Ναι οκ σε αυτό συμφωνώ.Gherschaagk έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:39Ναι μπεημπι κι εμένα μου αρέσει αλλά επειδή μου κάνει και λίγο τρελόγκα, σκιάζομαι λίγο με την πάρτη της.Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:36Αχ πόσο μ'αρέσει η Κάρα ρε φίλε.Gherschaagk έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:36
Και με την Κάρα Ντελαβίν αλλά είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως δεν είναι αυτή ο πατέρας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ vs ΜΟΥΝΑΡΑ
- Cecily Anne
Re: ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ vs ΜΟΥΝΑΡΑ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο Φράνκο;zteo έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:39Μεγάλο αλάνι ο τύπος.Οι γονείς του έχουν γράψει ιστορία στον ερωτικό κινηματογράφο.Gherschaagk έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:36Και με την Κάρα Ντελαβίν αλλά είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως δεν είναι αυτή ο πατέρας.
Εκτός από αλάνι μου και και χαρμάνι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Μιλάω για το διαζύγιο Coverdale-KitaensJuno έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:37Υποτίθεται πως θα πήγαινε μάρτυρας υπερασπίσεως.
Ούτε απ'έξω δεν πέρασε και ευχήθηκε και στους δυο τους "το καλύτερο γιατί το αξίζουν".
Αν την σώζει κάτι, είναι αν το παιδί της είναι και δικό του.
Ποιο δικαστήριο;zteo έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:28 Μου θυμίζει ένα διάσημο διαζύγιο του 80 όπου αυτή του πήρε 20 μύρια αλλά τα έφαγε στις απεξαρτησεις και στην κόκα ενώ αυτός συνέχισε την καριέρα του κανονικά.
Στο δικαστήριο ισχυρηστικε ότι έκανε επιτυχία επειδή έπαιζε αυτή στα βίντεο κλιπ του.Και το κέρδισε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ναι και έδειξαν στη δίκη το σχετικό video στο ασανσέρ.
Υπήρχε και video με τον Ήλον, αλλά δεν τόλμησαν. Απλώς ειπώθηκε πως υπάρχει και video με ένα ακόμα πρόσωπο.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Αν μιλάμε για τον συγκεκριμένο πατέρα, ούτε καν.Gherschaagk έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:35Να το πάρει ο πατέρας του να μην κακοπέσει.AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:32Τρέμω στη σκέψη του πώς μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτό το παιδί όταν μεγαλώσει.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καλός άνθρωπος, χωρίς κολλήματα.Juno έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:43Αν μιλάμε για τον συγκεκριμένο πατέρα, ούτε καν.Gherschaagk έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:35Να το πάρει ο πατέρας του να μην κακοπέσει.AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:32
Τρέμω στη σκέψη του πώς μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτό το παιδί όταν μεγαλώσει.
Έχει κάνει παραγωγή σε bdsm ντοκιμαντέρ.Ειπαμε Φράνκο αλάνι για πάντα στο λιμάνι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
- Cecily Anne
Είναι δηλωμένος σεξ άντικτ ο Φράνκο. Μη συγκρίνεις τη φάση του με τους άλλους. Κατά πάσα πιθανότητα αυτός είναι ο μόνος μέχρι τώρα που πήδαγε χωρίς να κάνει χορηγίες.zteo έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:53Έχει κάνει παραγωγή σε bdsm ντοκιμαντέρ.Ειπαμε Φράνκο αλάνι για πάντα στο λιμάνι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σωστό τον βρίσκω αν το έκανε απλά για την χαρά του σεχ άνευ χορηγιών.Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:56Είναι δηλωμένος σεξ άντικτ ο Φράνκο. Μη συγκρίνεις τη φάση του με τους άλλους. Κατά πάσα πιθανότητα αυτός είναι ο μόνος μέχρι τώρα που πήδαγε χωρίς να κάνει χορηγίες.
