!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 22:09

καλοοοοο

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Το ότι εσύ δεν μπορείς να το νιώσεις και να το δεις μη υπολογιστικά, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει σε αλλους ανθρώπους.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 22:11 αλλο ενα νημα που επιβεβαιωνομαστε

MGTOW for life :g030:
Πολυ κακη ιδεα φιλε μου
Η οικογενειακή ζωή ειναι ευτυχία
Οταν θα φτάσεις 70 χρονών θα νιώθεις οτι δεν εκπληρωσες τον βιολογικό σκοπο σου. Εχει κοπέλες ολων των ειδών εκει εξω, άνοιξε τα ματια σου
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 22:11 Το καθαρισμα είναι trivial, οι περισσότεροι παίρνουν γυναικα τουλάχιστον 1 το μηνα σήμερα. Στο μαγείρεμα εχεις δικιο, ειναι χρονοβόρο ειδικα αν συμπεριλαμβάνει κ πλυσιμο πιάτων, σουπερ μάρκετ κτλ, αστα. Το ξενύχτι δεν το γλιτώνεις εκτος αν εισαι τέρμα χοντροπετσος/αναισθητος :e040:
και οι κατασκευες -επισκευες - συντηρησεις για παραδειγμα - ειναι χρονοβορες κ κουραστικες αλλα δεν υπάρχει προβλημα - υπάρχουν τεχνιτες - συνεργεια - επαγγελματιες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 22:14
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 22:11 αλλο ενα νημα που επιβεβαιωνομαστε

MGTOW for life :g030:
Πολυ κακη ιδεα φιλε μου
Η οικογενειακή ζωή ειναι ευτυχία
Οταν θα φτάσεις 70 χρονών θα νιώθεις οτι δεν εκπληρωσες τον βιολογικό σκοπο σου. Εχει κοπέλες ολων των ειδών εκει εξω, άνοιξε τα ματια σου
ο γυναικοκεντρικος καζινοκαπιταλισμος ειναι η απολυτη σκλαβια :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Αγις

Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 22:13
Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 22:09

καλοοοοο

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Το ότι εσύ δεν μπορείς να το νιώσεις και να το δεις μη υπολογιστικά, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει σε αλλους ανθρώπους.
υπολογιστικα το βλεπει οποιος δεν ειναι του 50-50 .
λεγονται και παρασιτα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Με μια επισκευή βρύσης το χρόνο θα ισοφαρίσει για όλες τις δουλειές του σπιτιού όλο τον χρόνο. Ψάχνουν ακόμα για θύματα :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 22:18

υπολογιστικα το βλεπει οποιος δεν ειναι του 50-50 .
λεγονται και παρασιτα .
Σου είπα και πριν αν εσύ δεν μπορείς να δεις πάνω από το 50-50 είναι κάτι που πρέπει να το δεις με τον εαυτό σου. Ή με έναν ψυχολόγο.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 22:15
και οι κατασκευες -επισκευες - συντηρησεις για παραδειγμα - ειναι χρονοβορες κ κουραστικες αλλα δεν υπάρχει προβλημα - υπάρχουν τεχνιτες - συνεργεια - επαγγελματιες.
Δε βρίσκω κατι κακο αν σε παιρνει οικονομικά :102:
Εκτος αν το γουστάρεις να ασχολείσαι. Πχ εγώ ασχολήθηκα κ εφτιαξα τον καυστηρα μονος μου χωρίς να εχω ιδέα, μου πηρε μια ολόκληρη μερα αλλα είχε πλακα :102:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Οταν πληρωνετε θα καταλαβετε - δεν υπαρχουν αντρικες δουλειες που κανουμε εμεις και τις αλλες τις μοιραζομαστε οπως εχει γραψει η πανεξυπνη Belladonna .

να ρωτησω - ψειρισες παλι τον κολλητο και τον αφησες ταπι για να τα φας στα ψωνια ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος »

Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 22:01 Η κοινη συμβιωση εχει εξοδα που μοιραζονται δια 2. Λεγεται ισοτητα .
Οτι περισσευει ειναι θεμα του καθενος - μιας , τι θα τα κανει .
Αν δεν φτανουν για τα θελω τους βρισκουν δευτερη η αλλη εργασια και δεν παρασιτουν σε βαρος του αλλου χωρις βεβαια να παραμελουν τις υποχρεωσεις τους .
άγη βάζετε αυτοκόλλητα στο ψυγείο,γιαουρτάκι-άγης,μίλκο-σύντροφος και μοιράζετε τα μπισκοτάκια σας? :lol:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 22:23 Οταν πληρωνετε θα καταλαβετε - δεν υπαρχουν αντρικες δουλειες που κανουμε εμεις και τις αλλες τις μοιραζομαστε οπως εχει γραψει η πανεξυπνη Belladonna .

να ρωτησω - ψειρισες παλι τον κολλητο και τον αφησες ταπι για να τα φας στα ψωνια ;

Μα πληρώνουμε :102:

Και επειδή δεν ξέρεις τι σχέση έχω με τον κολλητό μου και πως κανονίζουμε τα μεταξύ μας, μην το μπλέκεις όπως θέλεις στο μυαλό σου με την μισογυνικη φαντασία σου.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 22:22
Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 22:15
Δε βρίσκω κατι κακο αν σε παιρνει οικονομικά :102:
Εκτος αν το γουστάρεις να ασχολείσαι. Πχ εγώ ασχολήθηκα κ εφτιαξα τον καυστηρα μονος μου χωρίς να εχω ιδέα, μου πηρε μια ολόκληρη μερα αλλα είχε πλακα :102:
ουτε εγω βρισκω κατι κακο - προτιμω να πλυνω πιατα ομως παρα να τριβω και να βαφω καγκελα .
υπαρχουν συνεργεια για ολα και φυσικα πληρωνονται δια του 2.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 22:28
Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 22:23 Οταν πληρωνετε θα καταλαβετε - δεν υπαρχουν αντρικες δουλειες που κανουμε εμεις και τις αλλες τις μοιραζομαστε οπως εχει γραψει η πανεξυπνη Belladonna .

με την μισογυνικη φαντασία σου.
:p2: σημερα ειναι πιο ευκολο απο ποτε να κολλας την ταμπελα του μισογυνη στον οποιον δηποτε

ΥΓ ειναι κατι οπως με τον χαρακτηρισμο του φασιστα.
ολοι ειναι φασιστες εκτος απο τους συμμοριτες
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

bolek έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 22:38
Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 22:28

με την μισογυνικη φαντασία σου.
:p2: σημερα ειναι πιο ευκολο απο ποτε να κολλας την ταμπελα του μισογυνη στον οποιον δηποτε
Θα σε μαλώσω. Ο Άγις δεν είναι ο οποιοσδήποτε, δίνει μεγάλο αγώνα να πάρει επάξια την ταμπελιτσα του.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Εγω πάντως δεν ειμαι μισογυνης
Θα έλεγα ότι είμαι ο μεσος δυτικός τυπάκος, ειμαι μάλιστα υπερ του mainstream φεμινισμού, κατα των διακρίσεων. Βέβαια όταν ακουω τη συγκεκριμένη μερίδα των θυμωμένων παρανοικων φεμινίστριων που ολα ειναι patriarchy κ male privilege κ τα 699 φυλα που υπάρχουν κτλ κοβω λασπη προφανώς
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”