θα γραψω μια φαση ασχετη με ηλεκτρικα, επειδη δω σας βρηκα μαζεμενους.
οι οδηγοι bmw, ειναι στ αληθεια τοσο ζωα οσο φημολογειται.
κυριακη ημουν χιονοδρομικο. το παρκινκ γεματο, οποτε πολλα 4κινητα παρκαραν πανω στο χιονι. δεν μπορουσαν ομως ολα να φυγουν. σε μια γραμμη διπλα μου, ηταν ενα xtrail, ενα μενσεντες δεν ξερω τι ακριβως γιατι ηταν με τη μουρη, g-κατι, και ενα x5.
ολοι με ασφαλτινα λαστιχα, και χιονοκουβερτες που προσπαθουσαν ανεπιτυχως να φορεσουν ενω ειχαν ηδη κολλησει.
τους εβλεπα κανα 20λεπτο να παλευουν, μεχρι να μαζευτει η παρεα μου να φυγουμε, να ψησουμε τα πιτσιρικια να σταματησουν να παιζουν γιατι νυχτωσε και τετοια.
πρωτη κακη εντυπωση. ενα φορεστερ, και ενα φορντ διπλοκαμπινο,απλως εφυγαν απο διπλα, δεν εκαναν κινηση να βοηθησουν.
γω με ενα πατζερο 20ετιας, με m+s λαστιχα. πηγα να βαλω ενα χερακι, ειχα και μολις εγκαταστησει εργατη, και ηθελα να δω πως δουλευει στην πραξη.
δινω γαντζο στο xtrail, τον βγαζω, μενει να βοηθησει και τους αλλους, πιανουμε το μερσεντε, ο οποιος το πηγαινε με πολυ γκαζι να γυριζουν τρελλα οι τροχοι και να σκαβει, παραλιγο να με στουκαρει κιολας, τεσπα, ολα καλα, μου λενε τα ευχαριστω τους, τους λεω να φυγουν δεν υπαρχει λογος, θα το βγαλω και το bmw μονος μου.
δινω το γαντζο στο bmw, και με κοιταει καπως σαν χανος, μαλλον περιμενε να γονατισω εγω στο χιονι για να τον πιασω. η οικογενεια του ουτε καν να βγει απο μεσα. ενω ειχε κοτσαδορο, αντι να πιασει απλως τον γαντζο, δενει κατι γαιδουροκομπους με το σχοινι που ταλαιπωρηθηκα μετα να τους λυσω. δεν μπαινει καν μεσα, να βοηθησει με τον κινητηρα, εκανε ολη τη δουλεια ο εργατης.
στο τελος, δεν μπορουσε φυσικα να λυσει τον κομπο, και ενω παιδευομουν εγω, μου εκανε και παρατηρηση, οτι καθυστερω, και εφυγε χωρις να πει καν ενα ευχαριστω, και με ξινισμενα μουτρα.
πρεπει να τους κανουν καποιο τεστ στην αντιπροσωπεια, και αν δεν ειναι εντελως μαλακες να μην τους πουλανε αυτοκινητο.