- hellegennes
Δεν ψήθηκα ποτέ να τις δω αυτές τις ταινίες αλλά είμαι βέβαιος ότι ο Τζόνι γαμάει ως Γκριντε-τέτοιος.Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:34Ε καλά όταν βγήκε η τελευταία ήμουν κι εγώ πανεπιστήμιο πια (μιλάω για τον Πότερ, όχι τα μπιστς).AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:33Οταν είχαν βγει οι ταινίες ήμουν ήδη μεγάλος.Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:32
Α, ΟΚ, γι'αυτό. Εγώ ήμουν φαν όμως. Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά η γενιά μου κυριολεκτικά μεγάλωσε με αυτές.![]()
Αυτά έχει όμως το Μιτού. Από Φαντάστικ Μπιστς κατέληξε με Φαντάστικ Μπιτς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- hellegennes
Δεν θυμάμαι αν έπαιξαν το βίντεο αλλά καλά έκαναν και δεν επεκτάθηκαν στην σχέση της με τον Μασκ, γιατί απ' την μια υπάρχει τουλάχιστον μια μαρτυρία -πέρα απ' το βίντεο- ότι η Άμπερ και ο Μασκ είχαν δεσμό πριν χωρίσει με τον Ντεπ* και απ' την άλλην ο Μασκ έχει αρνηθεί κατηγορηματικά ότι ξεκίνησε ο δεσμός τους πριν το διαζύγιο. Για την ακρίβεια, την συγκεκριμένη μαρτυρία την έκοψαν από την κατάθεση του Ντρου και δεν παίχτηκε στην δίκη, για τον ίδιο λόγο.
Ο λόγος είναι ότι απ' την στιγμή που ο Μασκ το αρνείται ενώ υπάρχει κατηγορηματική μαρτυρία και βίντεο για το αντίθετο, θα υπήρχε σύγκρουση. Και δεν έχει κανέναν λόγο ο Ντεπ να το χοντρύνει τόσο, απ' την στιγμή που δεν ήταν άμεσα σχετικό με την δίκη και μπορούσε να αποδείξει τις ψευτιές της Άμπερ με χίλιους άλλους τρόπους.
* μάλιστα αυτή είναι μαρτυρία του φίλου της Άμπερ, Τζος Ντρου
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τη στιγμή που υπάρχει το βίντεο και τον καίει, γιατί να το αρνηθεί; Δεν βγάζει νόημα.hellegennes έγραψε: 02 Ιουν 2022, 23:21Δεν θυμάμαι αν έπαιξαν το βίντεο αλλά καλά έκαναν και δεν επεκτάθηκαν στην σχέση της με τον Μασκ, γιατί απ' την μια υπάρχει τουλάχιστον μια μαρτυρία -πέρα απ' το βίντεο- ότι η Άμπερ και ο Μασκ είχαν δεσμό πριν χωρίσει με τον Ντεπ* και απ' την άλλην ο Μασκ έχει αρνηθεί κατηγορηματικά ότι ξεκίνησε ο δεσμός τους πριν το διαζύγιο. Για την ακρίβεια, την συγκεκριμένη μαρτυρία την έκοψαν από την κατάθεση του Ντρου και δεν παίχτηκε στην δίκη, για τον ίδιο λόγο.
Ο λόγος είναι ότι απ' την στιγμή που ο Μασκ το αρνείται ενώ υπάρχει κατηγορηματική μαρτυρία και βίντεο για το αντίθετο, θα υπήρχε σύγκρουση. Και δεν έχει κανέναν λόγο ο Ντεπ να το χοντρύνει τόσο, απ' την στιγμή που δεν ήταν άμεσα σχετικό με την δίκη και μπορούσε να αποδείξει τις ψευτιές της Άμπερ με χίλιους άλλους τρόπους.
* μάλιστα αυτή είναι μαρτυρία του φίλου της Άμπερ, Τζος Ντρου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγχίαλος