Θα σου ξαναπεί για κατεψυγμένα εμβόλια και πίπες.nik_killthemall έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 01:08Εχω απαντησει ισα με 300 φορες, αλλα το εχεις προσπερασει ισαριθμες γιατι "αυτοι ειστε" που λεει κι ο κουτσουμπας.stavmanr έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 00:48
Γιατί να θέλει να αποσυμφορήσει το 70-80% όταν μπορεί να το αποσυμφορήσει όλο;
Ειλικρινά, θα απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα που σου έχει τεθεί 30 φορές;
- Γιατι στοχος ειναι η αποσυμφορηση του συστηματος υγειας με τον ελάχιστο εμβολιασμο και οχι το κλεισιμο του νοσοκομειου λογω ανεργιας για να μη λειτουργει καθολου.
- Γιατί και με αποσυμφορηση 70-80% ο στοχος πετυχαινεται, αρα το 100% ειναι περιττο.
- Γιατι η αποσυμφορηση 80% σημαινει εμβολιασμος σε 2,5 εκ. κοσμο ενω αποσυμφορηση 100% που θες εσυ σημαινει εμβολιασμος σε 11 εκ κοσμο !
- Γιατι καθολικο εμβολιασμο με ενα εμβολιο που δεν προσφερει καμια ανοσια, κάνεις ΜΟΝΟ σε μια πανδημια που απειλει το ιδιο και τον 70αρη και τον 20αρη, και οχι σε μια πανδημια που απειλει τον 70αρη 50 φορές περισσοτερο απο τον 20αρη !
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- nik_killthemall
Re: Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;
κατο τα εκατο. Επισης ο κορονοϊος ειναι αντισυνταγματικος και ειμαστε ολοι ισοι απεναντι στο εμβολιο που ειναι εκει και μας περιμενει ...hellegennes έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 01:10Θα σου ξαναπεί για κατεψυγμένα εμβόλια και πίπες.nik_killthemall έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 01:08Εχω απαντησει ισα με 300 φορες, αλλα το εχεις προσπερασει ισαριθμες γιατι "αυτοι ειστε" που λεει κι ο κουτσουμπας.stavmanr έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 00:48
- Γιατι στοχος ειναι η αποσυμφορηση του συστηματος υγειας με τον ελάχιστο εμβολιασμο και οχι το κλεισιμο του νοσοκομειου λογω ανεργιας για να μη λειτουργει καθολου.
- Γιατί και με αποσυμφορηση 70-80% ο στοχος πετυχαινεται, αρα το 100% ειναι περιττο.
- Γιατι η αποσυμφορηση 80% σημαινει εμβολιασμος σε 2,5 εκ. κοσμο ενω αποσυμφορηση 100% που θες εσυ σημαινει εμβολιασμος σε 11 εκ κοσμο !
- Γιατι καθολικο εμβολιασμο με ενα εμβολιο που δεν προσφερει καμια ανοσια, κάνεις ΜΟΝΟ σε μια πανδημια που απειλει το ιδιο και τον 70αρη και τον 20αρη, και οχι σε μια πανδημια που απειλει τον 70αρη 50 φορές περισσοτερο απο τον 20αρη !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Απαντώ με τη σειρά που γράφεις:nik_killthemall έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 01:08Εχω απαντησει ισα με 300 φορες, αλλα το εχεις προσπερασει ισαριθμες γιατι "αυτοι ειστε" που λεει κι ο κουτσουμπας.stavmanr έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 00:48
1) Δεν είναι αυτός ο πρωταρχικός στόχος. Στόχος είναι η αντιμετώπιση της πανδημίας. Το γέμισμα των ΜΕΘ είναι μία ...παρενέργεια του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Αν φτάσεις στη ΜΕΘ λόγω Covid, είσαι κατά 33-50% νεκρός ήδη.
2) Το 100% του εμβολιασμού, στην πανδημία, είναι ο στόχος. Δεν ξέρουμε τί πετυχαίνεται και τί όχι. Δεν ξέρουμε αν αύριο βρούμε 400 30αρηδες στις ΜΕΘ επειδή απλά έτυχε.
3) Τα εμβόλια βρίσκονται ήδη στο ράφι, και θα είχαν χρησιμοποιηθεί αν δεν υπήρχε ο αντιεμβολιασμός που γεμίζει τις ΜΕΘ. Τον ίδιο αντιεμβολιασμό έχει ο αντιεμβολιαστής 30αρης με τον 80αρη. Πάσχουν από το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, και καταλήγουν αμφότεροι να γεμίζουν τις ΜΕΘ ΑΔΙΚΑ.
4) Σε μία πανδημία κάνεις ό,τι μπορείς καλύτερο. Οι ίδιοι οι αντιεμβολιαστές επικαλούνται μελέτες (στην άγνοιά τους) που δείχνουν ότι η νόσηση και μόνο από Covid μπορεί να προκαλέσει ανοσοκαταστολή. Σκοπός είναι να χρησιμοποιηθεί η υπάρχουσα τεχνολογία και τεχνογνωσία σε όσο το δυνατό περισσότερους μέχρι να βρεθεί κάποια άλλη που θα είναι ακόμη αποδοτικότερη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 16 Νοέμ 2021, 01:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εδώ που τα λέμε, αν σκεφτείς απλώς το τι μπορεί να σκέφτεται ένας γέρος ή νεώτερος αντιεμβολιαστής σε μία μεθ, όταν είναι σε φάση να μπορεί να σκεφτεί και δεν επιβιώνει κλινικά, είναι μία γήινη κόλαση, έτσι;stavmanr έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 01:06Δεν ισχύει.katinasalamaki έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 01:04Είναι πιο απάνθρωπη η υποχρεωτικότητα, νομίζω. Δε θα αντέξει η τρίτη ηλικία το κυνηγητό.stavmanr έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 21:38
Δεν είναι σωστό.
Κατά τη γνώμη μου, ο πολιτισμός μας δεν δικαιολογεί τέτοια "απανθρωπιά" ακόμη κι έναντι ...βλακών.
Καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου.
Το δεν "δικαιούσαι ΜΕΘ" ισοδυναμεί με "δεν έχεις ίδια δικαιώματα στην υγειονομική περίθαλψη και στη ζωή".
Προσωπικώς πάντως, θα παραχωρούσα τη θέση μου σε έναν εμβολιασμένο σε μεθ, ανεξαρτήτως ηλικίας. Και το εννοώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- nik_killthemall
απαντω με τη σειρα
1) πιπες. (στοχος ειναι η αποφυγη του γεμισματος και της καταρρευσης των συστηματων υγειας, αυτα κρινουν τα παντα οποιος δεν το καταλαβαινει ειναι βλαξ που ειτε μιλα ειτε κλανει ειναι το ιδιο και θα επρεπε να αντιμετωπιζεται οπως ο εποπτης υγειας που αποτρεπει ψηφοφορους τους σωρρα απο διασωληνωση.)
2) πιπες. (η εφαρμογη των εμβολιων ΠΟΤΕ δεν γινεται με το ενδεχομενο οτι στο μελλον θα εμφανιστουν αεροδυναμικοι ελεφαντες που πετανε σαν πεταλουδιτσες, 400 διασωληνωμενοι 30αρηδες και η φαντασιωση του καθε μεθυσμενου σταβ. Η εφαρμοσμενη επιστημη οδηγειται απο αυτα που εχουμε δει ως τωρα και οχι απο αυτα που δεν εχουμε δει= δηλ. απο την επιστημονικη φαντασια του καθε ναρκομανη)
3) πιπες. (επεσε μεσα ο χελις κατεψυγμενα εμβολια που μας περιμενουν ... ο εμβολιασμος και μαλιστα ο επαναλαβανομενος δεν ειναι χομπι για να ξεγκαβλωνετε, ειναι χρονος, χρημα και αβεβαιοτητα, αρα τον κανεις σε οσο λιγοτερους γινεται αρκει να ικανοποιειται ο στοχος = αποσυμφορηση συστηματος υγειας και οχι η γκαυλα σου. Ολα τα εμβολια στην στην ιστορια των εμβολιων στον πλανητη ξεκινησαν να γινονται τα πρωτα χρονια ΜΟΝΟ σε ανθρωπους με την μεγαλυτερη απειλη απο ασθενεια και οχι σε ανθρωπους με τη μικροτερη απειλη απο ασθενεια ! )
4) πιπες. (σε μια πανδημια λαμβανεις υποψη την ικανη και αναγκαια συνθηκη, γιατι αμα την φτυσεις την ικανη και αναγκαια συνθηκη εχεις 80 νεκρους τη μερα και κατεδαφισμενο συστημα υγειας οπως τωρα. Η ικανη και αναγκαια συνθηκη εδω ειναι πως αν μια συγκεκριμενη πληθυσμιακη ομαδα που ο κορονοϊος προτιμα 30 φορες περισσοτερο, δεν εμβολιαστει, τοτε ο,τι και να κανουν ολοι οι υπόλοιποι το συστημα υγειας θα κατεδαφιστει . -)
Νομοτελειακα οταν επιχειρεις να πετυχεις κατι περισσοτερο απο την ικανη και αναγκαια συνθηκη, το μονο που πετυχαινεις ειναι να μην πετυχεις ουτε καν την ικανη και αναγκαια συνθηκη. Αυτο εχει γινει και τωρα, και δεν οφειλεται στους ψεκ, αλλα οφειλεται σε ολους εσας τους χρησιμους ηλιθιους δηθεν αντιψεκ.
Επιχειρηθηκε ο καθολικος εμβολιασμος και οχι ο ικανος και αναγκαιος εμβολιασμος που θα σωσει το συστημα υγειας και ειναι 4 φορες μικροτερος απο τον καθολικο, το αποτελεσμα ειναι πως δεν επιτευχθηκε ουτε καν ο αναγκαιος και 4 φορες μικροτερος, οποτε το συστημα κατέρρευσε. Γνωρισματα λαων μαλωμενων με την αυτογνωσια, που θεωρουν οτι μπορουν να επιτυχουν το μεγαλο ενω δεν ικανοι να επιτυχουν ουτε καν το πολυ μικρο και στοιχειωδες.
1) πιπες. (στοχος ειναι η αποφυγη του γεμισματος και της καταρρευσης των συστηματων υγειας, αυτα κρινουν τα παντα οποιος δεν το καταλαβαινει ειναι βλαξ που ειτε μιλα ειτε κλανει ειναι το ιδιο και θα επρεπε να αντιμετωπιζεται οπως ο εποπτης υγειας που αποτρεπει ψηφοφορους τους σωρρα απο διασωληνωση.)
2) πιπες. (η εφαρμογη των εμβολιων ΠΟΤΕ δεν γινεται με το ενδεχομενο οτι στο μελλον θα εμφανιστουν αεροδυναμικοι ελεφαντες που πετανε σαν πεταλουδιτσες, 400 διασωληνωμενοι 30αρηδες και η φαντασιωση του καθε μεθυσμενου σταβ. Η εφαρμοσμενη επιστημη οδηγειται απο αυτα που εχουμε δει ως τωρα και οχι απο αυτα που δεν εχουμε δει= δηλ. απο την επιστημονικη φαντασια του καθε ναρκομανη)
3) πιπες. (επεσε μεσα ο χελις κατεψυγμενα εμβολια που μας περιμενουν ... ο εμβολιασμος και μαλιστα ο επαναλαβανομενος δεν ειναι χομπι για να ξεγκαβλωνετε, ειναι χρονος, χρημα και αβεβαιοτητα, αρα τον κανεις σε οσο λιγοτερους γινεται αρκει να ικανοποιειται ο στοχος = αποσυμφορηση συστηματος υγειας και οχι η γκαυλα σου. Ολα τα εμβολια στην στην ιστορια των εμβολιων στον πλανητη ξεκινησαν να γινονται τα πρωτα χρονια ΜΟΝΟ σε ανθρωπους με την μεγαλυτερη απειλη απο ασθενεια και οχι σε ανθρωπους με τη μικροτερη απειλη απο ασθενεια ! )
4) πιπες. (σε μια πανδημια λαμβανεις υποψη την ικανη και αναγκαια συνθηκη, γιατι αμα την φτυσεις την ικανη και αναγκαια συνθηκη εχεις 80 νεκρους τη μερα και κατεδαφισμενο συστημα υγειας οπως τωρα. Η ικανη και αναγκαια συνθηκη εδω ειναι πως αν μια συγκεκριμενη πληθυσμιακη ομαδα που ο κορονοϊος προτιμα 30 φορες περισσοτερο, δεν εμβολιαστει, τοτε ο,τι και να κανουν ολοι οι υπόλοιποι το συστημα υγειας θα κατεδαφιστει . -)
Νομοτελειακα οταν επιχειρεις να πετυχεις κατι περισσοτερο απο την ικανη και αναγκαια συνθηκη, το μονο που πετυχαινεις ειναι να μην πετυχεις ουτε καν την ικανη και αναγκαια συνθηκη. Αυτο εχει γινει και τωρα, και δεν οφειλεται στους ψεκ, αλλα οφειλεται σε ολους εσας τους χρησιμους ηλιθιους δηθεν αντιψεκ.
