!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
- Golden Age
Re: Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τον έχετε υπερεκτιμήσει τον μακαρίτη.Jolly Roger_ έγραψε: 04 Δεκ 2024, 09:15 To 'λεγε ο συχωρεμένος, υπάρχουν δυο Συρίες: μία η πραγματική, και μια αυτή από τα ΜΜΕ και τις αναρτήσεις απ' τον κώλο του λορντ θάνος
https://twitter.com/GreaterIran92/statu ... 0529380387
Όποτε έβλεπε που τον φωτογραφίζουν έκανε αυτό το γελοίο βλέμμα, κλανια μαγκιά μεθυσμένου αγρινιωτη.

αυτο που γραφεις δεν εχει σχεση με αυτο που γραφω εγω ... μιλαμε για βιωσιμοτητα κρατους με ενα σωρο πετρελαιο ... λοιπον ανετα επιβιωνει και για αυτο οι ΗΠΑ εχουν ενα σωρο βασεις εκει ...τα υπολοιπα που γραφεις ειναι αλλο θεμα και αφορα στην ανομορφωση της ΜΑ γενικοτερα ...Jolly Roger_ έγραψε: 04 Δεκ 2024, 02:32 να κάνεις κρατίδιο στο Κιρκούκ χωρίς ένωση με Ροζάβα και μετά να σκάσει μόνιμος εμφύλιος με ανεξέλεγκτες συνέπειες στο εναπομείναν Ιράκ που θα έχουν μείνει σουνίτες και σιίτες μόνο.
ναι βρε, τι ωραία ιδέα, βλάκας ο Τραμπ που δεν άκουσε το νοστρόμο να την υλοποιήσει![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
τελικα οι ιδιοι οι Συριοι αδειαζουν οσους εβαζαν τους Εβραιους πισω απο την Τουρικη εισβολη στο Χαλεπι ... ο Ασσαντ ζηταει βοηθεια απο το Ισραηλ ...
https://allisrael.com/assad-asked-israe ... lled-firstAssad reportedly sought help from Israel in confronting rebel groups – Israel demanded Iran first be expelled
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Εγω το βρακακι το εβρεξα παντως.nick έγραψε: 04 Δεκ 2024, 14:21Τον έχετε υπερεκτιμήσει τον μακαρίτη.Jolly Roger_ έγραψε: 04 Δεκ 2024, 09:15 To 'λεγε ο συχωρεμένος, υπάρχουν δυο Συρίες: μία η πραγματική, και μια αυτή από τα ΜΜΕ και τις αναρτήσεις απ' τον κώλο του λορντ θάνος
Όποτε έβλεπε που τον φωτογραφίζουν έκανε αυτό το γελοίο βλέμμα, κλανια μαγκιά μεθυσμένου αγρινιωτη.
![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Είχε φοβερό προσωπικό δίκτυο ο μακαρίτηςnick έγραψε: 04 Δεκ 2024, 14:21Τον έχετε υπερεκτιμήσει τον μακαρίτη.Jolly Roger_ έγραψε: 04 Δεκ 2024, 09:15 To 'λεγε ο συχωρεμένος, υπάρχουν δυο Συρίες: μία η πραγματική, και μια αυτή από τα ΜΜΕ και τις αναρτήσεις απ' τον κώλο του λορντ θάνος
![]()
Αυτό θέλει πολλά χρόνια για να χτιστεί
Αλλά ακόμα και ιδιοφυΐα να ήταν δε δικαιολογειται μια μεγάλη χώρα όπως το Ιράν να χάνει τόση δύναμη σε Συρια-Ιρακ επειδή σκοτώθηκε κάποιος
Νομίζω θα δούμε αντίδραση του Ιράν που ακομα οργανωνεται, αλλά αν τυχον έχασαν οριστικά το Χαλεπι μιλάμε για μεγάλη αποτυχία σχεδιασμού. Άνοιξαν μετωπα σε Λιβανο-Γαζα που δε μπορούσαν να υποστηρίξουν. Θα κάνουν ακόμα και το Γεραπετριτη να μοιάζει με Μετερνιχ αν παθαίνουν τόση ζημιά από τσούρμο κατσαπλιαδων στη Συρια
-
Εμπεδοκλής
allisrael.comnostromos έγραψε: 04 Δεκ 2024, 14:40 τελικα οι ιδιοι οι Συριοι αδειαζουν οσους εβαζαν τους Εβραιους πισω απο την Τουρικη εισβολη στο Χαλεπι ... ο Ασσαντ ζηταει βοηθεια απο το Ισραηλ ...
https://allisrael.com/assad-asked-israe ... lled-firstAssad reportedly sought help from Israel in confronting rebel groups – Israel demanded Iran first be expelled
Κάπου ώπα με τους ξεπλυματίες των μίντια. Ας το κάνουν πιο συντηρητικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Όντως με κάτι τέτοιους καραμπαμπαδες και τραπ υγραίνονται τα κορίτσια.Bazoomba έγραψε: 04 Δεκ 2024, 14:40Εγω το βρακακι το εβρεξα παντως.nick έγραψε: 04 Δεκ 2024, 14:21Τον έχετε υπερεκτιμήσει τον μακαρίτη.Jolly Roger_ έγραψε: 04 Δεκ 2024, 09:15 To 'λεγε ο συχωρεμένος, υπάρχουν δυο Συρίες: μία η πραγματική, και μια αυτή από τα ΜΜΕ και τις αναρτήσεις απ' τον κώλο του λορντ θάνος
![]()
https://www.protothema.gr/world/article ... ite-video/
Τελικά ο Αλ Τζούλιανι είναι ζωντανός. Πέρα από ότι είναι ένα άρθρο αγιογραφία του. Που δείχνει πώς ξεπλενουν τους τζιχαντιστες τα δεξιά δυτικά μέσα βρήκα δύο ενδιαφέροντα στοιχεία.
Διότι για ποιον λόγο να αφήσουν ελεύθερο ένα στέλεχος της Αλ. Καιντα.
Τελικά ο Αλ Τζούλιανι είναι ζωντανός. Πέρα από ότι είναι ένα άρθρο αγιογραφία του. Που δείχνει πώς ξεπλενουν τους τζιχαντιστες τα δεξιά δυτικά μέσα βρήκα δύο ενδιαφέροντα στοιχεία.
Χαρακτηριστικό σκηνικό στρατολόγησης του από τις ΗΠΑ.Τότε ήρθε κοντά στον διαβόητο Αμπού Μουσάμπ αλ Ζαρκάουι, τον ηγέτη της τρομοκρατικής οργάνωσης. Μετά τη δολοφονία του τελευταίου το 2006, ο αλ Τζουλάνι μετακόμισε στον Λίβανο, αλλά αργότερα επέστρεψε στο Ιράκ, όπου συνελήφθη από τις αμερικανικές δυνάμεις και αφέθηκε ελεύθερος το 2008.
Πέρα από ότι είναι μισθοφορος τρομοκράτης είναι και διευθαρμενος όπου η οργάνωση του δεν έχει καμία λαϊκή βάση.Οι επικριτές κατηγορούν τον αλ-Τζουλάνι ότι οικοδόμησε μια οικονομική αυτοκρατορία εις βάρος των αμάχων, επωφελούμενη από τα έσοδα από τα συνοριακά περάσματα, τον έλεγχο των πετρελαϊκών εταιρειών και την κυριαρχία στη γεωργία και το εμπόριο. Τους τελευταίους μήνες έχουν ξεσπάσει διαδηλώσεις στην περιοχή του Ιντλίμπ, με τους διαδηλωτές να ζητούν την παραίτηση του αλ Τζουλάνι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Δεν βλέπω κάποια αγιογραφία. Την μόνη αγιογραφία βασικά που έχω δει για ισλαμιστές φέτος, είναι από Αριστερούς και κομμουνιστές για τον Σινουάρ και για τον Νασράλα.zteo έγραψε: 04 Δεκ 2024, 17:41 https://www.protothema.gr/world/article ... ite-video/
Χαρακτηριστικό σκηνικό στρατολόγησης του από τις ΗΠΑ.Τότε ήρθε κοντά στον διαβόητο Αμπού Μουσάμπ αλ Ζαρκάουι, τον ηγέτη της τρομοκρατικής οργάνωσης. Μετά τη δολοφονία του τελευταίου το 2006, ο αλ Τζουλάνι μετακόμισε στον Λίβανο, αλλά αργότερα επέστρεψε στο Ιράκ, όπου συνελήφθη από τις αμερικανικές δυνάμεις και αφέθηκε ελεύθερος το 2008.
Πέρα από ότι είναι μισθοφορος τρομοκράτης είναι και διευθαρμενος όπου η οργάνωση του δεν έχει καμία λαϊκή βάση.Οι επικριτές κατηγορούν τον αλ-Τζουλάνι ότι οικοδόμησε μια οικονομική αυτοκρατορία εις βάρος των αμάχων, επωφελούμενη από τα έσοδα από τα συνοριακά περάσματα, τον έλεγχο των πετρελαϊκών εταιρειών και την κυριαρχία στη γεωργία και το εμπόριο. Τους τελευταίους μήνες έχουν ξεσπάσει διαδηλώσεις στην περιοχή του Ιντλίμπ, με τους διαδηλωτές να ζητούν την παραίτηση του αλ Τζουλάνι.
-
Εμπεδοκλής
Ισλαμιστές ο Σινουάρ και ο Νασράλα. Το διαβάσαμε και αυτό από τους γλύφτες των σιωναζί. Λες και πετούσαν γκέι και αλλόθρησκους από τις ταράτσες ή απαγόρευαν το αλκοόλ και τα αρχαία αγάλματα...
Μόνο που αναφέρονται σαν αντάρτες η εξεγερμένους ( αλήθεια από ποτέ γίνονται εξεγέρσεις με μισθοφορους) και η επίθεση στο Χαλεπι ονομάζεται εξέγερση είναι ξέπλυμα των τζιχαντιστων.Golden Age έγραψε: 04 Δεκ 2024, 17:56Δεν βλέπω κάποια αγιογραφία. Την μόνη αγιογραφία βασικά που έχω δει για ισλαμιστές φέτος, είναι από Αριστερούς και κομμουνιστές για τον Σινουάρ και για τον Νασράλα.zteo έγραψε: 04 Δεκ 2024, 17:41 https://www.protothema.gr/world/article ... ite-video/
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-