!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τροποποίηση για αντικατάσταση των όρων “μητέρα” και “πατέρας” στα σχολεία της Γαλλίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Τροποποίηση για αντικατάσταση των όρων “μητέρα” και “πατέρας” στα σχολεία της Γαλλίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Φεβ 2019, 11:59 Εγώ έτσι μιλάω, λέω έχω βγει με κάποιον, και εννοώ άνθρωπο, ανεξαρτήτως γένους.
Γύρνα το σε γκέι, σπάσε το τελευταίο ανάχωμα φασισμού μέσα σου, καθως πρέπει στρέιτ έχει πολλούς η παράταξη, ξέρεις πόσα ορφανά περιμένουν έναν γονέα 2 ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Τροποποίηση για αντικατάσταση των όρων “μητέρα” και “πατέρας” στα σχολεία της Γαλλίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ελέγχει και την εθνοσυνέλευση η Λεπέν. Δε χάνει την προεδρία λοιπόν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Μπίστης έγραψε: 21 Φεβ 2019, 12:49 στρέιτ έχει πολλούς η παράταξη, ξέρεις πόσα ορφανά περιμένουν έναν γονέα 2 ;
και δηλαδή επειδή είναι ορφανά πρέπει να τα βγάλουμε στο κλαρί ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Μπίστης έγραψε: 21 Φεβ 2019, 12:49
Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Φεβ 2019, 11:59 Εγώ έτσι μιλάω, λέω έχω βγει με κάποιον, και εννοώ άνθρωπο, ανεξαρτήτως γένους.
Γύρνα το σε γκέι, σπάσε το τελευταίο ανάχωμα φασισμού μέσα σου, καθως πρέπει στρέιτ έχει πολλούς η παράταξη, ξέρεις πόσα ορφανά περιμένουν έναν γονέα 2 ;
Δε γίνεται μαν, εκτός από δεξιό πορτοφόλι έχω και δεξιό κωλο.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Φεβ 2019, 19:46 ο γυναικοκεντρικος ναζισμος των καιρων μας :g030:
Δεν είναι ναζισμός. Όλη αυτή η παράνοια που βλέπεις, στον αντιναζισμό βασίζεται για να "νομιμοποιηθεί".

Υπήρχε περίπτωση πολιτικός, οπουδήποτε στην Ευρώπη, κάποτε να έκανε τέτοια πρόταση και να μην τον "κρεμούσαν κουδούνια";

Και τώρα είναι κυβερνητική πολιτική σε μεγάλη χώρα...
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Φεβ 2019, 19:52 Σε λίγο τον πουτσο θα τον λέμε ευμεγεθη κλειτοριδα και τα αρχιδια εξωτερικές ωοθήκες.

Και πριν αλέκτωρ Ζενίθεδρος λαλήσει.....

https://www.breitbart.com/politics/2019 ... ale-penis/

Υ.Γ. Για όσους ενοχλούνται επειδή βάζω παραπομπές από το τραμπικό αντιδραστικό Μπράιτμπαρτ αυτές είναι αναγκαστικές διότι οι άλλοι έχουν παλαβώσει.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Φεβ 2019, 19:58 Που είναι το περίεργο;
Τι θα γράψει το παιδάκι άμα έχει δύο μπαμπάδες;
Τοποθεσία αρχιδόκαμπος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

πατησιωτης έγραψε: 21 Φεβ 2019, 17:15 Υ.Γ. Για όσους ενοχλούνται επειδή βάζω παραπομπές από το τραμπικό αντιδραστικό Μπράιτμπαρτ αυτές είναι αναγκαστικές διότι οι άλλοι έχουν παλαβώσει.
Δεν είναι απλώς αντιδραστικό, έχει αξιοπιστία μικρότερη της Daily Mail.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Φεβ 2019, 19:52 Σε λίγο τον πουτσο θα τον λέμε ευμεγεθη κλειτοριδα και τα αρχιδια εξωτερικές ωοθήκες.
Και ποιο το πρόβλημα; Δεν θα σου κάθονται μετά οι γκόμενες; Θα ξενερώνουν;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μπαδεγέι πολύ σωστό το μέτρο.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Χαοτικός έγραψε: 21 Φεβ 2019, 17:23
Και ποιο το πρόβλημα; Δεν θα σου κάθονται μετά οι γκόμενες; Θα ξενερώνουν;
Ποιο είναι το πρόβλημα με το να αρχίσουμε να αντικαθιστούμε όρους περιγραφής της πραγματικότητας με φαντασιακούς; Δεν ξέρω. Δεν διακρίνω κανένα πρόβλημα πέρα από το ότι ολόκληρος ο ανθρώπινος πολιτισμός στηρίζεται σ' αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Σε ποιος ρε; Στα αρχίδια και τις ωοθήκες στηρίζεται ο πολιτισμός;. Ε που να σας πάρει και να σας σηκώσει! Λυσσασμένοι για σεξ όλοι σας.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Η σαπιλα της αστικης ταξης κ επιρροης την εποχη του ιμπεριαλισμου θα προχωρα συνεχως αν δεν αποφασισουμε να την ανατρεψουμε
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Χαοτικός έγραψε: 21 Φεβ 2019, 17:34 Σε ποιος ρε; Στα αρχίδια και τις ωοθήκες στηρίζεται ο πολιτισμός;
Στην συνεννόηση με βάση την πραγματικότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”