Ναι το ξέρω αλλά δε γίνεται να πεθάνω κιόλας.Ερμής έγραψε: 24 Ιουν 2024, 10:10 Ξερεις βέβαια πως με το ανοιξε κλείσε καίει το τριπλάσιο ρεύμα, έτσι δεν ειναι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- Fata_Morgana
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μέχρι στιγμής δεν έχω ανάψει κλιματιστικό το βράδυ, η μόνωση αποδίδει φουλ , έχει 27 η κρεβατοκάμαρα με τα κουφώματα κλειστά όλη μέρα .
Στο σαλόνι που είναι η φάτσα της πολυκατοικίας δεν με αφήνουν μέχρι να βαφτεί όλη....
Στο σαλόνι που είναι η φάτσα της πολυκατοικίας δεν με αφήνουν μέχρι να βαφτεί όλη....
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Βαλε ταχυτητα χαμηλη (εναν ανεμιστηρα), τις περσιδες ψηλά και 26-27 βαθμους. Στην αναγκη βαζεις και sleep mode, το κουμπι με το φεγγαράκι πανω στο τηλεκοντρολ.Fata_Morgana έγραψε: 24 Ιουν 2024, 12:02Ναι το ξέρω αλλά δε γίνεται να πεθάνω κιόλας.Ερμής έγραψε: 24 Ιουν 2024, 10:10 Ξερεις βέβαια πως με το ανοιξε κλείσε καίει το τριπλάσιο ρεύμα, έτσι δεν ειναι;
Εκτος αν ειναι καμια παλιατζούρα βεβαια, με την οποια καις ρεύμα οπως και να 'χει, δεν σωζεσαι.
Φτου σου ρε Μήτσο,το φελέκι σου,είσαι και ψυκτικός πανάθεμα σε.Fata_Morgana έγραψε: 24 Ιουν 2024, 12:02Ναι το ξέρω αλλά δε γίνεται να πεθάνω κιόλας.Ερμής έγραψε: 24 Ιουν 2024, 10:10 Ξερεις βέβαια πως με το ανοιξε κλείσε καίει το τριπλάσιο ρεύμα, έτσι δεν ειναι;
Ζαχαρίας έχει πέσει καταί τανάσκελα και δεν κνιέται ντιπ.Μόνο τ' αυτιά περιστρέφει.aLiCat έγραψε: 18 Ιουν 2024, 16:46 Ζέστη της Κόλασης.
Αλλά ούτε και το κρύο το αντέχω (ιδιαίτερα το κρύο).
- Fata_Morgana
Έναν ανεμιστήρα έχω. Αλλά οκ στο 27 νιώθω ζέστη νομίζω.vantono έγραψε: 24 Ιουν 2024, 12:23Βαλε ταχυτητα χαμηλη (εναν ανεμιστηρα), τις περσιδες ψηλά και 26-27 βαθμους. Στην αναγκη βαζεις και sleep mode, το κουμπι με το φεγγαράκι πανω στο τηλεκοντρολ.Fata_Morgana έγραψε: 24 Ιουν 2024, 12:02Ναι το ξέρω αλλά δε γίνεται να πεθάνω κιόλας.Ερμής έγραψε: 24 Ιουν 2024, 10:10 Ξερεις βέβαια πως με το ανοιξε κλείσε καίει το τριπλάσιο ρεύμα, έτσι δεν ειναι;
Εκτος αν ειναι καμια παλιατζούρα βεβαια, με την οποια καις ρεύμα οπως και να 'χει, δεν σωζεσαι.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
39 βαθμούς με λίγο αέρα.
Πήγα 300 μέτρα να δώσω κάτι σε ένα ξάδελφο μου και έλιωσα.
Πήγα 300 μέτρα να δώσω κάτι σε ένα ξάδελφο μου και έλιωσα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Έτσι ακριβώς.vantono έγραψε: 24 Ιουν 2024, 01:44Δεν γίνεται αυτό που λες. Ούτε με καλοριφέρ το χειμώνα δεν το πετυχαίνεις αυτό, που το καλοριφέρ είναι η νο1 καλύτερη θερμανση.Fata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 18:02 Εχθές το βράδυ ήταν υπέροχα. Δροσιά φοβερή. Σήμερα έχει ζέστη αλλά είναι οκ, βάζεις για κανένα τέταρτο το κλιματιστικό, κρυώνει το δωμάτιο και κάθεσαι κανένα 2ωρο.
Το ac σου κάνει δουλειά μόνο όσο το έχεις ανοιχτό. Είτε σε ψύξη είτε σε θέρμανση. Μόλις το κλείσεις, σε 10 λεπτά επιστρέφει η πύρινη κόλαση.
Το αυτό και το χειμώνα. Το έχεις θέρμανση, το κλείνεις και σε 10 λεπτά καλώς την ξανά την εποχή των παγετώνων.
Προς το παρόν τα πρωινά τη βγάζω με ανεμιστήρα.
Τα απογεύματα/βράδια, αν βάλω κλιματιστικό θα είναι 27-28 βαθμούς και έχω μια χαρά δροσούλα.
Δεν χρειάζονται λιγότεροι βαθμοί ( καθότι όσο ζορίζεται το μηχάνημα, τόσο πιο ενεργοβόρο γίνεται) .
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Έχεις δοκιμάσει το σύστημα "Κλεοπάτρα" ?aLiCat έγραψε: 24 Ιουν 2024, 14:01Έτσι ακριβώς.vantono έγραψε: 24 Ιουν 2024, 01:44Δεν γίνεται αυτό που λες. Ούτε με καλοριφέρ το χειμώνα δεν το πετυχαίνεις αυτό, που το καλοριφέρ είναι η νο1 καλύτερη θερμανση.Fata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 18:02 Εχθές το βράδυ ήταν υπέροχα. Δροσιά φοβερή. Σήμερα έχει ζέστη αλλά είναι οκ, βάζεις για κανένα τέταρτο το κλιματιστικό, κρυώνει το δωμάτιο και κάθεσαι κανένα 2ωρο.
Το ac σου κάνει δουλειά μόνο όσο το έχεις ανοιχτό. Είτε σε ψύξη είτε σε θέρμανση. Μόλις το κλείσεις, σε 10 λεπτά επιστρέφει η πύρινη κόλαση.
Το αυτό και το χειμώνα. Το έχεις θέρμανση, το κλείνεις και σε 10 λεπτά καλώς την ξανά την εποχή των παγετώνων.![]()
Τα απογεύματα/βράδια, αν βάλω κλιματιστικό θα είναι 27-28 βαθμούς και έχω μια χαρά δροσούλα.
Δεν χρειάζονται λιγότεροι βαθμοί ( καθότι όσο ζορίζεται το μηχάνημα, τόσο πιο ενεργοβόρο γίνεται) .
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Ληστοσυμμορίτης
μπορεί να το έχεις ανοιχτό ένα 24ωρο και να καίει τη μισή κατανάλωση στο άνοιγμα, τραβάει εκεί παρα πολύ. φίλος ψυκτικός το έχει στο 27 και καίει όλο το 24ωρο, σημαντικό επίσης είναι η δυνσμικότητα της συσκευής για τον χώρο.Ερμής έγραψε: 24 Ιουν 2024, 10:10 Ξερεις βέβαια πως με το ανοιξε κλείσε καίει το τριπλάσιο ρεύμα, έτσι δεν ειναι;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Τι είναι αυτό, πρώτη φορά το ακούω.George_V έγραψε: 24 Ιουν 2024, 14:06Έχεις δοκιμάσει το σύστημα "Κλεοπάτρα" ?aLiCat έγραψε: 24 Ιουν 2024, 14:01Έτσι ακριβώς.vantono έγραψε: 24 Ιουν 2024, 01:44
Δεν γίνεται αυτό που λες. Ούτε με καλοριφέρ το χειμώνα δεν το πετυχαίνεις αυτό, που το καλοριφέρ είναι η νο1 καλύτερη θερμανση.
Το αυτό και το χειμώνα. Το έχεις θέρμανση, το κλείνεις και σε 10 λεπτά καλώς την ξανά την εποχή των παγετώνων.![]()
Για πε...
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το 27-28 ειναι θερμοκρασίες που με τα 40αρια δεν λειτουργει καθολου το μηχανημα. Αν πατάει πανω απο 37 η θερμοκρασια όξω, σε πολλα μερη (κυριως πολη, τσιμεντα κτλ) χρειαζεται να το κατεβασεις και κατω απο 25 πολλες φορες, για να εχει αποδοση.aLiCat έγραψε: 24 Ιουν 2024, 14:01Έτσι ακριβώς.vantono έγραψε: 24 Ιουν 2024, 01:44Δεν γίνεται αυτό που λες. Ούτε με καλοριφέρ το χειμώνα δεν το πετυχαίνεις αυτό, που το καλοριφέρ είναι η νο1 καλύτερη θερμανση.Fata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 18:02 Εχθές το βράδυ ήταν υπέροχα. Δροσιά φοβερή. Σήμερα έχει ζέστη αλλά είναι οκ, βάζεις για κανένα τέταρτο το κλιματιστικό, κρυώνει το δωμάτιο και κάθεσαι κανένα 2ωρο.
Εγω ντάικιν εχω στο σαλονι, που ειναι απο τα κορυφαια, και στο 27 με τετοιο καιρο ζορίζεται. Δεν ξερω με μιτσουμπίσι τι μπορει να γινεται. Για αλλα μπραντς (ακομα και τογιοτόμι) δεν το συζητω καν.
Όντως το ντάικιν θεωρείται κορυφή στο είδος του, δεν ξέρω γιατί χρειάζεται να το ρυθμίσεις σε κάτω από 25 για να δροσιστείς. Εκτός κι αν έχουμε διαφορετική αίσθηση του κρύου. Δηλαδή οι συνθήκες που θεωρείς εσύ δροσιά, για μένα να είναι ανάγκη να βάλω ζακέτα.vantono έγραψε: 24 Ιουν 2024, 14:30Το 27-28 ειναι θερμοκρασίες που με τα 40αρια δεν λειτουργει καθολου το μηχανημα. Αν πατάει πανω απο 37 η θερμοκρασια όξω, σε πολλα μερη (κυριως πολη, τσιμεντα κτλ) χρειαζεται να το κατεβασεις και κατω απο 25 πολλες φορες, για να εχει αποδοση.Spoiler
aLiCat έγραψε: 24 Ιουν 2024, 14:01Έτσι ακριβώς.vantono έγραψε: 24 Ιουν 2024, 01:44
Δεν γίνεται αυτό που λες. Ούτε με καλοριφέρ το χειμώνα δεν το πετυχαίνεις αυτό, που το καλοριφέρ είναι η νο1 καλύτερη θερμανση.
Εγω ντάικιν εχω στο σαλονι, που ειναι απο τα κορυφαια, και στο 27 με τετοιο καιρο ζορίζεται. Δεν ξερω με μιτσουμπίσι τι μπορει να γινεται. Για αλλα μπραντς (ακομα και τογιοτόμι) δεν το συζητω καν.
Έχω μιτσουμπίσι και στο σαλόνι και στο υπνοδωμάτιο και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένη. Μάλιστα σκέφτομαι ότι αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να καλέσω για σέρβις (έχω πάνω από 3 χρόνια να τους κάνω) και ανησυχώ μη πειράξουν κάτι και μου το απορυθμίσουν.
Και μιας και το ανέφερες, τογιοτόμι έχω στο υπνοδωμάτιο του εξοχικού μου και βέβαια δεν το συζητώ, καμιά σύγκριση με τη μιτσουμπίσι. Αυτό, ναι χρειάζεται να το ρυθμίσω αρκετά χαμηλά για να λειτουργήσει αποτελεσματικά.
Τέλος, περιέργως πώς, ένα παλιό πανασόνικ που έχω στο καθιστικό εκεί, είναι "σκυλί" (παίζει να είναι καλύτερο και από τα μιτσουμπίσι).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aLiCat την 24 Ιουν 2024, 14:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Αφού είναι κορυφαίο , γιατί δεν αποδίδει στους 28 ; 
Μάλλον μπαζει το σπίτι από παντού;
Εγώ το βάζω 28 , και έχει 28 μέσα , δεν πα να έχει 250 έξω.
Του σαλονιού, το βάζω 29 γιατί είναι 12 αρι , και παγώνουμε.
Μάλλον μπαζει το σπίτι από παντού;
Εγώ το βάζω 28 , και έχει 28 μέσα , δεν πα να έχει 250 έξω.
Του σαλονιού, το βάζω 29 γιατί είναι 12 αρι , και παγώνουμε.
The business man whose master plan controls the world each day,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις