Αυθεντική μαλακία του είναι έχει δίκιο.Ερμής έγραψε: 21 Απρ 2018, 17:27O οποίος είναι και αυτός καραμπαμπάκος σε στυλ αλλά στον τομέα του είναι τοπ.
Δε θα σου φτιάξει δλδ ποτέ τιραμισού και απο πάνω να τον πασπαλίσει με ελληνικό καφε.
Το θέμα με τον akis ποιο είναι για την καρμπονάρα. Βρε φίλε φτιάξε την όπως γουστάρεις, μη μου τονίζεις το "Αυθεντική, Αυθεντική" 200 φορές και μετά να μου χώνεις μέσα μαϊντανό, γελάνε και τα μπολ.
Γενικά η επέμβαση σε κλασσικές συνταγές για να έχει ιδιαίτερη αναγνωρίσιμη υπογραφή είναι μάστιγα που ταλανίζει όλους και ολες τις σελεμπριτομαααστερσεφάρες.
Πράγμα που σημαίνει ότι δεν γνωρίζουν ουτε τιπς ουτε γιατί χρησιμοποιείται το συγκεκριμένο υλικό ούτε τον σκοπό των τεχνικών και καταστρέφουν την πληροτητά και την σοφία τους .

