!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τζαμί η Αγία Σοφία

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Τζαμί η Αγία Σοφία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Yochanan έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 10:47
Σενέκας έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 10:34
ξέχασες του "αντιπαγκοσμιοποιητές" που σκίζουν το βρακί τους για τις χλιαρές διεθνείς αντιδράσεις

ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ! να κάνει ο καθένας στο έδαφός του ο,τι γουστάρει χωρίς διεθνή έλεγχο. Πως είναι δυνατόν να μην είχαν σκεφτεί τις προεκτάσεις; :smt017
:smt023 :smt023

οι ιδιοι που βριζουνε τους αμερικανους και τον οηε

ετσι ακριβως
Δεν είναι καθολου ετσι,Μα καθόλου.Εγώ είχα αποδεχθεί πλήρως τη συνθήκη της Λωζάννης και ότι Πόλη και Μ.Ασία είναι χαμένες πατρίδες.Τέλος.Ο καθένας στη χώρα του και εμένα τα 132.000 τ,χ, της Ελλάδος μου έφθαναν και μου περίσσευαν.
Αλλά ξαφνικα μαθαίνω τη δεκαετία του 90 ότι η εθνική ομοιογένεια για την οποία μας πιπίλιζαν το μυαλό τα προηγούμενα χρόνια δεν είναι κάτι τόσο καλό.Μαθαίνω ότι πρέπει να γίνω "πολυπολιτισμικός".Για ποιό λόγο άγνωστον.Εξήγηση δεν δίνεται.Βλέπω π.χ. τον Πασχαλίδη να λέει ότι στον 21ο αιώνα τα "ανθρώπινα δικαιώματα" υπερβαίνουν την εθνική κυριαρχία.Από ποιόν όμως και από ποιούς και προς ποιόν;εκεί τα μασάμε.
Ακούω ότι πρέπει να φυγουν τα ναρκοπέδια από τον Εβρο για να διευκολύνονται οι λαθρομετανάστες να περνάνε.
Τότε λοιπόν και καθώς οι πόλεμοι της Γιουγκοσλαβίας είναι επίκαιροι σας λέω ότι ακολουθείτε τον δρόμο του Τίτο : δημιούργησε ολο το σκηνικό της διάλυσης και οι επίγονοι προχώρησαν στην εκκαθάριση.
Πρώτα πουλάμε αντιεθνικιστικό σανό και στην επόμενη φάση αυτός που θα τον έχει φάει θα βρεθεί αδύναμος να σώσει τον εαυτό του και θα τον πουν και μαλάκα.Και θα είναι και μαλάκας.Οποιος είναι υπέρ της μετανάστευσης μωαμεθανών στην Ελλάδα και αλληλέγγυος εάν δεν σκοπεύει να αλλαξοπιστήσει και αυτός είναι μαλάκας και αν δεν το διαπιστώσει αυτός ,θα το διαπιστώσουν τα παιδιά του.
Δεν με ενδιαφέρει η Αγία Σοφία αλλά ο Άγιος Παντελεήμονας Αχαρνών που είναι και κοντά στα Πατήσια. :D
Και ξέρω ότι οι αλληλέγγυοι των Black Lives Matter ετοιμάζουν εκεί και όχι στην Αγία Σοφία σφαγές.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Πέτσας για Αγία Σοφία: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα προχωρήσουμε σε κάποια μορφή κυρώσεων.

Ντάξει ,τώρα τους έκανε τη μούρη κρέας.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

omg kai 3 lol έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 11:57 θα θελατε να ζειτε την εποχη του Ιουστινιανου ή στο μεσαιωνα ως υπηκοοι σε καποια επαρχια απο το σημερα; :-?
Σαφώς όχι. Αλλά επίσης σαφέστερα υπάρχουν πολλοί αντιφά που νοιώθουν μεγαλύτερη πολιτισμική συγγένεια με τους ταλιμπάν του σήμερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Leporello έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 11:55
πατησιωτης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 11:41
Leporello έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 09:58 Κάποια συμβολικού τύπου αντίποινα ίσως δεν είναι άσχημα, π.χ. σταμάτημα του τουρισμού, σταμάτημα των τούρκικων σήριαλ και να μην αγοράζεις έπιπλα ιστικμπαλ.
Υπάρχουν καθαρά τουρκικά και όχι απλώς ισλαμικά μνημεία που συντηρούνται από το ελληνικό κράτος.Αυτό θα έπρεπε να σταματήσει. π.χ. στα Γιαννιτσά υπάρχει το τέμενος του Εβρενός που ήταν και ο κατακτητής της περιοχής.Γιατί τώρα το συντηρούν μυστήριο ή μάλλον όχι και τόσο μυστήριο,θέλουν να το παίζουν υπεράνω.Ενας απόγονος του Εβρενός που πέρασε πριν μερικά χρόνια δεν το πίστευε ότι υπάρχει,το θεωρούσε βέβαιο ότι έχει ισοπεδωθεί.
To μνημείο του Γαζί Εβρενός είναι μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς. Αρα καλώς συντηρείται.
https://www.tripadvisor.com.gr/Attracti ... ml#REVIEWS
Στα Σκόπια, ένας από τους δήμους τής πόλης ονομάζεται προς τιμήν του Γκάζι Μπάμπα. Ε, αυτό είναι παραλογισμός.
Ο πατέρας του Εβρενός τι καταγωγή είχε; Ξέρει ο πατησιωτης;
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Yochanan έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 09:37 Η Πακόσφαιρα στο twitter εχει παρει φωτια
https://twitter.com/HanzlaAmjadPK/statu ... 9845005313
Ο συγκεκριμένος αστείος neaderthalensis βέβαια δεν παραλείπει να μας πει πως το Κασμίρ είναι πακιστανικο. Τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας.
Η απέχθεια που αισθάνεται κάποιος γι' αυτούς, ειναι από τα πιο αγνά και φυσικά αισθήματα.
Ένας μαύρος πχ είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο είσαι πολύ πιο κοντά κουλτουριακώς, στη διάρκεια της ζωής μου έχει τύχει και έχω κάνει παρέα, εχουμε διασκεδάσει μαζί στα πάλαι ποτέ χρόνια της διασκεδάζουσας νιότης μου.
Με αυτά τα ημισοκολατί/σκατουλί πλάσματα μπορώ να έρθω τόσο κοντά όσο ο Αστέρας του Βεγα με το ήλιο μας.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Στύγιος

omg kai 3 lol έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 11:57
Αρίστος έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 05:29
Νταρνάκας έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 02:21
Πήγες να πεις κάτι έξυπνο αλλά σου διαφεύγει το γενικότερο πλαίσιο. Αν μάθαινε ο Ιουστινιανός ότι την Πόλη την κατέκτησαν κάποιοι αλλόθρησκοι οι οποίοι μαγάρισαν τον ναό του μετατρέποντάς τον σε τέμενος της δικής τους θρησκείας, ότι αυτοί οι Έλληνες θέλουν να ξαναγίνει χριστιανικός ναός αλλά υπάρχουν ανάμεσά τους κάποιοι που υποστηρίζουν τους αλλόθρησκους και καυλώνουν με οτιδήποτε αντιχριστιανικό κάνουν αυτοί, πώς λες να αντιδρούσε; :P

Σημειωτεον οτι την Αγια Σοφια την εκτισαν δυο Ελληνες αρχιτεκτονες και μηχανικοι και οχι τυχαιοι Ελληνες.

Είναι ΛΑΘΟΣ λοιπον να τη θεωρουμε μονοσημαντα βυζαντινο δημιουργημα.

Πρεπει να τη θεωρουμε και το σημαντικοτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ εργο του Μεσαιωνα.

θα θελατε να ζειτε την εποχη του Ιουστινιανου ή στο μεσαιωνα ως υπηκοοι σε καποια επαρχια απο το σημερα; :-?
Ο Ιουστινιανός ήταν ιλλυρικής καταγωγής και υιοθετημένος απ' τον Ιουστίνο.

Νομίζω ότι η φράση:" πως τους πετσόκοψες έτσι" θα ήταν το σήμα κατατεθέν του μετά τη Στάση του Νίκα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Στύγιος έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 12:00 Πέτσας για Αγία Σοφία: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα προχωρήσουμε σε κάποια μορφή κυρώσεων.

Το πιο πιθανό είναι να ενεργοποιηθουν ελληνικές εθνικιστικες ομάδες και να προχωρήσουν σε βανδαλισμο τουρκικών μνημείων στο πνεύμα του πατήσιωτη. Ο κουλης δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί ενώ προεκλογικά πούλαγε κάμποσο ακροδεξιο λαϊκισμό, τώρα που βγήκε δεν μπορεί να κάνει και πολλά ανάλογα βέβαια όπως συνηθιζεται, με αποτέλεσμα τα ρήγματα από τα δεξιά να βαθαινουν, αφού ο σύριζα δεν αποτελεί κίνδυνο πλέον.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Maspoli έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 12:03
Leporello έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 11:55
πατησιωτης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 11:41Υπάρχουν καθαρά τουρκικά και όχι απλώς ισλαμικά μνημεία που συντηρούνται από το ελληνικό κράτος.Αυτό θα έπρεπε να σταματήσει. π.χ. στα Γιαννιτσά υπάρχει το τέμενος του Εβρενός που ήταν και ο κατακτητής της περιοχής.Γιατί τώρα το συντηρούν μυστήριο ή μάλλον όχι και τόσο μυστήριο,θέλουν να το παίζουν υπεράνω.Ενας απόγονος του Εβρενός που πέρασε πριν μερικά χρόνια δεν το πίστευε ότι υπάρχει,το θεωρούσε βέβαιο ότι έχει ισοπεδωθεί.
To μνημείο του Γαζί Εβρενός είναι μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς. Αρα καλώς συντηρείται.
https://www.tripadvisor.com.gr/Attracti ... ml#REVIEWS
Στα Σκόπια, ένας από τους δήμους τής πόλης ονομάζεται προς τιμήν του Γκάζι Μπάμπα. Ε, αυτό είναι παραλογισμός.
Ο πατέρας του Εβρενός τι καταγωγή είχε; Ξέρει ο πατησιωτης;
Λέγεται ότι ήταν τής βυζαντινής οικογένειας των Ουρανών. Δεν λέει κάτι αυτό. Το ξέρουμε ότι οι περισσότεροι βυζαντινοί εξισλαμίσθηκαν.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
πατησιωτης

Maspoli έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 12:03 Ο πατέρας του Εβρενός τι καταγωγή είχε; Ξέρει ο πατησιωτης;
Αδιάφορο.Πάλι τα ίδια θα λέμε;δεν πιστεύω σε γονίδια ανθρώπων αλλά σε ιδέες.Ούτε καν σε φυλές.Χίλιες φορές να έχω δίπλα μου ένα μαύρο σαν τον Αντετονκούμπο που είναι χριστιανός παρά ένα συγγενή μου που εξισλαμίσθηκε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Στύγιος έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 12:06
Νομίζω ότι η φράση:" πως τους πετσόκοψες έτσι" θα ήταν το σήμα κατατεθέν του μετά τη Στάση του Νίκα.
Εγώ νομίζω ότι δικαιωματικά πλέον κατοχυρώνεται ως σήμα κατατεθέν του Ερντογάν.
Όχι μόνον για τους έλληνες αλλά και όλους τους δυτικούς.

Το σωστό να λέγεται. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

πατησιωτης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 12:00
ξέχασες του "αντιπαγκοσμιοποιητές" που σκίζουν το βρακί τους για τις χλιαρές διεθνείς αντιδράσεις

ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ! να κάνει ο καθένας στο έδαφός του ο,τι γουστάρει χωρίς διεθνή έλεγχο. Πως είναι δυνατόν να μην είχαν σκεφτεί τις προεκτάσεις; :smt017

ετσι ακριβως
Δεν είναι καθολου ετσι,Μα καθόλου.Εγώ είχα αποδεχθεί πλήρως τη συνθήκη της Λωζάννης και ότι Πόλη και Μ.Ασία είναι χαμένες πατρίδες.Τέλος.Ο καθένας στη χώρα του και εμένα τα 132.000 τ,χ, της Ελλάδος μου έφθαναν και μου περίσσευαν.
Αλλά ξαφνικα μαθαίνω τη δεκαετία του 90 ότι η εθνική ομοιογένεια για την οποία μας πιπίλιζαν το μυαλό τα προηγούμενα χρόνια δεν είναι κάτι τόσο καλό.Μαθαίνω ότι πρέπει να γίνω "πολυπολιτισμικός".Για ποιό λόγο άγνωστον.Εξήγηση δεν δίνεται.Βλέπω π.χ. τον Πασχαλίδη να λέει ότι στον 21ο αιώνα τα "ανθρώπινα δικαιώματα" υπερβαίνουν την εθνική κυριαρχία.Από ποιόν όμως και από ποιούς και προς ποιόν;εκεί τα μασάμε.
Ακούω ότι πρέπει να φυγουν τα ναρκοπέδια από τον Εβρο για να διευκολύνονται οι λαθρομετανάστες να περνάνε.
Τότε λοιπόν και καθώς οι πόλεμοι της Γιουγκοσλαβίας είναι επίκαιροι σας λέω ότι ακολουθείτε τον δρόμο του Τίτο : δημιούργησε ολο το σκηνικό της διάλυσης και οι επίγονοι προχώρησαν στην εκκαθάριση.
Πρώτα πουλάμε αντιεθνικιστικό σανό και στην επόμενη φάση αυτός που θα τον έχει φάει θα βρεθεί αδύναμος να σώσει τον εαυτό του και θα τον πουν και μαλάκα.Και θα είναι και μαλάκας.Οποιος είναι υπέρ της μετανάστευσης μωαμεθανών στην Ελλάδα και αλληλέγγυος εάν δεν σκοπεύει να αλλαξοπιστήσει και αυτός είναι μαλάκας και αν δεν το διαπιστώσει αυτός ,θα το διαπιστώσουν τα παιδιά του.
Δεν με ενδιαφέρει η Αγία Σοφία αλλά ο Άγιος Παντελεήμονας Αχαρνών που είναι και κοντά στα Πατήσια. :D
Και ξέρω ότι οι αλληλέγγυοι των Black Lives Matter ετοιμάζουν εκεί και όχι στην Αγία Σοφία σφαγές.
Δεν κατάλαβα. Έχεις κάποιο πρόβλημα με την επίσημη πολιτική της ΕΕ. Γιατί δε φαντάζομαι ότι αυτά που λες τα έμαθες από την Ελλάδα. Αν θυμάμαι καλά επίσης, αυτός που κάτι έλεγε περί ορθοδόξων τοξων κτλ εστάλη-κι από εσένα-στην πολιτική ερημο. Μάλιστα ούτε το 2009 τον είχες ψηφίσει, στις εσωκομματικες προς χάριν της Ντόρας. Προς χάριν της καθαρής θέσης υπέρ της τοτε εξ Εσπεριας γραμμής. Γιατί σου μυρίζουν τώρα; (και) Γι' αυτά εδωσες μάχη. Θύμισε μας επίσης κάτι από τις ωραίες ιστορίες, ωεκεινες τις παλιές στο ΕΜΠ.για τον εναγκαλισμό με τους μαχητές της ελευθερίας στο Αφγανιστάν είχες τότε καθόλου απορίες;
πατησιωτης

Πτολεμαίος έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 12:05 Ο συγκεκριμένος αστείος neaderthalensis βέβαια δεν παραλείπει να μας πει πως το Κασμίρ είναι πακιστανικο. Τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας.
Μόνο που η Ινδία δεν είναι Ελλάδα και θα τους ισοπεδώσει.
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Αμην..παιδια...αμην...
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

πατησιωτης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 12:00

ετσι ακριβως

η κυβερνηση σου που ειναι τωρα στην εξουσια και κανει κουμαντο αντιπροσωπευει ολα αυτα που γραφεις;

δεν εισαστε αντιπολιτευση κυβερνατε εδω κι 1 χρονο το ξεχασες;

προς το παρον ο μονος πολεμος που εχετε κηρυξει ειναι στους αντιζαρντινιερακηδες

:D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 11 Ιούλ 2020, 12:22, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Στύγιος

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 12:08
Στύγιος έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 12:00 Πέτσας για Αγία Σοφία: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα προχωρήσουμε σε κάποια μορφή κυρώσεων.

Το πιο πιθανό είναι να ενεργοποιηθουν ελληνικές εθνικιστικες ομάδες και να προχωρήσουν σε βανδαλισμο τουρκικών μνημείων στο πνεύμα του πατήσιωτη. Ο κουλης δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί ενώ προεκλογικά πούλαγε κάμποσο ακροδεξιο λαϊκισμό, τώρα που βγήκε δεν μπορεί να κάνει και πολλά ανάλογα βέβαια όπως συνηθιζεται, με αποτέλεσμα τα ρήγματα από τα δεξιά να βαθαινουν, αφού ο σύριζα δεν αποτελεί κίνδυνο πλέον.
Δε νομίζω ,μογγόλια δεν είμαστε. Άλλωστε όλα επιτηρούνται απ' την αστυνομία.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”