Επιχειρηθηκε ο καθολικος εμβολιασμος και οχι ο ικανος και αναγκαιος εμβολιασμος που θα σωσει το συστημα υγειας και ειναι 4 φορες μικροτερος απο τον καθολικο, το αποτελεσμα ειναι πως δεν επιτευχθηκε ουτε καν ο αναγκαιος και 4 φορες μικροτερος, οποτε το συστημα κατέρρευσε. Γνωρισματα λαων μαλωμενων με την αυτογνωσια, που θεωρουν οτι μπορουν να επιτυχουν το μεγαλο ενω δεν ικανοι να επιτυχουν ουτε καν το πολυ μικρο και στοιχειωδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 16 Νοέμ 2021, 12:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- EKPLIKTIKOS
Πριν μερικά χρόνια που ξεκίνησε ο εμβολιασμός για τον ροτα ευτυχώς δεν υπήρχε αυτή η συζήτηση στην Ελλάδα. Αλλιώς ακόμα τα παιδιά θα υπεφεραν, κ μιλάμε για έναν ιό με πολύ λιγότερους θανάτους. Πού καταντήσαμε, να συζητάμε αν πρέπει να εμβολιαζομαστε
Κρίμα, εκατοντάδες άνθρωποι αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία της χώρας θα είχαν καλύτερες πιθανότητες αν δεν είχαν ακούσει διάφορους να διασπειρουν ανοησίες, καθώς και δεκάδες νέοι, όπως αυτή
https://www.protothema.gr/greece/articl ... gdoo-mina/
Τι κ αν αυτή τη στιγμή 20 νέοι 18-39 είναι διασωληνωμενοι στα νοσοκομεία. Ορισμένοι θα συζητάνε για τα τροχαία και θα λένε δεν πειράζει, να εμβολιαστούν οι γέροι
Κρίμα, εκατοντάδες άνθρωποι αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία της χώρας θα είχαν καλύτερες πιθανότητες αν δεν είχαν ακούσει διάφορους να διασπειρουν ανοησίες, καθώς και δεκάδες νέοι, όπως αυτή
https://www.protothema.gr/greece/articl ... gdoo-mina/
Τι κ αν αυτή τη στιγμή 20 νέοι 18-39 είναι διασωληνωμενοι στα νοσοκομεία. Ορισμένοι θα συζητάνε για τα τροχαία και θα λένε δεν πειράζει, να εμβολιαστούν οι γέροι
- hellegennes
Πρωτοφανές. Ακόμα και μερικοί νέοι άνθρωποι νοσηλεύονται σε νοσοκομεία. Ποιος να το 'ξερε να φτιάχναμε νοσοκ... χμμ... για κάτσε...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- nik_killthemall
Ο αντιλογος στο γιατι να μην αποτρεψουμε την κατεδαφιση του συστηματος υγειας με τον υποχρεωτικο εμβολιασμο των ανω των 60 και τον προαιρετικο στους υπολοιπους , ειναι οτι 26χρονη εγγυος διασωληνωθηκε σε συστημα υγειας υπο καταρρευση επειδη γεμισε απο ανεμβολιαστους γερους και οχι απο ανεμβολιαστες εγγυες ...
-
Δημοκράτης
nik_killthemall έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 02:07 Ο αντιλογος στο γιατι να μην αποτρεψουμε την κατεδαφιση του συστηματος υγειας με τον υποχρεωτικο εμβολιασμο των ανω των 60 και τον προαιρετικο στους υπολοιπους , ειναι οτι 26χρονη εγγυος διασωληνωθηκε σε συστημα υγειας υπο καταρρευση επειδη γεμισε απο ανεμβολιαστους γερους και οχι απο ανεμβολιαστες εγγυες ...
