!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

vantono έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:18 Μπαλάσκας για βιαστή 12χρονης: «Τον βάλαμε μόνο του σε κελί επειδή οι ποινικοί θα του έκαναν τη μούρη κρέας» (vid)
Ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Γιώργος Λιάγκας του είπε αρχικά: «Κύριε Μπαλάσκα έχουμε πάθει σοκ, γιατί μαθαίνω κι εγώ τώρα για την δράση του ανθρώπου αυτού που δεν είχε ένα μικρομάγαζο στον Κολωνό. Πούλαγε σε μεγάλους φορείς και ιδιωτικούς και δημόσιους. Έπαιρνε διαγωνισμούς τους κέρδιζε και έβγαζε πολλά λεφτά ο άνθρωπος αυτός για να μπορεί να δίνει στην κυρία την προηγούμενη τσάμπα το ρύζι της εβδομάδας και να βγαίνει και να λέει "ήταν ένας άγιος άνθρωπος". Γιατί ακούω και τέρατα ότι φταίει η μάνα. Δικάζουμε τη μάνα;».

«Ενδεχομένως να φταίει και η 12χρονη η οποία και ενδεχομένως να τον είχε βιάσει, έχουμε κι αυτό το ενδεχόμενο. Στο τέλος μπορεί αν ειπωθεί και αυτό. Να συλλάβουμε την 12χρονη επειδή τον βίασε κιόλας. Για να μην τρελαθούμε... Όσον αφορά αυτόν τον είχαμε χτες το βράδυ, ήταν ήρεμος, ήσυχος, σκυθρωπός. Τον βάλαμε σε μοναχικό κελί», ανέφερε αρχικά ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.

«Κρίμα όμως κύριε Μπαλάσκα μου τόσο κοινωνικός αυτός ο άνθρωπος να είναι μόνος του. Κρίμα είναι, να είχε παρέα ο άνθρωπος τώρα. Τόσο κοινωνικός, τόσες υψηλές διασυνδέσεις είχε, τόσες σέλφι έβγαζε. Χτες τέτοια μοναξιά; Γιατί;», είπε ο Λιάγκας με ειρωνική, προφανώς, διάθεση.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας συνέχισε: «Γιατί θα του κάνουν την μούρη κρέας κύριε Λιάγκα. Υπήρχε η περίπτωση να τον βάλουμε με τους ποινικούς και να τον πιάσουν και να τον περάσουν από την μηχανή του κιμά. Δεν ρισκάρουμε τέτοια πράγματα, αν είναι δυνατόν. Προφυλάσσουμε εμείς κρατούμενους στα δικά μας κρατητήρια στην πτέρυγα του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ. Τους πάντες, αυτή είναι η δουλειά μας και ο θεσμικός μας ρόλος...».
«Έκανε προκρατήσεις για να εκδίδει την 12χρονη»

«Το πολύ αηδιαστικό δεν είναι ότι συνουσιάζονταν με ένα παιδάκι 11-12 χρονών. Δεν είναι ότι βίαζε με το πιστόλι στον κρόταφο ένα παιδάκι 11-12 ετών. Δεν είναι ότι "νοίκιαζε" ένα παιδάκι 11-12 χρονών. Είναι ότι έκανε προκρατήσεις! Κρατούσε σειρά προτεραιότητας! 213 ονόματα έχουμε βρει και θα τους κάνουμε φύλλο και φτερό. Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο. Έχει έρθει πληροφορία ότι υπήρξαν σκληροί παιδόφιλοι, ανθρώπινα τέρατα, παιδόφιλοι μόλις είδαν το 12χρονο λάκισαν. Ακόμα κι αυτοί...», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Καλό είναι να αφήσουμε την οικογένειά του»
«Η γυναίκα του και ο γιος του δεν τον επισκέφθηκαν απ' ότι λένε οι πληροφορίες», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν θέλω να τοποθετηθώ δημόσια όμως, θα μου επιτρέψετε. Καλό είναι να αφήσουμε την οικογένειά του. Έχει μια υπέροχη οικογένεια. Έχει μια υπέροχη οικογένεια και ένα γιο, ένα καταπληκτικό παιδί. Είναι τόσο πικραμένοι. Αλλά αυτό που ειπώθηκε χτες από τον αστυνόμο είναι αλήθεια. Ήταν φιλάνθρωπος, έδινε αφειδώς, βοηθούσε ανθρώπους και αποδεικνύεται εκ των υστέρων ότι το έκανε για να καλύπτει τις πομπές του. Έφαγε το φαγητό του και το ζελεδάκι του», κατέληξε ο Σταύρος Μπαλάσκας.
Μαλακίες λέει ο Μπαλάσκας. Άμα είσαι ποινικός μέσα στο κρατητήριο και περιμένεις να περάσεις ανακριτή είσαι σα φοβισμένο πουλάκι. Σκέφτεσαι μόνο την υπόθεση σου και όχι να γίνεις τιμωρός κάποιου που έχει φώτο με όλο το πολιτικό σύστημα. Άσε που άμα έχεις συλληφθεί σιγά μην είχες το χρόνο να ενημερωθείς από τα ΜΜΕ
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Ασέβαστος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:18
Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:05
Ασέβαστος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:01

εμενα μου ακουγεται κουλο να μην εχουν. :102:
Ρε συ, σοβαρά τώρα, σού φαίνεται κουλό να μην έχουν σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ τους, ας πούμε τα 13χρονα; Δηλαδή είναι μια χαρά να κάνουν σεξ παιδάκια της πρώτης και της δευτέρας Γυμνασίου;
13χρονα μαλλον οχι, 15χρονα σιγουρα ναι, 14 χρονα so and so. εβαλες 3 νουμερα που στην πραξη ειναι πολυ διαφορετικα, κι ας απεχουν λιγο.

το ζητημα για μενα δεν ειναι το νουμερο, αλλα να εχουν καβλες, να θελουν κολασμενα. απο τη στιγμη που θα συμβει αυτο, εχουν την ευχη μου. εκει που ζοριζομαι ειναι αν το κανουν για οποιο αλλο λογο, επειδη το κανουν ολοι, επειδη θελουν να το παιξουν προχω, επειδη οτιδηποτε περα απο καβλα.

απο τις μνημες μου αυτο συμβαινει στα 15. αν σε καποιον συμβει νωριτερα, η αργοτερα, ας πραξει αναλογα. για μενα ενοχλητικο ειναι και να γαμιεσαι στα 20, χωρις καβλες, ετσι επειδη περασε ο καιρος και πρεπει να το δοκιμασεις.
Εντάξει, τώρα το πιάσαμε από κάπου.
Λοιπόν, το 15 είναι όριο. Να πούμε δηλαδή παιδιά της πρώτης Λυκείου. ΟΚ, κι εγώ στη δευτέρα Λυκείου είχα την πρώτη μου επαφή με συμμαθήτριά μου.
Για μένα, ωστόσο, πρέπει να μπει κι άλλη μια παράμετρος. Πόσα χρόνια διαφορά είναι ΟΚ να έχουν.
Εγώ λέω, εφόσον μιλάμε για ανήλικα, 2-3. Δηλαδή αν το ένα παιδί είναι στην πρώτη Λυκείου και το άλλο στην Τρίτη, ΟΚ. Μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας εφόσον εμπλέκεται ανήλικος/ανήλικη, για μένα είναι πρόβλημα.
Μετά την ενηλικίωση, η ελληνική πολιτεία σε αναγνωρίζει ως πολίτη, οπότε βουρ, κάνε ό,τι σε φωτίσει ο γιαραμπής.
Κατά τα λοιπά, πρέπει αν ξέρεις ότι το γονεϊκό ένστικτο λειτουργεί πάντοτε υπερπροστατευτικά. Θέλω να πω ότι ένας γονιός ενός 15χρονου/χρονης που μαθαίνει ότι το παιδί του συνήψε σεξουαλική σχέση, όσο κουλ κι αν θέλει να το παίξει, πάντα ανεβάζει μια πιεσούλα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:15
Τι εννοείς "έχουν ανέβει"; :lol:
Στα πόσα δηλαδή θεωρείς ΟΚ να συνάψει σεξουαλικές σχέσεις ένα παιδί; Στα 10, στα 9 στα 5;
Ρε συ, σοβαρομιλάς;
περα απο το τι θεωρω εγω οκ, στο μεσαιωνα τα παντρευαν και απο τα 5, τα 9, τα10. δεν ξερω απο ποτε γαμιοσαντο, αλλα μαλλον οχι στα 15.

προοδευσαμε σαν κοινωνια, και αυτα τα νουμερα ανεβηκαν, και καλως εγινε. τωρα ας πουμε γυροφερνει στα 15-16. δεν ξερω καποια εποχη που να ηταν παραπανω, για να μπορουμε να πουμε οτι κατεβηκαν. και ειναι λογικο, γιατι σε αυτες τις ηλικιες ξεκινουν οι καβλες.

αρα ισχυει αυτο που ειπα, ανεβηκαν. εστω,οχι πολυ, παραμενουν περιπου ιδιες ανα τους αιωνες. αλλα το "κατεβηκαν" που ειπες, που το στηριζεις;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Υδράργυρος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:25

Μαλακίες λέει ο Μπαλάσκας. Άμα είσαι ποινικός μέσα στο κρατητήριο και περιμένεις να περάσεις ανακριτή είσαι σα φοβισμένο πουλάκι. Σκέφτεσαι μόνο την υπόθεση σου και όχι να γίνεις τιμωρός κάποιου που έχει φώτο με όλο το πολιτικό σύστημα. Άσε που άμα έχεις συλληφθεί σιγά μην είχες το χρόνο να ενημερωθείς από τα ΜΜΕ
Στον Δουρή έτσι κάνανε όμως, τον βάλανε σε μια κλούβα με άλλους 5 για μεταγωγή, κλειδώσανε, γυρίσανε 2 ώρες μετά.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Ασέβαστος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:21
Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:11
Φυσικά, όταν φτάσει σε μια ορισμένη ηλικία και διαθέτει μια στοιχειώδη ωριμότητα στις επιλογές και τις αποφάσεις του.
βεβαιως.

το ζητημα ειναι ποιος αποφασιζει ποια ειναι αυτη η ηλικια.

ο γονιος;

ο νομοθετης;

οι επαγγελματιες παιδοψυχολογοι;

το ιδιο το παιδι;

εγω πιστευω καλυτερα προς τα τελευταια, και οχι προς τα πρωτα.
Ο νομοθέτης και ο γονιός. Με αυτή την σειρά. Γι' αυτό ο νομοθέτης θεσπίζει ειδική νομική προστασία για την ανηλικότητα και ακαταλόγιστο και ο γονιός ασκεί κηδεμονία και έχει ανάλογη ευθύνη για τις πράξεις του παιδιού του και ενδεχόμενη παραμέληση των γονεϊκών του υποχρεώσεων.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

vantono έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:18 Μπαλάσκας για βιαστή 12χρονης: «Τον βάλαμε μόνο του σε κελί επειδή οι ποινικοί θα του έκαναν τη μούρη κρέας» (vid)
Ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Γιώργος Λιάγκας του είπε αρχικά: «Κύριε Μπαλάσκα έχουμε πάθει σοκ, γιατί μαθαίνω κι εγώ τώρα για την δράση του ανθρώπου αυτού που δεν είχε ένα μικρομάγαζο στον Κολωνό. Πούλαγε σε μεγάλους φορείς και ιδιωτικούς και δημόσιους. Έπαιρνε διαγωνισμούς τους κέρδιζε και έβγαζε πολλά λεφτά ο άνθρωπος αυτός για να μπορεί να δίνει στην κυρία την προηγούμενη τσάμπα το ρύζι της εβδομάδας και να βγαίνει και να λέει "ήταν ένας άγιος άνθρωπος". Γιατί ακούω και τέρατα ότι φταίει η μάνα. Δικάζουμε τη μάνα;».

«Ενδεχομένως να φταίει και η 12χρονη η οποία και ενδεχομένως να τον είχε βιάσει, έχουμε κι αυτό το ενδεχόμενο. Στο τέλος μπορεί αν ειπωθεί και αυτό. Να συλλάβουμε την 12χρονη επειδή τον βίασε κιόλας. Για να μην τρελαθούμε... Όσον αφορά αυτόν τον είχαμε χτες το βράδυ, ήταν ήρεμος, ήσυχος, σκυθρωπός. Τον βάλαμε σε μοναχικό κελί», ανέφερε αρχικά ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.

«Κρίμα όμως κύριε Μπαλάσκα μου τόσο κοινωνικός αυτός ο άνθρωπος να είναι μόνος του. Κρίμα είναι, να είχε παρέα ο άνθρωπος τώρα. Τόσο κοινωνικός, τόσες υψηλές διασυνδέσεις είχε, τόσες σέλφι έβγαζε. Χτες τέτοια μοναξιά; Γιατί;», είπε ο Λιάγκας με ειρωνική, προφανώς, διάθεση.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας συνέχισε: «Γιατί θα του κάνουν την μούρη κρέας κύριε Λιάγκα. Υπήρχε η περίπτωση να τον βάλουμε με τους ποινικούς και να τον πιάσουν και να τον περάσουν από την μηχανή του κιμά. Δεν ρισκάρουμε τέτοια πράγματα, αν είναι δυνατόν. Προφυλάσσουμε εμείς κρατούμενους στα δικά μας κρατητήρια στην πτέρυγα του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ. Τους πάντες, αυτή είναι η δουλειά μας και ο θεσμικός μας ρόλος...».

«Το πολύ αηδιαστικό δεν είναι ότι συνουσιάζονταν με ένα παιδάκι 11-12 χρονών. Δεν είναι ότι βίαζε με το πιστόλι στον κρόταφο ένα παιδάκι 11-12 ετών. Δεν είναι ότι "νοίκιαζε" ένα παιδάκι 11-12 χρονών. Είναι ότι έκανε προκρατήσεις! Κρατούσε σειρά προτεραιότητας! 213 ονόματα έχουμε βρει και θα τους κάνουμε φύλλο και φτερό. Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο. Έχει έρθει πληροφορία ότι υπήρξαν σκληροί παιδόφιλοι, ανθρώπινα τέρατα, παιδόφιλοι μόλις είδαν το 12χρονο λάκισαν. Ακόμα κι αυτοί...», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Η γυναίκα του και ο γιος του δεν τον επισκέφθηκαν απ' ότι λένε οι πληροφορίες», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν θέλω να τοποθετηθώ δημόσια όμως, θα μου επιτρέψετε. Καλό είναι να αφήσουμε την οικογένειά του. Έχει μια υπέροχη οικογένεια. Έχει μια υπέροχη οικογένεια και ένα γιο, ένα καταπληκτικό παιδί. Είναι τόσο πικραμένοι. Αλλά αυτό που ειπώθηκε χτες από τον αστυνόμο είναι αλήθεια. Ήταν φιλάνθρωπος, έδινε αφειδώς, βοηθούσε ανθρώπους και αποδεικνύεται εκ των υστέρων ότι το έκανε για να καλύπτει τις πομπές του. Έφαγε το φαγητό του και το ζελεδάκι του», κατέληξε ο Σταύρος Μπαλάσκας.
Κι ομως δε λεει.

Εκτος απο τους χεσμένους, στα κρατητηρια υπαρχουν και αλλοι ποινικοι πολυ πιο σκληρα καρυδια, βαρυποινιτες που εκτιουν ποινη στον Κορυδαλλο η αλλες φυλακες και εχουν μεταχθει για απολογιες/καταθεσεις για αλλες υποθεσεις και γενικοτερα καθε καρυδιας καρυδι.

1 μονο χρειαζεται να τον αναγνωρισει η να ξεφυγει μιση κουβεντα απο εναν αστυνομο και θα γινει πανηγυρι μεσα.

Και ο ισοβιτης δεν εχει να φοβηθει τιποτα ακομα και να τον σκοτωσει. Αλλη μια ισοβια θα ειναι για αυτον καθως ουτως η αλλως στα 20 χρονια θα βγει ειτε εχει 1 ισοβια, ειτε 20.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:27
Λοιπόν, το 15 είναι όριο. Να πούμε δηλαδή παιδιά της πρώτης Λυκείου. ΟΚ, κι εγώ στη δευτέρα Λυκείου είχα την πρώτη μου επαφή με συμμαθήτριά μου.
Για μένα, ωστόσο, πρέπει να μπει κι άλλη μια παράμετρος. Πόσα χρόνια διαφορά είναι ΟΚ να έχουν.
Εγώ λέω, εφόσον μιλάμε για ανήλικα, 2-3. Δηλαδή αν το ένα παιδί είναι στην πρώτη Λυκείου και το άλλο στην Τρίτη, ΟΚ. Μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας εφόσον εμπλέκεται ανήλικος/ανήλικη, για μένα είναι πρόβλημα.
Μετά την ενηλικίωση, η ελληνική πολιτεία σε αναγνωρίζει ως πολίτη, οπότε βουρ, κάνε ό,τι σε φωτίσει ο γιαραμπής.
Κατά τα λοιπά, πρέπει αν ξέρεις ότι το γονεϊκό ένστικτο λειτουργεί πάντοτε υπερπροστατευτικά. Θέλω να πω ότι ένας γονιός ενός 15χρονου/χρονης που μαθαίνει ότι το παιδί του συνήψε σεξουαλική σχέση, όσο κουλ κι αν θέλει να το παίξει, πάντα ανεβάζει μια πιεσούλα.
και για μενα ειναι προβληαμ η διαφορα ηλικιας. αλλα ανγνωριζω οτι δε μου πεφτει λογος. δεν μου αρεσει, αλλα δεν μπορω, και δεν πρεπει, να κανω κατι για αυτο.

ειναι οπως προειπα, ιδιο με το να γινει πουστης/τσιβιτζιλου. αν ζηταμε απο το νομοθετη να απαγορεψει τη μεγαλη διαφορα ηλικιας, να του ζητησουμε να απαγορεψει και το πουστριλικι, μεχρι να γινει 18, οπως προειπες.

απο την αλλη, κοντευουμε να επιτρεψουμε την αλλαγη φυλου απο τα 10.. :011:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

foscilis έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:29

Στον Δουρή έτσι κάνανε όμως, τον βάλανε σε μια κλούβα με άλλους 5 για μεταγωγή, κλειδώσανε, γυρίσανε 2 ώρες μετά.
Στο Δουρή ήταν αλλιώς. Υπουργός δικαιοσύνης ήταν ο Γιαννόπουλος. Αυτό ήταν μια άτυπη θανατική ποινή. Αυτούς τους βάλανε τότε να τον χτυπήσουν. Σιγά μην το έκαναν από μόνοι τους
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

George_V έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:31
Κι ομως δε λεει.

Εκτος απο τους χεσμένους, στα κρατητηρια υπαρχουν και αλλοι ποινικοι πολυ πιο σκληρα καρυδια, βαρυποινιτες που εκτιουν ποινη στον Κορυδαλλο η αλλες φυλακες και εχουν μεταχθει για απολογιες/καταθεσεις για αλλες υποθεσεις και γενικοτερα καθε καρυδιας καρυδι.

1 μονο χρειαζεται να τον αναγνωρισει η να ξεφυγει μιση κουβεντα απο εναν αστυνομο και θα γινει πανηγυρι μεσα.

Και ο ισοβιτης δεν εχει να φοβηθει τιποτα ακομα και να τον σκοτωσει. Αλλη μια ισοβια θα ειναι για αυτον καθως ουτως η αλλως στα 20 χρονια θα βγει ειτε εχει 1 ισοβια, ειτε 20.
Θα ρισκάρεις να φας πειθαρχικό και να σου κόψουν κάποια άδεια για να γίνεις τιμητής μιας κοινωνίας που εσύ πρώτος γάμησες; Ρομαντικη ιδέα έχεις για τους ποινικούς. Μόνο το παλιοτόμαρό τους κοιτάνε. Εκτός και αν τους βάλουν οι δεσμοφύλακες να κάνουν τη βρωμοδουλειά.
ΚΑι αυτός όταν καταδικαστεί βαρυποινίτης θα είναι. Σου φαίνεται για τύπος που θα αποδίδει δικαιοσύνη σε άλλους παιδοβιαστές;
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Ασέβαστος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:35
Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:27
και για μενα ειναι προβληαμ η διαφορα ηλικιας. αλλα ανγνωριζω οτι δε μου πεφτει λογος. δεν μου αρεσει, αλλα δεν μπορω, και δεν πρεπει, να κανω κατι για αυτο.

ειναι οπως προειπα, ιδιο με το να γινει πουστης/τσιβιτζιλου. αν ζηταμε απο το νομοθετη να απαγορεψει τη μεγαλη διαφορα ηλικιας, να του ζητησουμε να απαγορεψει και το πουστριλικι, μεχρι να γινει 18, οπως προειπες.

απο την αλλη, κοντευουμε να επιτρεψουμε την αλλαγη φυλου απο τα 10.. :011:
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η σύναψη σεξουαλικής σχέσης μπορεί να ενέχει κινδύνους, ειδικά όταν μιλάμε για ανήλικα. Επομένως ο γονέας ασκεί κηδεμονία.
Φυσικά πρέπει, για την ακρίβεια επιβάλλεται, να ενεργήσεις αν αντιληφθείς , για παράδειγμα, ότι το 14χρονο παιδί σου συνήψε σεξουαλική σχέση με έναν/μια ας πούμε 25χρονο/χρονη. Αν δεν το κάνεις, έχεις ποινική ευθύνη.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Ασέβαστος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:08
nyxtovios έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:26

Εγώ όσους θυμάμαι να πηδιόσαντο από τα 14 και τα 15 ήταν κυρίως κορίτσια με 20 χρονους+. Οι περισσότεροι και περισσότερες κατέληξαν είτε χασικλήδες είτε σκοτώθηκαν σε τροχαίο.
εγω δε θυμαμαι να υπηρχε παρθενος η παρθενα μετα τα 16.
Με ρομά ήσουνα στο σχολείο;
Άβαταρ μέλους
George_V

Υδράργυρος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:39
George_V έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:31
Κι ομως δε λεει.

Θα ρισκάρεις να φας πειθαρχικό και να σου κόψουν κάποια άδεια για να γίνεις τιμητής μιας κοινωνίας που εσύ πρώτος γάμησες; Ρομαντικη ιδέα έχεις για τους ποινικούς. Μόνο το παλιοτόμαρό τους κοιτάνε. Εκτός και αν τους βάλουν οι δεσμοφύλακες να κάνουν τη βρωμοδουλειά.
ΚΑι αυτός όταν καταδικαστεί βαρυποινίτης θα είναι. Σου φαίνεται για τύπος που θα αποδίδει δικαιοσύνη σε άλλους παιδοβιαστές;
Αντιλαμβανεσαι οτι ως βαρυποινιτης θα παει στην Τριπολη οπου ολοι ειναι το ιδιο σκατα με αυτον ετσι δεν ειναι? Εκει οχι μονο δεν κινδυνευει αλλα μαλλον μπραβο θα του λενε και οι υπολοιποι κρατουμενοι που ειναι το ιδιο οπως και αυτος.

Αντιθετα ο βαρυποινιτης που σκοτωσε ας πουμε θεωρεις οτι θα εχει προβλημα να φαει και αλλον εναν καθως ουτως η αλλως ειναι ισοβιτης? Τι μια ισοβια τι 20?

Η μηπως αυτος που εσπασε στο ξυλο καποιον θα διστασει να το ξανακανει σε αυτον?

Εδω μεσα μονο εχουμε ακουσει πχορουμιτες να προτεινουν αυτοδικια, θανατο, βασανιστηρια στον τυπο. Και το μονο που μας σταματάει ειναι η επικρεμαμενη ποινη που θα φαμε αν κανουμε πραξη τις απειλες μας.

Ο βαρυποινιτης λοιπον που σκεφτεται το ιδιο με εμας γιατι θα διστασει? Επειδη θα σκεφτει την ποινη? Στα @@ του. Ειναι ηδη χωμενος στα σκατα. Αν του φτυαρισεις αλλο ενα κιλο σκατα ακομα δεν θα αλλαξει τη θεση του αν αντι για 20 κιλα σκατα εχει 21 κιλα.

Δεν θα εχει ενδοιασμο να το κανει και αν το κανει θα κερδισει και το σεβασμο των αλλων φυλακισμενων και μη σου πω και μεριδας της κοινωνιας καθως αρκετοι θα πανηγυριζουν που σκοτωθηκε ενα καθαρμα που βιαζε παιδακια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Ο βασικός λόγος που δεν πρέπει να πεθάνει αυτό το καθίκι είναι μπας και πει τίποτα για το υπόλοιπο κύκλωμα.
Άβαταρ μέλους
George_V

Και για να δειτε πως περνανε οι φυλακισμένοι για βιασμους και παιδεραστια στις Φυλακες Τρίπολης οριστε ενα βιντεο που μπηκε μεσα ο Μανεσης και εδειξε πλανα της φυλακης και συνεντευξεις κρατουμενων.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Μαλακίες λες εσύ, τι περίεργο θα μου πει κάποιος.
Εκείνη ειναι η στιγμή που ο καθένας θέλει να ξεσπάσει νομίζοντας πως ειναι καλύτερος του άλλου. Επειδή αυτοί που κακοποιουν, βιαζουν παιδιά ανήκουν στον πάτο της τροφικής αλυσίδας, γίνονται κτήμα όλων.
Ασέβαστος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 13:08
nyxtovios έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:26

Εγώ όσους θυμάμαι να πηδιόσαντο από τα 14 και τα 15 ήταν κυρίως κορίτσια με 20 χρονους+. Οι περισσότεροι και περισσότερες κατέληξαν είτε χασικλήδες είτε σκοτώθηκαν σε τροχαίο.
εγω δε θυμαμαι να υπηρχε παρθενος η παρθενα μετα τα 16.
Τα παραλές. Στα 16 μου αντε να τον είχε πάρει μια δυο απο την τάξη.
Στην Αθήνα πήγα σχολείο όχι σε κάποιο κορφοβούνι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”