!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

waldorf έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:35 Εγώ δεν είμαι αντιεμβολιαστής αλλά...
Να εμβολιαστούν μόνο όσοι πραγματικά χρειάζεται.Οκ ποιοί πραγματικά χρειάζεται όμως;
Κι εδώ αρχίζει το γαϊτανάκι,ανάλογα με το ποιός το προτείνει:
Οι ηλικιωμένοι άνω των 70 (αν είσαι κάτω των 70).
Οι άνω των 60 (αν είσαι κάτω των 60).
Οι συνταξιούχοι (ακόμη κι αν είναι 58 όπως οι οικοδόμοι ή 52~ όπως θα μπορούσαν οι στρατιωτικοί πχ).
Όσοι έχουν "υποκείμενα νοσήματα".Εδώ γίνεται ακόμη πιό ενδιαφέρον.
Ποιοί είναι αυτοί;Προφανώς δεν εννοούμε μόνο τους εμφραγματίες ή τους καρκινοπαθείς πχ,αλλά απλώνει πολύ το πράγμα...Οι υπερτασικοί,οι διαβητικοί,όσοι έχουν χοληστερίνη,οι (μη μεταμοσχευμένοι) νεφροπαθείς,όσοι έχουν περάσει πνευμονία (εύκολα) στα μικράτα τους,όσοι έχουν άσθμα,οι καπνιστές,οι χοντροί,οι πολύ αδύνατοι (με υποψία ή σιγουριά αναιμίας),οι έχοντες το στιγμα της Μεσογειακής αναιμίας,ποιοί τελικά;
Όλα τα παραπάνω, και άλλα εκατό ίσως, είναι "υποκείμενα νοσήματα" που υποδηλώνουν ότι ο οργανισμός δεν λειτουργεί σωστά και άρα είναι ευάλωτος.
Οπότε ας καταλήξουν οι "εγώ δεν είμαι αντιεμβολιαστής αλλά.." που θέτουμε τα όρια και μόλις το κάνουμε αυτό,να συζητήσουμε και την υποχρέωση στον εμβολιασμό για όσους καταλήξαμε.
Αυτά γενικά,και τώρα θα το κάνω και προσωπικό.Δεν μπορεί πχ ο hellegennes να έχει σοβαρό πρόβλημα με βρογχικό άσθμα (πάθηση των πνευμόνων,αν δεν κάνω τεράστιο λάθος),και να θεωρεί ότι δεν ανήκει στις ευπαθείς ομάδες απέναντι σ`έναν ιό που χτυπάει πρώτα απ`όλα τα πνευμόνια,οπότε πρέπει να εμβολιαστούν οι υπόλοιποι εκτός απ`τον ίδιο.
Το ποιοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες έχει καθοριστεί από τον ΕΟΔΥ.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Scouser έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:42
Πρετεντέρης έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:37
Scouser έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 13:49
Με το μαλακό την κοινή λογική φίλε, βλέπεις ότι το φόρουμ είναι γεμάτο από φανατικούς πρετεντερόπληκτους και δαπιτοπληγμένους που είναι αλλεργικοί.
Το νήμα δεν έχει θέμα το εμβολιασμενοι εναντίον αντιεμβολιαστων.

Το θέμα ειναι: πρέπει να υπάρχουν οριζόντια μέτρα για όλους, π.χ. λοκντάουν, με ο,τι αυτό συνεπάγεται για οικονομία, υγεία σωματική και ψυχολογική, παιδεία κλπ μόνο και μόνο εξαιτίας των ανεμβολίαστων;

Εγώ λέω όχι. Εσύ τι λες;

Αυτό που προτείνει ο κιλδεμολ δεν μπορεί να γίνει. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα προκαλέσει μεγαλύτερη αναταραχή.
Είμαι κατά των οριζόντιων μέτρων, περιλαμβανομένου και του γενικού εμβολιασμού, γιατί πολύ απλά αποδείχτηκε στην πράξη πως πέρα από εν πολλοίς βλακώδη ή self defeating, δεν γίνεται να εφαρμοστούν. Έχω πει τι πρεσβεύω κατ'επανάληψη: προαιρετικός (και στη θεωρία και στην πράξη) εμβολιασμός για τους πάντες και συστηματική παρότρυνση και από το κράτος και από την κοινωνία όσων ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να εμβολιαστούν. Οτιδήποτε πέρα από αυτό παραβιάζει θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, θέτει σε κίνδυνο την κοινωνική ειρήνη, είναι άχρηστο για τον σκοπό που προορίζεται και είναι ανεφάρμοστο στην πράξη.
Συμφωνώ απόλυτα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Πρετεντέρης έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:04
Πρετεντέρης έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:37
Το νήμα δεν έχει θέμα το εμβολιασμενοι εναντίον αντιεμβολιαστων.

Το θέμα ειναι: πρέπει να υπάρχουν οριζόντια μέτρα για όλους, π.χ. λοκντάουν, με ο,τι αυτό συνεπάγεται για οικονομία, υγεία σωματική και ψυχολογική, παιδεία κλπ μόνο και μόνο εξαιτίας των ανεμβολίαστων;

Εγώ λέω όχι. Εσύ τι λες;

Αυτό που προτείνει ο κιλδεμολ δεν μπορεί να γίνει. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα προκαλέσει μεγαλύτερη αναταραχή.
Είμαι κατά των οριζόντιων μέτρων, περιλαμβανομένου και του γενικού εμβολιασμού, γιατί πολύ απλά αποδείχτηκε στην πράξη πως πέρα από εν πολλοίς βλακώδη ή self defeating, δεν γίνεται να εφαρμοστούν. Έχω πει τι πρεσβεύω κατ'επανάληψη: προαιρετικός (και στη θεωρία και στην πράξη) εμβολιασμός για τους πάντες και συστηματική παρότρυνση και από το κράτος και από την κοινωνία όσων ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να εμβολιαστούν. Οτιδήποτε πέρα από αυτό παραβιάζει θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, θέτει σε κίνδυνο την κοινωνική ειρήνη, είναι άχρηστο για τον σκοπό που προορίζεται και είναι ανεφάρμοστο στην πράξη.
Συμφωνώ απόλυτα.
Πως συμφωνείς απόλυτα, αφού είσαι υπέρ των μέτρων που στην πράξη στρέφονται κατά των ανεμβολίαστων;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

πατησιωτης έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:06 ...

Ιδέα Αρίστου. :D ...
Τον Αρίστο είχα στο μυαλό μου όταν έγραψα το προηγούμενο σχόλιό μου.
Το lockdown να γίνει με ηλικιακά κριτήρια έλεγε και όταν του επεσήμανα ότι αν ισχύσει αυτό και ο ίδιος θα είναι μέσα (δεν είναι δα και κανένα παλικαράκι),άρχισε τον τσάμικο..
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

BigChiefWahoo έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:43 Πρετεντέρης,έλα,κάτι για να χαρείς :

Μήνυμα Γεωργιάδη σε ανεμβολίαστους: Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι θα κάθονται το χειμώνα και θα παίρνουν λεφτά

https://www.protothema.gr/politics/arti ... oun-lefta/

Εντάξει ; Καλλίτερα τώρα ;
Πολύ σωστά. Τώρα που υπάρχει δωρεάν εμβόλιο δεν μπορεί να επιδοτεί το κράτος τον ψεκ η αυτόν που φοβάται το εμβόλιο.

Εκτός αν πιστεύεις στα λεφτοδεντρα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

GoBack έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:58 Φωτια στα τοπια ακουγεται καλο
Οξω,ρε αρχιτρολαρχε. :lol:
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

nowhere έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:02 ...
για ηλικίες μιλούσες πριν.σου φαίνεται καλή ιδέα ή μαλακία να το κάνει ένα 5χρονο?
Δεν έχω τις γνώσεις για να απαντήσω,οικοδόμος είμαι όχι γιατρός.
Και ακριβώς γι`αυτό το λόγο ακούω τον γιατρό.
Διαφορετικά να σου πω εγώ την αποψάρα μου και αν έχεις κανένα μερεμέτι στο σπίτι να φωνάξεις τον γιατρό να στο φτιάξει.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Scouser έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:06
Πρετεντέρης έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:04
Συμφωνώ απόλυτα.
Πως συμφωνείς απόλυτα, αφού είσαι υπέρ των μέτρων που στην πράξη στρέφονται κατά των ανεμβολίαστων;
Το μόνο μέτρο που δυσκολεύει τους αντιεμβολιαστές και στο οποίο είμαι υπέρ είναι το ραπίντ τεστ που πρέπει να γίνει σε μικροβιολόγο. Πολλοί δεν έκαναν τα σελφ τεστ και δήλωναν αρνητικά, ειδικά οι ψεκ. Τώρα, τέρμα τα διφραγκα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Πρετεντέρης έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:00
adon99 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:31
Πρετεντέρης έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:24
Καλή τύχη το φθινόπωρο.
Kαλυ τυχη σε μερικα χρονια χαμστερακι :smt005:
Ψεκ detected.
Phase 3 trials last from one to four years.

Τωρα κρατησε 2 μηνες αντι για το ελαχιστο των 12
Δεν ξερουνε καν τι παρενεργεια μπορει να εχει στον χρονο

Χαμστερακι ψεκ detected
Μπορεις να πας να δοκιμαζουν κ αλλα εμβολια πανω σου
Κριμα ειναι τα ποντικακια αφου υπαρχουν τοσοι προθυμοι ψεκ
ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal »

πατησιωτης έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:06 Όλοι όσοι έχουν γονείς πρέπει να εμβολιασθούν διότι ακόμη και εάν δεν κινδυνεύουν οι ίδιοι,κάτι που δεν είναι σίγουρο,κινδυνεύουν οι γονείς τους από τους ίδιους.
Θα συνεχίσει για πολλές σελίδες ακόμη η εκλεκτή ομήγυρη του φόρουμ να θεωρεί τις κοινωνικές σχέσεις στερεοτυπικά δεδομένες;
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

adon99 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:13
Πρετεντέρης έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:00
adon99 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:31

Kαλυ τυχη σε μερικα χρονια χαμστερακι :smt005:
Ψεκ detected.
Phase 3 trials last from one to four years.

Τωρα κρατησε 2 μηνες αντι για το ελαχιστο των 12
Δεν ξερουνε καν τι παρενεργεια μπορει να εχει στον χρονο

Χαμστερακι ψεκ detected
Μπορεις να πας να δοκιμαζουν κ αλλα εμβολια πανω σου
Κριμα ειναι τα ποντικακια αφου υπαρχουν τοσοι προθυμοι ψεκ
Άσε εμάς τα χαμστερακια και κοίτα να μην παρακαλάς για ΜΕΘ για σένα ή τους οικείους σου.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Εφοσον η χωρα δεν θα ξανακλεισει και τα περιοριστικα μετρα θα αφορουν τους ανεμβολιαστους, δεν υπαρχει λογος να μαλωνουμε.Τα ψεκια θα ζησουν με τις συνεπειες των επιλογων τους.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Κοιτα να μην παρακαλας τον κτηνιατρο να σου δωσει αποζημιωση και εκεινος να σε γραφει στα αρχ.. του
ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal »

Επειδή βλέπω πολλοί να κόπτονται για το ότι θα έπρεπε οι άνθρωποι να ζουν με τις συνέπειες των επιλογών τους, ας φροντίσουν στον δημόσιο λόγο τους να μην υπεραμύνονται πρακτικών κατάργησης κάποιων επιλογών.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

waldorf έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 18:11 Δεν έχω τις γνώσεις για να απαντήσω,οικοδόμος είμαι όχι γιατρός.
Και ακριβώς γι`αυτό το λόγο ακούω τον γιατρό.
Διαφορετικά να σου πω εγώ την αποψάρα μου και αν έχεις κανένα μερεμέτι στο σπίτι να φωνάξεις τον γιατρό να στο φτιάξει.
άνθρωπε αν πας στον οδοντίατρο και σου πει κάτσε λίγο ακίνητος να ανοίξω το κρανίο από πάνω να δω που φτάνει ο φρονιμίτης θα του πεις "οκ γιατρέ μου" επειδή είσαι οικοδόμος και δεν έχεις αποψάρα?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”