!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Πάντως σε όσους λένε τελευταία για το μποϋκοτάζ των Τούρκικων προϊόντων, έχω να πω ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, η Τουρκία μας "βοηθά" για πλεονάσματα που έχουμε ανάγκη. Είναι η δεύτερη καλύτερη χώρα για τις εξαγωγές μας.
ΕΒΕΠ: Ηχηρό καμπανάκι για τις ελληνικές εξαγωγές λόγω Τουρκίας
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/news/437818/e ... o-toyrkias
ΕΒΕΠ: Ηχηρό καμπανάκι για τις ελληνικές εξαγωγές λόγω Τουρκίας
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/news/437818/e ... o-toyrkias
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Nostalgia έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 18:50 Σιγα μην παμε σε πολεμο, μακαρι να πηγαιναμε αλλα δεν το βλεπω, ειναι κοτες οι πολιτικοι μας, ουτε με 3 ψαροτρατες δεν μπορουν να τα βαλουν.... Εαν ειχαν σκοπο να πανε σε πολεμο θα ειχαν παρει τορπιλες, αλλα ακομα κωλοβαρανε....
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Εγώ ξέρω ότι δεν τρολλάρεις.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 17:46 Γιατί νομίζετε ότι τρολάρω ρε μαλάκες; Όταν θα πάω σπίτι θα βάλω φωτο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Philip Mortimer
Δεν πάτε καθόλου καλά.Nostalgia έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 18:50 Σιγα μην παμε σε πολεμο, μακαρι να πηγαιναμε αλλα δεν το βλεπω,
Δεν έχει βάλει καμία φωτογραφία από το στρατό όταν υπηρετούσε.sys3x έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 21:48Εγώ ξέρω ότι δεν τρολλάρεις.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 17:46 Γιατί νομίζετε ότι τρολάρω ρε μαλάκες; Όταν θα πάω σπίτι θα βάλω φωτο.
![]()
Περίεργο για τόσο μάχιμο άτομο.
Δεν πάνε πράγματι.Δεν έχουν καταλάβει καν τι σημαίνει πόλεμος. Νομίζουν ότι είναι βιντεοπαιχνίδι.Philip Mortimer έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 22:07Δεν πάτε καθόλου καλά.Nostalgia έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 18:50 Σιγα μην παμε σε πολεμο, μακαρι να πηγαιναμε αλλα δεν το βλεπω,
Και βέβαια μαλλιοτραβούνται να γίνει πόλεμος ως συνήθως αυτοί που δεν πρόκειται να πάνε.
Το σημαντικότερο όμως είναι ο ουγκανισμός που διακατέχει τόσους πολλούς.Άλλο πράγμα αγαπώ την πατρίδα μου και άλλο πράγμα το παίζω Viking σούπερ ντούπερ πολεμιστής ναούμε κοκ.Η μαλακία στο τετράγωνο.
Ο πόλεμος ποτέ δεν ωφέλησε, υπάρχουν και άλλοι δρόμοι αλλά τα ούγκανα δεν μπορούν να τα αντιληφθούν αυτά.
Ποιοι ειναι οι δρομοι αν ερθει να τρυπησει εντος της ελληνικης υφαλοκρηπιδας;Myrsini έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 22:35Δεν πάνε πράγματι.Δεν έχουν καταλάβει καν τι σημαίνει πόλεμος. Νομίζουν ότι είναι βιντεοπαιχνίδι.Philip Mortimer έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 22:07Δεν πάτε καθόλου καλά.Nostalgia έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 18:50 Σιγα μην παμε σε πολεμο, μακαρι να πηγαιναμε αλλα δεν το βλεπω,
Και βέβαια μαλλιοτραβούνται να γίνει πόλεμος ως συνήθως αυτοί που δεν πρόκειται να πάνε.![]()
Το σημαντικότερο όμως είναι ο ουγκανισμός που διακατέχει τόσους πολλούς.Άλλο πράγμα αγαπώ την πατρίδα μου και άλλο πράγμα το παίζω Viking σούπερ ντούπερ πολεμιστής ναούμε κοκ.Η μαλακία στο τετράγωνο.![]()
Ο πόλεμος ποτέ δεν ωφέλησε, υπάρχουν και άλλοι δρόμοι αλλά τα ούγκανα δεν μπορούν να τα αντιληφθούν αυτά.![]()
Μαλλον ειστε σε αρνηση να καταλαβετε οτι διπλα μας εχουμε ενα χιτλερισκο
Λογικο, ολοι φοβομαστε τον πολεμο, αλλα μη πουλατε και υφος μιλωντας για ουγκανα κλπ
-
αλασκα15++
Myrsini έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 22:35Δεν πάνε πράγματι.Δεν έχουν καταλάβει καν τι σημαίνει πόλεμος. Νομίζουν ότι είναι βιντεοπαιχνίδι.Philip Mortimer έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 22:07Δεν πάτε καθόλου καλά.Nostalgia έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 18:50 Σιγα μην παμε σε πολεμο, μακαρι να πηγαιναμε αλλα δεν το βλεπω,![]()
Και βέβαια μαλλιοτραβούνται να γίνει πόλεμος ως συνήθως αυτοί που δεν πρόκειται να πάνε.![]()
Το σημαντικότερο όμως είναι ο ουγκανισμός που διακατέχει τόσους πολλούς.Άλλο πράγμα αγαπώ την πατρίδα μου και άλλο πράγμα το παίζω Viking σούπερ ντούπερ πολεμιστής ναούμε κοκ.Η μαλακία στο τετράγωνο.![]()
Ο πόλεμος ποτέ δεν ωφέλησε, υπάρχουν και άλλοι δρόμοι αλλά τα ούγκανα δεν μπορούν να τα αντιληφθούν αυτά.![]()
Ούγκανα,ούγκανα και με περικεφαλαία κίολλας! Και δεν καταλαβαίνουν και ποιός θα χάσει αμα πάμε πόλεμο.LETO έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 22:39Ποιοι ειναι οι δρομοι αν ερθει να τρυπησει εντος της ελληνικης υφαλοκρηπιδας;Myrsini έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 22:35Δεν πάνε πράγματι.Δεν έχουν καταλάβει καν τι σημαίνει πόλεμος. Νομίζουν ότι είναι βιντεοπαιχνίδι.
Μαλλον ειστε σε αρνηση να καταλαβετε οτι διπλα μας εχουμε ενα χιτλερισκο
Λογικο, ολοι φοβομαστε τον πολεμο, αλλα μη πουλατε και υφος μιλωντας για ουγκανα κλπ
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι αλλά είπαμε δεν τους βλέπετε.Είναι κομμάτι δυσκολάκι.
για πες μερικους
-
αλασκα15++
Myrsini έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 22:35Δεν έχουν καταλάβει καν τι σημαίνει πόλεμος.Philip Mortimer έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 22:07Δεν πάτε καθόλου καλά.Nostalgia έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 18:50 Σιγα μην παμε σε πολεμο, μακαρι να πηγαιναμε αλλα δεν το βλεπω,
Δηλαδή είναι ούγκανα και οι αγωνιστές του 21, και οι Έλληνες των Βαλκανικών πολέμων και οι Έλληνες του Αλβανικού έπους.Myrsini έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 22:35
Άστο διάολο ένας-ένας μαλάκας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-