!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ti μου φτιάξανε σήμερα, η χαρά του μπούλη και της μπούλας.
Re: Ti μου φτιάξανε σήμερα, η χαρά του μπούλη και της μπούλας.
χάλι μαύρο είναι. Τι pasta με λευκο κιμά είναι αυτή;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
stergiosbik
Γιατι τον ξεπλένεις τον κιμα πριν τον βαλεις στα μακαρονια;
Δεν τον ξέπλυνε, είναι άδετη σάλτσα και το ζουμί όλο πήγε στον πάτο του πιάτου.stergiosbik έγραψε: 07 Μάιος 2020, 12:27Γιατι τον ξεπλένεις τον κιμα πριν τον βαλεις στα μακαρονια;
Ordem e Progresso.
Καλός στα υλικά φαίνεται. Μόνο ένα κόλπο. Την μπολωναίζ βράζε την χαμηλά, και πολλή ώρα. Να δέσει το ραγού σιγά-σιγά. Καλή όρεξη.
Ordem e Progresso.
τελικα το μπολονεζοραγου με τι παστα ταιριαζει ;
βλεπω σπαγετια στο πχορουμ η συντροφος το φτιαχνει με ταλιατελες -παπαρδελες - μαφαλντινες
βλεπω σπαγετια στο πχορουμ η συντροφος το φτιαχνει με ταλιατελες -παπαρδελες - μαφαλντινες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Παπαρδέλλες με ραγού λαγού.Pappardelle al sugo di lepre.Αγις έγραψε: 07 Μάιος 2020, 16:07 τελικα το μπολονεζοραγου με τι παστα ταιριαζει ;
βλεπω σπαγετια στο πχορουμ η συντροφος το φτιαχνει με παπαρδελες - μαφαλντινες
Maccheroni al ragù, τα τρυπητά, με ραγού κιμά, ή κομμένο.

Penne strascicate.
Ordem e Progresso.
κ τι σχεση εχουν αυτα ;Cavaliere έγραψε: 07 Μάιος 2020, 16:24Παπαρδέλλες με ραγού λαγού.Pappardelle al sugo di lepre.Αγις έγραψε: 07 Μάιος 2020, 16:07 τελικα το μπολονεζοραγου με τι παστα ταιριαζει ;
βλεπω σπαγετια στο πχορουμ η συντροφος το φτιαχνει με παπαρδελες - μαφαλντινες
Maccheroni al ragù, τα τρυπητά, με ραγού κιμά, ή κομμένο.
Penne strascicate.
το ραγου μπολονιεζ ρωταω με τι παστα παει τελικα - με σπαγετι διαβασα πως δεν υπαρχει περιπτωση να στο σερβιρουν στην ιταλια κ κλασσικα παει με ταλιατελες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ τα ξέρω με μακκαρόνια, ή ταλιατέλες. Το bolognese το originale με κομμάτια ψιλοκομμένα βοδινό, λέμε.Αγις έγραψε: 07 Μάιος 2020, 16:30
το ραγου μπολονιεζ ρωταω με τι παστα παει τελικα - με σπαγετι διαβασα πως δεν υπαρχει περιπτωση να στο σρεβιρουν την ιταλια κ κλασσικα παει με ταλιατελες
Ordem e Progresso.
αλλη μια φοραCavaliere έγραψε: 07 Μάιος 2020, 16:33Εγώ τα ξέρω με μακκαρόνια, ή ταλιατέλες. Το bolognese το originale με κομμάτια ψιλοκομμένα βοδινό, λέμε.Αγις έγραψε: 07 Μάιος 2020, 16:30
το ραγου μπολονιεζ ρωταω με τι παστα παει τελικα - με σπαγετι διαβασα πως δεν υπαρχει περιπτωση να στο σρεβιρουν την ιταλια κ κλασσικα παει με ταλιατελες
με τι παστα ταιριαζει ρωτησα - και με σπαγετι δεν το σερβιρουν - λενε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σου είπα, ταλιατέλα, και μακκαρόνες. Σπαγγέτι δεν είναι η κανονική συνταγή.Αγις έγραψε: 07 Μάιος 2020, 16:36αλλη μια φοραCavaliere έγραψε: 07 Μάιος 2020, 16:33Εγώ τα ξέρω με μακκαρόνια, ή ταλιατέλες. Το bolognese το originale με κομμάτια ψιλοκομμένα βοδινό, λέμε.Αγις έγραψε: 07 Μάιος 2020, 16:30
με τι παστα ταιριαζει ρωτησα - και με σπαγετι δεν το σερβιρουν - λενε
Ordem e Progresso.
τωρα μαλισταCavaliere έγραψε: 07 Μάιος 2020, 16:38Σου είπα, ταλιατέλα, και μακκαρόνες. Σπαγγέτι δεν είναι η κανονική συνταγή.
στηθη κοκκινιστα κοτοπουλου σημερα - με ρυζι .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
stergiosbik
Πλακα εκανα ρε συ!Cavaliere έγραψε: 07 Μάιος 2020, 16:02Δεν τον ξέπλυνε, είναι άδετη σάλτσα και το ζουμί όλο πήγε στον πάτο του πιάτου.stergiosbik έγραψε: 07 Μάιος 2020, 12:27Γιατι τον ξεπλένεις τον κιμα πριν τον βαλεις στα μακαρονια;
Ευχαριστώ για την συμβουλή!
εδω ειναι η επισημη συνταγη απο το υπουργειο πολιτισμου - accademia-italiana-della-cucina- την αυθεντικη πηγη για καθε ιταλικη συνταγη.
https://culinariaitalia.wordpress.com/t ... la-cucina/
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis