!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεύτερη φορά.

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Δεύτερη φορά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

πήζον bot έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:46
nyxtovios έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:41
πήζον bot έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:40

:smt005: :smt005: :smt005:
Ενδιαφέρεσαι να μας εκπροσωπήσεις;
Σε στηρίζω αν πεις ναι.
Μετά θα φτιαχτεί νήμα διαπραγματεύσεων.
Κατηγορηματικα οχι.
Ειστε στραβοχυμενοι γελοιοι πουθεναδες πρωχοκαγκουρες, ενω εγω ενας σερ, ενας κουρος ενας τζεντλμαν :ne8:

:smt005: :smt005:
και τρυφερόκωλοι
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

sys3x έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:41
Nostalgia έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:38
sys3x έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:25

Εσένα συγκεκριμένα μπορώ να σε βοηθήσω να καταλάβεις κάποια πράγματα τα οποία, δυστυχώς, κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι αγνοείς μα δεν πρόκειται να μπω σε αυτήν την διαδικασία εάν δεν το θέλεις πρώτα εσύ ο ίδιος, πραγματικά όμως να το θέλεις.
:wave:

Επί του θέματος, αυτά που αναφέρει ο ότος ο Ερμής κτλ είναι πραγματικά πολύ θλιβερά, κανένας δεν έχει το δικαίωμα να δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις και οφείλουμε όλοι να φροντίζουμε είτε να αποφεύγονται αυτές οι καταστάσεις είτε εφόσον δημιουργούνται να λύνονται με παραδειγματικό τρόπο έτσι ώστε κατά το δυνατόν να αποφεύγονται μελλοντικά.
Σε εκτιμω και πιστευω οτι το ξερεις, στο θεμα της Γαλης ομως επειδη την γνωριζω δια ζωσης πανω απο 20 χρονια και μαλιστα σε περιοδους δυσκολες, εχω κανει την "χαρτογραφηση" της πολυ πριν την γνωρισετε εσεις εδω μεσα.
Δεν έχει να κάνει με την γαλή περ σε φίλε μου, με εσένα έχει να κάνει.
Η εκτίμηση και ο σεβασμός είναι αμοιβαία.
Η πορτα μου ειναι παντα ανοιχτη.... :wave:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

nyxtovios έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:39 Πρέπει το θέμα να λυθεί διπλωματικά.
Ας ορίσουμε αρχικά έναν εκπρόσωπο του είδους μας για να συναντηθεί με κάποιον εκπρόσωπο της ΓΑΛΗΣ.
Προτείνω αρχικά άμεση κατάπαυση πυρός για 30 ημέρες.
Σε στηρίζω αν πεις ναι.
Γω προτείνω έσενα αρχικά αν έχεις διάθεση να καείς κι αν δεν δεχθείς εσύ δικαιωματικά by default αναλαμβάνει ο ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης και φυσικά δεν τον ρωτάμε κιόλα.
Η δεύτερη περίπτωση είναι win win η πρώτη, ε, όχι και τόσο. 😊
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Nostalgia, δεν με πρόλαβες, δες το ποστ από πανω σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 20 Μαρ 2025, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

Saturn έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:46 Τώρα, τα παρεάκια που δεν βλέπουν τα αυτονόητα που βλέπει ένα ολόκληρο φόρουμ-και ετερόκλητα στοιχεια μεταξυ μας, δεν τρελλαθήκαμε όλοι δηλαδή, υποστηρίζουν οτι είναι άλλοι που συμπεριφέρονται ως αγέλη στην αθώα αδικημένη του φόρουμ..

Ε, τί να κάνω ρε παίδες, παρεάκια είστε

Εγώ με την Πασίφω ξεμαλλιαζόμασταν κάποτε, τα βρήκαμε αλλά και τώρα της τα χώνω άμα βλέπω οτι κάνει μαλακίες είτε δημόσια είτε κατ'ιδίαν (κι εκείνη το ίδιο) και ενίοτε μαλλώνουμε αγρίως.

Εσεις, συνεχίστε να επιμένετε οτι η ήλιος βγαίνει από την Δύση.
Μη σ ανησυχει.
Η σιωπηλη πλειοψηφια γνωριζει
Manolis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis »

εάν κάποιος δεν μπορεί να συζητήσει δεν του φταίει κανείς σε όσους διαδικτυακούς χώρους έχω βρεθεί αυτό ισχύει από εκεί και πέρα άμα δεν απειλεί ας πει ο,τι του καπνισει
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

sys3x έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:49

Σε στηρίζω αν πεις ναι.
Γω προτείνω έσενα αρχικά αν έχεις διάθεση να καείς κι αν δεν δεχθείς εσύ δικαιωματικά by default αναλαμβάνει ο ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης και φυσικά δεν τον ρωτάμε κιόλα.
Η δεύτερη περίπτωση είναι win win η πρώτη, ε, όχι και τόσο. 😊
Θα ήθελα τουλάχιστον 5-6 συμμετοχές, να μην είναι τελείως μούφα οι εκλογές.
Οπότε έχουμε εμένα και ένοπλο μέχρι στιγμής για το πολλ.
Λοιπόν δηλώστε μέχρι το βράδυ για να ανοίξουν οι κάλπες.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Nostalgia έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:49
sys3x έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:41
Nostalgia έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:38

Σε εκτιμω και πιστευω οτι το ξερεις, στο θεμα της Γαλης ομως επειδη την γνωριζω δια ζωσης πανω απο 20 χρονια και μαλιστα σε περιοδους δυσκολες, εχω κανει την "χαρτογραφηση" της πολυ πριν την γνωρισετε εσεις εδω μεσα.
Δεν έχει να κάνει με την γαλή περ σε φίλε μου, με εσένα έχει να κάνει.
Η εκτίμηση και ο σεβασμός είναι αμοιβαία.
Η πορτα μου ειναι παντα ανοιχτη.... :wave:
Θα συντάξω και θα σου στείλω μια μικρή παραγραφούλα asap.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Νon4me έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:36 Την ειρωνευεστε και σας παει μπαλα . απλα πραγματα . θα μπορουσατε να μη ξανανεβετε στο βουνο . ουτως η αλλως για κυνηγι δεν πατε.
Αγαπητέ δες τι έγινε στο παρόν νήμα για μια ακόμη φορά.

Στην πρώτη σελίδα απαντά στον νηματοθετη λέγοντας πως πρέπει να λύσει αλλιως το θέμα, υπονοώντας να τον βρει και να τον δειρει :lol: (κ οκ πες αυτό είναι πως και χαριτωμένη παιδική σκέψη για το πώς λύνεις ένα θέμα με έναν ψυχωτικό...)
Η συνέχεια ;
Χωρίς κανείς να της απευθύνει τον λόγο επανέρχεται συνεχώς είτε γενικά για "χαμαντρακια και χαμογυναικακια" που δε θέλουν να της δώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα, είτε προσωπικά αποκαλώντας άλλο μέλος που δεν της μίλησε "καραγκιοζακο". Απεγνωσμένα ζητά την προσοχή.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Στύξ έγραψε: 18 Μαρ 2025, 20:43
GoBzi έγραψε: 18 Μαρ 2025, 20:36
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Μαρ 2025, 19:56 είναι επειδή είμαι χάκερ :102:
Ακόμη θυμάμαι τα μούτρα σου απο τότε που μας ανέβασες την ταυτότητα. Να φανταστείς εχω δεί και όνειρο με εσένα. :102:

Έκανε τέτοια λαμακία ; :lol:

Πάρτε και Στύγιο 4 χρόνια πριν..

Εικόνα
Συγγνωμη κι ολας, αλλα τα θελει ο πισινος σου!
Τι μας δειχνει η φωτο, ενα αντιεροπορικο με τα πυρομαχικα του;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Manolis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis »

και στην τελική το χειρότερο είναι να καταλήγει κάποιος στο "στου... (Ποιου;) Την πόρτα όσο θέλεις βροντά".γιατί να βροντάς;Άστον .
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Για να πεσει φωτια και τσεκουρι στον χωρο, δεν απαιτειται μονο η προθεση ( που δεν υπαρχει) αλλα και τα μεσα. Ειναι παρομοιο με την κουβεντα για την σκατοκατασταση της ελλαδας και αν φταιει ο λαος ή οι πολιτικοι, το θεμα. Τα μεσα εν προκειμενω ειναι η παρουσια ενεργων συντονιστων.

Απο την στιγμη που δεν υπαρχουν, απλα θα διαιωνιζεται ολο αυτο και θα συσσωρευονται οι αδιαβαστες αναφορες αδιακοπα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

Ποιος θα δειρει τον σουγκλακο? Πολλ

Να, βρηκα κιολας εναν (ακομα) ηλιθιο τιτλο :003:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Beria έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:28 Μια κοινότητα, όπως το φόρουμ, εάν θέλει να περιφρουρήσει την ύπαρξη του και κυρίως εάν θέλει να περιφρουρήσει την ψυχική υγεία των μελών του οφείλει να κόβει μαχαίρι τις τοξικές συμπεριφορές

Εδώ και πολύ καιρό παίζεται ένα παιχνίδι από αρκετούς που θεωρούν ότι έχουν ασυλία και μπορούν να φέρονται σαν κακομαθημένα δωδεκάχρονα.

Σπαμαρισμα άνευ ορίου, βρισιές σε συμφορουμιτες, αγένεια, κόντρες. Πλήρης ανωριμότητα

Ο μόνος τρόπος είναι τσεκούρι. Οτιδήποτε άλλο θα οδηγήσει στην απομάκρυνση των κανονικών ανθρώπων αργά ή γρήγορα. Αν αυτό θέλουν ας το συνεχίσουν, αλλά αν η πλειοψηφία ενοχλείται τότε ή οι τοξικοί ή οι υπόλοιποι. Μια απόφαση είναι
Το μπολνταρισμένο δεν βλεπω να συμβαίνει. Πρωτίστως.

Δευτερευόντως, αν θέτε ένα φόρουμ υγιες, το βάζετε σε σωστή βάση. Διαφορετικά, θα έχετε μια πλήρη ''ανωριμότητα'', επειδή αφήνετε τον εκάστοτε τοξικό, να κουνιέται.
Να είσαι σίγουρος δε, πως απ'την στιγμή που ''πετάξεις τα σαρίδια'' που δημιουργούν έριδες, ο ιστότοπος θα γίνει όπως πρέπει. Η μανούρα που δημιουργείται τεχνηέντως,από ένα άτομο ρε φίλε, δεν βοηθάει την ομαλή ροή των συζητήσεων. Μίλησε με τους άλλους συντονιστές, ή με τον Σπυρο και βρείτε λύση. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Δεν αναφέρω τα μποτάκια, διότι αυτά είναι προφανώς διαχειρισιμα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Bazoomba έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:53 Για να πεσει φωτια και τσεκουρι στον χωρο, δεν απαιτειται μονο η προθεση ( που δεν υπαρχει) αλλα και τα μεσα. Ειναι παρομοιο με την κουβεντα για την σκατοκατασταση της ελλαδας και αν φταιει ο λαος ή οι πολιτικοι, το θεμα. Τα μεσα εν προκειμενω ειναι η παρουσια ενεργων συντονιστων.

Απο την στιγμη που δεν υπαρχουν, απλα θα διαιωνιζεται ολο αυτο και θα συσσωρευονται οι αδιαβαστες αναφορες αδιακοπα.
εσύ ενδιαφέρεσαι;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”