!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποφυλακίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: Αποφυλακίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

nemo έγραψε: 20 Ιουν 2024, 13:59
nowhere έγραψε: 20 Ιουν 2024, 13:07
nemo έγραψε: 20 Ιουν 2024, 12:51 οκ γουστα ειναι αυτα εσενα σου αρεσει να σαχλαμαριζειστο τραπεζι και εμενα οχι ....

υσ..εχεις σιγουρα βγει με κοπελα ;
ούτε που κατάλαβες τι λέω έτσι?δεν βοηθάω άλλο :102:
τερμα εισαι ! οταν βγαινεις με καποια και εκεινη σαχλαμαριζει με το κινητο σημαινει οτι σε εχει γραμμενο
Σιγά το πράμα, ασχολείται με το κινητό της, πωπω τι τρομερό
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Μην ξεχναμε

"Δράστης της δολοφονίας ήταν ο Γιάννης Καλαμπόκας, δημοτικός σύμβουλος της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα και πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ. Η δολοφονία έγινε στις 8 Ιανουαρίου 1991. Ο Καλαμπόκας χτύπησε θανάσιμα τον Τεμπονέρα με λοστό στο κεφάλι στη διάρκεια βίαιων επεισοδίων που σημειώθηκαν στο υπό κατάληψη Σχολικό Συγκρότημα 3ου & 7ου Γυμνασίου και Λυκείου Πάτρας στην πλατεία Βουδ. Ο Καλαμπόκας επικεφαλής των ομάδων αυτών.."

Ομαδα οργανωμενων νεοδημοκρατων με επιφαλη μελος της δημοτικο συμβουλο της και προεδρο τοπικης οργανωσης της δολοφονει

Η "Νδ δεν εχει καμια ευθυνη"

Μεσηλικας που ηταν 48 χρονια σε αλλους χωρους και 2 χρονια στην χ.α συμπλεκεται με νεαρους

"Ααα εγκληματικη οργανωση φυσικα και ειχαν ευθυνη ολοι και το κομμα"
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

nemo έγραψε: 20 Ιουν 2024, 12:51 οκ γουστα ειναι αυτα εσενα σου αρεσει να σαχλαμαριζειστο τραπεζι και εμενα οχι ....

υσ..εχεις σιγουρα βγει με κοπελα ;
τερμα εισαι ! οταν βγαινεις με καποια και εκεινη σαχλαμαριζει με το κινητο σημαινει οτι σε εχει γραμμενο
τι στο διαολο δεν καταλαβαινεις; εκτος αν εισαι συνηθισμένος να σε γραφουν και να σε ξεφτιλιζουν
οπου και αν τυχει να βγεις με καποια γιατι για ξεφτιλα προκειται και για φτυσιμο
το καταλαβες;
Έτσι σε έκανε;
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

taliban έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:52
τι στο διαολο δεν καταλαβαινεις; εκτος αν εισαι συνηθισμένος να σε γραφουν και να σε ξεφτιλιζουν
οπου και αν τυχει να βγεις με καποια γιατι για ξεφτιλα προκειται και για φτυσιμο
το καταλαβες;
Έτσι σε έκανε;
ασχολησου εσυ με τα μελισσια που τα καταλαβαινεις γιατι απο γυναικες εισαι τρουκαλο :003:
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

nemo έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:57
taliban έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:52
το καταλαβες;
Έτσι σε έκανε;
ασχολησου εσυ με τα μελισσια που τα καταλαβαινεις γιατι απο γυναικες εισαι τρουκαλο :003:
:lol:

Έτσι σε έκανε αλήθεια; Την μιλούσες και αυτή έστελνε στον άλλον μπροστά σου ; :smt005:
Άβαταρ μέλους
decadent

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από decadent »

Λευκός Λύκος έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:36 Η διαστρέβλωση είναι αυτό που λες για εμένα.
Χωρίς να με γνωρίζεις προσωπικά, χωρίς να με έχεις παρακολουθήσει το τι γράφω κτλ και μου κολλάς μια ταμπέλα.
Διαστρέβλωσα τα γραφόμενα σου; Παρακαλώ να μου το δείξεις να ζητήσω συγγνώμη. Και το εννοώ. Δε σχολιάζω την ύπαρξη σου, γιατί ακριβώς δεν σε ξέρω. Σχολιάζω μόνο γραφόμενα.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

decadent έγραψε: 20 Ιουν 2024, 19:27
Λευκός Λύκος έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:36 Η διαστρέβλωση είναι αυτό που λες για εμένα.
Χωρίς να με γνωρίζεις προσωπικά, χωρίς να με έχεις παρακολουθήσει το τι γράφω κτλ και μου κολλάς μια ταμπέλα.
Διαστρέβλωσα τα γραφόμενα σου; Παρακαλώ να μου το δείξεις να ζητήσω συγγνώμη. Και το εννοώ. Δε σχολιάζω την ύπαρξη σου, γιατί ακριβώς δεν σε ξέρω. Σχολιάζω μόνο γραφόμενα.
Διάβασε πριν 2-3 σελίδες τι έγραψες.
Άβαταρ μέλους
decadent

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από decadent »

