ισχυει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
η κανενα.άγνωστος γνωστός έγραψε: 01 Ιουν 2022, 17:59
2. Ή ο φραγκατος είναι βιαστής ή η πατσαβούρα είναι βίζιτα. Ναι ε;
Δεν μπορεί δηλαδή να ισχύουν και τα δύο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://twitter.com/TheTOC_gr/status/15 ... T5S6dnMQEg
Με στενοχώρησε που αναφέρουν το όνομα της κόρης μου στην όλη ιστορία. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι παιδί έχω
Μπορεί να είναι ένα μικρό παιδί αλλά είναι έξυπνη και γνωρίζει το καλό της.
Η πρώην γυναίκα μου υπεραγαπάει τα παιδιά μας. Δεν θα τα έμπλεκε ποτέ σε μία τέτοια ιστορία.
Δεν μπορώ να γνωρίζω κατά πόσο είναι αληθές ότι η πρώην σύζυγός μου είχε αποσπάσει από τον συγκεκριμένο άνθρωπο χρήματα.
Από την στιγμή όμως που είχαν σχέση, δεν το βρίσκω ούτε κακό, ούτε περίεργο. Σίγουρα δεν απέσπασε τα χρήματα με δόλο.
Είμαι βέβαιος γι'αυτό

Με στενοχώρησε που αναφέρουν το όνομα της κόρης μου στην όλη ιστορία. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι παιδί έχω
Μπορεί να είναι ένα μικρό παιδί αλλά είναι έξυπνη και γνωρίζει το καλό της.
Η πρώην γυναίκα μου υπεραγαπάει τα παιδιά μας. Δεν θα τα έμπλεκε ποτέ σε μία τέτοια ιστορία.
Δεν μπορώ να γνωρίζω κατά πόσο είναι αληθές ότι η πρώην σύζυγός μου είχε αποσπάσει από τον συγκεκριμένο άνθρωπο χρήματα.
Από την στιγμή όμως που είχαν σχέση, δεν το βρίσκω ούτε κακό, ούτε περίεργο. Σίγουρα δεν απέσπασε τα χρήματα με δόλο.
Είμαι βέβαιος γι'αυτό

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Οκ, τώρα παίζει το στόρυ "εγώ σαλταρισμένε φουσκωτέ αδελφέ μου σε πιστεύω".
Μια χαρά το πάτε.
Μια χαρά το πάτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν κατάλαβες, εδώ επιστρέψαμε και στο σενάριο Μπίκα= στάνταρ βίζιτα, που το είχαμε αφήσει αρκετές σελίδες πίσω, μόνο και μονο επειδη εθεάθη εις Κόσταν Ναβαρίνον το περασμένο καλοκαίρι. Λες και δεν μπορουσε να ειχε κανενα φραγκατο γκόμενο-χορηγό εκεινη την περίοδο (ίσως και τον εργοδότη της, δεν αποκλείεται). Μια ξαδέρφη μου δηλαδή που έχει σχέση 7 χρόνια με φραγκατο γκόμενο (και ειναι και η ίδια σχετικά φραγκάτη, με καλη δουλεια) και εχουν πάει 2 φορές κόστα ναβαρίνο και δεν περνάει καλοκαίρι που να μην πάνε Μύκονο, βίζιτα και αυτή.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιουν 2022, 10:29 Οκ, τώρα παίζει το στόρυ "εγώ σαλταρισμένε φουσκωτέ αδελφέ μου σε πιστεύω".
Μια χαρά το πάτε.
Σιγά μην κολλήσουν στο να κάνουν σημαία το τελευταίο γράμμα του φουσκωτού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 02 Ιουν 2022, 10:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Makis is back !!!

https://twitter.com/Makis_Tr/status/153 ... 2ArTeVpj8g
https://twitter.com/Makis_Tr/status/153 ... 2ArTeVpj8g

Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ρε συ, εδώ δεν έχουν καταλάβει οι δαιμόνιοι ινσπέκτορες ότι αν είναι αλήθεια αυτά που έγραψε ο φουσκωτός, τότε καταρρίπτεται η μαρτυρία της 17χρονης φίλης της Μπίκα, που είναι κόρη της "γυναίκας-αράχνης".vantono έγραψε: 02 Ιουν 2022, 10:42Δεν κατάλαβες, εδώ επιστρέψαμε και στο σενάριο Μπίκα= στάνταρ βίζιτα, που το είχαμε αφήσει αρκετές σελίδες πίσω, μόνο και μονο επειδη εθεάθη εις Κόσταν Ναβαρίνον το περασμένο καλοκαίρι. Λες και δεν μπορουσε να ειχε κανενα φραγκατο γκόμενο-χορηγό εκεινη την περίοδο (ίσως και τον εργοδότη της, δεν αποκλείεται). Μια ξαδέρφη μου δηλαδή που έχει φραγκατο γκόμενο (και ειναι και η ίδια σχετικά φραγκάτη, με καλη δουλεια) και εχουν πάει 2 φορές κόστα ναβαρίνο και δεν περνάει καλοκαίρι που να μην πάνε Μύκονο, βίζιτα και αυτή.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιουν 2022, 10:29 Οκ, τώρα παίζει το στόρυ "εγώ σαλταρισμένε φουσκωτέ αδελφέ μου σε πιστεύω".
Μια χαρά το πάτε.
Και συνεχίζουν χαρούμενοι και με αστυφύλαξ και με χωροφύλαξ και με ό,τι προκύψει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
βρε κατι συμπτωσεις

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
δικαιωση εθνι και πλουφvantono έγραψε: 02 Ιουν 2022, 10:42Δεν κατάλαβες, εδώ επιστρέψαμε και στο σενάριο Μπίκα= στάνταρ βίζιτα, που το είχαμε αφήσει αρκετές σελίδες πίσω, μόνο και μονο επειδη εθεάθη εις Κόσταν Ναβαρίνον το περασμένο καλοκαίρι. Λες και δεν μπορουσε να ειχε κανενα φραγκατο γκόμενο-χορηγό εκεινη την περίοδο (ίσως και τον εργοδότη της, δεν αποκλείεται). Μια ξαδέρφη μου δηλαδή που έχει σχέση 7 χρόνια με φραγκατο γκόμενο (και ειναι και η ίδια σχετικά φραγκάτη, με καλη δουλεια) και εχουν πάει 2 φορές κόστα ναβαρίνο και δεν περνάει καλοκαίρι που να μην πάνε Μύκονο, βίζιτα και αυτή.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιουν 2022, 10:29 Οκ, τώρα παίζει το στόρυ "εγώ σαλταρισμένε φουσκωτέ αδελφέ μου σε πιστεύω".
Μια χαρά το πάτε.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Sid Vicious
O Κωστας Ναβαρινος τι ειναι;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Δημοκράτης
Ασέβαστος έγραψε: 02 Ιουν 2022, 10:04η κανενα.άγνωστος γνωστός έγραψε: 01 Ιουν 2022, 17:59
2. Ή ο φραγκατος είναι βιαστής ή η πατσαβούρα είναι βίζιτα. Ναι ε;
Δεν μπορεί δηλαδή να ισχύουν και τα δύο;
Προς το παρόν πάντως η έρευνα έδειξε ότι ο φραγκατος δεν είναι βιαστής και ότι η μπικα έλεγε ψέματα για τις ουσίες
- vantono
Γνωστός ευεργέτης της νοτίου Πελοποννήσου, από τον οποίο πήρε τιμητικώς το όνομά του γνωστό υπερπολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής.
Ο προπάππους του προπάππου του, Κωνσταντής Ναβαρίνος, έπεσε μαχόμενος στη γνωστή ναυμαχία.

https://www.zougla.gr/greece/article/an ... esalonikis
Από το βράδυ της Τρίτης έως και το πρωί της Τετάρτης εξελισσόταν ένα νέο εφεύρημα του τοπικού παρακράτους, με επίκεντρο την αυτοκτονία ενός γυμναστή - body builder ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο γυμναστήριό του στην Τούμπα.

Στο e-mail αυτό περιλαμβάνεται ένα παραληρηματικό κείμενο, αλλά με διαφορετικές γραφές που καταδεικνύουν τουλάχιστον δύο διαφορετικούς «συντάκτες» - ο ένας ολοκληρωτικά ανορθόγραφος και αμόρφωτος, ο δεύτερος με μια καλύτερη σχέση με την ελληνική γλώσσα. Διαφέρει και ο τρόπος γραφής ως προς τη χρήση των χαρακτήρων (πεζά ή κεφαλαία).

Επί της ουσίας, το προφανώς εμβόλιμο αυτό κείμενο στοχοποιεί τη Γεωργία Μπίκα, επιχειρηματολογεί υπέρ του απαράδεκτου πορίσματος-πρότασης της εισαγγελέως Κυριακής Κλιάμπα με την οποία πρόταση ζητάει η υπόθεση του βιασμού της 24χρονης κοπέλας να μπει στο αρχείο, απαλλάσσοντας τους κατηγορούμενους αδελφούς Λεβέντη (και ενδεχομένως έναν ακόμη άνδρα γόνο εφοπλιστικής οικογένειας).

Είναι ηλίου φαεινότερο πως οι μηχανισμοί του τοπικού παρακράτους εκμεταλλεύονται αυτή την τραγική κατάληξη του γνωστού γυμναστή για να προωθήσουν τα δικά τους σχέδια.
Οι μηχανισμοί αυτοί αποδεικνύουν στην πράξη πως δεν έχουν ούτε ιερό ούτε και όσιο.

Spoiler
- vantono
Ο αμφίγιωργας έχει βρει την καλύτερή του εν τω μεταξύ, πχορουμικός δημοσιογράφος/ανταποκριτής με τα όλα του. Και σε αυτό το νήμα και στο άλλο το λα μουχέρες προστιτιούτσες βάμος ρεγκιγιόν, έχει δώσει ρεσιτάλ.
- Sid Vicious
Απο που και ως που Τουμπα η Γαμβετα ρε αγεωγραφητοι;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-