Γύρνα το σε γκέι, σπάσε το τελευταίο ανάχωμα φασισμού μέσα σου, καθως πρέπει στρέιτ έχει πολλούς η παράταξη, ξέρεις πόσα ορφανά περιμένουν έναν γονέα 2 ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Φεβ 2019, 11:59 Εγώ έτσι μιλάω, λέω έχω βγει με κάποιον, και εννοώ άνθρωπο, ανεξαρτήτως γένους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τροποποίηση για αντικατάσταση των όρων “μητέρα” και “πατέρας” στα σχολεία της Γαλλίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τροποποίηση για αντικατάσταση των όρων “μητέρα” και “πατέρας” στα σχολεία της Γαλλίας
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Re: Τροποποίηση για αντικατάσταση των όρων “μητέρα” και “πατέρας” στα σχολεία της Γαλλίας
Ελέγχει και την εθνοσυνέλευση η Λεπέν. Δε χάνει την προεδρία λοιπόν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
και δηλαδή επειδή είναι ορφανά πρέπει να τα βγάλουμε στο κλαρί ;Μπίστης έγραψε: 21 Φεβ 2019, 12:49 στρέιτ έχει πολλούς η παράταξη, ξέρεις πόσα ορφανά περιμένουν έναν γονέα 2 ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Δε γίνεται μαν, εκτός από δεξιό πορτοφόλι έχω και δεξιό κωλο.Μπίστης έγραψε: 21 Φεβ 2019, 12:49Γύρνα το σε γκέι, σπάσε το τελευταίο ανάχωμα φασισμού μέσα σου, καθως πρέπει στρέιτ έχει πολλούς η παράταξη, ξέρεις πόσα ορφανά περιμένουν έναν γονέα 2 ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Φεβ 2019, 11:59 Εγώ έτσι μιλάω, λέω έχω βγει με κάποιον, και εννοώ άνθρωπο, ανεξαρτήτως γένους.
- Golden Age
Δεν είναι ναζισμός. Όλη αυτή η παράνοια που βλέπεις, στον αντιναζισμό βασίζεται για να "νομιμοποιηθεί".
Υπήρχε περίπτωση πολιτικός, οπουδήποτε στην Ευρώπη, κάποτε να έκανε τέτοια πρόταση και να μην τον "κρεμούσαν κουδούνια";
Και τώρα είναι κυβερνητική πολιτική σε μεγάλη χώρα...
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Φεβ 2019, 19:52 Σε λίγο τον πουτσο θα τον λέμε ευμεγεθη κλειτοριδα και τα αρχιδια εξωτερικές ωοθήκες.
Και πριν αλέκτωρ Ζενίθεδρος λαλήσει.....
https://www.breitbart.com/politics/2019 ... ale-penis/
Υ.Γ. Για όσους ενοχλούνται επειδή βάζω παραπομπές από το τραμπικό αντιδραστικό Μπράιτμπαρτ αυτές είναι αναγκαστικές διότι οι άλλοι έχουν παλαβώσει.
- Cecily Anne
Τοποθεσία αρχιδόκαμπος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Φεβ 2019, 19:58 Που είναι το περίεργο;
Τι θα γράψει το παιδάκι άμα έχει δύο μπαμπάδες;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Δεν είναι απλώς αντιδραστικό, έχει αξιοπιστία μικρότερη της Daily Mail.πατησιωτης έγραψε: 21 Φεβ 2019, 17:15 Υ.Γ. Για όσους ενοχλούνται επειδή βάζω παραπομπές από το τραμπικό αντιδραστικό Μπράιτμπαρτ αυτές είναι αναγκαστικές διότι οι άλλοι έχουν παλαβώσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και ποιο το πρόβλημα; Δεν θα σου κάθονται μετά οι γκόμενες; Θα ξενερώνουν;Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Φεβ 2019, 19:52 Σε λίγο τον πουτσο θα τον λέμε ευμεγεθη κλειτοριδα και τα αρχιδια εξωτερικές ωοθήκες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Μπαδεγέι πολύ σωστό το μέτρο.
- hellegennes
Ποιο είναι το πρόβλημα με το να αρχίσουμε να αντικαθιστούμε όρους περιγραφής της πραγματικότητας με φαντασιακούς; Δεν ξέρω. Δεν διακρίνω κανένα πρόβλημα πέρα από το ότι ολόκληρος ο ανθρώπινος πολιτισμός στηρίζεται σ' αυτό.Χαοτικός έγραψε: 21 Φεβ 2019, 17:23Και ποιο το πρόβλημα; Δεν θα σου κάθονται μετά οι γκόμενες; Θα ξενερώνουν;Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Φεβ 2019, 19:52 Σε λίγο τον πουτσο θα τον λέμε ευμεγεθη κλειτοριδα και τα αρχιδια εξωτερικές ωοθήκες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σε ποιος ρε; Στα αρχίδια και τις ωοθήκες στηρίζεται ο πολιτισμός;. Ε που να σας πάρει και να σας σηκώσει! Λυσσασμένοι για σεξ όλοι σας.
Η σαπιλα της αστικης ταξης κ επιρροης την εποχη του ιμπεριαλισμου θα προχωρα συνεχως αν δεν αποφασισουμε να την ανατρεψουμε
- hellegennes
Στην συνεννόηση με βάση την πραγματικότητα.Χαοτικός έγραψε: 21 Φεβ 2019, 17:34 Σε ποιος ρε; Στα αρχίδια και τις ωοθήκες στηρίζεται ο πολιτισμός;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Financial man
-
- 27 Απαντήσεις