Λευκός Λύκος έγραψε: 20 Ιουν 2024, 20:50
decadent έγραψε: 20 Ιουν 2024, 19:27
Διάβασε πριν 2-3 σελίδες τι έγραψες.
Προτιμώ να μου δείξεις που ακριβώς διαστρέβλωσα. Ίσως να μην το αντιλαμβάνομαι.
Αφροδιτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αφροδιτη »

Τωρα που κυβερνανε και φανερα οι Εφοπλιστες ( ο νοων νοειτω ) ειναι καιρος να αμοιφθουν και Σκυ... τους.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Να αμοιφθούν λέει... Και ποια είναι η..."αμοιβή"; Η αποφυλάκιση που δικαιούνται βάσει νόμου (και που στον Μιαλολιάκο μάλιστα την στέρησαν, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει). Ξέρω ξέρω, οι μόνοι που διώχθηκαν στην Μεταπολίτευση είναι..."συστημικοί".
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Καλό καλοκαίρι νουγουμου

Ή αργεί ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Μπίστης έγραψε: 23 Ιουν 2024, 15:05 Καλό καλοκαίρι νουγουμου

Ή αργεί ?
Την ακύρωσε το συμβούλιο εφετών την αποφυλάκιση. Ήδη απο τις πρώτες μέρες της αποφυλάκισης έβγαιναν μεγαλοδημοσιογράφοι στα κανάλια και έλεγαν το ποίημα. Εκεί κατάλαβα ότι έπεσε κυβερνητική γραμμή για τη συνεδρίαση του συμβουλίου εφετών. Η μόνη απορρία που έχω είναι αν η κυβέρνηση πιέστηκε απο ξένες πρεσβείες και λόμπυ (λίγο τραβηγμένο να ασχοληθούν με κάποιον που δεν έχει πλέον πολιτική επιρροή) ή αν η κυβέρνηση της ΝΔ χόρεψε για μια ακόμη φορά στους ρυθμούς της Αριστεράς που απο τον πολύ "ζήλο της για ανθρώπινα δικαιώματα" θέλει να βλέπει πολιτικούς της αντιπάλους να πεθαίνουν στην φυλακή ή αν στην κυβέρνηση είναι σαδιστές που θέλουν εγκλεισμό για έναν ηλικιωμένο που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ο οποίος ούτε ισοβίτης είναι, ούτε τελεσίδικα καταδικασμένος.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

:goodpost:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Golden Age έγραψε: 23 Ιουν 2024, 15:13

Ή αργεί ?
Την ακύρωσε το συμβούλιο εφετών την αποφυλάκιση. Ήδη απο τις πρώτες μέρες της αποφυλάκισης έβγαιναν μεγαλοδημοσιογράφοι στα κανάλια και έλεγαν το ποίημα. Εκεί κατάλαβα ότι έπεσε κυβερνητική γραμμή για τη συνεδρίαση του συμβουλίου εφετών. Η μόνη απορρία που έχω είναι αν η κυβέρνηση πιέστηκε απο ξένες πρεσβείες και λόμπυ (λίγο τραβηγμένο να ασχοληθούν με κάποιον που δεν έχει πλέον πολιτική επιρροή) ή αν η κυβέρνηση της ΝΔ χόρεψε για μια ακόμη φορά στους ρυθμούς της Αριστεράς που απο τον πολύ "ζήλο της για ανθρώπινα δικαιώματα" θέλει να βλέπει πολιτικούς της αντιπάλους να πεθαίνουν στην φυλακή ή αν στην κυβέρνηση είναι σαδιστές που θέλουν εγκλεισμό για έναν ηλικιωμένο που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ο οποίος ούτε ισοβίτης είναι, ούτε τελεσίδικα καταδικασμένος.
Ξέρουμε όλοι εδώ και πολλά χρόνια ότι η ΝΔ είναι το πλυντήριο της αριστεράς. Δεν ξέρω τι σύνδρομο είναι αυτό που τους διακατέχει.

Όποιος νομίζει ακόμη και σήμερα,ότι δεν υπήρξε δάκτυλος της κυβέρνησης της ΝΔ το 2013 αλλά και σήμερα,στην συγκεκριμένη δίκη, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Λευκός Λύκος έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:15
Golden Age έγραψε: 23 Ιουν 2024, 15:13

Ή αργεί ?
Ξέρουμε όλοι εδώ και πολλά χρόνια ότι η ΝΔ είναι το πλυντήριο της αριστεράς. Δεν ξέρω τι σύνδρομο είναι αυτό που τους διακατέχει.

Όποιος νομίζει ακόμη και σήμερα,ότι δεν υπήρξε δάκτυλος της κυβέρνησης της ΝΔ το 2013 αλλά και σήμερα,στην συγκεκριμένη δίκη, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Ποιος σου είπε ότι για να είναι κάποιος εναντίον των νεοναζί εγκληματιών πρέπει να είναι αριστερός; Η αλήθεια είναι ότι ατιμωρησία για τη ΧΑ υπήρχε επί του τσιπρικου συριζα που δεν έβρισκαν αίθουσα να τους δικάσουν. Γι'αυτό και καλούσαν σε ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ οι χρυσαυγιτες πέρυσι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”