!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

stavmanr έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:21
sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:05
stavmanr έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:04

Πρέπει να χάλασε η λάμπα, Sys.
Κάνε έναν έλεγχο. Ίσως πειράχτηκε και το ντουί.
Συνέχισε εσύ αυτό το τροπάριο και μην ανησυχείς για εμένα.
Τί έχεις πάθει τελευταία ρε Sys; :p2:
Ήσουν κάλμα τύπος.
ισχυει. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

άγνωστος γνωστός έγραψε: 01 Ιουν 2022, 17:59
2. Ή ο φραγκατος είναι βιαστής ή η πατσαβούρα είναι βίζιτα. Ναι ε;
Δεν μπορεί δηλαδή να ισχύουν και τα δύο;
η κανενα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

https://twitter.com/TheTOC_gr/status/15 ... T5S6dnMQEg

Με στενοχώρησε που αναφέρουν το όνομα της κόρης μου στην όλη ιστορία. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι παιδί έχω :cry

Μπορεί να είναι ένα μικρό παιδί αλλά είναι έξυπνη και γνωρίζει το καλό της. :g030:

Η πρώην γυναίκα μου υπεραγαπάει τα παιδιά μας. Δεν θα τα έμπλεκε ποτέ σε μία τέτοια ιστορία. :g030:

Δεν μπορώ να γνωρίζω κατά πόσο είναι αληθές ότι η πρώην σύζυγός μου είχε αποσπάσει από τον συγκεκριμένο άνθρωπο χρήματα. :roll:

Από την στιγμή όμως που είχαν σχέση, δεν το βρίσκω ούτε κακό, ούτε περίεργο. Σίγουρα δεν απέσπασε τα χρήματα με δόλο. :a108:

Είμαι βέβαιος γι'αυτό :g030:

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Οκ, τώρα παίζει το στόρυ "εγώ σαλταρισμένε φουσκωτέ αδελφέ μου σε πιστεύω".

Μια χαρά το πάτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιουν 2022, 10:29 Οκ, τώρα παίζει το στόρυ "εγώ σαλταρισμένε φουσκωτέ αδελφέ μου σε πιστεύω".

Μια χαρά το πάτε.
Δεν κατάλαβες, εδώ επιστρέψαμε και στο σενάριο Μπίκα= στάνταρ βίζιτα, που το είχαμε αφήσει αρκετές σελίδες πίσω, μόνο και μονο επειδη εθεάθη εις Κόσταν Ναβαρίνον το περασμένο καλοκαίρι. Λες και δεν μπορουσε να ειχε κανενα φραγκατο γκόμενο-χορηγό εκεινη την περίοδο (ίσως και τον εργοδότη της, δεν αποκλείεται). Μια ξαδέρφη μου δηλαδή που έχει σχέση 7 χρόνια με φραγκατο γκόμενο (και ειναι και η ίδια σχετικά φραγκάτη, με καλη δουλεια) και εχουν πάει 2 φορές κόστα ναβαρίνο και δεν περνάει καλοκαίρι που να μην πάνε Μύκονο, βίζιτα και αυτή.

Σιγά μην κολλήσουν στο να κάνουν σημαία το τελευταίο γράμμα του φουσκωτού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 02 Ιουν 2022, 10:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 02 Ιουν 2022, 10:42
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιουν 2022, 10:29 Οκ, τώρα παίζει το στόρυ "εγώ σαλταρισμένε φουσκωτέ αδελφέ μου σε πιστεύω".

Μια χαρά το πάτε.
Δεν κατάλαβες, εδώ επιστρέψαμε και στο σενάριο Μπίκα= στάνταρ βίζιτα, που το είχαμε αφήσει αρκετές σελίδες πίσω, μόνο και μονο επειδη εθεάθη εις Κόσταν Ναβαρίνον το περασμένο καλοκαίρι. Λες και δεν μπορουσε να ειχε κανενα φραγκατο γκόμενο-χορηγό εκεινη την περίοδο (ίσως και τον εργοδότη της, δεν αποκλείεται). Μια ξαδέρφη μου δηλαδή που έχει φραγκατο γκόμενο (και ειναι και η ίδια σχετικά φραγκάτη, με καλη δουλεια) και εχουν πάει 2 φορές κόστα ναβαρίνο και δεν περνάει καλοκαίρι που να μην πάνε Μύκονο, βίζιτα και αυτή.

Ρε συ, εδώ δεν έχουν καταλάβει οι δαιμόνιοι ινσπέκτορες ότι αν είναι αλήθεια αυτά που έγραψε ο φουσκωτός, τότε καταρρίπτεται η μαρτυρία της 17χρονης φίλης της Μπίκα, που είναι κόρη της "γυναίκας-αράχνης".

Και συνεχίζουν χαρούμενοι και με αστυφύλαξ και με χωροφύλαξ και με ό,τι προκύψει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

βρε κατι συμπτωσεις :giggle: :giggle: :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

vantono έγραψε: 02 Ιουν 2022, 10:42

Μια χαρά το πάτε.
Δεν κατάλαβες, εδώ επιστρέψαμε και στο σενάριο Μπίκα= στάνταρ βίζιτα, που το είχαμε αφήσει αρκετές σελίδες πίσω, μόνο και μονο επειδη εθεάθη εις Κόσταν Ναβαρίνον το περασμένο καλοκαίρι. Λες και δεν μπορουσε να ειχε κανενα φραγκατο γκόμενο-χορηγό εκεινη την περίοδο (ίσως και τον εργοδότη της, δεν αποκλείεται). Μια ξαδέρφη μου δηλαδή που έχει σχέση 7 χρόνια με φραγκατο γκόμενο (και ειναι και η ίδια σχετικά φραγκάτη, με καλη δουλεια) και εχουν πάει 2 φορές κόστα ναβαρίνο και δεν περνάει καλοκαίρι που να μην πάνε Μύκονο, βίζιτα και αυτή.

δικαιωση εθνι και πλουφ :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

O Κωστας Ναβαρινος τι ειναι;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Ασέβαστος έγραψε: 02 Ιουν 2022, 10:04
άγνωστος γνωστός έγραψε: 01 Ιουν 2022, 17:59
2. Ή ο φραγκατος είναι βιαστής ή η πατσαβούρα είναι βίζιτα. Ναι ε;
Δεν μπορεί δηλαδή να ισχύουν και τα δύο;
η κανενα.
:+1: :goodpost:

Προς το παρόν πάντως η έρευνα έδειξε ότι ο φραγκατος δεν είναι βιαστής και ότι η μπικα έλεγε ψέματα για τις ουσίες
Άβαταρ μέλους
vantono

Sid Vicious έγραψε: 02 Ιουν 2022, 11:01 O Κωστας Ναβαρινος τι ειναι;
Γνωστός ευεργέτης της νοτίου Πελοποννήσου, από τον οποίο πήρε τιμητικώς το όνομά του γνωστό υπερπολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής.
Ο προπάππους του προπάππου του, Κωνσταντής Ναβαρίνος, έπεσε μαχόμενος στη γνωστή ναυμαχία.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Εικόνα
https://www.zougla.gr/greece/article/an ... esalonikis

Από το βράδυ της Τρίτης έως και το πρωί της Τετάρτης εξελισσόταν ένα νέο εφεύρημα του τοπικού παρακράτους, με επίκεντρο την αυτοκτονία ενός γυμναστή - body builder ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο γυμναστήριό του στην Τούμπα.

Εικόνα

Στο e-mail αυτό περιλαμβάνεται ένα παραληρηματικό κείμενο, αλλά με διαφορετικές γραφές που καταδεικνύουν τουλάχιστον δύο διαφορετικούς «συντάκτες» - ο ένας ολοκληρωτικά ανορθόγραφος και αμόρφωτος, ο δεύτερος με μια καλύτερη σχέση με την ελληνική γλώσσα. Διαφέρει και ο τρόπος γραφής ως προς τη χρήση των χαρακτήρων (πεζά ή κεφαλαία).

Εικόνα

Επί της ουσίας, το προφανώς εμβόλιμο αυτό κείμενο στοχοποιεί τη Γεωργία Μπίκα, επιχειρηματολογεί υπέρ του απαράδεκτου πορίσματος-πρότασης της εισαγγελέως Κυριακής Κλιάμπα με την οποία πρόταση ζητάει η υπόθεση του βιασμού της 24χρονης κοπέλας να μπει στο αρχείο, απαλλάσσοντας τους κατηγορούμενους αδελφούς Λεβέντη (και ενδεχομένως έναν ακόμη άνδρα γόνο εφοπλιστικής οικογένειας).

Εικόνα

Είναι ηλίου φαεινότερο πως οι μηχανισμοί του τοπικού παρακράτους εκμεταλλεύονται αυτή την τραγική κατάληξη του γνωστού γυμναστή για να προωθήσουν τα δικά τους σχέδια.

Οι μηχανισμοί αυτοί αποδεικνύουν στην πράξη πως δεν έχουν ούτε ιερό ούτε και όσιο.

Εικόνα
Spoiler
Άβαταρ μέλους
vantono

Ο αμφίγιωργας έχει βρει την καλύτερή του εν τω μεταξύ, πχορουμικός δημοσιογράφος/ανταποκριτής με τα όλα του. Και σε αυτό το νήμα και στο άλλο το λα μουχέρες προστιτιούτσες βάμος ρεγκιγιόν, έχει δώσει ρεσιτάλ.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

georgebi έγραψε: 02 Ιουν 2022, 11:11 στο γυμναστήριό του στην Τούμπα.
Απο που και ως που Τουμπα η Γαμβετα ρε αγεωγραφητοι;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”