Δεν αντιλέγω, σαφώς και οτιδήποτε είναι έξω από σένα δεν πρέπει να το κάνεις. Προτεραιότητά σου είναι να περνάς καλάΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:29
Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά το έχω τεστάρει. Όποτε, έχω υποχωρήσει σε κάτι τόσο απλό και "μικρό" η άλλη το έχει θεωρήσει αδυναμία και έχει αυξήσει τις απαιτήσεις της.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και γιατί να κοιμηθούμε μαζί;Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:30Γιατί δεν κοιμάστε μαζί;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:22 Κακό δεν είναι. Είναι όμως παράλογο να μου το ζητάει, ενώ δεν το θέλω, ή, αν θες, δεν είναι του γούστου μου.![]()
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
ειναι κρίμα να βλέπεις ανθρώπους να παρερμηνεύουν την ευκαιρία για απόδειξη πραγματικής αγάπης σαν έλεγχο και καταπίεση. Ευτυχώς έχουμε και δεύτερη ευκαιρία και τρίτη, κάθε μέρα έχουμε μία ευκαιρία, μία μέρα θα την πατήσουμε.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:29Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά το έχω τεστάρει. Όποτε, έχω υποχωρήσει σε κάτι τόσο απλό και "μικρό" η άλλη το έχει θεωρήσει αδυναμία και έχει αυξήσει τις απαιτήσεις της. Ένα βήμα πίσω εγώ, δυο εκείνη μπροστά!
Προτεραιότητα μου είναι να περνάω καλά κι εγώ κι εκείνη. Αν εκείνη δεν περνάει καλά, παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω. Δεν πιέζω καμία να με αποδεχτεί.Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:30Δεν αντιλέγω, σαφώς και οτιδήποτε είναι έξω από σένα δεν πρέπει να το κάνεις. Προτεραιότητά σου είναι να περνάς καλάΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:29
Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά το έχω τεστάρει. Όποτε, έχω υποχωρήσει σε κάτι τόσο απλό και "μικρό" η άλλη το έχει θεωρήσει αδυναμία και έχει αυξήσει τις απαιτήσεις της.![]()
enaon έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:31ειναι κρίμα να βλέπεις ανθρώπους να παρερμηνεύουν την ευκαιρία για απόδειξη πραγματικής αγάπης σαν έλεγχο και καταπίεση. Ευτυχώς έχουμε και δεύτερη ευκαιρία και τρίτη, κάθε μέρα έχουμε μία ευκαιρία, μία μέρα θα την πατήσουμε.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:29Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά το έχω τεστάρει. Όποτε, έχω υποχωρήσει σε κάτι τόσο απλό και "μικρό" η άλλη το έχει θεωρήσει αδυναμία και έχει αυξήσει τις απαιτήσεις της. Ένα βήμα πίσω εγώ, δυο εκείνη μπροστά!
* Νιαααου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Τι να σου πω, δεν μου'χει τύχει να συμβαίνει όλο αυτό και να φεύγει.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:31Και γιατί να κοιμηθούμε μαζί;Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:30Γιατί δεν κοιμάστε μαζί;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:22 Κακό δεν είναι. Είναι όμως παράλογο να μου το ζητάει, ενώ δεν το θέλω, ή, αν θες, δεν είναι του γούστου μου.![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:32Τι να σου πω, δεν μου'χει τύχει να συμβαίνει όλο αυτό και να φεύγει.![]()
Γιατί να πρέπει να κοιμηθώ μαζί της; Σπίτι έχω, όπως κι εκείνη. Όπως η οποιαδήποτε.
- Cecily Anne
Εμείς ξεραινόμασταν στον ύπνοΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:34
![]()
Γιατί να πρέπει να κοιμηθώ μαζί της; Σπίτι έχω, όπως κι εκείνη. Όπως η οποιαδήποτε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγώ έχω καλύτερη φυσική κατάσταση!Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:36Εμείς ξεραινόμασταν στον ύπνοΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:34
![]()
Γιατί να πρέπει να κοιμηθώ μαζί της; Σπίτι έχω, όπως κι εκείνη. Όπως η οποιαδήποτε.![]()
Κανένα λάκκο καλέ. Ο άνθρωπος μίλησε ξεκάθαρα και είπε την σκέψη του.Sid Vicious έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:29Εσύ για communist πολύ γρήγορα κατανόησες και κάποιο λάκκο έχει η φάβα, ποτέ δεν εμπιστευομαστε ανθρώπους που νοσούν από κομμουνισμό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:34Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:32Τι να σου πω, δεν μου'χει τύχει να συμβαίνει όλο αυτό και να φεύγει.![]()
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έτσι είναι.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:32Προτεραιότητα μου είναι να περνάω καλά κι εγώ κι εκείνη. Αν εκείνη δεν περνάει καλά, παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω. Δεν πιέζω καμία να με αποδεχτεί.Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:30Δεν αντιλέγω, σαφώς και οτιδήποτε είναι έξω από σένα δεν πρέπει να το κάνεις. Προτεραιότητά σου είναι να περνάς καλάΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:29
Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά το έχω τεστάρει. Όποτε, έχω υποχωρήσει σε κάτι τόσο απλό και "μικρό" η άλλη το έχει θεωρήσει αδυναμία και έχει αυξήσει τις απαιτήσεις της.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Από μένα ναι, από τον άλλον, μπα.
Μπορεί!
- Cecily Anne
Tεσπα, ό,τι βολεύει τον καθένα. Μακριά από μας και από'κει και πέρα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:39Μπορεί!![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 16 Απαντήσεις