Πολύ ευθικτος ο Μεσιέ...Cecily Anne έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:33 Ναι, να ποινικοποιήσουμε την ξινίλα, μέχρι να στρώσετε ! άμα έρθω εγώ απέναντι σε βουλευτή και αντί να κάνω μορφασμους με το πάνω μέρος του προσώπου κάνω μορφασμούς με το στόμα , τη γλώσσα και ίσως κάνα δαχτυλάκι τι πιστεύεις ότι θα γίνει ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διεγράφη από την ΚΟ ο Πολάκης
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Διεγράφη από την ΚΟ ο Πολάκης
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Λεγε ρε κακομοιρη. Αν γραφεις τα ιδια και τα ιδια ψεμματα παιρνεις περισσοτερα?Libre arbitre έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:33πήζον bot έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:31Ποια ρουφιανια ρε ξεφτιλομποτ?
Λιγη ντροπη. Τα εγραψες τα ψεμματα που σου στειλαν, ενατξει φτανει. Μην ξεφτιλιζεσαι αλλο.
Πληρωνεσαι περισσοτερο αν τα επαναλαμβανεις?![]()
- Libre arbitre
Την μούρη του Πολάκη την έχεις δει;Πασιφάη έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:29Libre arbitre έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:23Ναι, πρέπει να ποινικοποιησουμε την ξυνιλα τώρα...Πασιφάη έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:21
Αν μάθαινα πως έχει ιατρικό θέμα, θα ζητούσα συγγνώμη. Όμως απ'ότι φαίνεται δεν ισχύει. Τί συζητάμε ακριβώς; Εδώ απ'ότι βλέπω στα βιντεάκια, η τύπισσα έχει διδακτορικό στην ξυνίλα. Άσε ρε Βασίλη τώρα.![]()
Αυτό είπα ρε Κιλμπιλ; Είναι απαράδεκτη τέτοιου είδους μούρη, που στην ουσία κοροϊδεύει τον απέναντί της την ώρα που μιλάει για κάτι ενδεχομένως σημαντικό.
Αυτό το βιολί θα τραβήξουμε απόψε; Αυτή είναι η γνώμη μου, δέξου την λεβέντη μου.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Libre arbitre
Πόσα σε πληρώνει ο Πολάκης; Λέγεπήζον bot έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:35Λεγε ρε κακομοιρη. Αν γραφεις τα ιδια και τα ιδια ψεμματα παιρνεις περισσοτερα?Libre arbitre έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:33πήζον bot έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:31
Ποια ρουφιανια ρε ξεφτιλομποτ?
Λιγη ντροπη. Τα εγραψες τα ψεμματα που σου στειλαν, ενατξει φτανει. Μην ξεφτιλιζεσαι αλλο.
Πληρωνεσαι περισσοτερο αν τα επαναλαμβανεις?![]()
Μην αλλαζεις κουβεντα. Παιρνεις περισσοτερα για να γραφεις τα ιδια και τα ιδια ψεμματα?Libre arbitre έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:36Πόσα σε πληρώνει ο Πολάκης; Λέγεπήζον bot έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:35Λεγε ρε κακομοιρη. Αν γραφεις τα ιδια και τα ιδια ψεμματα παιρνεις περισσοτερα?![]()
Ειρωνικά το λέει, όπως κι εγώ, άλλωστε.Libre arbitre έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:28Στημένη; Εδώ έχει κάνει χίλια μύρια και δεν αντιδρούσαν εναντίον του. Μάλλον ξεπέρασε κάποια όρια ανεπιστρεπτί.
