!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χελένικ Χόαξιζ: Παπατζίδικο ή σοβαρο σάιτ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Χελένικ Χόαξιζ: Παπατζίδικο ή σοβαρο σάιτ?
Γιατί κάποια -και όχι όλα- έχουν καταργηθεί, άρα δεν είναι 100% ψέμα ότι καταργήθηκαν, είναι 80% ψέμα. Εσύ βέβαια συνεχίζεις να λες ότι καταργήθηκαν όλα, οπότε εμμένεις στο ψέμα. Και φυσικά, σαν γνήσιος δημοσιογράφος και σε αντίθεση με το HH, δεν έχεις ζητήσει ποτέ στην ζωή σου συγγνώμη για λανθασμένη πληροφορία, όπως άλλωστε και κανείς δημοσιογράφος στην ιστορία.
Κοινώς, η αξιοπιστία του HH είναι δισεκατομμύρια φορές μεγαλύτερη από το εγκυρότερο ΜΜΕ.
Κοινώς, η αξιοπιστία του HH είναι δισεκατομμύρια φορές μεγαλύτερη από το εγκυρότερο ΜΜΕ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ΔΕν ειπα οτι καταργηθηκαν ολα, αυτο που λεω ειναι οτι εφοσον καταργηθηκαν σε δυο κομβικες χρονιες στεκεται η λεξη καταργηθηκαν.
Επισης βλεπω οτι η εφημεριδα Βημα που την εβγαλαν hoax ακριβολογησε καθως μιλουσε για Λυκειο.
Κατάργηση Καλλιτεχνικών Μαθημάτων στο Λύκειο – Έντονες αντιδράσεις
Καταργούνται Καλλιτεχνικά και Μουσική στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση – Εντονες αντιδράσεις από την εκπαιδευτική κοινότητα
https://www.tovima.gr/2020/06/17/societ ... athimaton/
.
Επισης βλεπω οτι η εφημεριδα Βημα που την εβγαλαν hoax ακριβολογησε καθως μιλουσε για Λυκειο.
Κατάργηση Καλλιτεχνικών Μαθημάτων στο Λύκειο – Έντονες αντιδράσεις
Καταργούνται Καλλιτεχνικά και Μουσική στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση – Εντονες αντιδράσεις από την εκπαιδευτική κοινότητα
https://www.tovima.gr/2020/06/17/societ ... athimaton/
.
Είναι απίστευτος ο τύπος...Αρίστος έγραψε: 21 Ιουν 2020, 04:36hellegennes έγραψε: 20 Ιουν 2020, 23:12Άρα θα έπρεπε να συμφωνείς ότι εφόσον δεν καταργούνται τα καλλιτεχνικά στην δευτεροβάθμια, τα εν λόγω δημοσιεύματα είναι ψευδή. Αφού δεν υπάρχει ολίγον έγκυος. Ή ψευδή θα είναι ή αληθή. Και απ' την στιγμή που δεν ισχύει τέτοιο πράγμα, είναι ψευδή.
Ορθώς είναι στιγματισμένα ως παραπληροφόρηση.
Μα καταργουνται. Γι' αυτο ζητησε συγγνωμη το hoaxes. Εσυ βεβαια απο οτι βλεπω δεν θα ζητουσες συγγνωμη.![]()
.
Ετοιμάσου. Ο Χελ θα βγάλει τη συγγνώμη των ΗΗ hoax.Αρίστος έγραψε: 21 Ιουν 2020, 05:08Γιατι τα hoaxes ζητησαν συγγνωμη και δεν ακολουθησαν τη δικη σου επιχειρηματολογια;hellegennes έγραψε: 21 Ιουν 2020, 04:47Λοιπόν, τράβα διάβασε το νόμο, που έκανες και κήρυγμα για το ότι ένας αληθινός δημοσιογράφος αυτό θα έκανε. Και μετά έλα ζήτα συγγνώμη.Αρίστος έγραψε: 21 Ιουν 2020, 04:36
Μα καταργουνται. Γι' αυτο ζητησε συγγνωμη το hoaxes. Εσυ βεβαια απο οτι βλεπω δεν θα ζητουσες συγγνωμη.![]()
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Και τα σκουζμάρια των ψευτών, διαστρεβλωτών, συκοφαντών, λοξών, ΗΟΑΞάκηδων και FAKEατζήδων συνεχίζονται αδιαλείπτως.
Με το καλό και 100 σελίδες!
.
Και τα σκουζμάρια των ψευτών, διαστρεβλωτών, συκοφαντών, λοξών, ΗΟΑΞάκηδων και FAKEατζήδων συνεχίζονται αδιαλείπτως.
Με το καλό και 100 σελίδες!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
δεν ειναι ευθυτητα. αγρα πελατων και κλικ, ειναι. δουλεια ειναι.stavmanr έγραψε: 20 Ιουν 2020, 15:11
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τουλάχιστον έχει την ευθύτητα να γράφει με ονοματεπώνυμο. Αυτοί που τον κράζουν όχι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
οσοι δεν νοιαζομαστε τι εισαι και τι κανεις αλλα απλα απανταμε σε οτι βλεπουμε να γραφεις εδω;Αρίστος έγραψε: 20 Ιουν 2020, 21:15 Απο την αλλη βεβαια οσοι θελετε να μη με θεωρειτε δημοσιογραφο ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ.
Θα πρεπει βεβαια να μου αναγνωρισετε τοτε οτι ειμαι και ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ καθοτι καταφερνω αν και οχι δημοσιογραφος να γραφω σε ημερησιες εφημεριδες, σε πανελλαδικα περιοδικα και σε ιστοσελιδες που ειναι μεσα στις κορυφαιες της χωρας.
.
πρεπει να μας νοιαζει τι εισαι πριν ξεμπροστιασουμε τις κοτσανες;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τόσα χρόνια στα φόρα έχω εντοπίσει ελάχιστους που έδωσαν ονοματεπώνυμο ή διευκόλυναν την εύρεση του επίτηδες.
Ο πατέρας της Μυρτούς, όταν έγινε συζήτηση στο παλιό πχόρουμ για έρανο.
Ο αληταράς ΟΤΕτζής.
Ο αποτυχημένος ηθοποιός.
Ο skakos (Σπύρος Σκάκος) ο μέγας αρχι..φιλόσοφος (συμπληρώστε τις τελίτσες)
Ο Μάριος Δημόπουλος, ο αρχιαπατεώνας, που το παίζει διατροφολόγος, ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος και βάζει κοσμάκη σε κίνδυνο.
Ο αποτυχημένος Prediction Guru και πολιτικό ανεμούριο.
Από τους 2 τελευταίους τα ΗΗ έχει πάρει τα κυλοτάκια.
Οι 4 τελευταίοι επιδιώκουν αρρωστημένα την δημοσιότητα, να γίνουν γνωστοί. Και διασημότητα με ανωνυμία δεν παίζει.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- hellegennes
Άρα τα άρθρα που έκραξε το HH ως παραπληροφόρηση, είναι παραπληροφόρηση. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 23 Ιουν 2020, 00:35Άρα τα άρθρα που έκραξε το HH ως παραπληροφόρηση, είναι παραπληροφόρηση. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε.
Οχι βεβαια. Μια εφημεριδα εψαξα, το Βημα και μιλουσε ειδικα για το Λυκειο. Αρα το hoaxes που εβγαλε hoax το Βημα εκανε παπαρια πρωτου μεγεθους, απο αυτες που επρεπε να μπουν και σε πχορουμικο νημα να γελαμε.
.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Εγώ ευχαριστώ δημόσια τα ελληνικά χοαξις για την δουλειά που κάνουν και μας έχουν διαφωτίσει σε τόσα και τόσα θέματα όπου ένας απλός θνητός δεν έχει τον χρόνο να ασχοληθεί.
Αν έκαναν και καμία αστοχία, νο πρόμπλεμ.
Αν έκαναν και καμία αστοχία, νο πρόμπλεμ.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Τα λες αυτα γιατι δεν σου εχουν ριξει τα hoaxes την ιστοσελιδα χωρις λογο οπως εχει συμβει σε πολλες χιλιαδες ελληνικες ιστοσελιδες. Καποιες απο αυτες ειναι και επαγγελματικες και μετρανε σοβαρη οικονομικη ζημια.
.
.
Nandros έγραψε: 22 Ιουν 2020, 13:59Τόσα χρόνια στα φόρα έχω εντοπίσει ελάχιστους που έδωσαν ονοματεπώνυμο ή διευκόλυναν την εύρεση του επίτηδες.
Ο πατέρας της Μυρτούς, όταν έγινε συζήτηση στο παλιό πχόρουμ για έρανο.
Ο αληταράς ΟΤΕτζής.
Ο αποτυχημένος ηθοποιός.
Ο skakos (Σπύρος Σκάκος) ο μέγας αρχι..φιλόσοφος (συμπληρώστε τις τελίτσες)
Ο Μάριος Δημόπουλος, ο αρχιαπατεώνας, που το παίζει διατροφολόγος, ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος και βάζει κοσμάκη σε κίνδυνο.
Ο αποτυχημένος Prediction Guru και πολιτικό ανεμούριο.
Από τους 2 τελευταίους τα ΗΗ έχει πάρει τα κυλοτάκια.
Οι 4 τελευταίοι επιδιώκουν αρρωστημένα την δημοσιότητα, να γίνουν γνωστοί. Και διασημότητα με ανωνυμία δεν παίζει.
.
Ειμαι στα φορα απο το 2004, το ονομα μου το δημοσιευσα τη δευτερη δεκαετια μονο επειδη ξεκινησα δημοσιευσεις.
Επισης δεν νομιζω να υπηρχε ανθρωπος που κανει δημοσιευσεις και να μην τις μεταφερει στα φορα που συνομιλει, οταν ολοι στα φορα ανεβαζουν αρθρα.
Επισης επειδη εισαι σχετικα καινουργιος στα φορα και γενικα προκατειλημμενος δεν θυμασαι πολυ σοβαρο κοσμο που περασε απο εδω και εγραψε επωνυμα.
Πιχι τον καθηγητη Παναγιωτη Ηφαιστο.
.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Α, άμα ρίχνουν και ιστοσελ'ιδες χωρίς λόγο, πρέπει να πάω να γραφτώ κίολας στα χοαξες να μάθω πως γίνεται και σιγά σιγά να τους βοηθάω...θενξ για το ινφοΑρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 06:07 Τα λες αυτα γιατι δεν σου εχουν ριξει τα hoaxes την ιστοσελιδα χωρις λογο οπως εχει συμβει σε πολλες χιλιαδες ελληνικες ιστοσελιδες. Καποιες απο αυτες ειναι και επαγγελματικες και μετρανε σοβαρη οικονομικη ζημια.
.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
εχουμε αν δεν κανω λαθος εδω, αθλητικογραφο. δεν εχω δει να ανεβαζει τιπτα. ειχαμε τον αλκη, δε θυμαμαι να ανεβαζε. νομιζω εχουμε κι εναν που γραφει σε περιοδικα αυτοκινητου, τιπτα κι αυτος.Αρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 06:17
Επισης δεν νομιζω να υπηρχε ανθρωπος που κανει δημοσιευσεις και να μην τις μεταφερει στα φορα που συνομιλει, οταν ολοι στα φορα ανεβαζουν αρθρα.
εδω ειναι ενα φορουμ με με το πολυ 100 νοματους, πρεπει να εισαι καργα απελπισμενος για να καθεσαι να ανεβαζεις εδω λινκ μπας και μαζεψεις 5-10 κλικ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 28 Απαντήσεις