Όχι μονον οι φιλόζωοι - μεγάλο ρόλο στη ρύθμιση των τιμών γατιών στα pet shop παίζουν και οιNiki έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:13 Στα pet shop πάντως αν δεν είναι ράτσας το γατάκι στο δίνουν με 10 ευρώ.
Αν είναι ράτσας ξεκινάει από τα 50 και μπορεί να φτάσει και τα 400 ευρώ.
Άρα γενικά οι τιμές ενός γατιού είναι μεταξύ 10 ευρώ και 400 ευρώ.
Τις τιμές αυτές τις καθορίζουν οι φιλόζωοι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
30χρονος κλώτσησε γατάκι..
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 30χρονος κλώτσησε γατάκι..
Dwarven Blacksmith ξέρεις εσύ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Η αξία της αδεσποτης γατας εξαρτάται από ποιον ρωτας. Μια παλαβη γατού μπορει να σου πει οτι αξιζει παραπανω απο ανθρωπο, αν ρωτησεις εμένα θα σου πω μηδεν.
Σε κάθε περίπτωση, εγώ θεωρώ καλή ράτσα ανθρώπου αυτόν που αξιολογείται ως τέτοιος από τα ζώα και όχι από τους ανθρώπους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είναι έτσι ακριβώς.Beria έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:18Στα ορφανοτροφεία τα δίνουν τα αδέσποτα ανθρωπάκια με 0 ευρώNiki έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:13 Στα pet shop πάντως αν δεν είναι ράτσας το γατάκι στο δίνουν με 10 ευρώ.
Ακριβότερα τα αδέσποτα γατάκια, Οναησεα
Για να υιοθετήσει ένα ζευγάρι ένα παιδάκι πρώτα πρέπει να αποδείξει με το εκκαθαριστικό του ότι μπορεί να το μεγαλώσει.
Να έρθει κοινωνική λειτουργός να ελέγξει τον χώρο που θα έχει το παιδάκι.
Να περάσουν από ψυχολόγο και οι δύο υποψήφιοι γονείς.
Να έχουν καθαρό ποινικό μητρώο.
Να έχουν δουλειά και μηνιαία εισοδήματα και πολλά άλλα.
Ενώ για να αγοράσει κάποιος φιλόζωος ένα γατάκι ψάχνει βρίσκει το χρώμα που ταιριάζει με τα έπιπλα του και απλά δίνει τα χρήματα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
stergiosbik
Μολις διαβασες για πορδες,αμεσως ετρεξες να αυτοπροδιοριστεις!
Οσο για τον χαρακτηρισμο σου,προφανως και δεν θ ασχοληθω μαζι σου γιατι βαριεμαι να σου δωσω αξια.
Μια παλαβή ή νορμάλ γάτα ή σκύλος κλπ έχει περισσοτερο ενδιαφέρον από έναν παλαβό άνθρωπο.panos291 έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:20 Η αξία της αδεσποτης γατας εξαρτάται από ποιον ρωτας. Μια παλαβη γατού μπορει να σου πει οτι αξιζει παραπανω απο ανθρωπο, αν ρωτησεις εμένα θα σου πω μηδεν.
Καρατσεκαρισμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νιώθεις καλά με αυτό;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:22 Σε κάθε περίπτωση, εγώ θεωρώ καλή ράτσα ανθρώπου αυτόν που αξιολογείται ως τέτοιος από τα ζώα και όχι από τους ανθρώπους.
Μου αρέσει πάντως ο προσδιορισμός που επιχειρείται μεταξύ δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων/
Προφανώς αυτό γίνεται επειδή τα δεσποζόμενα τελούν υπό την αιγίδα της ανθρώπινης προσωπικής αξιολόγησης.
Τύπου, το παιδί ΜΟΥ, ο πατέρας ΜΟΥ, η μάνα ΜΟΥ, το κοινωνικό/εργασιακό περιβάλλον ΜΟΥ κλπ, ο σκύλος ΜΟΥ, η γάτα ΜΟΥ κλπ είναι υπεράνω κανόνων, κάτι ως εξαίρεση από το πεδίο της ευρύτερης και κατακριτέας κοινωνικής ηθικής.
Προφανώς αυτό γίνεται επειδή τα δεσποζόμενα τελούν υπό την αιγίδα της ανθρώπινης προσωπικής αξιολόγησης.
Τύπου, το παιδί ΜΟΥ, ο πατέρας ΜΟΥ, η μάνα ΜΟΥ, το κοινωνικό/εργασιακό περιβάλλον ΜΟΥ κλπ, ο σκύλος ΜΟΥ, η γάτα ΜΟΥ κλπ είναι υπεράνω κανόνων, κάτι ως εξαίρεση από το πεδίο της ευρύτερης και κατακριτέας κοινωνικής ηθικής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μάλιστα,...ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:10 Θα απαντήσω μόνον στο μπολντ.
Η αξία ενός αδέσποτου γατιού είναι ακριβώς τόση όσο και ενός αδέσποτου άνθρωπου.
Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι παιδιαριώδεις συνειρμοί.
Μάθαμε ότι υπάρχουν αδέσποτοι άνθρωποι και ότι η αξία ενός αδέσποτου γατιού είναι ίση με την αξία ενός ανθρώπου!!!
ΟΚ
Όταν σου έρθει ο ταμπλάς στο κεφάλι, να θυμάσαι ότι ούτε εσύ, ούτε το παιδί σου αξίζετε πάνω από ένα αδέσποτο γατί!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Το ξέρουμε ότι είσαι ζώο!!!ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:13 Όσο γι' αυτούς που θεωρούν ότι είναι πιο ενδιαφέρουσες οντότητες από τα ζώα, επειδή απλώς και μόνον είναι άνθρωποι, τί να πω;
Προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι όλοι είμαστε ζώα.
Για αυτό γράφεις τη μία μαλακία μετά την άλλη!!!
Το γιατί επιτρέπουν οι admin σε ένα ζώο να γράφει στο φόρουμ δεν μπορώ να καταλάβω!!!
.
Τα γατάκια είναι τρισχαριτώμενα ζωάκια και πανέξυπνα.
Όταν βλέπω μικρό γατάκι θέλω να το ζουλήξω.
Ένα μικρό που ξέκοψε στο σπίτι μου πριν χρόνια το μεγάλωσα και το έδωσα σε μια φίλη μου.
Ακόμα μου στέλνει φωτογραφίες και όποτε πηγαίνω με θυμάται και ανεβαίνει πάνω μου να το χαϊδέψω.
Γενικά όλα τα ζωάκια είναι έξυπνα και αξιαγάπητα.
Ειδικά όταν είναι μικρά.
Αλλά πρέπει να τελειώσουμε με την φαρσοκωμωδία των δήθεν φιλόζωων.
Αν οι φιλόζωοι ήτανε πραγματικά φιλόζωοι θα είχανε κάνει διαδηλώσεις να κλείσουν όλα τα pet shop αντί να αγοράζουν ζωάκια από αυτά.
Aν θεωρούσαν τα ζώα ισάξια των ανθρώπων σίγουρα δεν θα ήθελαν την εμπορευματοποίηση τους.
Παράλληλα δεν θα ήθελαν την σεξουαλική τους κακοποίησης έτσι δεν θα βλέπαμε στις στήλες των φιλόζωων αγγελίες έχω θηλυκό Κόλεϊ και ψάχνω Γερμανικό λυκόσκυλο αρσενικό για διασταύρωση.
Ξέρω ότι όλοι τώρα θα γράψουν εγώ δεν αγόρασα ποτέ ζωάκι από pet shop πήρα αδέσποτο.
Εγώ ποτέ δεν θα έβαζα το ζωάκι μου με το ζόρι να κάνει σεξ για να έχω κουτάβια γατάκι ή ότι να ναι.
Παράλληλα όλα αυτά τα αδέσποτα από φιλόζωους προέκυψαν που τα παράτησαν σε δρόμους.
Δεν θα πιάσω τους φιλόζωους που έχουν πιτ πουλ.
Το θέμα με τους φιλόζωους βρωμάει τόσο πολύ από όπου και να το πιάσεις.
Όλοι αυτοί που αγοράζουν ζωάκια που τα βάζουν να διασταυρώσουν με το ζόρι κάποιοι από αυτούς τα παρατάνε στον δρόμο όλοι αυτοί είναι οι φιλόζωοι που στο διαδίκτυο τσιρίζουν που κάποιος βλάκας κλώτσησε ένα γατάκι.
Η λέξη φιλόζωος για μένα είναι μεγάλη βρισιά.
Ένα μικρό που ξέκοψε στο σπίτι μου πριν χρόνια το μεγάλωσα και το έδωσα σε μια φίλη μου.
Ακόμα μου στέλνει φωτογραφίες και όποτε πηγαίνω με θυμάται και ανεβαίνει πάνω μου να το χαϊδέψω.
Γενικά όλα τα ζωάκια είναι έξυπνα και αξιαγάπητα.
Ειδικά όταν είναι μικρά.
Αλλά πρέπει να τελειώσουμε με την φαρσοκωμωδία των δήθεν φιλόζωων.
Αν οι φιλόζωοι ήτανε πραγματικά φιλόζωοι θα είχανε κάνει διαδηλώσεις να κλείσουν όλα τα pet shop αντί να αγοράζουν ζωάκια από αυτά.
Aν θεωρούσαν τα ζώα ισάξια των ανθρώπων σίγουρα δεν θα ήθελαν την εμπορευματοποίηση τους.
Παράλληλα δεν θα ήθελαν την σεξουαλική τους κακοποίησης έτσι δεν θα βλέπαμε στις στήλες των φιλόζωων αγγελίες έχω θηλυκό Κόλεϊ και ψάχνω Γερμανικό λυκόσκυλο αρσενικό για διασταύρωση.
Ξέρω ότι όλοι τώρα θα γράψουν εγώ δεν αγόρασα ποτέ ζωάκι από pet shop πήρα αδέσποτο.
Εγώ ποτέ δεν θα έβαζα το ζωάκι μου με το ζόρι να κάνει σεξ για να έχω κουτάβια γατάκι ή ότι να ναι.
Παράλληλα όλα αυτά τα αδέσποτα από φιλόζωους προέκυψαν που τα παράτησαν σε δρόμους.
Δεν θα πιάσω τους φιλόζωους που έχουν πιτ πουλ.
Το θέμα με τους φιλόζωους βρωμάει τόσο πολύ από όπου και να το πιάσεις.
Όλοι αυτοί που αγοράζουν ζωάκια που τα βάζουν να διασταυρώσουν με το ζόρι κάποιοι από αυτούς τα παρατάνε στον δρόμο όλοι αυτοί είναι οι φιλόζωοι που στο διαδίκτυο τσιρίζουν που κάποιος βλάκας κλώτσησε ένα γατάκι.
Η λέξη φιλόζωος για μένα είναι μεγάλη βρισιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 23 Οκτ 2022, 14:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Beria έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:18Στα ορφανοτροφεία τα δίνουν τα αδέσποτα ανθρωπάκια με 0 ευρώNiki έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:13 Στα pet shop πάντως αν δεν είναι ράτσας το γατάκι στο δίνουν με 10 ευρώ.
Τι λες καλέ...
Έχεις προσπαθήσει να υιοθετήσεις ένα παιδί!
Εάν δεν έχεις περιουσία, και εάν δεν φας τον έλεγχο της αρκούδας για το εάν είσαι κατάλληλος να δώσουν το παιδί, δεν μπορείς να το υιοθετήσεις!!!
Ενώ εγώ, μπορώ να σου δώσω άμεσα 8 αδέσποτα γατάκια που έχω στην πυλωτή, για πάρα χρήση...
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος OANNHSEA την 23 Οκτ 2022, 14:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στην Ελλάδα ο μόνος τρόπος να υιοθετήσεις παιδί είναι να το αγοράσεις. Ειδάλλως δεν υιοθετείς.OANNHSEA έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:44Beria έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:18Στα ορφανοτροφεία τα δίνουν τα αδέσποτα ανθρωπάκια με 0 ευρώNiki έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:13 Στα pet shop πάντως αν δεν είναι ράτσας το γατάκι στο δίνουν με 10 ευρώ.
Τι λες καλέ...
Έχεις προσπαθήσει να υιοθετήσεις ένα παιδί!
Εάν δεν έχεις περιουσία, και εάν δεν φας τον έλεγχο της αρκούδας για το εάν είσαι κατάλληλος να δώσουν το παιδί, δεν μπορείς να το υιοθετήσεις!!!
Ενώ εγώ, μπορώ να σου δώσω 8 αδέσποτα γατάκια που έχω στην πυλωτή, για πάρα χρήση...![]()
.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Νοιώθω ισορροπημένη. Απλώς γιατί αποδίδω στο κάθε έμβιο ον και ειδικώς την ανθρώπινη συνομοταξία, την αξία που αποδίδει και αυτό σε μένα.
Παραδείγματος χάριν, αν κάποιος θεωρεί ότι μπορεί να με σφάξει για να αποκομίσει 5 ευρώ ή για να καλύψει τα ιδεολογικά ή προσωπικά απωθημένα του ακόμη και χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, δεν βρίσκω ούτε έναν λόγο να τον αποτιμήσω περισσοτερο.
Με τα ζώα, δεν παίζουν αυτά τα διαδικαστικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε, όλα τα μωράκια είναι τρισχαριτωμένα.Niki έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:43 Τα γατάκια είναι τρισχαριτώμενα ζωάκια και πανέξυπνα.
Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι θεωρούν τρισχαριτωμένα τα μωράκια τους, ακόμη και όταν φτάσουν σε ηλικίες ημιανηλικότητας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 315 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-