Ρε στ δεν νοιώθουν, στου κουφού την πόρτα βαράς. Τα νούμερα λένε ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν προβλήματα από τον κοβιντ είναι άνω των 60 ετών αλλά εκεί τον χαβα τους. Να εμβολιαζουμε τους πάντες χωρίς λόγο κάθε 6 μηνες
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ορίστε; Ανοησία η απόλυτα ορθολογική προσέγγιση;Leporello έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 11:42Ανοησία είναι αυτό που λες. Αν υπάρχει κάποιο πράγμα που δεν στέκει λόγω του φαινομένου τής εκθετικής αύξησης του κινδύνου εξ αιτίας τής ηλικίας, πεσ'το. Αλλιώς, μη βγάζεις φετφάδες γιά "όλα ή τίποτα".nik_killthemall έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 11:17Η όλα θα γίνονται με βάση την ηλικιακη διαβάθμιση - συνθεση ή τπτ. Διαλεξτε. Το κατα συμφερον είναι για ψεκ. Απλα τα πραγματα !
- hellegennes
Με τέτοιο εξαιρετικό track record μνήμης, καλά κάνεις και το λες χωρίς καν να το ελέγξεις.Leporello έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 11:14 Οι εταιρείες αν θυμάμαι καλά, έδιναν ποσοστά σε νεώτερους από 65 και εν πάσει περιπτώσει σε ηλικιακά σταθμισμένα δείγματα.
Efficacy was consistent across age, gender, race and ethnicity demographics; observed efficacy in adults over 65 years of age was over 94%
https://www.pfizer.com/news/press-relea ... 19-vaccine
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Συγγνωμη ο Αδωνης τωρα στο οπεν καθεται σε γκειμιγκ καρεκλα,?
- hellegennes
Ρίξαμε το ΑΕΠ στα 165 δις από τα 183 δις αλλά φέτος θα έχουμε ανάπτυξη 7%.Arisvilla έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 11:25Success story αλα Σαμαρά ε? Σοβαρευτείτε με την "ανάπτυξη" 7% με την ακρίβεια στα ύψη και μετά από συνεχόμενα λοκ νταουν και ύφεση μαμούθ.Chainis έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 11:12 Όχι δεν τα ξέρω τόσο καλά όσο εσύ, το μόνο που ξέρω είναι ότι ξένοι οίκοι λένε ότι θα έχουμε ανάπτυξη φέτος πάνω από 7% και η πρόβλεψη για του χρόνου είναι πάνω από 5.
Εν τω μεταξύ οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται, το ιδιωτικό χρέος δως του κι ανεβαίνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Νομίζω Ότι είπε οτι ο πληθωρισμος θα κλεισει στο 0,1 φετος ,μεχρι και ο παυλοπουλος σαλταρεhellegennes έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 08:12Ρίξαμε το ΑΕΠ στα 165 δις από τα 183 δις αλλά φέτος θα έχουμε ανάπτυξη 7%.Arisvilla έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 11:25Success story αλα Σαμαρά ε? Σοβαρευτείτε με την "ανάπτυξη" 7% με την ακρίβεια στα ύψη και μετά από συνεχόμενα λοκ νταουν και ύφεση μαμούθ.Chainis έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 11:12 Όχι δεν τα ξέρω τόσο καλά όσο εσύ, το μόνο που ξέρω είναι ότι ξένοι οίκοι λένε ότι θα έχουμε ανάπτυξη φέτος πάνω από 7% και η πρόβλεψη για του χρόνου είναι πάνω από 5.
Εν τω μεταξύ οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται, το ιδιωτικό χρέος δως του κι ανεβαίνει.
- nik_killthemall
βασικα μονα ζυγα δικα τους. Οποτε συμφερει κοιτανε ηλικιακη συνθεση, οποτε δεν συμφερει κονσιστεντ ακρος εητζ τζεντερ και κολοκυθια με τη ριγανη.hellegennes έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 08:02Με τέτοιο εξαιρετικό track record μνήμης, καλά κάνεις και το λες χωρίς καν να το ελέγξεις.Leporello έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 11:14 Οι εταιρείες αν θυμάμαι καλά, έδιναν ποσοστά σε νεώτερους από 65 και εν πάσει περιπτώσει σε ηλικιακά σταθμισμένα δείγματα.
Efficacy was consistent across age, gender, race and ethnicity demographics; observed efficacy in adults over 65 years of age was over 94%
https://www.pfizer.com/news/press-relea ... 19-vaccine
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση