Σιγά το πράμα, ασχολείται με το κινητό της, πωπω τι τρομερόnemo έγραψε: 20 Ιουν 2024, 13:59τερμα εισαι ! οταν βγαινεις με καποια και εκεινη σαχλαμαριζει με το κινητο σημαινει οτι σε εχει γραμμενο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποφυλακίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος
- Sid Vicious
Re: Αποφυλακίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Μην ξεχναμε
"Δράστης της δολοφονίας ήταν ο Γιάννης Καλαμπόκας, δημοτικός σύμβουλος της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα και πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ. Η δολοφονία έγινε στις 8 Ιανουαρίου 1991. Ο Καλαμπόκας χτύπησε θανάσιμα τον Τεμπονέρα με λοστό στο κεφάλι στη διάρκεια βίαιων επεισοδίων που σημειώθηκαν στο υπό κατάληψη Σχολικό Συγκρότημα 3ου & 7ου Γυμνασίου και Λυκείου Πάτρας στην πλατεία Βουδ. Ο Καλαμπόκας επικεφαλής των ομάδων αυτών.."
Ομαδα οργανωμενων νεοδημοκρατων με επιφαλη μελος της δημοτικο συμβουλο της και προεδρο τοπικης οργανωσης της δολοφονει
Η "Νδ δεν εχει καμια ευθυνη"
Μεσηλικας που ηταν 48 χρονια σε αλλους χωρους και 2 χρονια στην χ.α συμπλεκεται με νεαρους
"Ααα εγκληματικη οργανωση φυσικα και ειχαν ευθυνη ολοι και το κομμα"
"Δράστης της δολοφονίας ήταν ο Γιάννης Καλαμπόκας, δημοτικός σύμβουλος της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα και πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ. Η δολοφονία έγινε στις 8 Ιανουαρίου 1991. Ο Καλαμπόκας χτύπησε θανάσιμα τον Τεμπονέρα με λοστό στο κεφάλι στη διάρκεια βίαιων επεισοδίων που σημειώθηκαν στο υπό κατάληψη Σχολικό Συγκρότημα 3ου & 7ου Γυμνασίου και Λυκείου Πάτρας στην πλατεία Βουδ. Ο Καλαμπόκας επικεφαλής των ομάδων αυτών.."
Ομαδα οργανωμενων νεοδημοκρατων με επιφαλη μελος της δημοτικο συμβουλο της και προεδρο τοπικης οργανωσης της δολοφονει
Η "Νδ δεν εχει καμια ευθυνη"
Μεσηλικας που ηταν 48 χρονια σε αλλους χωρους και 2 χρονια στην χ.α συμπλεκεται με νεαρους
"Ααα εγκληματικη οργανωση φυσικα και ειχαν ευθυνη ολοι και το κομμα"
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Έτσι σε έκανε;nemo έγραψε: 20 Ιουν 2024, 13:59τερμα εισαι ! οταν βγαινεις με καποια και εκεινη σαχλαμαριζει με το κινητο σημαινει οτι σε εχει γραμμενο
τι στο διαολο δεν καταλαβαινεις; εκτος αν εισαι συνηθισμένος να σε γραφουν και να σε ξεφτιλιζουν
οπου και αν τυχει να βγεις με καποια γιατι για ξεφτιλα προκειται και για φτυσιμο
το καταλαβες;
ασχολησου εσυ με τα μελισσια που τα καταλαβαινεις γιατι απο γυναικες εισαι τρουκαλοtaliban έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:52Έτσι σε έκανε;nemo έγραψε: 20 Ιουν 2024, 13:59τερμα εισαι ! οταν βγαινεις με καποια και εκεινη σαχλαμαριζει με το κινητο σημαινει οτι σε εχει γραμμενο
τι στο διαολο δεν καταλαβαινεις; εκτος αν εισαι συνηθισμένος να σε γραφουν και να σε ξεφτιλιζουν
οπου και αν τυχει να βγεις με καποια γιατι για ξεφτιλα προκειται και για φτυσιμο
το καταλαβες;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
nemo έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:57ασχολησου εσυ με τα μελισσια που τα καταλαβαινεις γιατι απο γυναικες εισαι τρουκαλοtaliban έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:52Έτσι σε έκανε;nemo έγραψε: 20 Ιουν 2024, 13:59
τερμα εισαι ! οταν βγαινεις με καποια και εκεινη σαχλαμαριζει με το κινητο σημαινει οτι σε εχει γραμμενο
το καταλαβες;![]()
Έτσι σε έκανε αλήθεια; Την μιλούσες και αυτή έστελνε στον άλλον μπροστά σου ;
Διαστρέβλωσα τα γραφόμενα σου; Παρακαλώ να μου το δείξεις να ζητήσω συγγνώμη. Και το εννοώ. Δε σχολιάζω την ύπαρξη σου, γιατί ακριβώς δεν σε ξέρω. Σχολιάζω μόνο γραφόμενα.Λευκός Λύκος έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:36 Η διαστρέβλωση είναι αυτό που λες για εμένα.
