!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιός είναι ο σεξουαλικός σας προσανατολισμός; [Για άνδρες μόνο]
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Al Bundy
Re: Ποιός είναι ο σεξουαλικός σας προσανατολισμός; [Για άνδρες μόνο]
Τώρα είδα το θέμα και δεν διάβασα καμία απάντηση.
Εγώ πάντως αισθάνομαι λεσβία παγιδευμένη σε αντρικό σώμα...
Hellegennes άντε χάσου μωρή!
Εγώ πάντως αισθάνομαι λεσβία παγιδευμένη σε αντρικό σώμα...
Hellegennes άντε χάσου μωρή!
-
Ορέστης 35
Πιο ωραιος ο πρωτος. Ο αλλος εχει πεσμενα βυζια.hellegennes έγραψε: 18 Μαρ 2019, 00:23 Δηλαδή βλέπεις αυτόν:
και λες, «δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά ως προς την ελκυστικότητά του απ' αυτόν:»
Αν ναι, δεν είναι καθόλου φυσιολογικό.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Όσοι λενε πως άμα ήταν γυναίκες θα ήταν λεσβίες, θέλουν να πουν πως τους αρέσει πολύ το κεχρί, και πως άμα ήταν γυναίκες θα ήταν μεγάλες ψωλοσυλλέκτριες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Όσοι νομίζουν ναι.hellegennes έγραψε: 18 Μαρ 2019, 01:54 Όσοι νομίζουν ότι θα ήταν λεσβίες αν ήταν γυναίκες, δίνουν βάρος στην τρανς θεωρία.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Al Bundy
Πόσο μαλάκες είστε ρε;
Όσοι πιστεύουν πως θα ήταν λεσβίες απλά τους αρέσει το γλυφομούνι και όχι οι σωματικές εργατοώρες του μπες βγες!
Όσοι πιστεύουν πως θα ήταν λεσβίες απλά τους αρέσει το γλυφομούνι και όχι οι σωματικές εργατοώρες του μπες βγες!
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Εγώ πιστεύω ότι ο +Κουλ απλά έχει τακτική.hellegennes έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:19 Μα δεν λέμε να ψήνεσαι για παπάρι. Τότε θα ήσουν γκέι. Απλά δεν είναι φυσιολογικό να αναρωτιέσαι τι ελκυστικό έχεις πάνω σου. Δεν σου αρέσουν οι μυς σου, η διάπλασή σου; Δεν έχει σημασία αν είσαι μοντέλο.
Δηλαδή αγνοεί τι έχει ελκυστικό και αφήνει τις γυναίκες να ανακαλύψουν ποιο είναι το ελκυστικό στοιχείο και κατ επέκτασιν το μαθαίνει κι αυτός.(κι όπως πάντα εκπλήσσεται
Επίσης όντως σοβαρά μπορεί να μην κάθεται να ασχολείται πραγματικά και να αναρωτιέται παρατηρώντας τον εαυτό του τι είναι το πιο ελκυστικό σημείο πάνω του.Το οποίο έρχεται σε αντίθεση με την παρατηρητικότητα που έχει αναλύοντας λόγου χάρη πόσες ρυτίδες έκφρασης έχει ,ή πόσες ελιές έβγαλε από τον ήλιο το καλοκαίρι.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Σε όλους αρέσει το γλυφομούνι, εμείς απλά την βρίσκουμε με το να τις κάνουμε να λιποθυμούν από την ηδονή, με κάθε τρόπο. Άουρ έημ ιζ του σάτισφάη. Τι αξία έχει να χύσεις αν δεν την κάνεις να στάζει ποτάμια. Χωρίς ερωτηματικό.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 18 Μαρ 2019, 02:05 Πόσο μαλάκες είστε ρε;
.
.
- Υπερκουλτουριάρης
Λες κατι πολυ ενδιαφέρον νομίζω.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 02:11Εγώ πιστεύω ότι ο +Κουλ απλά έχει τακτική.hellegennes έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:19 Μα δεν λέμε να ψήνεσαι για παπάρι. Τότε θα ήσουν γκέι. Απλά δεν είναι φυσιολογικό να αναρωτιέσαι τι ελκυστικό έχεις πάνω σου. Δεν σου αρέσουν οι μυς σου, η διάπλασή σου; Δεν έχει σημασία αν είσαι μοντέλο.
Δηλαδή αγνοεί τι έχει ελκυστικό και αφήνει τις γυναίκες να ανακαλύψουν ποιο είναι το ελκυστικό στοιχείο και κατ επέκτασιν το μαθαίνει κι αυτός.(κι όπως πάντα εκπλήσσεται![]()
)
Επίσης όντως σοβαρά μπορεί να μην κάθεται να ασχολείται πραγματικά και να αναρωτιέται παρατηρώντας τον εαυτό του τι είναι το πιο ελκυστικό σημείο πάνω του.Το οποίο έρχεται σε αντίθεση με την παρατηρητικότητα που έχει αναλύοντας λόγου χάρη πόσες ρυτίδες έκφρασης έχει ,ή πόσες ελιές έβγαλε από τον ήλιο το καλοκαίρι.
Εμένα πάντως πριν κατεβάσω φερμουάρ είναι η μύτη μου, οκ και το βλέμμα και τα χείλη και ο πωπός αλλά δεν τις πιστεύω, ότι είπα στην πρώτη πρόταση.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 02:11Εγώ πιστεύω ότι ο +Κουλ απλά έχει τακτική.hellegennes έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:19 Μα δεν λέμε να ψήνεσαι για παπάρι. Τότε θα ήσουν γκέι. Απλά δεν είναι φυσιολογικό να αναρωτιέσαι τι ελκυστικό έχεις πάνω σου. Δεν σου αρέσουν οι μυς σου, η διάπλασή σου; Δεν έχει σημασία αν είσαι μοντέλο.
Δηλαδή αγνοεί τι έχει ελκυστικό και αφήνει τις γυναίκες να ανακαλύψουν ποιο είναι το ελκυστικό στοιχείο και κατ επέκτασιν το μαθαίνει κι αυτός.(κι όπως πάντα εκπλήσσεται![]()
)
.
.
Θα σου πω κάτι βαρύ, μπορεί να μην το αντέξεις.Ζενίθεδρος έγραψε: 18 Μαρ 2019, 02:01 Όσοι λενε πως άμα ήταν γυναίκες θα ήταν λεσβίες, θέλουν να πουν πως τους αρέσει πολύ το κεχρί, και πως άμα ήταν γυναίκες θα ήταν μεγάλες ψωλοσυλλέκτριες.
Spoiler
κάνεις λάθος
Spoiler
.
.
- ζανακς
- Phorum.gr user: 43
Δεν το διαβασα αυτο δεν το διάβασα αυτο δεν το διάβασα αυτοΕμένα πάντως πριν κατεβάσω φερμουάρ
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
-
Al Bundy
Μάι μαν!sys3x έγραψε: 18 Μαρ 2019, 02:18Σε όλους αρέσει το γλυφομούνι, εμείς απλά την βρίσκουμε με το να τις κάνουμε να λιποθυμούν από την ηδονή, με κάθε τρόπο. Άουρ έημ ιζ του σάτισφάη. Τι αξία έχει να χύσεις αν δεν την κάνεις να στάζει ποτάμια. Χωρίς ερωτηματικό.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 18 Μαρ 2019, 02:05 Πόσο μαλάκες είστε ρε;
Τώρα που το σκέφτομαι παιδιά αυτό είναι ότι πιο χοντρό μπορείς να πεις/γράψεις σε έναν τυπικό πχορουμίτη.
Ζένι σόρρυ ρε.
Ζένι σόρρυ ρε.
.
.
Έχω ένα ληβάης με φερμουάρ ρε, πρόβλημα;ζανακς έγραψε: 18 Μαρ 2019, 02:27Δεν το διαβασα αυτο δεν το διάβασα αυτο δεν το διάβασα αυτοΕμένα πάντως πριν κατεβάσω φερμουάρ
.
.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
sys3x έγραψε: 18 Μαρ 2019, 02:24Θα σου πω κάτι βαρύ, μπορεί να μην το αντέξεις.Ζενίθεδρος έγραψε: 18 Μαρ 2019, 02:01 Όσοι λενε πως άμα ήταν γυναίκες θα ήταν λεσβίες, θέλουν να πουν πως τους αρέσει πολύ το κεχρί, και πως άμα ήταν γυναίκες θα ήταν μεγάλες ψωλοσυλλέκτριες.Spoiler
κάνεις λάθοςSpoiler
![]()
Δεν κάνω λάθος στο ότι μερικοί απο εσάς δεν έχετε δει λεσβία δια ζώσης. Το δεύτερο είναι, όπως σωστά σας το είπε πιο πάνω ο Χεληγεννής, ότι εσείς που λέτε πως θα γουστάρατε γυναίκες παρότι θα είχατε ωοθήκες αντί για όρχεις, λέτε ό,τι και οι λοάτκηδες, πως δλδ ο σεξουαλικός προσανατολισμός (πρέπει να) είναι καθαρά θέμα επιλογής και όχι κάτι που προκαθορίζεται, εκτός των άλλων, και απο τις ορμόνες που εκκρίνει το σώμα και οι αδένες που έχει ένα ζώο ανάμεσα απο τα σκέλια του. Επομένως το να λέει κάποιος πως θα ήμουν σερνικό ακόμα και ανάρχιδος, ισοδυναμεί με το να λέω εγώ (π.χ.) πως θα ήμουν ψωλαράς ακόμα και άμα τον είχα δέκα εκατοστά του μέτρου κοντύτερο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 706 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma