Σελίδα 43 από 307

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτ 2018, 14:38
από Ερμής
με το κόκκαλο ή ανευ;

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτ 2018, 15:21
από Αγις
Ερμής έγραψε: 07 Οκτ 2018, 14:38 με το κόκκαλο ή ανευ;
Με.

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτ 2018, 20:32
από perseus
εγω ρωτησα για τα κιλα διοτι αν υπολογισεις ενα 25-30% απωλειες τα 3 κιλα ψημενο ηταν 3.8-4 αψητο γιαυτο της λεω να βαζει και ενα μαχαιρι διπλα απο το κομματι να καταλαβαινουμε μεγεθος ,αφου χορτασαν και ευχαριστηθηκαν μια χαρα ηταν .
Ρωτησατε εαν ηταν φρεσκα η κατεψυγμενα?

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτ 2018, 20:47
από Αγις
perseus έγραψε: 07 Οκτ 2018, 20:32 εγω ρωτησα για τα κιλα διοτι αν υπολογισεις ενα 25-30% απωλειες τα 3 κιλα ψημενο ηταν 3.8-4 αψητο γιαυτο της λεω να βαζει και ενα μαχαιρι διπλα απο το κομματι να καταλαβαινουμε μεγεθος ,αφου χορτασαν και ευχαριστηθηκαν μια χαρα ηταν .
Ρωτησατε εαν ηταν φρεσκα η κατεψυγμενα?
Οι απώλειες βάρους είναι μικρές με εμμεσο ψήσιμο η με πολύ μεγάλη θερμοκρασία και λίγο χρόνο στη φωτιά .
Οι απωλειες που γράφεις ισχύουν στο μακρόχρονο σιτεμα και για αυτό μεταξυ αλλων το αποφεύγουν.
Φρεσκο και η καταρα που το βαραίνει + κατεψυγμένη είναι απαράδεκτα .
Για συντελεστή κλεψίματος στο ζυγι δεν υπάρχει υπάρχει συντελεστής - ποικίλει πολυ και είναι αδύνατον να ορισθεί.
Η σπαλομπριτζόλα για να δείξει το ''χαρακτήρα '' της πρεπει να είναι απο μεγάλο ζώο μισότονο και πάνω.
Αυτά τα ολιγα.

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτ 2018, 20:59
από perseus
αρα κατεψυγμενα

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτ 2018, 21:05
από Αγις
perseus έγραψε: 07 Οκτ 2018, 20:59 αρα κατεψυγμενα
Στο Καλοφαγά που πήγαν ; Εγραψε ο Ερμής οτι ρώτησε και του ειπαν 20 ημερες σιτεμένη αλλά την υπολόγισε για 10 ημερών αν θυμάμαι καλά .
Διαβασε το μνμ του

* Φρεσκια δεν μπορεί να υπάρξει - η αγορανομική διαταξη απαιτεί ερκετές μέρες σιτεμα πριν πωληθεί πανω απο 5 αν θυμάμαι παλι καλά .
Γιατί επιμένουμε να ζητάμε φρέσκια δλδ οτι ειναι απαράδεκτο ;.... ετσι μαθαμε. :003:

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτ 2018, 21:17
από Βινόσαυρος
Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:05
perseus έγραψε: 07 Οκτ 2018, 20:59 αρα κατεψυγμενα
Στο Καλοφαγά που πήγαν ; Εγραψε ο Ερμής οτι ρώτησε και του ειπαν 20 ημερες σιτεμένη αλλά την υπολόγισε για 10 ημερών αν θυμάμαι καλά .
Διαβασε το μνμ του

* Φρεσκια δεν μπορεί να υπάρξει - η αγορανομική διαταξη απαιτεί ερκετές μέρες σιτεμα πριν πωληθεί πανω απο 5 αν θυμάμαι παλι καλά .
Γιατί επιμένουμε να ζητάμε φρέσκια δλδ οτι ειναι απαράδεκτο ;.... ετσι μαθαμε. :003:
γιατί είναι πιο νόστιμα
τα πιο νόστιμα παϊδάκια* ήταν όταν τύχαινε και με καλουσαν σε καμια σφαγή γουρουνιού και τα ψήναμε εκείνη την ώρα

*ναι τις πανσέτες παϊδάκια τα λέμε και στο γουρουνι και στο αγριογουρουνο

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτ 2018, 21:20
από Custom_F
perseus έγραψε: 07 Οκτ 2018, 20:32 εγω ρωτησα για τα κιλα διοτι αν υπολογισεις ενα 25-30% απωλειες τα 3 κιλα ψημενο ηταν 3.8-4 αψητο γιαυτο της λεω να βαζει και ενα μαχαιρι διπλα απο το κομματι να καταλαβαινουμε μεγεθος ,αφου χορτασαν και ευχαριστηθηκαν μια χαρα ηταν .
Ρωτησατε εαν ηταν φρεσκα η κατεψυγμενα?
Το σχολίασα όταν τράβηξα τη φωτό ότι δε γίνεται αντιληπτό το μέγεθος της τιμποουν που ήταν κ η μεγαλύτερη, αλλά σιγά, μπορώ απλώς να μην τραβάω φωτό κ τελειώνει το πανηγύρι. Κ γω βαριέμαι πολλές φορές κ οι άλλοι ξενερώνουν γιατί δεν τους αφήνω να φάνε, οπότε γουίν γουίν μου ακούγεται.

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτ 2018, 21:23
από Αγις
Βινόσαυρος έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:17
Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:05
perseus έγραψε: 07 Οκτ 2018, 20:59 αρα κατεψυγμενα
Στο Καλοφαγά που πήγαν ; Εγραψε ο Ερμής οτι ρώτησε και του ειπαν 20 ημερες σιτεμένη αλλά την υπολόγισε για 10 ημερών αν θυμάμαι καλά .
Διαβασε το μνμ του

* Φρεσκια δεν μπορεί να υπάρξει - η αγορανομική διαταξη απαιτεί ερκετές μέρες σιτεμα πριν πωληθεί πανω απο 5 αν θυμάμαι παλι καλά .
Γιατί επιμένουμε να ζητάμε φρέσκια δλδ οτι ειναι απαράδεκτο ;.... ετσι μαθαμε. :003:
γιατί είναι πιο νόστιμα
τα πιο νόστιμα παϊδάκια* ήταν όταν τύχαινε και με καλουσαν σε καμια σφαγή γουρουνιού και τα ψήναμε εκείνη την ώρα

*ναι τις πανσέτες παϊδάκια τα λέμε και στο γουρουνι και στο αγριογουρουνο
Μιλάγαμε για μοσχαρισιες μπριτζολες - οι 4 εβδομάδες σιτέματος είναι το απόλυτο μινιμουμ
Δεν υπάρχει φρεσκο.
Οσα αγοράζεις από το χασάπη εχουν μείνει συγκεκριμένες ημερες βασει νομου και αναλογα το ζωο για σιτεμα πριν την κατανάλωση.
Φρεσκια τρώμε την συκωταριά.

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτ 2018, 21:26
από Βινόσαυρος
Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:23 Οσα αγοράζεις από το χασάπη εχουν μείνει συγκεκριμένες ημερες βασει νομου και αναλογα το ζωο για σιτεμα πριν την κατανάλωση.
δε διαφωνώ σε αυτό

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτ 2018, 21:37
από Αγις
Βινόσαυρος έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:26
Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:23 Οσα αγοράζεις από το χασάπη εχουν μείνει συγκεκριμένες ημερες βασει νομου και αναλογα το ζωο για σιτεμα πριν την κατανάλωση.
δε διαφωνώ σε αυτό
Κάνε αναζήτηση να ενημερωθείς τι πετυχαίνουμε με το σιτεμα - Υπάρχει πλουτος πληροφοριών επεξηγηματικά. :wave:

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτ 2018, 21:48
από perseus
φρεσκο =μη κατεψυγμενο

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 08 Οκτ 2018, 09:20
από Ασέβαστος
Tarkovsky έγραψε: 02 Οκτ 2018, 16:50 η επερχόμενη μασαμπούκα μάλλον τα σπάει - αυτό μόνο έχω να πω



κι ότι προλαβαίνουν να σπεύσουν και βίγκαν του εξωτερικού (της Πελοποννήσου περιλαμβανομένης)...
δεν εχει βιγκαν η πραγματικη ελλαδα (πελοποννησος) :hammer:

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 08 Οκτ 2018, 12:17
από Ερμής
Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:05
perseus έγραψε: 07 Οκτ 2018, 20:59 αρα κατεψυγμενα
Στο Καλοφαγά που πήγαν ; Εγραψε ο Ερμής οτι ρώτησε και του ειπαν 20 ημερες σιτεμένη αλλά την υπολόγισε για 10 ημερών αν θυμάμαι καλά .
Διαβασε το μνμ του

* Φρεσκια δεν μπορεί να υπάρξει - η αγορανομική διαταξη απαιτεί ερκετές μέρες σιτεμα πριν πωληθεί πανω απο 5 αν θυμάμαι παλι καλά .
Γιατί επιμένουμε να ζητάμε φρέσκια δλδ οτι ειναι απαράδεκτο ;.... ετσι μαθαμε. :003:
Στην αφρική που ξέρουν και αυτοί απο ψητά, όταν ένα κρέας σιτέψει το θεωρούν οτι είναι για πέταμα, θέλουν φρέσκα σκληρά.

Στην Ελλάδα το πιο σωστό σίτεμα, ψήσιμο, κοπή, ποιότητα την έχω συναντήσει στο Base Grill. Έχουν κομμάτια σιτέματος 45ημερών και πραγματικά πρέπει να είναι τόσο, αφρός.

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Δημοσιεύτηκε: 11 Οκτ 2018, 09:59
από Cavaliere
Η σταβλίσα είναι το Τ , ή όχι;