!!! DEVELOPMENT MODE !!!

30χρονος κλώτσησε γατάκι..

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Re: 30χρονος κλώτσησε γατάκι..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Niki έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:13 Στα pet shop πάντως αν δεν είναι ράτσας το γατάκι στο δίνουν με 10 ευρώ.
Αν είναι ράτσας ξεκινάει από τα 50 και μπορεί να φτάσει και τα 400 ευρώ.
Άρα γενικά οι τιμές ενός γατιού είναι μεταξύ 10 ευρώ και 400 ευρώ.
Τις τιμές αυτές τις καθορίζουν οι φιλόζωοι.
Όχι μονον οι φιλόζωοι - μεγάλο ρόλο στη ρύθμιση των τιμών γατιών στα pet shop παίζουν και οι
Spoiler
Dwarven Blacksmith ξέρεις εσύ
εστιάτορες της περιοχής.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Η αξία της αδεσποτης γατας εξαρτάται από ποιον ρωτας. Μια παλαβη γατού μπορει να σου πει οτι αξιζει παραπανω απο ανθρωπο, αν ρωτησεις εμένα θα σου πω μηδεν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Σε κάθε περίπτωση, εγώ θεωρώ καλή ράτσα ανθρώπου αυτόν που αξιολογείται ως τέτοιος από τα ζώα και όχι από τους ανθρώπους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Beria έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:18
Niki έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:13 Στα pet shop πάντως αν δεν είναι ράτσας το γατάκι στο δίνουν με 10 ευρώ.
Στα ορφανοτροφεία τα δίνουν τα αδέσποτα ανθρωπάκια με 0 ευρώ
Ακριβότερα τα αδέσποτα γατάκια, Οναησεα
Δεν είναι έτσι ακριβώς.
Για να υιοθετήσει ένα ζευγάρι ένα παιδάκι πρώτα πρέπει να αποδείξει με το εκκαθαριστικό του ότι μπορεί να το μεγαλώσει.
Να έρθει κοινωνική λειτουργός να ελέγξει τον χώρο που θα έχει το παιδάκι.
Να περάσουν από ψυχολόγο και οι δύο υποψήφιοι γονείς.
Να έχουν καθαρό ποινικό μητρώο.
Να έχουν δουλειά και μηνιαία εισοδήματα και πολλά άλλα.

Ενώ για να αγοράσει κάποιος φιλόζωος ένα γατάκι ψάχνει βρίσκει το χρώμα που ταιριάζει με τα έπιπλα του και απλά δίνει τα χρήματα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Πασιφάη έγραψε: 23 Οκτ 2022, 13:38
stergiosbik έγραψε: 23 Οκτ 2022, 13:37 Τσουπ,πεταχτηκε και η πορδη.
Τσουπ και ο έτερος μαλάκας.
Μολις διαβασες για πορδες,αμεσως ετρεξες να αυτοπροδιοριστεις!
Οσο για τον χαρακτηρισμο σου,προφανως και δεν θ ασχοληθω μαζι σου γιατι βαριεμαι να σου δωσω αξια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

panos291 έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:20 Η αξία της αδεσποτης γατας εξαρτάται από ποιον ρωτας. Μια παλαβη γατού μπορει να σου πει οτι αξιζει παραπανω απο ανθρωπο, αν ρωτησεις εμένα θα σου πω μηδεν.
Μια παλαβή ή νορμάλ γάτα ή σκύλος κλπ έχει περισσοτερο ενδιαφέρον από έναν παλαβό άνθρωπο.

Καρατσεκαρισμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Someone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Someone »

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:22 Σε κάθε περίπτωση, εγώ θεωρώ καλή ράτσα ανθρώπου αυτόν που αξιολογείται ως τέτοιος από τα ζώα και όχι από τους ανθρώπους.
Νιώθεις καλά με αυτό;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μου αρέσει πάντως ο προσδιορισμός που επιχειρείται μεταξύ δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων/

Προφανώς αυτό γίνεται επειδή τα δεσποζόμενα τελούν υπό την αιγίδα της ανθρώπινης προσωπικής αξιολόγησης.

Τύπου, το παιδί ΜΟΥ, ο πατέρας ΜΟΥ, η μάνα ΜΟΥ, το κοινωνικό/εργασιακό περιβάλλον ΜΟΥ κλπ, ο σκύλος ΜΟΥ, η γάτα ΜΟΥ κλπ είναι υπεράνω κανόνων, κάτι ως εξαίρεση από το πεδίο της ευρύτερης και κατακριτέας κοινωνικής ηθικής. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:10 Θα απαντήσω μόνον στο μπολντ.

Η αξία ενός αδέσποτου γατιού είναι ακριβώς τόση όσο και ενός αδέσποτου άνθρωπου.

Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι παιδιαριώδεις συνειρμοί.
Μάλιστα,...
Μάθαμε ότι υπάρχουν αδέσποτοι άνθρωποι και ότι η αξία ενός αδέσποτου γατιού είναι ίση με την αξία ενός ανθρώπου!!!
ΟΚ
Όταν σου έρθει ο ταμπλάς στο κεφάλι, να θυμάσαι ότι ούτε εσύ, ούτε το παιδί σου αξίζετε πάνω από ένα αδέσποτο γατί!!!

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:13 Όσο γι' αυτούς που θεωρούν ότι είναι πιο ενδιαφέρουσες οντότητες από τα ζώα, επειδή απλώς και μόνον είναι άνθρωποι, τί να πω;

Προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι όλοι είμαστε ζώα.
Το ξέρουμε ότι είσαι ζώο!!!
Για αυτό γράφεις τη μία μαλακία μετά την άλλη!!!

Το γιατί επιτρέπουν οι admin σε ένα ζώο να γράφει στο φόρουμ δεν μπορώ να καταλάβω!!!

.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Τα γατάκια είναι τρισχαριτώμενα ζωάκια και πανέξυπνα.
Όταν βλέπω μικρό γατάκι θέλω να το ζουλήξω.
Ένα μικρό που ξέκοψε στο σπίτι μου πριν χρόνια το μεγάλωσα και το έδωσα σε μια φίλη μου.
Ακόμα μου στέλνει φωτογραφίες και όποτε πηγαίνω με θυμάται και ανεβαίνει πάνω μου να το χαϊδέψω.
Γενικά όλα τα ζωάκια είναι έξυπνα και αξιαγάπητα.
Ειδικά όταν είναι μικρά.
Αλλά πρέπει να τελειώσουμε με την φαρσοκωμωδία των δήθεν φιλόζωων.
Αν οι φιλόζωοι ήτανε πραγματικά φιλόζωοι θα είχανε κάνει διαδηλώσεις να κλείσουν όλα τα pet shop αντί να αγοράζουν ζωάκια από αυτά.
Aν θεωρούσαν τα ζώα ισάξια των ανθρώπων σίγουρα δεν θα ήθελαν την εμπορευματοποίηση τους.
Παράλληλα δεν θα ήθελαν την σεξουαλική τους κακοποίησης έτσι δεν θα βλέπαμε στις στήλες των φιλόζωων αγγελίες έχω θηλυκό Κόλεϊ και ψάχνω Γερμανικό λυκόσκυλο αρσενικό για διασταύρωση.
Ξέρω ότι όλοι τώρα θα γράψουν εγώ δεν αγόρασα ποτέ ζωάκι από pet shop πήρα αδέσποτο.
Εγώ ποτέ δεν θα έβαζα το ζωάκι μου με το ζόρι να κάνει σεξ για να έχω κουτάβια γατάκι ή ότι να ναι.
Παράλληλα όλα αυτά τα αδέσποτα από φιλόζωους προέκυψαν που τα παράτησαν σε δρόμους.
Δεν θα πιάσω τους φιλόζωους που έχουν πιτ πουλ.
Το θέμα με τους φιλόζωους βρωμάει τόσο πολύ από όπου και να το πιάσεις.
Όλοι αυτοί που αγοράζουν ζωάκια που τα βάζουν να διασταυρώσουν με το ζόρι κάποιοι από αυτούς τα παρατάνε στον δρόμο όλοι αυτοί είναι οι φιλόζωοι που στο διαδίκτυο τσιρίζουν που κάποιος βλάκας κλώτσησε ένα γατάκι.
Η λέξη φιλόζωος για μένα είναι μεγάλη βρισιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 23 Οκτ 2022, 14:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Τι λες καλέ...
Έχεις προσπαθήσει να υιοθετήσεις ένα παιδί!
Εάν δεν έχεις περιουσία, και εάν δεν φας τον έλεγχο της αρκούδας για το εάν είσαι κατάλληλος να δώσουν το παιδί, δεν μπορείς να το υιοθετήσεις!!!

Ενώ εγώ, μπορώ να σου δώσω άμεσα 8 αδέσποτα γατάκια που έχω στην πυλωτή, για πάρα χρήση... :smt077

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος OANNHSEA την 23 Οκτ 2022, 14:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

OANNHSEA έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:44

Τι λες καλέ...
Έχεις προσπαθήσει να υιοθετήσεις ένα παιδί!
Εάν δεν έχεις περιουσία, και εάν δεν φας τον έλεγχο της αρκούδας για το εάν είσαι κατάλληλος να δώσουν το παιδί, δεν μπορείς να το υιοθετήσεις!!!

Ενώ εγώ, μπορώ να σου δώσω 8 αδέσποτα γατάκια που έχω στην πυλωτή, για πάρα χρήση... :smt077

.
Στην Ελλάδα ο μόνος τρόπος να υιοθετήσεις παιδί είναι να το αγοράσεις. Ειδάλλως δεν υιοθετείς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Someone έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:37
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:22 Σε κάθε περίπτωση, εγώ θεωρώ καλή ράτσα ανθρώπου αυτόν που αξιολογείται ως τέτοιος από τα ζώα και όχι από τους ανθρώπους.
Νιώθεις καλά με αυτό;
Νοιώθω ισορροπημένη. Απλώς γιατί αποδίδω στο κάθε έμβιο ον και ειδικώς την ανθρώπινη συνομοταξία, την αξία που αποδίδει και αυτό σε μένα.

Παραδείγματος χάριν, αν κάποιος θεωρεί ότι μπορεί να με σφάξει για να αποκομίσει 5 ευρώ ή για να καλύψει τα ιδεολογικά ή προσωπικά απωθημένα του ακόμη και χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, δεν βρίσκω ούτε έναν λόγο να τον αποτιμήσω περισσοτερο.

Με τα ζώα, δεν παίζουν αυτά τα διαδικαστικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Niki έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:43 Τα γατάκια είναι τρισχαριτώμενα ζωάκια και πανέξυπνα.
Όταν βλέπω μικρό γατάκι θέλω να το ζουλήξω.
Ε, όλα τα μωράκια είναι τρισχαριτωμένα.

Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι θεωρούν τρισχαριτωμένα τα μωράκια τους, ακόμη και όταν φτάσουν σε ηλικίες ημιανηλικότητας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”