Γμσ τα.
Λήθαργος διαρκείας.
Αρχίζουν να κουνιούνται κατά τις 9:00 το βράδυ.
Για πες τι ακριβώς έχεις κάνει, σκέτα αλουμίνια ή έχεις κάνει παρέμβαση και στους τοίχους;enterprise-psi έγραψε: 24 Ιουν 2024, 12:07 Μέχρι στιγμής δεν έχω ανάψει κλιματιστικό το βράδυ, η μόνωση αποδίδει φουλ , έχει 27 η κρεβατοκάμαρα με τα κουφώματα κλειστά όλη μέρα .
Στο σαλόνι που είναι η φάτσα της πολυκατοικίας δεν με αφήνουν μέχρι να βαφτεί όλη....
Green Dragon έγραψε: 24 Ιουν 2024, 14:55Για πες τι ακριβώς έχεις κάνει, σκέτα αλουμίνια ή έχεις κάνει παρέμβαση και στους τοίχους;enterprise-psi έγραψε: 24 Ιουν 2024, 12:07 Μέχρι στιγμής δεν έχω ανάψει κλιματιστικό το βράδυ, η μόνωση αποδίδει φουλ , έχει 27 η κρεβατοκάμαρα με τα κουφώματα κλειστά όλη μέρα .
Στο σαλόνι που είναι η φάτσα της πολυκατοικίας δεν με αφήνουν μέχρι να βαφτεί όλη....
Τριπλεξ αλουμίνια και μόνωση στον τοίχο, από έξω 50 χιλιοστά παχύ, με κόλλα στον τοίχο και μετά με την ίδια κόλλα καλύπτεις όλη την μόνωση, μετά τρίψιμο και μάρμαρο σκόνη .Green Dragon έγραψε: 24 Ιουν 2024, 14:55Για πες τι ακριβώς έχεις κάνει, σκέτα αλουμίνια ή έχεις κάνει παρέμβαση και στους τοίχους;enterprise-psi έγραψε: 24 Ιουν 2024, 12:07 Μέχρι στιγμής δεν έχω ανάψει κλιματιστικό το βράδυ, η μόνωση αποδίδει φουλ , έχει 27 η κρεβατοκάμαρα με τα κουφώματα κλειστά όλη μέρα .
Κέντρο Αθήνας, στον Λυκαβηττό στον 5 όροφο το θερμόμετρο έλεγε 42.2 , φαντάσου στο ισόγειοstergiosbik έγραψε: 24 Ιουν 2024, 15:02Green Dragon έγραψε: 24 Ιουν 2024, 14:55Για πες τι ακριβώς έχεις κάνει, σκέτα αλουμίνια ή έχεις κάνει παρέμβαση και στους τοίχους;enterprise-psi έγραψε: 24 Ιουν 2024, 12:07 Μέχρι στιγμής δεν έχω ανάψει κλιματιστικό το βράδυ, η μόνωση αποδίδει φουλ , έχει 27 η κρεβατοκάμαρα με τα κουφώματα κλειστά όλη μέρα .
Και σε ποια πόλη είναι.
Γιατί 27 βαθμοί χωρίς κλιματισμό π.χ. στην Λάρισα δεν παίζει.
Ζεστη κι εκεί αλλά έλα μια βόλτα από δω!enterprise-psi έγραψε: 24 Ιουν 2024, 15:06Τριπλεξ αλουμίνια και μόνωση στον τοίχο, από έξω 50 χιλιοστά παχύ, με κόλλα στον τοίχο και μετά με την ίδια κόλλα καλύπτεις όλη την μόνωση, μετά τρίψιμο και μάρμαρο σκόνη .Green Dragon έγραψε: 24 Ιουν 2024, 14:55Για πες τι ακριβώς έχεις κάνει, σκέτα αλουμίνια ή έχεις κάνει παρέμβαση και στους τοίχους;enterprise-psi έγραψε: 24 Ιουν 2024, 12:07 Μέχρι στιγμής δεν έχω ανάψει κλιματιστικό το βράδυ, η μόνωση αποδίδει φουλ , έχει 27 η κρεβατοκάμαρα με τα κουφώματα κλειστά όλη μέρα .
Την κρεβατοκάμαρα την βαράει ο ήλιος 12 με 5 το απόγευμα, πριν την μόνωση έφτανε 33 , τώρα 27 28 .
Και δεν είναι δύσκολο μόνος μου την έκανα![]()
Απλά έχασα 5 πόντους μπαλκόνι.
Κέντρο Αθήνας, στον Λυκαβηττό στον 5 όροφο το θερμόμετρο έλεγε 42.2 , φαντάσου στο ισόγειοstergiosbik έγραψε: 24 Ιουν 2024, 15:02Green Dragon έγραψε: 24 Ιουν 2024, 14:55
Για πες τι ακριβώς έχεις κάνει, σκέτα αλουμίνια ή έχεις κάνει παρέμβαση και στους τοίχους;
Και σε ποια πόλη είναι.
Γιατί 27 βαθμοί χωρίς κλιματισμό π.χ. στην Λάρισα δεν παίζει.![]()
Ξαπλώνεις στο ντιβάνι χτυπάς παλαμάκια και έρχεται ο αράπης με το φτερό στρουθοκαμήλου να σου κάνει αέρα...aLiCat έγραψε: 24 Ιουν 2024, 14:09Τι είναι αυτό, πρώτη φορά το ακούω.George_V έγραψε: 24 Ιουν 2024, 14:06Έχεις δοκιμάσει το σύστημα "Κλεοπάτρα" ?aLiCat έγραψε: 24 Ιουν 2024, 14:01
Έτσι ακριβώς.![]()
Προς το παρόν τα πρωινά τη βγάζω με ανεμιστήρα.
Τα απογεύματα/βράδια, αν βάλω κλιματιστικό θα είναι 27-28 βαθμούς και έχω μια χαρά δροσούλα.
Δεν χρειάζονται λιγότεροι βαθμοί ( καθότι όσο ζορίζεται το μηχάνημα, τόσο πιο ενεργοβόρο γίνεται) .![]()
Για πε...
Όχι ευχαριστώstergiosbik έγραψε: 24 Ιουν 2024, 15:08Ζεστη κι εκεί αλλά έλα μια βόλτα από δω!enterprise-psi έγραψε: 24 Ιουν 2024, 15:06Τριπλεξ αλουμίνια και μόνωση στον τοίχο, από έξω 50 χιλιοστά παχύ, με κόλλα στον τοίχο και μετά με την ίδια κόλλα καλύπτεις όλη την μόνωση, μετά τρίψιμο και μάρμαρο σκόνη .Green Dragon έγραψε: 24 Ιουν 2024, 14:55
Για πες τι ακριβώς έχεις κάνει, σκέτα αλουμίνια ή έχεις κάνει παρέμβαση και στους τοίχους;
Την κρεβατοκάμαρα την βαράει ο ήλιος 12 με 5 το απόγευμα, πριν την μόνωση έφτανε 33 , τώρα 27 28 .
Κέντρο Αθήνας, στον Λυκαβηττό στον 5 όροφο το θερμόμετρο έλεγε 42.2 , φαντάσου στο ισόγειοstergiosbik έγραψε: 24 Ιουν 2024, 15:02
Και σε ποια πόλη είναι.
Γιατί 27 βαθμοί χωρίς κλιματισμό π.χ. στην Λάρισα δεν παίζει.![]()
![]()
George_V έγραψε: 24 Ιουν 2024, 15:19Ξαπλώνεις στο ντιβάνι χτυπάς παλαμάκια και έρχεται ο αράπης με το φτερό στρουθοκαμήλου να σου κάνει αέρα...

Αν είναι να γλιτώσεις από την ζέστη σίγουρα αξίζει. Το φαντάστηκα ότι δεν έβαλες απλώς αλουμίνια γιατί εγώ που έβαλα δεν είδα καμιά φοβερή διαφορά με την ζέστη. Πρέπει να το εξετάσω αυτό, τι κόστος είχες για τα υλικά;enterprise-psi έγραψε: 24 Ιουν 2024, 15:06Τριπλεξ αλουμίνια και μόνωση στον τοίχο, από έξω 50 χιλιοστά παχύ, με κόλλα στον τοίχο και μετά με την ίδια κόλλα καλύπτεις όλη την μόνωση, μετά τρίψιμο και μάρμαρο σκόνη .Green Dragon έγραψε: 24 Ιουν 2024, 14:55Για πες τι ακριβώς έχεις κάνει, σκέτα αλουμίνια ή έχεις κάνει παρέμβαση και στους τοίχους;enterprise-psi έγραψε: 24 Ιουν 2024, 12:07 Μέχρι στιγμής δεν έχω ανάψει κλιματιστικό το βράδυ, η μόνωση αποδίδει φουλ , έχει 27 η κρεβατοκάμαρα με τα κουφώματα κλειστά όλη μέρα .