!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: "Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

άγνωστος γνωστός έγραψε: 14 Μαρ 2021, 17:01
Sid Vicious έγραψε: 14 Μαρ 2021, 16:54 Βρε βρε καημός που τα έπιασε ξαφνικά για την "επιστήμονα" :lol:
Τουλάχιστον μας έπιασε ένας καημός για κάτι. Εσένα; Α ναι. Ξέρω. Ο αδύναμος ανθρωπάκος ε; Σου διεγείρει την ευαισθησία το σκηνικό. Ευαισθησία καθολική που έχεις πάντα για όλους τους αδύναμους.
Αν σε είχε πιάσει πραγματικά καημός υποκριτικό θα σε είχε πιάσει και εξ αρχής για τον ανυπερασπιστο ηλικιωμένο. Αλλά εκεί αβαβα γιατί τα καθιζηματα αυτά όχι απλώς τα στηρίζετε αλλά είστε ακριβώς το ένα και το αυτο μαζί τους.Οπότε τα φύκια και τα δάκρυα για την "επιστημονα" αλλού.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
John Dear

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Dear »

Είπες την τελευταία κουβέντα. Αυτό είναι.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 20:26
Σενέκας έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:21

αντικοινωνικά τέρατα. Δεν τολμώ να πω ζώα, γιατί υπάρχουν ένας σωρό θηλαστικά με σαφώς πιο εξελιγμένο το στοιχείο της ενσυναίσθησης και με αλτρουιστικά αισθήματα απ'αυτά εδώ τα κατακάθια.

naida, γι'αυτό σου λέω, νοιώθω δικαιωμένος
μου φαίνεται πως στο τέλος του βίντεο, φεύγοντας, ο παππούς τους λέει "να είσαστε καλά, εγώ σας αγαπάω"
Όντως τα λέει. Εντάξει, ένας όχλος θλιβερών αναρχομπάχαλων που θεωρεί ότι πάλι γάμησε το σύστημα επειδή τραμπούκισε έναν παπούλη. Παντελώς γαμόμυαλα παιδάκια.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”