- Libre arbitre
Μήπως σε πληρώνει ο Άδωνις τελικά; Έχεις δυαλύσει τον Σύριζα.πήζον bot έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:37Μην αλλαζεις κουβεντα. Παιρνεις περισσοτερα για να γραφεις τα ιδια και τα ιδια ψεμματα?Libre arbitre έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:36Πόσα σε πληρώνει ο Πολάκης; Λέγεπήζον bot έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:35
Λεγε ρε κακομοιρη. Αν γραφεις τα ιδια και τα ιδια ψεμματα παιρνεις περισσοτερα?![]()
Τί εννοείς; Προφανώς.Libre arbitre έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:35Την μούρη του Πολάκη την έχεις δει;Πασιφάη έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:29![]()
Αυτό είπα ρε Κιλμπιλ; Είναι απαράδεκτη τέτοιου είδους μούρη, που στην ουσία κοροϊδεύει τον απέναντί της την ώρα που μιλάει για κάτι ενδεχομένως σημαντικό.
Αυτό το βιολί θα τραβήξουμε απόψε; Αυτή είναι η γνώμη μου, δέξου την λεβέντη μου.![]()
Η δικιά της όμως, είναι αξία ανεκτίμητη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ο τωρινός συριζα με την στήριξη πολάκη έχει γίνει κασελόριζα με τζάκρη και κουντουρά.πάλιωσε το παραμύθι του κρητικού λεβέντηLibre arbitre έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:19 Βασικά έπρεπε να μην διαγράφει ο Πολάκης. Να δυαλυσει εντελώς τον Σύριζα.
Λεγε ρε ναυαγιο, η εξτρα ξεφτιλα πληρωνεται εξτρα?Libre arbitre έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:38Μήπως σε πληρώνει ο Άδωνις τελικά; Έχεις δυαλισει τον Σύριζα.πήζον bot έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:37Μην αλλαζεις κουβεντα. Παιρνεις περισσοτερα για να γραφεις τα ιδια και τα ιδια ψεμματα?![]()
- Libre arbitre
Ναι, αλλά ο άλλος είναι διμετρος. Που να χαθεί τέτοια αξία!!!Πασιφάη έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:38Τί εννοείς; Προφανώς.Libre arbitre έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:35Την μούρη του Πολάκη την έχεις δει;Πασιφάη έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:29
![]()
Αυτό το βιολί θα τραβήξουμε απόψε; Αυτή είναι η γνώμη μου, δέξου την λεβέντη μου.![]()
Η δικιά της όμως, είναι αξία ανεκτίμητη.![]()
- Libre arbitre
Κάνεις καλή δουλειά. Πάμε για κάτω από 10%;πήζον bot έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:39Λεγε ρε ναυαγιο, η εξτρα ξεφτιλα πληρωνεται εξτρα?Libre arbitre έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:38Μήπως σε πληρώνει ο Άδωνις τελικά; Έχεις δυαλισει τον Σύριζα.πήζον bot έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:37
Μην αλλαζεις κουβεντα. Παιρνεις περισσοτερα για να γραφεις τα ιδια και τα ιδια ψεμματα?![]()
Σε ρωταω κατι.Libre arbitre έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:40Κάνεις καλή δουλειά. Πάμε για κάτω από 10%;πήζον bot έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:39Λεγε ρε ναυαγιο, η εξτρα ξεφτιλα πληρωνεται εξτρα?Libre arbitre έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:38
Μήπως σε πληρώνει ο Άδωνις τελικά; Έχεις δυαλισει τον Σύριζα.![]()
Απάντα. Ποσα σε πληρωνουν για να ξεφτιλιζεσαι τοσο πολυ?
- Libre arbitre
Αυτό έπρεπε να το ρωτήσω εγώ σε σένα που βρίζεις συνεχώς...πήζον bot έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:41Σε ρωταω κατι.
Απάντα. Ποσα σε πληρωνουν για να ξεφτιλιζεσαι τοσο πολυ?
Βριζω εμμισθο ψευτη.Libre arbitre έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:42Αυτό έπρεπε να το ρωτήσω εγώ σε σένα που βρίζεις συνεχώς...πήζον bot έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:41Σε ρωταω κατι.
Απάντα. Ποσα σε πληρωνουν για να ξεφτιλιζεσαι τοσο πολυ?![]()
Λεγε ρε, πολλα?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 185 Απαντήσεις
- 4043 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο
-