Αν σε είχε πιάσει πραγματικά καημός υποκριτικό θα σε είχε πιάσει και εξ αρχής για τον ανυπερασπιστο ηλικιωμένο. Αλλά εκεί αβαβα γιατί τα καθιζηματα αυτά όχι απλώς τα στηρίζετε αλλά είστε ακριβώς το ένα και το αυτο μαζί τους.Οπότε τα φύκια και τα δάκρυα για την "επιστημονα" αλλού.άγνωστος γνωστός έγραψε: 14 Μαρ 2021, 17:01Τουλάχιστον μας έπιασε ένας καημός για κάτι. Εσένα; Α ναι. Ξέρω. Ο αδύναμος ανθρωπάκος ε; Σου διεγείρει την ευαισθησία το σκηνικό. Ευαισθησία καθολική που έχεις πάντα για όλους τους αδύναμους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"
- Sid Vicious
Re: "Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Είπες την τελευταία κουβέντα. Αυτό είναι.
Όντως τα λέει. Εντάξει, ένας όχλος θλιβερών αναρχομπάχαλων που θεωρεί ότι πάλι γάμησε το σύστημα επειδή τραμπούκισε έναν παπούλη. Παντελώς γαμόμυαλα παιδάκια.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 20:26μου φαίνεται πως στο τέλος του βίντεο, φεύγοντας, ο παππούς τους λέει "να είσαστε καλά, εγώ σας αγαπάω"Σενέκας έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:21
αντικοινωνικά τέρατα. Δεν τολμώ να πω ζώα, γιατί υπάρχουν ένας σωρό θηλαστικά με σαφώς πιο εξελιγμένο το στοιχείο της ενσυναίσθησης και με αλτρουιστικά αισθήματα απ'αυτά εδώ τα κατακάθια.
naida, γι'αυτό σου λέω, νοιώθω δικαιωμένος
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 245 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα