Ναι το ξέρω ότι είναι απολιθώματα. Για αυτό έγραψα παρήγαγαν.DIOMEDESGR έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:16Τι εννοείς, αυτά είναι τα απολιθώματα τους, για τον χρόνο δεν είμαι σίγουρος, το κοίταξα λίγο βιαστικά, θα επανέλθω.Pirate7G έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:07 Αυτά είναι οι μικροργανισμοι που παρήγαγαν το οξυγόνο και διαμόρφωσαν την πορεία της ζωής στον πλανήτη; Σωστά θυμάμαι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεωρια της εξελιξης: Μια ετοιμοθανατη θεωρια?
Re: Θεωρια της εξελιξης: Μια ετοιμοθανατη θεωρια?
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Ξαναψάξτο... Γιατί υπάρχουν ακόμα απόγονοι τους...Pirate7G έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:20Ναι το ξέρω ότι είναι απολιθώματα. Για αυτό έγραψα παρήγαγαν.DIOMEDESGR έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:16Τι εννοείς, αυτά είναι τα απολιθώματα τους, για τον χρόνο δεν είμαι σίγουρος, το κοίταξα λίγο βιαστικά, θα επανέλθω.Pirate7G έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:07 Αυτά είναι οι μικροργανισμοι που παρήγαγαν το οξυγόνο και διαμόρφωσαν την πορεία της ζωής στον πλανήτη; Σωστά θυμάμαι;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Re: Θεωρια της εξελιξης: Μια ετοιμοθανατη θεωρια? Σαφώς και ΟΧΙ!
Ξέρεις ποιό είναι το κακό;Nandros έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:51 '
Ρε παίδες, μην τροφοδοτείτε ένα νήμα που ορθότατα μεταφέρθηκε στις Εναλλακτικές επιστήμες.
Μη δίνετε αξία και κάνετε διάλογο με αμόρφωτους. Αφήστε τους να πνιγούν στην αμορφωσιά τους.
Μόνο για δούλεμα αξίζουν.
.
Ότι εάν τους αφήσουμε χωρίς αντίλογο, τότε θα μπορούν να πείσουν αμόρφωτους (σαν τα μούτρα τους) ότι έχουν δίκιο!!!
Και εκεί αρχίζει η πραγματική ξεφτίλα...
ΥΓ
Σαν την περίπτωση της επίπεδης γης...
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
OANNHSEA έγραψε: 26 Ιαν 2019, 23:17Ξαναψάξτο... Γιατί υπάρχουν ακόμα απόγονοι τους...Pirate7G έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:20Ναι το ξέρω ότι είναι απολιθώματα. Για αυτό έγραψα παρήγαγαν.DIOMEDESGR έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:16Τι εννοείς, αυτά είναι τα απολιθώματα τους, για τον χρόνο δεν είμαι σίγουρος, το κοίταξα λίγο βιαστικά, θα επανέλθω.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Το αστείο πιο είναι είπαμε; Ήταν σπόντα για κάτι;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Nandros
Μην αρπάζεσαι βρε! Απόγονοι απολιθωμάτων του Αδάμ και της Εύας!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Δεν αρπάχτηκα. Ερώτηση έκανα γιατί νόμιζα πως ειπώθηκε κάποιο αστείο που δεν έπιασα. Δεν αρπαζομαι εύκολα. Θα το διαπιστώσεις με τον καιρο
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
-
Vassilis_1
Vassilis_1 έγραψε: 01 Δεκ 2018, 14:24
Ένα από τα πολλά συντριπτικά δεδομένα ενάντια στη θεωρία της εξέλιξης, είναι το ότι το παράγωγο του αποκεκομμένου από την Επιστήμη «πανεπιστήμιου»: http://www.acrobase.eu/showpost.php?p=8 ... ostcount=4
= η «επιστήμη» που την επινόησε, αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι δεν ξέρει να χρονολογεί.
Ως γνωστό η «επιστήμη» στην προσπάθειά της να προσδιορίσει την ηλικία του σύμπαντος εξέφραζε
ποικιλία χρονολογικών ασυναρτησιών: http://www.acrobase.eu/showpost.php?p=8 ... ostcount=2
και ως ήταν φυσικό αυτοπαγιδεύθηκε, με συνέπεια τελικά να παραδεχθεί ότι δεν ξέρει να χρονολογεί:
Αν η «επιστήμη» είχε σε απόλυτη εκτίμηση τα όργανα αυτά, δια των οποίων π.χ. αποφάνθηκε ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι 8 δισεκατομμύρια χρόνια, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ.
Η «επιστήμη» λοιπόν, λόγω των χρονολογικών ασυναρτησιών που εξέφραζε, ως ήταν φυσικό αυτοπαγιδεύθηκε, με συνέπεια τελικά να παραδεχθεί ότι δεν ξέρει να χρονολογεί.
Αγαπητέ DIOMEDESGR, αυτή τη χρονολόγηση που αναφέρεις τη φαντάστηκε το παράγωγο του αποκεκομμένου από την Επιστήμη «πανεπιστήμιου» = η «επιστήμη».DIOMEDESGR έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:02
Η αρχαιότερη βιολογική αποικία της Γης στο Sharkbay της Αυστραλίας, 3,5 δις χρόνια πριν.
Αλλά σύμφωνα με τις παρατιθέμενες, τις επιστημονικά τεκμηριωμένες αναφορές, η «επιστήμη» λόγω των χρονολογικών ασυναρτησιών που εξέφραζε, ως ήταν φυσικό αυτοπαγιδεύθηκε, με συνέπεια να αναγκασθεί τελικά να παραδεχθεί ότι δεν ξέρει να χρονολογεί, καθώς αναγνώρισε ότι ΟΛΑ τα είδη χρονολόγησης που χρησιμοποιούσε είναι εντελώς άχρηστα.
Αυτό σημαίνει ότι η ίδια η «επιστήμη» πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων τις θεωρίες της περί παρέλευσης εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων ετών, και φυσικά τη χρονολόγηση που αναφέρεις.
Επίσης σημαίνει ότι η ίδια η «επιστήμη» πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων τις θεωρίες της, περί εξέλιξης και Big Bang, μιάς και τις συνδύαζε με την παρέλευση εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων ετών.
-
Εμπεδοκλής
Τα οποία χημικά στοιχεία τα βρίσκεις στο χώμα. Αλλά όταν η θρησκεία σας το λέει εσείς σφυρατε αδιάφορα...hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:36Η ζωή αποτελείται από χημικά στοιχεία, όχι από τίποτα εξωτικό. Τα στοιχεία σχηματίζουν ενώσεις (μόρια) κάτω από κατάλληλες συνθήκες. Κάποιες συνθήκες είναι σπάνιες και κάποιες εξαιρετικά συχνές. Υπό κατάλληλες συνθήκες, ο άνθρακας μπορεί να δημιουργήσει μακρομόρια, πολύ μακριές αλυσίδες. Η ζωή προέκυψε σταδιακά από τα πρώτα αυτοαντιγραφόμενα μόρια.Εμπεδοκλής έγραψε: 25 Ιαν 2019, 18:55Και η θεωρία της εξέλιξης τι λέει; Όταν σε έναν πλανήτη δεν υπήρχε ζωή αλλά μόνο χώμα και νερό, η πρώτη μορφή ζωής από τι δημιουργήθηκεThor έγραψε: 25 Ιαν 2019, 14:37
δικιο εχεις,η θεωρια του Αβρααμ ειναι καλυτερη.
Καποιο ανωτερο ον εφτιαξε απο πηλό εναν αντρα και μετα του εκοψε τα πλευρα,προφανως γιατι του τελειωσε ο πηλός κι εφτιαξε και μια γυναικα...
Μετα ο Αδαμ και οι γιοι του επαιρναν παρτουζα την Ευα και γεμισε ο πλανητης με ανθρωπους...
- Nandros
Η θρησκεία ΣΑΣ λέει μαλακίες!Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Ιαν 2019, 18:08Τα οποία χημικά στοιχεία τα βρίσκεις στο χώμα. Αλλά όταν η θρησκεία σας το λέει εσείς σφυρατε αδιάφορα...hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:36Η ζωή αποτελείται από χημικά στοιχεία, όχι από τίποτα εξωτικό. Τα στοιχεία σχηματίζουν ενώσεις (μόρια) κάτω από κατάλληλες συνθήκες. Κάποιες συνθήκες είναι σπάνιες και κάποιες εξαιρετικά συχνές. Υπό κατάλληλες συνθήκες, ο άνθρακας μπορεί να δημιουργήσει μακρομόρια, πολύ μακριές αλυσίδες. Η ζωή προέκυψε σταδιακά από τα πρώτα αυτοαντιγραφόμενα μόρια.Εμπεδοκλής έγραψε: 25 Ιαν 2019, 18:55
Και η θεωρία της εξέλιξης τι λέει; Όταν σε έναν πλανήτη δεν υπήρχε ζωή αλλά μόνο χώμα και νερό, η πρώτη μορφή ζωής από τι δημιουργήθηκε
Δεν απάντησες τι είναι τα πράιον!!!Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Ιαν 2019, 18:08 Τα οποία χημικά στοιχεία τα βρίσκεις στο χώμα. Αλλά όταν η θρησκεία σας το λέει εσείς σφυρατε αδιάφορα...
Και εάν απαντήσεις μπορεί και να βρεθείς προ εκπλήξεως...
ΥΓ
Μόνο μην πετάς μαρακίες όπως ο Vassilis_1
.
-
stergiosbik
Κανενα καινουργιο Deceptikon ή Autobot;OANNHSEA έγραψε: 27 Ιαν 2019, 18:41Δεν απάντησες τι είναι τα πράιον!!!Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Ιαν 2019, 18:08 Τα οποία χημικά στοιχεία τα βρίσκεις στο χώμα. Αλλά όταν η θρησκεία σας το λέει εσείς σφυρατε αδιάφορα...
Και εάν απαντήσεις μπορεί και να βρεθείς προ εκπλήξεως...
ΥΓ
Μόνο μην πετάς μαρακίες όπως ο Vassilis_1
.
-
Vassilis_1
Δηλαδή Nandros και η παρέα σου, πάτε γυρεύοντας
να εισπράξετε την αρμόζουσα απάντηση:
Ποιοί μιλάνε!!!!!!!!
Αυτοί που πατρονάρονται από το αποκεκομμένο από την
Επιστήμη «πανεπιστήμιο»: viewtopic.php?f=16&t=54&p=381262#p375264
και όλα τα παράγωγά του, που έναντι ΟΛΩΝ των θεμάτων της κοσμογονίας,
λόγω της παντελούς αγνωσίας τους, διακατέχονται από απέραντο σκοταδισμό
και ως είναι φυσικό θα έχουν εσαεί για σημαία τους το “ΔΕΝ ΞΕΡΩ”!!!!!
Ρωτάς το «πανεπιστήμιο» και όλα τα παράγωγά του:
1. Πως δημιουργήθηκε το σύμπαν;
Η απάντησή τους: ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
2. Πως δημιουργήθηκε η ζωή;
3. Πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν;
4. Πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε η ζωή;
Λοιπόν μετά την πάνω καταιγίδα του “ΔΕΝ ΞΕΡΩ” των σκοταδιστών που σας πατρονάρουν, έχετε το θράσος να μιλάτε κιόλας;!
Ποιοί μιλάνε!!!!!!!!
Αυτοί που πατρονάρονται από το αποκεκομμένο από την
Επιστήμη «πανεπιστήμιο»: viewtopic.php?f=16&t=54&p=381262#p375264
και όλα τα παράγωγά του, που έναντι ΟΛΩΝ των θεμάτων της κοσμογονίας,
λόγω της παντελούς αγνωσίας τους, διακατέχονται από απέραντο σκοταδισμό
και ως είναι φυσικό θα έχουν εσαεί για σημαία τους το “ΔΕΝ ΞΕΡΩ”!!!!!
Ρωτάς το «πανεπιστήμιο» και όλα τα παράγωγά του:
1. Πως δημιουργήθηκε το σύμπαν;
2. Πως δημιουργήθηκε η ζωή;
3. Πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν;
4. Πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε η ζωή;
Λοιπόν μετά την πάνω καταιγίδα του “ΔΕΝ ΞΕΡΩ” των σκοταδιστών που σας πατρονάρουν, έχετε το θράσος να μιλάτε κιόλας;!
- hellegennes
Σε όλα αυτά υπάρχουν απαντήσεις, οπότε λες ακατάσχετες μαλακίες. Αλλά και να μην υπήρχαν απαντήσεις, αυτό ακριβώς σημαίνει επιστήμη: μέχρι να δημιουργηθεί ένα μοντέλο που ικανοποιεί τα δεδομένα, η απάντηση είναι δεν ξέρω. Αυτό σημαίνει ταπεινότητα, σε αντίθεση με την θεώρηση της θρησκείας που καμώνεται πως έχει απαντήσεις σε όλα, με περίσσια υπεροψία.
Αυτή είναι και μια ουσιώδης διαφορά της επιστήμης από την θρησκεία: η ταπεινότητα από την υπεροψία.
Αυτή είναι και μια ουσιώδης διαφορά της επιστήμης από την θρησκεία: η ταπεινότητα από την υπεροψία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δεν νομίζω ότι αυτό που λες είναι η σωστή απάντηση. Η σωστή απάντηση είναι η εξής: Η Επιστήμη κατέρρευσε επειδή κάποιος υποστήριξε ότι η ηλικία του Σύμπαντος είναι άπειριη. Από την στιμγμή που αυτόν απέτυχε να τον ρίξει στην πυρά, αυτοπαγιδεύτηκε και πλέον δεν μπορεί να χρονολογήσει. Αφού δεν μπορεί να χρονολογήσει, τότε η ηλικία του Σύμπαντος δεν είναι δισεκατομμύρια έτη, αλλά μόνο 7.500 χρόνια. (Αυτό μου φαίνεται λίγο λογικό άλμα, αλλά θα το βελτιώσω). Λόγω τής κατάρρευσης τής Επιστήμης λοιπόν, κανένα από τα πορίσματά της δεν είναι σωστό.Vassilis_1 έγραψε: 28 Ιαν 2019, 14:02Δηλαδή Nandros και η παρέα σου, πάτε γυρεύοντας
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 218 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από apaleutos
-
- 0 Απαντήσεις