!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
με το κόκκαλο ή ανευ;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- perseus
- Δημοσιεύσεις: 15420
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
- Phorum.gr user: Perseus
- Τοποθεσία: Ιωαννινα
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
εγω ρωτησα για τα κιλα διοτι αν υπολογισεις ενα 25-30% απωλειες τα 3 κιλα ψημενο ηταν 3.8-4 αψητο γιαυτο της λεω να βαζει και ενα μαχαιρι διπλα απο το κομματι να καταλαβαινουμε μεγεθος ,αφου χορτασαν και ευχαριστηθηκαν μια χαρα ηταν .
Ρωτησατε εαν ηταν φρεσκα η κατεψυγμενα?
Ρωτησατε εαν ηταν φρεσκα η κατεψυγμενα?
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Οι απώλειες βάρους είναι μικρές με εμμεσο ψήσιμο η με πολύ μεγάλη θερμοκρασία και λίγο χρόνο στη φωτιά .perseus έγραψε: 07 Οκτ 2018, 20:32 εγω ρωτησα για τα κιλα διοτι αν υπολογισεις ενα 25-30% απωλειες τα 3 κιλα ψημενο ηταν 3.8-4 αψητο γιαυτο της λεω να βαζει και ενα μαχαιρι διπλα απο το κομματι να καταλαβαινουμε μεγεθος ,αφου χορτασαν και ευχαριστηθηκαν μια χαρα ηταν .
Ρωτησατε εαν ηταν φρεσκα η κατεψυγμενα?
Οι απωλειες που γράφεις ισχύουν στο μακρόχρονο σιτεμα και για αυτό μεταξυ αλλων το αποφεύγουν.
Φρεσκο και η καταρα που το βαραίνει + κατεψυγμένη είναι απαράδεκτα .
Για συντελεστή κλεψίματος στο ζυγι δεν υπάρχει υπάρχει συντελεστής - ποικίλει πολυ και είναι αδύνατον να ορισθεί.
Η σπαλομπριτζόλα για να δείξει το ''χαρακτήρα '' της πρεπει να είναι απο μεγάλο ζώο μισότονο και πάνω.
Αυτά τα ολιγα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- perseus
- Δημοσιεύσεις: 15420
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
- Phorum.gr user: Perseus
- Τοποθεσία: Ιωαννινα
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
αρα κατεψυγμενα
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Στο Καλοφαγά που πήγαν ; Εγραψε ο Ερμής οτι ρώτησε και του ειπαν 20 ημερες σιτεμένη αλλά την υπολόγισε για 10 ημερών αν θυμάμαι καλά .
Διαβασε το μνμ του
* Φρεσκια δεν μπορεί να υπάρξει - η αγορανομική διαταξη απαιτεί ερκετές μέρες σιτεμα πριν πωληθεί πανω απο 5 αν θυμάμαι παλι καλά .
Γιατί επιμένουμε να ζητάμε φρέσκια δλδ οτι ειναι απαράδεκτο ;.... ετσι μαθαμε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Βινόσαυρος
- Δημοσιεύσεις: 6335
- Εγγραφή: 26 Απρ 2018, 05:38
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
γιατί είναι πιο νόστιμαΑγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:05Στο Καλοφαγά που πήγαν ; Εγραψε ο Ερμής οτι ρώτησε και του ειπαν 20 ημερες σιτεμένη αλλά την υπολόγισε για 10 ημερών αν θυμάμαι καλά .
Διαβασε το μνμ του
* Φρεσκια δεν μπορεί να υπάρξει - η αγορανομική διαταξη απαιτεί ερκετές μέρες σιτεμα πριν πωληθεί πανω απο 5 αν θυμάμαι παλι καλά .
Γιατί επιμένουμε να ζητάμε φρέσκια δλδ οτι ειναι απαράδεκτο ;.... ετσι μαθαμε.![]()
τα πιο νόστιμα παϊδάκια* ήταν όταν τύχαινε και με καλουσαν σε καμια σφαγή γουρουνιού και τα ψήναμε εκείνη την ώρα
*ναι τις πανσέτες παϊδάκια τα λέμε και στο γουρουνι και στο αγριογουρουνο
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Το σχολίασα όταν τράβηξα τη φωτό ότι δε γίνεται αντιληπτό το μέγεθος της τιμποουν που ήταν κ η μεγαλύτερη, αλλά σιγά, μπορώ απλώς να μην τραβάω φωτό κ τελειώνει το πανηγύρι. Κ γω βαριέμαι πολλές φορές κ οι άλλοι ξενερώνουν γιατί δεν τους αφήνω να φάνε, οπότε γουίν γουίν μου ακούγεται.perseus έγραψε: 07 Οκτ 2018, 20:32 εγω ρωτησα για τα κιλα διοτι αν υπολογισεις ενα 25-30% απωλειες τα 3 κιλα ψημενο ηταν 3.8-4 αψητο γιαυτο της λεω να βαζει και ενα μαχαιρι διπλα απο το κομματι να καταλαβαινουμε μεγεθος ,αφου χορτασαν και ευχαριστηθηκαν μια χαρα ηταν .
