Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι δεν θα ξανακλείσει. Αν τα νοσοκομεία βαρεσουν κόκκινο, θα υπάρξει θέμα.under έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:18 Εφοσον η χωρα δεν θα ξανακλεισει και τα περιοριστικα μετρα θα αφορουν τους ανεμβολιαστους, δεν υπαρχει λογος να μαλωνουμε.Τα ψεκια θα ζησουν με τις συνεπειες των επιλογων τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
- Otto Weininger
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Let them make the first mistake. We make the last move.
Προς το παρον η προθεση ειναι να μην κλεισει.Με ενα ποσοστο εμβολιασμενων 60% προφανως θα υπαρξει επιβαρυνση αλλα ισως οχι αυτη του 3ου κυματος.Otto Weininger έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:31Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι δεν θα ξανακλείσει. Αν τα νοσοκομεία βαρεσουν κόκκινο, θα υπάρξει θέμα.under έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:18 Εφοσον η χωρα δεν θα ξανακλεισει και τα περιοριστικα μετρα θα αφορουν τους ανεμβολιαστους, δεν υπαρχει λογος να μαλωνουμε.Τα ψεκια θα ζησουν με τις συνεπειες των επιλογων τους.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Otto Weininger
Το μόνο σίγουρο* είναι ότι δεν θα υπάρχουν παρατεταμένα κλεισίματα.under έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:32Προς το παρον η προθεση ειναι να μην κλεισει.Με ενα ποσοστο εμβολιασμενων 60% προφανως θα υπαρξει επιβαρυνση αλλα ισως οχι αυτη του 3ου κυματος.Otto Weininger έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:31Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι δεν θα ξανακλείσει. Αν τα νοσοκομεία βαρεσουν κόκκινο, θα υπάρξει θέμα.under έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:18 Εφοσον η χωρα δεν θα ξανακλεισει και τα περιοριστικα μετρα θα αφορουν τους ανεμβολιαστους, δεν υπαρχει λογος να μαλωνουμε.Τα ψεκια θα ζησουν με τις συνεπειες των επιλογων τους.
Μέγιστο ολικό lockdown 2 εβδομάδων αυστηρά θα αρκεί.
Μετά μπορεί να βρεθούν αλλα μέτρα, όπως πχ να γίνεται εξ αποστάσεως ο,τι μπορεί να γίνει κλπ.
* βάσει τωρινών δεδομένων. Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να συμβεί πάντα κάτι είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν θα ανεχτει το 60% των εμβολιασμενων να χασει κι αλλες ημερες περιορισμου επειδη υπαρχουν τα ψεκια.Otto Weininger έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:36Το μόνο σίγουρο* είναι ότι δεν θα υπάρχουν παρατεταμένα κλεισίματα.under έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:32Προς το παρον η προθεση ειναι να μην κλεισει.Με ενα ποσοστο εμβολιασμενων 60% προφανως θα υπαρξει επιβαρυνση αλλα ισως οχι αυτη του 3ου κυματος.Otto Weininger έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:31
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι δεν θα ξανακλείσει. Αν τα νοσοκομεία βαρεσουν κόκκινο, θα υπάρξει θέμα.
Μέγιστο ολικό lockdown 2 εβδομάδων αυστηρά θα αρκεί.
Μετά μπορεί να βρεθούν αλλα μέτρα, όπως πχ να γίνεται εξ αποστάσεως ο,τι μπορεί να γίνει κλπ.
* βάσει τωρινών δεδομένων. Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να συμβεί πάντα κάτι είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο.
Και αυτο ειναι το δικιο ηθικα.
Και μικροκομματικα αν το δουμε,τα περιοριστικα μετρα στα ψεκια, ειναι η πιο λογικη (εως πολυ συμφερουσα) επιλογη για την κυβερνηση.
Μιά χαρά τα λες κι`εσύ.nowhere έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:30 ...
άνθρωπε αν πας στον οδοντίατρο και σου πει κάτσε λίγο ακίνητος να ανοίξω το κρανίο από πάνω να δω που φτάνει ο φρονιμίτης θα του πεις "οκ γιατρέ μου" επειδή είσαι οικοδόμος και δεν έχεις αποψάρα?
Σταματάω να σου απαντάω και πάμε παρακάτω.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εντωμεταξύ μιλάμε ακόμα για την χώρα που βάζει εντός ανεμβολιαστους τουρίστες αβέρτα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Yes.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:43 Εντωμεταξύ μιλάμε ακόμα για την χώρα που βάζει εντός ανεμβολιαστους τουρίστες αβέρτα.
κορωνοτουριστες, τα πρωτοκολλα του κεφαλαιουΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:43 Εντωμεταξύ μιλάμε ακόμα για την χώρα που βάζει εντός ανεμβολιαστους τουρίστες αβέρτα.
- kongrosian
και εγώ τον γιατρό άκουγα πάντα.waldorf έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:11Δεν έχω τις γνώσεις για να απαντήσω,οικοδόμος είμαι όχι γιατρός.nowhere έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:02 ...
για ηλικίες μιλούσες πριν.σου φαίνεται καλή ιδέα ή μαλακία να το κάνει ένα 5χρονο?
Και ακριβώς γι`αυτό το λόγο ακούω τον γιατρό.
Διαφορετικά να σου πω εγώ την αποψάρα μου και αν έχεις κανένα μερεμέτι στο σπίτι να φωνάξεις τον γιατρό να στο φτιάξει.
και πήγα σε άλλον και μου είπε άλλα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Δεν έχω καταλάβει αν ισχύουν και γι αυτούς τα μέτρα. Δηλαδή αν περάσουν 3 μέρες, θα τα σκάσουν και για νέο τεστ για το καράβι; και πες οκ, ναι ισχύει. Το από νομο σε νομο, προφανώς δε γίνεται να εφαρμοστεί για τουρίστα, άρα ουσιαστικά λέμε, αφού φέρνουν φράγκα χεστηκαμε για την υγεία του πληθυσμού, αλλά οι πολίτες της χώρας αφού είναι θύματα και κακομοιρηδες της φαπας, θα τους επιβάλουμε ότι μας καπνίσει.foscilis έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:44Yes.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:43 Εντωμεταξύ μιλάμε ακόμα για την χώρα που βάζει εντός ανεμβολιαστους τουρίστες αβέρτα.
Με επιδειξη αρνητικου τεστ και random ελεγχος στα αεροδρομια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:43 Εντωμεταξύ μιλάμε ακόμα για την χώρα που βάζει εντός ανεμβολιαστους τουρίστες αβέρτα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γιατροί και οι 2. Δεν άκουσες ξέρω γω τη θειά μου τη Μαγδάλω.kongrosian έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:47και εγώ τον γιατρό άκουγα πάντα.waldorf έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:11Δεν έχω τις γνώσεις για να απαντήσω,οικοδόμος είμαι όχι γιατρός.nowhere έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:02 ...
για ηλικίες μιλούσες πριν.σου φαίνεται καλή ιδέα ή μαλακία να το κάνει ένα 5χρονο?
Και ακριβώς γι`αυτό το λόγο ακούω τον γιατρό.
Διαφορετικά να σου πω εγώ την αποψάρα μου και αν έχεις κανένα μερεμέτι στο σπίτι να φωνάξεις τον γιατρό να στο φτιάξει.
και πήγα σε άλλον και μου είπε άλλα.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ενας τροπος για να πεισουν κοσμο θα ήταν να επιβάλουν αυστηρα να εισερχονται μονο εμβολιασμενοι +15 μερες για τουρισμο. Φυσικά είναι αυταπάτη να θεωρουμε πως η κυβερνηση παΝΔημίας θα εκανε κάτι διαφορετικο απο τα συμφεροντα των αφεντικων της αν θυμηθουμε και την υποταγη της περσι στην tui.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ναι το αρνητικο τεστ ισχύει για 2/3 μέρες, έτσι λένε όταν θες να πας ταξίδι με καράβι. Προφανώς αν περάσουν αυτές οι μέρες, δεν έχει σημασία.under έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:50Με επιδειξη αρνητικου τεστ και random ελεγχος στα αεροδρομια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:43 Εντωμεταξύ μιλάμε ακόμα για την χώρα που βάζει εντός ανεμβολιαστους τουρίστες αβέρτα.
2020:
Μάνατζερ της TUI διαπραγματευόταν τη Δευτέρα με τον υπουργό Τουρισμό της Αθήνας Χάρη Θεοχάρη. Το μήνυμα του ομίλου: Με τέτοιο κανονισμό δεν στέλνουμε πελάτες στην Ελλάδα. Η TUI απείλησε ανοιχτά με ακύρωση όλων των ταξιδιών. Ο υπουργός τηλεφώνησε εσπευσμένα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτός εν τέλει υπαναχώρησε.
Μάνατζερ της TUI διαπραγματευόταν τη Δευτέρα με τον υπουργό Τουρισμό της Αθήνας Χάρη Θεοχάρη. Το μήνυμα του ομίλου: Με τέτοιο κανονισμό δεν στέλνουμε πελάτες στην Ελλάδα. Η TUI απείλησε ανοιχτά με ακύρωση όλων των ταξιδιών. Ο υπουργός τηλεφώνησε εσπευσμένα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτός εν τέλει υπαναχώρησε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 1054 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-
- 53 Απαντήσεις