Χωρίς να με γνωρίζεις προσωπικά, χωρίς να με έχεις παρακολουθήσει το τι γράφω κτλ και μου κολλάς μια ταμπέλα.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Διάβασε πριν 2-3 σελίδες τι έγραψες.decadent έγραψε: 20 Ιουν 2024, 19:27Διαστρέβλωσα τα γραφόμενα σου; Παρακαλώ να μου το δείξεις να ζητήσω συγγνώμη. Και το εννοώ. Δε σχολιάζω την ύπαρξη σου, γιατί ακριβώς δεν σε ξέρω. Σχολιάζω μόνο γραφόμενα.Λευκός Λύκος έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:36 Η διαστρέβλωση είναι αυτό που λες για εμένα.
Χωρίς να με γνωρίζεις προσωπικά, χωρίς να με έχεις παρακολουθήσει το τι γράφω κτλ και μου κολλάς μια ταμπέλα.
Προτιμώ να μου δείξεις που ακριβώς διαστρέβλωσα. Ίσως να μην το αντιλαμβάνομαι.Λευκός Λύκος έγραψε: 20 Ιουν 2024, 20:50Διάβασε πριν 2-3 σελίδες τι έγραψες.decadent έγραψε: 20 Ιουν 2024, 19:27Διαστρέβλωσα τα γραφόμενα σου; Παρακαλώ να μου το δείξεις να ζητήσω συγγνώμη. Και το εννοώ. Δε σχολιάζω την ύπαρξη σου, γιατί ακριβώς δεν σε ξέρω. Σχολιάζω μόνο γραφόμενα.Λευκός Λύκος έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:36 Η διαστρέβλωση είναι αυτό που λες για εμένα.
Τωρα που κυβερνανε και φανερα οι Εφοπλιστες ( ο νοων νοειτω ) ειναι καιρος να αμοιφθουν και Σκυ... τους.
- Golden Age
Να αμοιφθούν λέει... Και ποια είναι η..."αμοιβή"; Η αποφυλάκιση που δικαιούνται βάσει νόμου (και που στον Μιαλολιάκο μάλιστα την στέρησαν, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει). Ξέρω ξέρω, οι μόνοι που διώχθηκαν στην Μεταπολίτευση είναι..."συστημικοί".
Καλό καλοκαίρι νουγουμου
Ή αργεί ?
Ή αργεί ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Golden Age
Την ακύρωσε το συμβούλιο εφετών την αποφυλάκιση. Ήδη απο τις πρώτες μέρες της αποφυλάκισης έβγαιναν μεγαλοδημοσιογράφοι στα κανάλια και έλεγαν το ποίημα. Εκεί κατάλαβα ότι έπεσε κυβερνητική γραμμή για τη συνεδρίαση του συμβουλίου εφετών. Η μόνη απορρία που έχω είναι αν η κυβέρνηση πιέστηκε απο ξένες πρεσβείες και λόμπυ (λίγο τραβηγμένο να ασχοληθούν με κάποιον που δεν έχει πλέον πολιτική επιρροή) ή αν η κυβέρνηση της ΝΔ χόρεψε για μια ακόμη φορά στους ρυθμούς της Αριστεράς που απο τον πολύ "ζήλο της για ανθρώπινα δικαιώματα" θέλει να βλέπει πολιτικούς της αντιπάλους να πεθαίνουν στην φυλακή ή αν στην κυβέρνηση είναι σαδιστές που θέλουν εγκλεισμό για έναν ηλικιωμένο που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ο οποίος ούτε ισοβίτης είναι, ούτε τελεσίδικα καταδικασμένος.

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ξέρουμε όλοι εδώ και πολλά χρόνια ότι η ΝΔ είναι το πλυντήριο της αριστεράς. Δεν ξέρω τι σύνδρομο είναι αυτό που τους διακατέχει.Golden Age έγραψε: 23 Ιουν 2024, 15:13Την ακύρωσε το συμβούλιο εφετών την αποφυλάκιση. Ήδη απο τις πρώτες μέρες της αποφυλάκισης έβγαιναν μεγαλοδημοσιογράφοι στα κανάλια και έλεγαν το ποίημα. Εκεί κατάλαβα ότι έπεσε κυβερνητική γραμμή για τη συνεδρίαση του συμβουλίου εφετών. Η μόνη απορρία που έχω είναι αν η κυβέρνηση πιέστηκε απο ξένες πρεσβείες και λόμπυ (λίγο τραβηγμένο να ασχοληθούν με κάποιον που δεν έχει πλέον πολιτική επιρροή) ή αν η κυβέρνηση της ΝΔ χόρεψε για μια ακόμη φορά στους ρυθμούς της Αριστεράς που απο τον πολύ "ζήλο της για ανθρώπινα δικαιώματα" θέλει να βλέπει πολιτικούς της αντιπάλους να πεθαίνουν στην φυλακή ή αν στην κυβέρνηση είναι σαδιστές που θέλουν εγκλεισμό για έναν ηλικιωμένο που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ο οποίος ούτε ισοβίτης είναι, ούτε τελεσίδικα καταδικασμένος.
Όποιος νομίζει ακόμη και σήμερα,ότι δεν υπήρξε δάκτυλος της κυβέρνησης της ΝΔ το 2013 αλλά και σήμερα,στην συγκεκριμένη δίκη, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
- Philip Mortimer
Ποιος σου είπε ότι για να είναι κάποιος εναντίον των νεοναζί εγκληματιών πρέπει να είναι αριστερός; Η αλήθεια είναι ότι ατιμωρησία για τη ΧΑ υπήρχε επί του τσιπρικου συριζα που δεν έβρισκαν αίθουσα να τους δικάσουν. Γι'αυτό και καλούσαν σε ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ οι χρυσαυγιτες πέρυσι.Λευκός Λύκος έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:15Ξέρουμε όλοι εδώ και πολλά χρόνια ότι η ΝΔ είναι το πλυντήριο της αριστεράς. Δεν ξέρω τι σύνδρομο είναι αυτό που τους διακατέχει.Golden Age έγραψε: 23 Ιουν 2024, 15:13Την ακύρωσε το συμβούλιο εφετών την αποφυλάκιση. Ήδη απο τις πρώτες μέρες της αποφυλάκισης έβγαιναν μεγαλοδημοσιογράφοι στα κανάλια και έλεγαν το ποίημα. Εκεί κατάλαβα ότι έπεσε κυβερνητική γραμμή για τη συνεδρίαση του συμβουλίου εφετών. Η μόνη απορρία που έχω είναι αν η κυβέρνηση πιέστηκε απο ξένες πρεσβείες και λόμπυ (λίγο τραβηγμένο να ασχοληθούν με κάποιον που δεν έχει πλέον πολιτική επιρροή) ή αν η κυβέρνηση της ΝΔ χόρεψε για μια ακόμη φορά στους ρυθμούς της Αριστεράς που απο τον πολύ "ζήλο της για ανθρώπινα δικαιώματα" θέλει να βλέπει πολιτικούς της αντιπάλους να πεθαίνουν στην φυλακή ή αν στην κυβέρνηση είναι σαδιστές που θέλουν εγκλεισμό για έναν ηλικιωμένο που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ο οποίος ούτε ισοβίτης είναι, ούτε τελεσίδικα καταδικασμένος.
Όποιος νομίζει ακόμη και σήμερα,ότι δεν υπήρξε δάκτυλος της κυβέρνησης της ΝΔ το 2013 αλλά και σήμερα,στην συγκεκριμένη δίκη, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 43 Απαντήσεις
- 1039 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 15 Απαντήσεις