Ρωτησατε εαν ηταν φρεσκα η κατεψυγμενα?
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Μιλάγαμε για μοσχαρισιες μπριτζολες - οι 4 εβδομάδες σιτέματος είναι το απόλυτο μινιμουμΒινόσαυρος έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:17γιατί είναι πιο νόστιμαΑγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:05Στο Καλοφαγά που πήγαν ; Εγραψε ο Ερμής οτι ρώτησε και του ειπαν 20 ημερες σιτεμένη αλλά την υπολόγισε για 10 ημερών αν θυμάμαι καλά .
Διαβασε το μνμ του
* Φρεσκια δεν μπορεί να υπάρξει - η αγορανομική διαταξη απαιτεί ερκετές μέρες σιτεμα πριν πωληθεί πανω απο 5 αν θυμάμαι παλι καλά .
Γιατί επιμένουμε να ζητάμε φρέσκια δλδ οτι ειναι απαράδεκτο ;.... ετσι μαθαμε.![]()
τα πιο νόστιμα παϊδάκια* ήταν όταν τύχαινε και με καλουσαν σε καμια σφαγή γουρουνιού και τα ψήναμε εκείνη την ώρα
*ναι τις πανσέτες παϊδάκια τα λέμε και στο γουρουνι και στο αγριογουρουνο
Δεν υπάρχει φρεσκο.
Οσα αγοράζεις από το χασάπη εχουν μείνει συγκεκριμένες ημερες βασει νομου και αναλογα το ζωο για σιτεμα πριν την κατανάλωση.
Φρεσκια τρώμε την συκωταριά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Βινόσαυρος
- Δημοσιεύσεις: 6335
- Εγγραφή: 26 Απρ 2018, 05:38
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
δε διαφωνώ σε αυτόΑγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:23 Οσα αγοράζεις από το χασάπη εχουν μείνει συγκεκριμένες ημερες βασει νομου και αναλογα το ζωο για σιτεμα πριν την κατανάλωση.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Κάνε αναζήτηση να ενημερωθείς τι πετυχαίνουμε με το σιτεμα - Υπάρχει πλουτος πληροφοριών επεξηγηματικά.Βινόσαυρος έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:26δε διαφωνώ σε αυτόΑγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:23 Οσα αγοράζεις από το χασάπη εχουν μείνει συγκεκριμένες ημερες βασει νομου και αναλογα το ζωο για σιτεμα πριν την κατανάλωση.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- perseus
- Δημοσιεύσεις: 15420
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
- Phorum.gr user: Perseus
- Τοποθεσία: Ιωαννινα
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
φρεσκο =μη κατεψυγμενο
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
δεν εχει βιγκαν η πραγματικη ελλαδα (πελοποννησος)Tarkovsky έγραψε: 02 Οκτ 2018, 16:50 η επερχόμενη μασαμπούκα μάλλον τα σπάει - αυτό μόνο έχω να πω
κι ότι προλαβαίνουν να σπεύσουν και βίγκαν του εξωτερικού (της Πελοποννήσου περιλαμβανομένης)...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Στην αφρική που ξέρουν και αυτοί απο ψητά, όταν ένα κρέας σιτέψει το θεωρούν οτι είναι για πέταμα, θέλουν φρέσκα σκληρά.Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:05Στο Καλοφαγά που πήγαν ; Εγραψε ο Ερμής οτι ρώτησε και του ειπαν 20 ημερες σιτεμένη αλλά την υπολόγισε για 10 ημερών αν θυμάμαι καλά .
Διαβασε το μνμ του
* Φρεσκια δεν μπορεί να υπάρξει - η αγορανομική διαταξη απαιτεί ερκετές μέρες σιτεμα πριν πωληθεί πανω απο 5 αν θυμάμαι παλι καλά .
Γιατί επιμένουμε να ζητάμε φρέσκια δλδ οτι ειναι απαράδεκτο ;.... ετσι μαθαμε.![]()
Στην Ελλάδα το πιο σωστό σίτεμα, ψήσιμο, κοπή, ποιότητα την έχω συναντήσει στο Base Grill. Έχουν κομμάτια σιτέματος 45ημερών και πραγματικά πρέπει να είναι τόσο, αφρός.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban