Αυτά που λες στα είπα ήδη στο μπολνταρισνενο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 21:43Γιατι χρειάζονται τη μαμα τους; Γιατι ετσι ειναι η φύση. Οταν γεννήθηκε ο γιος μου πηγε ενστικτωδώς, την πρώτη μέρα, αμέσως, στο βυζι της μανας του. Αν κ ημουν παρών καθ όλη τη διαρκεια της γέννας κ έπειτα στο δωμάτιο, για κάποιον λογο δεν προτίμησε το δικο μου βυζι. Δεν του το είπε καμια κοινωνία, κανενας μισογυνης.Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 21:35
Ποιος το λέει αυτό; Ότι χρειάζονται ειδικά την μαμά τους; Άντε στα πρώτα χρόνια που είναι μωράκι ναι. Μετά για ποιο λόγο; Το ίδιο δυστυχισμένα είναι αν λείπει και ο πατέρας από το σπίτι.
Το ιδανικό είναι να εργάζονται και οι δύο γονείς ως κάποια ώρα και μετά να είναι και οι δύο σπίτι. Επειδή δεν ζούμε σε ιδανικές καταστάσεις όμως αυτά λίγο πολύ διαμορφώνονται. Το να μένει η γυναίκα σπίτι να μεγαλώνει τα παιδιά γιατί έτσι πρέπει πάει μας τελείωσε αυτό το παραμυθάκι. Βρείτε άλλο.![]()
Αυτο γενικά κανουν ολα τα μωρακια![]()
Το μετά δεν μου είπες που θα πάει πχ παιδικό, γιατί χρειάζεται πιο πολύ τη μάνα;