!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Ερμής
Δημοσιεύσεις: 27798
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 11:00
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

με το κόκκαλο ή ανευ;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ερμής έγραψε: 07 Οκτ 2018, 14:38 με το κόκκαλο ή ανευ;
Με.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
perseus
Δημοσιεύσεις: 15420
Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
Phorum.gr user: Perseus
Τοποθεσία: Ιωαννινα

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

εγω ρωτησα για τα κιλα διοτι αν υπολογισεις ενα 25-30% απωλειες τα 3 κιλα ψημενο ηταν 3.8-4 αψητο γιαυτο της λεω να βαζει και ενα μαχαιρι διπλα απο το κομματι να καταλαβαινουμε μεγεθος ,αφου χορτασαν και ευχαριστηθηκαν μια χαρα ηταν .
Ρωτησατε εαν ηταν φρεσκα η κατεψυγμενα?
Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

perseus έγραψε: 07 Οκτ 2018, 20:32 εγω ρωτησα για τα κιλα διοτι αν υπολογισεις ενα 25-30% απωλειες τα 3 κιλα ψημενο ηταν 3.8-4 αψητο γιαυτο της λεω να βαζει και ενα μαχαιρι διπλα απο το κομματι να καταλαβαινουμε μεγεθος ,αφου χορτασαν και ευχαριστηθηκαν μια χαρα ηταν .
Ρωτησατε εαν ηταν φρεσκα η κατεψυγμενα?
Οι απώλειες βάρους είναι μικρές με εμμεσο ψήσιμο η με πολύ μεγάλη θερμοκρασία και λίγο χρόνο στη φωτιά .
Οι απωλειες που γράφεις ισχύουν στο μακρόχρονο σιτεμα και για αυτό μεταξυ αλλων το αποφεύγουν.
Φρεσκο και η καταρα που το βαραίνει + κατεψυγμένη είναι απαράδεκτα .
Για συντελεστή κλεψίματος στο ζυγι δεν υπάρχει υπάρχει συντελεστής - ποικίλει πολυ και είναι αδύνατον να ορισθεί.
Η σπαλομπριτζόλα για να δείξει το ''χαρακτήρα '' της πρεπει να είναι απο μεγάλο ζώο μισότονο και πάνω.
Αυτά τα ολιγα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
perseus
Δημοσιεύσεις: 15420
Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
Phorum.gr user: Perseus
Τοποθεσία: Ιωαννινα

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

αρα κατεψυγμενα
Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

perseus έγραψε: 07 Οκτ 2018, 20:59 αρα κατεψυγμενα
Στο Καλοφαγά που πήγαν ; Εγραψε ο Ερμής οτι ρώτησε και του ειπαν 20 ημερες σιτεμένη αλλά την υπολόγισε για 10 ημερών αν θυμάμαι καλά .
Διαβασε το μνμ του

* Φρεσκια δεν μπορεί να υπάρξει - η αγορανομική διαταξη απαιτεί ερκετές μέρες σιτεμα πριν πωληθεί πανω απο 5 αν θυμάμαι παλι καλά .
Γιατί επιμένουμε να ζητάμε φρέσκια δλδ οτι ειναι απαράδεκτο ;.... ετσι μαθαμε. :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος
Δημοσιεύσεις: 6335
Εγγραφή: 26 Απρ 2018, 05:38

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:05
perseus έγραψε: 07 Οκτ 2018, 20:59 αρα κατεψυγμενα
Στο Καλοφαγά που πήγαν ; Εγραψε ο Ερμής οτι ρώτησε και του ειπαν 20 ημερες σιτεμένη αλλά την υπολόγισε για 10 ημερών αν θυμάμαι καλά .
Διαβασε το μνμ του

* Φρεσκια δεν μπορεί να υπάρξει - η αγορανομική διαταξη απαιτεί ερκετές μέρες σιτεμα πριν πωληθεί πανω απο 5 αν θυμάμαι παλι καλά .
Γιατί επιμένουμε να ζητάμε φρέσκια δλδ οτι ειναι απαράδεκτο ;.... ετσι μαθαμε. :003:
γιατί είναι πιο νόστιμα
τα πιο νόστιμα παϊδάκια* ήταν όταν τύχαινε και με καλουσαν σε καμια σφαγή γουρουνιού και τα ψήναμε εκείνη την ώρα

*ναι τις πανσέτες παϊδάκια τα λέμε και στο γουρουνι και στο αγριογουρουνο
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
Custom_F
Δημοσιεύσεις: 9262
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 02:12

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

perseus έγραψε: 07 Οκτ 2018, 20:32 εγω ρωτησα για τα κιλα διοτι αν υπολογισεις ενα 25-30% απωλειες τα 3 κιλα ψημενο ηταν 3.8-4 αψητο γιαυτο της λεω να βαζει και ενα μαχαιρι διπλα απο το κομματι να καταλαβαινουμε μεγεθος ,αφου χορτασαν και ευχαριστηθηκαν μια χαρα ηταν .
Ρωτησατε εαν ηταν φρεσκα η κατεψυγμενα?
Το σχολίασα όταν τράβηξα τη φωτό ότι δε γίνεται αντιληπτό το μέγεθος της τιμποουν που ήταν κ η μεγαλύτερη, αλλά σιγά, μπορώ απλώς να μην τραβάω φωτό κ τελειώνει το πανηγύρι. Κ γω βαριέμαι πολλές φορές κ οι άλλοι ξενερώνουν γιατί δεν τους αφήνω να φάνε, οπότε γουίν γουίν μου ακούγεται.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Βινόσαυρος έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:17
Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:05
perseus έγραψε: 07 Οκτ 2018, 20:59 αρα κατεψυγμενα
Στο Καλοφαγά που πήγαν ; Εγραψε ο Ερμής οτι ρώτησε και του ειπαν 20 ημερες σιτεμένη αλλά την υπολόγισε για 10 ημερών αν θυμάμαι καλά .
Διαβασε το μνμ του

* Φρεσκια δεν μπορεί να υπάρξει - η αγορανομική διαταξη απαιτεί ερκετές μέρες σιτεμα πριν πωληθεί πανω απο 5 αν θυμάμαι παλι καλά .
Γιατί επιμένουμε να ζητάμε φρέσκια δλδ οτι ειναι απαράδεκτο ;.... ετσι μαθαμε. :003:
γιατί είναι πιο νόστιμα
τα πιο νόστιμα παϊδάκια* ήταν όταν τύχαινε και με καλουσαν σε καμια σφαγή γουρουνιού και τα ψήναμε εκείνη την ώρα

*ναι τις πανσέτες παϊδάκια τα λέμε και στο γουρουνι και στο αγριογουρουνο
Μιλάγαμε για μοσχαρισιες μπριτζολες - οι 4 εβδομάδες σιτέματος είναι το απόλυτο μινιμουμ
Δεν υπάρχει φρεσκο.
Οσα αγοράζεις από το χασάπη εχουν μείνει συγκεκριμένες ημερες βασει νομου και αναλογα το ζωο για σιτεμα πριν την κατανάλωση.
Φρεσκια τρώμε την συκωταριά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος
Δημοσιεύσεις: 6335
Εγγραφή: 26 Απρ 2018, 05:38

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:23 Οσα αγοράζεις από το χασάπη εχουν μείνει συγκεκριμένες ημερες βασει νομου και αναλογα το ζωο για σιτεμα πριν την κατανάλωση.
δε διαφωνώ σε αυτό
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Βινόσαυρος έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:26
Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:23 Οσα αγοράζεις από το χασάπη εχουν μείνει συγκεκριμένες ημερες βασει νομου και αναλογα το ζωο για σιτεμα πριν την κατανάλωση.
δε διαφωνώ σε αυτό
Κάνε αναζήτηση να ενημερωθείς τι πετυχαίνουμε με το σιτεμα - Υπάρχει πλουτος πληροφοριών επεξηγηματικά. :wave:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
perseus
Δημοσιεύσεις: 15420
Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
Phorum.gr user: Perseus
Τοποθεσία: Ιωαννινα

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

φρεσκο =μη κατεψυγμενο
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος
Δημοσιεύσεις: 37413
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 12:05

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Tarkovsky έγραψε: 02 Οκτ 2018, 16:50 η επερχόμενη μασαμπούκα μάλλον τα σπάει - αυτό μόνο έχω να πω



κι ότι προλαβαίνουν να σπεύσουν και βίγκαν του εξωτερικού (της Πελοποννήσου περιλαμβανομένης)...
δεν εχει βιγκαν η πραγματικη ελλαδα (πελοποννησος) :hammer:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ερμής
Δημοσιεύσεις: 27798
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 11:00
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:05
perseus έγραψε: 07 Οκτ 2018, 20:59 αρα κατεψυγμενα
Στο Καλοφαγά που πήγαν ; Εγραψε ο Ερμής οτι ρώτησε και του ειπαν 20 ημερες σιτεμένη αλλά την υπολόγισε για 10 ημερών αν θυμάμαι καλά .
Διαβασε το μνμ του

* Φρεσκια δεν μπορεί να υπάρξει - η αγορανομική διαταξη απαιτεί ερκετές μέρες σιτεμα πριν πωληθεί πανω απο 5 αν θυμάμαι παλι καλά .
Γιατί επιμένουμε να ζητάμε φρέσκια δλδ οτι ειναι απαράδεκτο ;.... ετσι μαθαμε. :003:
Στην αφρική που ξέρουν και αυτοί απο ψητά, όταν ένα κρέας σιτέψει το θεωρούν οτι είναι για πέταμα, θέλουν φρέσκα σκληρά.

Στην Ελλάδα το πιο σωστό σίτεμα, ψήσιμο, κοπή, ποιότητα την έχω συναντήσει στο Base Grill. Έχουν κομμάτια σιτέματος 45ημερών και πραγματικά πρέπει να είναι τόσο, αφρός.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 15685
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 04:07
Τοποθεσία: HH

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Η σταβλίσα είναι το Τ , ή όχι;
Ordem e Progresso.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”