιασμένοι, θα πρέπει να θέλεις να μην νοσηλεύονται όσοι τρώνε γύρο.
Εγώ ούτε πρόβλημα έχω να νοσηλεύεται όποιος χρειάζεται νοσηλεία ούτε απαγορεύω σε κανέναν να επιλέξει αν θα φάει γύρο ή αν θα κάνει το εμβόλιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα γίνει makeleioST48410 έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 16:10 Πόσο ανεύθυνος μπορεί να είναι κάποιος; Δηλαδή αν εκεί στη συγκέντρωση υπάρξει μετάδοση που είναι εκτεταμένη καθώς όλοι θα είναι ανεμβολίαστοι και αρκετοί πιθανόν χωρίς μάσκες, τι θα κάνει αυτός μετά;

- hellegennes
Δεν πηγαίνω σε πορείες ούτε είμαι αντιεμβολιαστής. Ούτε πιστεύω σε νέες τάξεις πραγμάτων και πίπες. Αντιθέτως, διάφοροι εμβολιασμένοι του φόρουμ πιστεύουν ακριβώς σ' αυτά. Ψάξ'τους στους ψηφοφόρους της ΝΔ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κοντευεις να φτασεις τον Στραβομανουρα στα ''επιχειρηματα''.hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 16:37Εσύ έκανες γκάφα με την αναφορά στις νοσηλείες.Thor έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 16:23 Το επιχειρημα σου ηταν οτι δεν εχουμε επαρκη ερευνα για τις παρανεργειες του εμβολιου,εσυ το ειπες πρωτος και ακολουθησα λεγοντας οτι το ιδιο ισχυει για χιλιαδυο αλλα πραγματα.
Μηπως κανεις το παγωνι;
Μπα,δε νομιζω.![]()
Εγώ ποτέ δεν είπα να μην κάνεις εσύ το εμβόλιο αν θέλεις γιατί έχει ανεπιθύμητες ενέργειες που δεν ξέρουμε. Είμαι υπέρ της ελεύθερης επιλογής κάθε ενήλικα.
Προσπαθείς να βρεις ανακολουθία, αλλά τελικά μόνο στα δικά σου λόγια βρίσκεις. Γιατί όντως ο γύρος είναι πιθανόν κακός για την υγεία σου. Άρα αν δεν θέλεις να νοσηλεύονται οι μη εμβολιασμένοι, θα πρέπει να θέλεις να μην νοσηλεύονται όσοι τρώνε γύρο.
Εγώ ούτε πρόβλημα έχω να νοσηλεύεται όποιος χρειάζεται νοσηλεία ούτε απαγορεύω σε κανέναν να επιλέξει αν θα φάει γύρο ή αν θα κάνει το εμβόλιο.![]()
Προσεχε γιατι μετα δεν υπαρχει γυρισμος.
Γιατι περιοριζεις τη γκαμα στους ψηφοφορους της ΝΔ;hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 16:41Δεν πηγαίνω σε πορείες ούτε είμαι αντιεμβολιαστής. Ούτε πιστεύω σε νέες τάξεις πραγμάτων και πίπες. Αντιθέτως, διάφοροι εμβολιασμένοι του φόρουμ πιστεύουν ακριβώς σ' αυτά. Ψάξ'τους στους ψηφοφόρους της ΝΔ.
Ψεκασμενοι υπαρχουν σε ολο το πολιτικο φασμα και σας ξετρυπωνω εναν-εναν.
- hellegennes
Αντί να χρησιμοποιείς λέξεις πασπαρτού, που δεν σημαίνουν πλέον τίποτα, προσπάθησε να στοιχειοθετείς ό,τι λες με λογική, γιατί παραπάνω δεν τα κατάφερες πολύ καλά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις