Δεν ξέρω αραβικά. Έχουμε του Νετανιάχου;nick έγραψε: 04 Δεκ 2024, 19:46Νασράλα για γκεη.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Δεκ 2024, 18:15 Ισλαμιστές ο Σινουάρ και ο Νασράλα. Το διαβάσαμε και αυτό από τους γλύφτες των σιωναζί. Λες και πετούσαν γκέι και αλλόθρησκους από τις ταράτσες ή απαγόρευαν το αλκοόλ και τα αρχαία αγάλματα...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
-
Εμπεδοκλής
Re: Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
-
Εμπεδοκλής
Η Χεζμπολάχ δεν είναι ισλαμιστές. Πολλοί χριστιανοί την υποστηρίζουν, για αυτό και τους βομβάρδιζαν οι σιωναζί σε Συρία και βόρειο Λίβανο. Η Χεζμπολάχ ήταν που απελευθέρωσε ελληνορθόδοξα μοναστήρια. Απλά το σιωνιστικό αφήγημα τους θέλει ισλαμιστές ώστε να φανούν μετριοπαθείς οι καταζητούμενοι από το διεθνές δικαστήριο.πατησιωτης έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:36Στον Τριακονταετή πόλεμο τριάντα χρόνια πολεμούσαν καθολικοί με προτεστάντες.Χριστιανοί ήσαν όλοι.Mitharadir έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:32Μην ξεχνάς όμως ότι χάρη (και) στη Χεζμπολάχ ηττήθηκε το Ισλαμικό Κράτος.Golden Age έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:19
Ή κάνεις προπαγάνδα ή είσαι παντελώς άσχετος με τις ιδεολογίες της Χαμάς και της Χεζμπολάχ. Φυσικά ισχύει το πρώτο. Τόσο η Χαμάς όσο και η Χεζμπολάχ είναι ισλαμιστικές οργανώσεις.
ΤΟ ΙSIS είναι σουνιτικό και η Χεζμπολά σιιτική.Ισλαμιστές και οι δύο.
Οι χριστιανοί Λιβανέζοι (μαρωνιτες) απεντόμωσαν την πατρίδα τους από τις κατσαρίδες που υποστηρίζεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:27Η Χεζμπολάχ δεν είναι ισλαμιστές. Πολλοί χριστιανοί την υποστηρίζουν, για αυτό και τους βομβάρδιζαν οι σιωναζί σε Συρία και βόρειο Λίβανο. Η Χεζμπολάχ ήταν που απελευθέρωσε ελληνορθόδοξα μοναστήρια. Απλά το σιωνιστικό αφήγημα τους θέλει ισλαμιστές ώστε να φανούν μετριοπαθείς οι καταζητούμενοι από το διεθνές δικαστήριο.πατησιωτης έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:36Στον Τριακονταετή πόλεμο τριάντα χρόνια πολεμούσαν καθολικοί με προτεστάντες.Χριστιανοί ήσαν όλοι.Mitharadir έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:32
Μην ξεχνάς όμως ότι χάρη (και) στη Χεζμπολάχ ηττήθηκε το Ισλαμικό Κράτος.
Η μεν Χεζμπολάχ είναι ισλαμιστικο κόμμα με στρατιωτικό σκέλος που συμμετέχει ενεργά στα πολιτικά πράγματα του Λιβάνου και στηρίζει την αστική δημοκρατία Η HTS είναι μια ισλαμοναζιστικη τρομοκρατική οργάνωση που θέλει να επιβάλει μια στυγνή φεουδαρχικη δικτατορία.πατησιωτης έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:36Στον Τριακονταετή πόλεμο τριάντα χρόνια πολεμούσαν καθολικοί με προτεστάντες.Χριστιανοί ήσαν όλοι.Mitharadir έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:32Μην ξεχνάς όμως ότι χάρη (και) στη Χεζμπολάχ ηττήθηκε το Ισλαμικό Κράτος.Golden Age έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:19
Ή κάνεις προπαγάνδα ή είσαι παντελώς άσχετος με τις ιδεολογίες της Χαμάς και της Χεζμπολάχ. Φυσικά ισχύει το πρώτο. Τόσο η Χαμάς όσο και η Χεζμπολάχ είναι ισλαμιστικές οργανώσεις.
Τι να κάνουμε τώρα που η Δύση στηρίζει τους ισλαμοναζιστες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Εμπεδοκλής
Με ναζιστικού τύπου εκφράσεις επιβεβαιώνεις τη θολούρα σου. Οι χριστιανοί του Λιβάνου βομβαρδίστηκαν από τους σιωναζί.nick έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:52Οι χριστιανοί Λιβανέζοι (μαρωνιτες) απεντόμωσαν την πατρίδα τους από τις κατσαρίδες που υποστηρίζεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:27Η Χεζμπολάχ δεν είναι ισλαμιστές. Πολλοί χριστιανοί την υποστηρίζουν, για αυτό και τους βομβάρδιζαν οι σιωναζί σε Συρία και βόρειο Λίβανο. Η Χεζμπολάχ ήταν που απελευθέρωσε ελληνορθόδοξα μοναστήρια. Απλά το σιωνιστικό αφήγημα τους θέλει ισλαμιστές ώστε να φανούν μετριοπαθείς οι καταζητούμενοι από το διεθνές δικαστήριο.πατησιωτης έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:36
Στον Τριακονταετή πόλεμο τριάντα χρόνια πολεμούσαν καθολικοί με προτεστάντες.Χριστιανοί ήσαν όλοι.
Και οι Χριστιανοί Συριοι θυσιαζονται για να επικρατήσουν οι ισλαμοναζι που υποστηρίζεις.nick έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:52Οι χριστιανοί Λιβανέζοι (μαρωνιτες) απεντόμωσαν την πατρίδα τους από τις κατσαρίδες που υποστηρίζεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:27Η Χεζμπολάχ δεν είναι ισλαμιστές. Πολλοί χριστιανοί την υποστηρίζουν, για αυτό και τους βομβάρδιζαν οι σιωναζί σε Συρία και βόρειο Λίβανο. Η Χεζμπολάχ ήταν που απελευθέρωσε ελληνορθόδοξα μοναστήρια. Απλά το σιωνιστικό αφήγημα τους θέλει ισλαμιστές ώστε να φανούν μετριοπαθείς οι καταζητούμενοι από το διεθνές δικαστήριο.πατησιωτης έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:36
Στον Τριακονταετή πόλεμο τριάντα χρόνια πολεμούσαν καθολικοί με προτεστάντες.Χριστιανοί ήσαν όλοι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Εμπεδοκλής
Μαζί με τη χεσμπολάχ που απελευθέρωνε χριστιανικά μοναστήρια. Απλά θα πρέπει να αποδεχθούμε ότι υπάρχουν και οπαδοί των σιωναζί. Όπως και το 1940 υπήρχαν οπαδοί των Γερμανών ναζί.zteo έγραψε: 04 Δεκ 2024, 23:01Και οι Χριστιανοί Συριοι θυσιαζονται για να επικρατήσουν οι ισλαμοναζι που υποστηρίζεις.nick έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:52Οι χριστιανοί Λιβανέζοι (μαρωνιτες) απεντόμωσαν την πατρίδα τους από τις κατσαρίδες που υποστηρίζεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:27
Η Χεζμπολάχ δεν είναι ισλαμιστές. Πολλοί χριστιανοί την υποστηρίζουν, για αυτό και τους βομβάρδιζαν οι σιωναζί σε Συρία και βόρειο Λίβανο. Η Χεζμπολάχ ήταν που απελευθέρωσε ελληνορθόδοξα μοναστήρια. Απλά το σιωνιστικό αφήγημα τους θέλει ισλαμιστές ώστε να φανούν μετριοπαθείς οι καταζητούμενοι από το διεθνές δικαστήριο.
Δεν έχομε και κανέναν φίλο αραβοτέτχοιο να ρωτήσομε γαμώτ.GoBzi έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 15:24 Ερώτηση. Σε ενδεχόμενο πόλεμο με την γείτονα χώρα, τα τζιχάντια θα μπουν με την μία στο μέτωπο ή θα τους φέρνουν σιγά σιγά για να μην κάνει μπαμ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Με Άραβες εσύ και ο στρακαστρουκας είστε κολλητάρια, εγώ δεν έτυχε να ταιριάξω με κάποιον.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:12 https://twitter.com/AlanRMacLeod/status ... 7909888079
diversity fiendly jihahahahahahaha
re malakaaaaaaaaaa
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
https://en.wikipedia.org/wiki/Queer_adv ... 3Hamas_warOrion22 έγραψε: 04 Δεκ 2024, 23:19Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:12 https://twitter.com/AlanRMacLeod/status ... 7909888079![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
diversity fiendly jihahahahahahaha
re malakaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μούσια μέχρι τον ομφαλό βαμμένα σε ουράνιο τόξο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
δεν σε θεωρω αντιΚουρδο απλα αυτη τη στιγμη υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα δημιουργιας Συριακου Κουρδισταν υπο τις ευλογιες των ΗΠΑ ...Jolly Roger_ έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:08Να συμφωνήσουμε, αλλά σε αυτό το νήμα κακώς βάζεις εμένα (αν το κάνεις κιόλας, δεν είμαι σίγουρος) στους αντι-Κούρδους. Εγώ ποτέ δεν έκραξα Κούρδους μέσα εδώ ούτε έγραψα ότι τα έκαναν πλακάκια με τζιχαντιστές, άλλοι το γράφουν αυτό.nostromos έγραψε: 04 Δεκ 2024, 14:34αυτο που γραφεις δεν εχει σχεση με αυτο που γραφω εγω ... μιλαμε για βιωσιμοτητα κρατους με ενα σωρο πετρελαιο ... λοιπον ανετα επιβιωνει και για αυτο οι ΗΠΑ εχουν ενα σωρο βασεις εκει ...τα υπολοιπα που γραφεις ειναι αλλο θεμα και αφορα στην ανομορφωση της ΜΑ γενικοτερα ...Jolly Roger_ έγραψε: 04 Δεκ 2024, 02:32 να κάνεις κρατίδιο στο Κιρκούκ χωρίς ένωση με Ροζάβα και μετά να σκάσει μόνιμος εμφύλιος με ανεξέλεγκτες συνέπειες στο εναπομείναν Ιράκ που θα έχουν μείνει σουνίτες και σιίτες μόνο.
ναι βρε, τι ωραία ιδέα, βλάκας ο Τραμπ που δεν άκουσε το νοστρόμο να την υλοποιήσει![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άρα εγώ ξέρω, ε.GoBzi έγραψε: 04 Δεκ 2024, 23:15Με Άραβες εσύ και ο στρακαστρουκας είστε κολλητάρια, εγώ δεν έτυχε να ταιριάξω με κάποιον.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Jolly Roger_
Αποσπάσματα από παλιές ομιλίες Κ. Σολεϊμανί σχετικά με το τι παίζεται στη Συρία.
https://www.memri.org/reports/archival- ... nd-loyalty
https://www.criticalthreats.org/briefs/ ... -26-2015-1
https://www.memri.org/tv/iranian-revolu ... -syria-and
πηγές:America did not do a damn thing to stop ISIS and has no will to fight ISIS. Mr. Obama, how many kilometers away is your air base [al Asad] from Ramadi? And how is it that war crimes are taking place in a country that you established a presence under the pretext of protecting the nation, but America does not do a damn thing? What is this called? Does it mean anything else than being an accomplice in the plot? There is no will to fight ISIS.
Where does ISIS gets its money from? From the oil fields in Kirkuk and Syria, but where is this oil exported? Because it is not being exported with a tanker or 20 liter fuel cans, rather thousands of oil tankers are carrying it. Certain Gulf states who are otherwise very vocal in saying how they are fighting ISIS, are in reality the ones buying this oil from which ISIS gets its money.
In Syria itself, which is at the nexus of the political conflict, the entire world is on one side, and Iran is on the other. Several intellectuals claim that this man [Assad] is going to leave now and that he will be replaced by another. They also say he is probably dead because they do not know what's true here. Why have the U.S., the Zionist regime, Turkey, and Saudi Arabia been insisting for the past three years that this man must go? We can clearly see the Khawarij here. We also see today beheadings in Syria to chants of 'Allah Akbar.' Someone came and told me that Zarqawi reads the Koran from morning until night, weeping, and then beheads 120 people simultaneously.
Since Syria was and continues to be part of the Islamic resistance front and the Islamic Revolution, it provokes the anger of the Americans. They are currently perpetrating the greatest Satanic crimes there. They support very dangerous terrorists. They support them, arm them, and back them up, so that they will establish a popular militia in Syria, which will lead to brutality, aggression, and killings.
It is the role of every Muslim to oppose these deeds. Obviously, it is the role of the Islamic Republic of Iran, and the organizational role of the IRGC, to provide support with their experience and knowledge. The IRGC fulfilled this role in Syria, and we declared several times in the past that the IRGC would proudly support the Syrian people's resistance movement, because they face the rule of hegemony – the Americans and the Israelis – who support the terrorists. The IRGC will carry out their role in this regard.
https://www.memri.org/reports/archival- ... nd-loyalty
https://www.criticalthreats.org/briefs/ ... -26-2015-1
https://www.memri.org/tv/iranian-revolu ... -syria-and
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-