Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτ 2018, 14:38
με το κόκκαλο ή ανευ;
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Με.
Οι απώλειες βάρους είναι μικρές με εμμεσο ψήσιμο η με πολύ μεγάλη θερμοκρασία και λίγο χρόνο στη φωτιά .perseus έγραψε: 07 Οκτ 2018, 20:32 εγω ρωτησα για τα κιλα διοτι αν υπολογισεις ενα 25-30% απωλειες τα 3 κιλα ψημενο ηταν 3.8-4 αψητο γιαυτο της λεω να βαζει και ενα μαχαιρι διπλα απο το κομματι να καταλαβαινουμε μεγεθος ,αφου χορτασαν και ευχαριστηθηκαν μια χαρα ηταν .
Ρωτησατε εαν ηταν φρεσκα η κατεψυγμενα?
Στο Καλοφαγά που πήγαν ; Εγραψε ο Ερμής οτι ρώτησε και του ειπαν 20 ημερες σιτεμένη αλλά την υπολόγισε για 10 ημερών αν θυμάμαι καλά .
γιατί είναι πιο νόστιμαΑγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:05Στο Καλοφαγά που πήγαν ; Εγραψε ο Ερμής οτι ρώτησε και του ειπαν 20 ημερες σιτεμένη αλλά την υπολόγισε για 10 ημερών αν θυμάμαι καλά .
Διαβασε το μνμ του
* Φρεσκια δεν μπορεί να υπάρξει - η αγορανομική διαταξη απαιτεί ερκετές μέρες σιτεμα πριν πωληθεί πανω απο 5 αν θυμάμαι παλι καλά .
Γιατί επιμένουμε να ζητάμε φρέσκια δλδ οτι ειναι απαράδεκτο ;.... ετσι μαθαμε.![]()
Το σχολίασα όταν τράβηξα τη φωτό ότι δε γίνεται αντιληπτό το μέγεθος της τιμποουν που ήταν κ η μεγαλύτερη, αλλά σιγά, μπορώ απλώς να μην τραβάω φωτό κ τελειώνει το πανηγύρι. Κ γω βαριέμαι πολλές φορές κ οι άλλοι ξενερώνουν γιατί δεν τους αφήνω να φάνε, οπότε γουίν γουίν μου ακούγεται.perseus έγραψε: 07 Οκτ 2018, 20:32 εγω ρωτησα για τα κιλα διοτι αν υπολογισεις ενα 25-30% απωλειες τα 3 κιλα ψημενο ηταν 3.8-4 αψητο γιαυτο της λεω να βαζει και ενα μαχαιρι διπλα απο το κομματι να καταλαβαινουμε μεγεθος ,αφου χορτασαν και ευχαριστηθηκαν μια χαρα ηταν .
Ρωτησατε εαν ηταν φρεσκα η κατεψυγμενα?
Μιλάγαμε για μοσχαρισιες μπριτζολες - οι 4 εβδομάδες σιτέματος είναι το απόλυτο μινιμουμΒινόσαυρος έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:17γιατί είναι πιο νόστιμαΑγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:05Στο Καλοφαγά που πήγαν ; Εγραψε ο Ερμής οτι ρώτησε και του ειπαν 20 ημερες σιτεμένη αλλά την υπολόγισε για 10 ημερών αν θυμάμαι καλά .
Διαβασε το μνμ του
* Φρεσκια δεν μπορεί να υπάρξει - η αγορανομική διαταξη απαιτεί ερκετές μέρες σιτεμα πριν πωληθεί πανω απο 5 αν θυμάμαι παλι καλά .
Γιατί επιμένουμε να ζητάμε φρέσκια δλδ οτι ειναι απαράδεκτο ;.... ετσι μαθαμε.![]()
τα πιο νόστιμα παϊδάκια* ήταν όταν τύχαινε και με καλουσαν σε καμια σφαγή γουρουνιού και τα ψήναμε εκείνη την ώρα
*ναι τις πανσέτες παϊδάκια τα λέμε και στο γουρουνι και στο αγριογουρουνο
δε διαφωνώ σε αυτόΑγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:23 Οσα αγοράζεις από το χασάπη εχουν μείνει συγκεκριμένες ημερες βασει νομου και αναλογα το ζωο για σιτεμα πριν την κατανάλωση.
Κάνε αναζήτηση να ενημερωθείς τι πετυχαίνουμε με το σιτεμα - Υπάρχει πλουτος πληροφοριών επεξηγηματικά.Βινόσαυρος έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:26δε διαφωνώ σε αυτόΑγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:23 Οσα αγοράζεις από το χασάπη εχουν μείνει συγκεκριμένες ημερες βασει νομου και αναλογα το ζωο για σιτεμα πριν την κατανάλωση.
δεν εχει βιγκαν η πραγματικη ελλαδα (πελοποννησος)Tarkovsky έγραψε: 02 Οκτ 2018, 16:50 η επερχόμενη μασαμπούκα μάλλον τα σπάει - αυτό μόνο έχω να πω
κι ότι προλαβαίνουν να σπεύσουν και βίγκαν του εξωτερικού (της Πελοποννήσου περιλαμβανομένης)...
Στην αφρική που ξέρουν και αυτοί απο ψητά, όταν ένα κρέας σιτέψει το θεωρούν οτι είναι για πέταμα, θέλουν φρέσκα σκληρά.Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:05Στο Καλοφαγά που πήγαν ; Εγραψε ο Ερμής οτι ρώτησε και του ειπαν 20 ημερες σιτεμένη αλλά την υπολόγισε για 10 ημερών αν θυμάμαι καλά .
Διαβασε το μνμ του
* Φρεσκια δεν μπορεί να υπάρξει - η αγορανομική διαταξη απαιτεί ερκετές μέρες σιτεμα πριν πωληθεί πανω απο 5 αν θυμάμαι παλι καλά .
Γιατί επιμένουμε να ζητάμε φρέσκια δλδ οτι ειναι απαράδεκτο ;.... ετσι μαθαμε.![]()