Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Fata_Morgana έγραψε: 03 Απρ 2024, 19:55
Εγώ έχω ρίξει με καραμπίνα και με τίναξε πίσω σαν να φαγα κλωτσιά. Πλάκα είχε.
Και το γκλόκ θα σε τίναζε. Αν μη τι άλλο, οι καραμπίνες έχουν στήριξη.
Τέτοιο έχω κρατήσει. Δεν έχω ρίξει. Αλλά
ήταν βαρύ,σίγουρα θα με τίναζε. Επίσης και κρύο. Μια περίεργη αίσθηση.
Αμα ρίξεις ζεσταίνεται.
Βασικά αυτό που με είχε ενοχλήσει με τ' όπλο ήταν οτι με τη πρώτη βολή βούιζαν τ' αυτιά μου. Βέβαια, φορούσα και κράνος, και ήταν σα να βρίσκεται το κεφάλι μου μέσα σε κατσαρόλα.
απο τρια μεχρι πεντε μετρα αποσταση απο το υποτιθεμενο θυμα εχουν δικαιωμα να πυροβολησουν οι αστυνομικοι τον δραστη που κρατα μαχαιρι ....αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να γνωριζαν και να παρακολουθουσαν τον δραστη = πραγμα αδυνατον για το γεγονος που μιλατε λακαμαδες!!!
Και το γκλόκ θα σε τίναζε. Αν μη τι άλλο, οι καραμπίνες έχουν στήριξη.
Αμα ρίξεις ζεσταίνεται.
Βασικά αυτό που με είχε ενοχλήσει με τ' όπλο ήταν οτι με τη πρώτη βολή βούιζαν τ' αυτιά μου. Βέβαια, φορούσα και κράνος, και ήταν σα να βρίσκεται το κεφάλι μου μέσα σε κατσαρόλα.
Αμα ρίξεις ζεσταίνεται.
Ε, ναι, η πρώτη μου σκέψη ήταν "στις ταινίες δεν ακούγεται τόσο δυνατά, ένα πάφ πάφ ακούγεται, τώρα τί έγινε?".
Πάντως αν έριχνες με διόπτρα, θ' αποκτούσες και το λεγόμενο μάτι ελεύθερου σκοπευτή (μαύρο).
Ναύτης έγραψε: 03 Απρ 2024, 08:48
Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι απέναντι σε μια εγκληματική οργάνωση όπως η ΧΑ, ακόμα και το κουκουέ είναι δύσκολο να αμυνθεί.
Μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση από το κκε δεν υπάρχει. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι π.χ. αυτό το έγκλημα δεν ήταν οργανωμένο.
Απλά το κκε είναι για ν' ασκεί βία σε παιδάκια ή σε κάνα Τζήμερο και μέχρι εκεί. Μπροστά σε αποφασισμένους άντρες, τα βλέπεις.
Ξεκόλλα ναζίδιο, δεν μπορεί ο εμφύλιος να αποτελεί τη μόνιμη επίφαση άλλοθι για τους μαχαιροβγάλτες της ΧΑ.
Δηλαδή κομμουνάκι το πρόβλημα είναι ότι δεν σκοτώσανε αρκετούς; Έπρεπε να σφάξουν μερικές χιλιάδες ανθρώπους όπως οι κομμουνιστές μαχαιροβγάλτες για να το πούμε εμφύλιο2; Ή μήπως οι δολοφονίες εν καιρώ πολέμου δεν πιάνονται; Γιατί όταν αναφέρεστε στα εγκλήματα που έκαναν οι Γερμανοί εν καιρώ πολέμου δεν θυμάμαι να λέτε ότι επειδή έγιναν εν καιρώ πολέμου δεν πιάνονται.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Εν το μεταξυ ακουσα το ηχητικο και η ειρωνεια του μπατσου μου θυμισε εκεινη την σειρα του Δαλιανιδη το ρετιρε οπου ολοι πουλουσαν ειρωνια και ηταν για μπατσες. Την εβλεπα καμια φορα και ελεγα οτι ειναι υπερβολικη αλλα να που ηταν και αυτη βγαλμενη απο την ζωη
Γάταρος έγραψε: 03 Απρ 2024, 14:52
Μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση από το κκε δεν υπάρχει. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι π.χ. αυτό το έγκλημα δεν ήταν οργανωμένο.
Απλά το κκε είναι για ν' ασκεί βία σε παιδάκια ή σε κάνα Τζήμερο και μέχρι εκεί. Μπροστά σε αποφασισμένους άντρες, τα βλέπεις.
Ξεκόλλα ναζίδιο, δεν μπορεί ο εμφύλιος να αποτελεί τη μόνιμη επίφαση άλλοθι για τους μαχαιροβγάλτες της ΧΑ.
Δηλαδή κομμουνάκι το πρόβλημα είναι ότι δεν σκοτώσανε αρκετούς; Έπρεπε να σφάξουν μερικές χιλιάδες ανθρώπους όπως οι κομμουνιστές μαχαιροβγάλτες για να το πούμε εμφύλιο2; Ή μήπως οι δολοφονίες εν καιρώ πολέμου δεν πιάνονται; Γιατί όταν αναφέρεστε στα εγκλήματα που έκαναν οι Γερμανοί εν καιρώ πολέμου δεν θυμάμαι να λέτε ότι επειδή έγιναν εν καιρώ πολέμου δεν πιάνονται.
Εντάξει, είσαι του γιατρού ναζίδιο αλλά μη στεναχωριέσαι, η επιστήμη κάνει θαύματα στις μέρες μας.
Ναύτης έγραψε: 03 Απρ 2024, 20:33
Εντάξει, είσαι του γιατρού ναζίδιο αλλά μη στεναχωριέσαι, η επιστήμη κάνει θαύματα στις μέρες μας.
Δεν βλέπω κάποιο επιχείρημα άρα μάλλον θεωρείς ότι οι δολοφονίες που γίνονται εν καιρώ πολέμου δεν πρέπει να προσμετρώνται κι άρα κακώς κακολογούνται οι Γερμανοί για όσα έκαναν στον Β'ΠΠ.
Έλα κομμουνάκι, τις παπαριές σου σε κάνα νεοδημοκράτη από αυτούς που τους έχετε σούζα γιατί εδώ έχει φάπες (διαδικτυακές, να διευκρινίσω, γιατί εσείς τα κομμουνάκια με το παραμικρό τρέχετε σε αστυνομικά τμήματα και φωνάζετε "δεν είναι αθώοι").
Πάντως εδώ που τα λέμε και βλέποντας το βίντεο, αν και δεν έχω διάθεση να υπερασπιστώ κανένα μπάτσο, δε νομίζω ότι υπήρχε περιθώριο αντίδρασης από κανένα αστυνομικό. Από την ώρα που ξεκίνησε να τρέχει προς το μέρος της μέχρι την ώρα που τη σκότωσε πρέπει να πήρε γύρω στα 5 δευτερόλεπτα. Άσε που δεν μπορείς ν' αντιδράσεις (να βγάλεις όπλο ή να κάνεις οτιδήποτε άλλο) μόνο και μόνο επειδή βλέπεις κάποιον που ξεκινάει να τρέχει. Κι αν προσθέσεις ότι δεν είναι απαραίτητο να κοίταζε προς αυτή την κατεύθυνση τότε μάλλον είχε ακόμα μικρότερο περιθώριο αντίδρασης. Βάλε και τον παράγοντα του αιφνιδιασμού, δύσκολα νομίζω ότι θα μπορούσε ν' αποτραπεί αυτό που έγινε.