Δεν είναι καθολου ετσι,Μα καθόλου.Εγώ είχα αποδεχθεί πλήρως τη συνθήκη της Λωζάννης και ότι Πόλη και Μ.Ασία είναι χαμένες πατρίδες.Τέλος.Ο καθένας στη χώρα του και εμένα τα 132.000 τ,χ, της Ελλάδος μου έφθαναν και μου περίσσευαν.Yochanan έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 10:47Σενέκας έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 10:34
ξέχασες του "αντιπαγκοσμιοποιητές" που σκίζουν το βρακί τους για τις χλιαρές διεθνείς αντιδράσεις
ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ! να κάνει ο καθένας στο έδαφός του ο,τι γουστάρει χωρίς διεθνή έλεγχο. Πως είναι δυνατόν να μην είχαν σκεφτεί τις προεκτάσεις;![]()
![]()
![]()
οι ιδιοι που βριζουνε τους αμερικανους και τον οηε
ετσι ακριβως
Αλλά ξαφνικα μαθαίνω τη δεκαετία του 90 ότι η εθνική ομοιογένεια για την οποία μας πιπίλιζαν το μυαλό τα προηγούμενα χρόνια δεν είναι κάτι τόσο καλό.Μαθαίνω ότι πρέπει να γίνω "πολυπολιτισμικός".Για ποιό λόγο άγνωστον.Εξήγηση δεν δίνεται.Βλέπω π.χ. τον Πασχαλίδη να λέει ότι στον 21ο αιώνα τα "ανθρώπινα δικαιώματα" υπερβαίνουν την εθνική κυριαρχία.Από ποιόν όμως και από ποιούς και προς ποιόν;εκεί τα μασάμε.
Ακούω ότι πρέπει να φυγουν τα ναρκοπέδια από τον Εβρο για να διευκολύνονται οι λαθρομετανάστες να περνάνε.
Τότε λοιπόν και καθώς οι πόλεμοι της Γιουγκοσλαβίας είναι επίκαιροι σας λέω ότι ακολουθείτε τον δρόμο του Τίτο : δημιούργησε ολο το σκηνικό της διάλυσης και οι επίγονοι προχώρησαν στην εκκαθάριση.
Πρώτα πουλάμε αντιεθνικιστικό σανό και στην επόμενη φάση αυτός που θα τον έχει φάει θα βρεθεί αδύναμος να σώσει τον εαυτό του και θα τον πουν και μαλάκα.Και θα είναι και μαλάκας.Οποιος είναι υπέρ της μετανάστευσης μωαμεθανών στην Ελλάδα και αλληλέγγυος εάν δεν σκοπεύει να αλλαξοπιστήσει και αυτός είναι μαλάκας και αν δεν το διαπιστώσει αυτός ,θα το διαπιστώσουν τα παιδιά του.
Δεν με ενδιαφέρει η Αγία Σοφία αλλά ο Άγιος Παντελεήμονας Αχαρνών που είναι και κοντά στα Πατήσια.
Και ξέρω ότι οι αλληλέγγυοι των Black Lives Matter ετοιμάζουν εκεί και όχι στην Αγία Σοφία σφαγές.