!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διεγράφη από την ΚΟ ο Πολάκης
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Διεγράφη από την ΚΟ ο Πολάκης
Βασικά έπρεπε να μην διαγράφει ο Πολάκης. Να δυαλυσει εντελώς τον Σύριζα.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
μην τον πειραζετε τον πηζον αυτες τις μερες ..σεβαστειτε και λιγο !!πήζον bot έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:18Τον εαυτο σου κοιτα φουκαρα υποκοσμικε εμμισθε ψευτη. Ποση ξεφτιλα εχεις μεσα σου?
- Libre arbitre
Μάλλον πήζει...
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Αν μάθαινα πως έχει ιατρικό θέμα, θα ζητούσα συγγνώμη. Όμως απ'ότι φαίνεται δεν ισχύει. Τί συζητάμε ακριβώς; Εδώ απ'ότι βλέπω στα βιντεάκια, η τύπισσα έχει διδακτορικό στην ξυνίλα. Άσε ρε Βασίλη τώρα.Libre arbitre έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:16Ακόμα κι αν ήξερες ότι έχει ιατρικό πρόβλημα;Πασιφάη έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:14Όπως είπα και το πρωί τον έχω χεσμένο. Αλλά αν την είχα απέναντί μου και έκανε τέτοιους μορφασμούς,θα υπήρχε πρόβλημα .Δεν θα κρατιόμουν να μην την μπινελικώσω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Libre arbitre
Ναι, πρέπει να ποινικοποιησουμε την ξυνιλα τώρα...Πασιφάη έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:21Αν μάθαινα πως έχει ιατρικό θέμα, θα ζητούσα συγγνώμη. Όμως απ'ότι φαίνεται δεν ισχύει. Τί συζητάμε ακριβώς; Εδώ απ'ότι βλέπω στα βιντεάκια, η τύπισσα έχει διδακτορικό στην ξυνίλα. Άσε ρε Βασίλη τώρα.Libre arbitre έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:16Ακόμα κι αν ήξερες ότι έχει ιατρικό πρόβλημα;Πασιφάη έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:14
Όπως είπα και το πρωί τον έχω χεσμένο. Αλλά αν την είχα απέναντί μου και έκανε τέτοιους μορφασμούς,θα υπήρχε πρόβλημα .Δεν θα κρατιόμουν να μην την μπινελικώσω.
Την ξεφτιλα εσυLibre arbitre έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:23Ναι, πρέπει να ποινικοποιησουμε την ξυνιλα τώρα...Πασιφάη έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:21Αν μάθαινα πως έχει ιατρικό θέμα, θα ζητούσα συγγνώμη. Όμως απ'ότι φαίνεται δεν ισχύει. Τί συζητάμε ακριβώς; Εδώ απ'ότι βλέπω στα βιντεάκια, η τύπισσα έχει διδακτορικό στην ξυνίλα. Άσε ρε Βασίλη τώρα.
- Libre arbitre
Και εσύ την αποτυχημένη ρουφιανιάπήζον bot έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:24Την ξεφτιλα εσυLibre arbitre έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:23Ναι, πρέπει να ποινικοποιησουμε την ξυνιλα τώρα...Πασιφάη έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:21
Αν μάθαινα πως έχει ιατρικό θέμα, θα ζητούσα συγγνώμη. Όμως απ'ότι φαίνεται δεν ισχύει. Τί συζητάμε ακριβώς; Εδώ απ'ότι βλέπω στα βιντεάκια, η τύπισσα έχει διδακτορικό στην ξυνίλα. Άσε ρε Βασίλη τώρα.
Μην το συζητάς, του την είχαν στημένη του Γκάντι.
- Libre arbitre
Στημένη; Εδώ έχει κάνει χίλια μύρια και δεν αντιδρούσαν εναντίον του. Μάλλον ξεπέρασε κάποια όρια ανεπιστρεπτί.
Libre arbitre έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:23Ναι, πρέπει να ποινικοποιησουμε την ξυνιλα τώρα...Πασιφάη έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:21Αν μάθαινα πως έχει ιατρικό θέμα, θα ζητούσα συγγνώμη. Όμως απ'ότι φαίνεται δεν ισχύει. Τί συζητάμε ακριβώς; Εδώ απ'ότι βλέπω στα βιντεάκια, η τύπισσα έχει διδακτορικό στην ξυνίλα. Άσε ρε Βασίλη τώρα.
Αυτό είπα ρε Κιλμπιλ; Είναι απαράδεκτη τέτοιου είδους μούρη, που στην ουσία κοροϊδεύει τον απέναντί της την ώρα που μιλάει για κάτι ενδεχομένως σημαντικό.
Αυτό το βιολί θα τραβήξουμε απόψε; Αυτή είναι η γνώμη μου, δέξου την λεβέντη μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ποια ρουφιανια ρε ξεφτιλομποτ?Libre arbitre έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:25Και εσύ την αποτυχημένη ρουφιανιά![]()
Λιγη ντροπη. Τα εγραψες τα ψεμματα που σου στειλαν, ενατξει φτανει. Μην ξεφτιλιζεσαι αλλο.
Πληρωνεσαι περισσοτερο αν τα επαναλαμβανεις?
- Cecily Anne
Ναι, να ποινικοποιήσουμε την ξινίλα, μέχρι να στρώσετε ! άμα έρθω εγώ απέναντι σε βουλευτή και αντί να κάνω μορφασμους με το πάνω μέρος του προσώπου κάνω μορφασμούς με το στόμα , τη γλώσσα και ίσως κάνα δαχτυλάκι τι πιστεύεις ότι θα γίνει ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 26 Ιούλ 2024, 19:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Libre arbitre
πήζον bot έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:31Ποια ρουφιανια ρε ξεφτιλομποτ?
Λιγη ντροπη. Τα εγραψες τα ψεμματα που σου στειλαν, ενατξει φτανει. Μην ξεφτιλιζεσαι αλλο.
Πληρωνεσαι περισσοτερο αν τα επαναλαμβανεις?

Το "σκάνδαλο" μάλλον το έβγαλε ο Παυλάρας από τον κωλο του και μιας και ψάχνοντας στην Διαύγεια το μόνο που βρήκα ήταν ανάθεση για ενεργειακή και κτηριακη αναβάθμιση 8 κέντρων υγείας με συνολικό κόστος κάπου 5,5 εκατομμύρια + ΦΠΑ και μάλιστα έπεσε και πρόστιμο στον αναδοχο για υπέρβαση χρόνου παράδοσης.Niki έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 18:52 μπαίνουν άλλοι στην θεση του Πολάκη στην επιτροπή έτσι το σκάνδαλο θα πάει κάτω από το χαλί.
Ευτυχώς που έκανε και αυτό που έκανε ο Πολάκης και ίσως αφιερώσουν τα μέσα δύο λέξεις για το σκάνδαλο.
Μπα δύσκολο το βλέπω.
https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6 ... C-07%CE%9D
Με επιφύλαξη πάντα γιατί το να ψάχνεις στην Διαύγεια από το κινητο δεν είναι και εύκολο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 185 Απαντήσεις
- 4043 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο
-
- 71 Απαντήσεις